Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én a Steelerstől nem igazán tartok, ellenben a Brownsra kell figyelni, pár kellemetlen estébe belefutottunk már velük.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
horvath.sebi@gmail.com Cincinnati Bengals 59
hál istennek sikeres volt az újraélesztés, úgyh itt vagyok én is 😀

nagy ilyen az elit DL play mint amig a végén bemutattak. kicsit bízom benne, hogy Thompson visszakerülésével Peko játékideje dramatikusan csökkenni fog, mert gyakorlatilag a legnagyobb kerékkötő. Gilberry-t is sokkal többet kellene bent játszatni, de ha Geathers az opció a LDE posztra helyette akkor nehéz, pedig nagyon jól jön Gilberry középről. van még ebben az egységben tartalék sztem.

és az év meglepetésembere is eldőlt már a 8. héten: Mo Sanu, a legnagyobb király!

hatalmas WIN volt! innen már sima csoportsöprés!gabtsi
Én is nagyon örültem a győzelemnek hihetetlen feszültség volt bennem mikor beszaladtak a végén Td-re megállt bennem az ütő illetve Dalton hibájánál szintén elég bosszantó hogy még mindig képes ilyenekre !

Most még két hazai meccs úgy gondolom meglesznek a Steelerstől még viszont komolyan tartok remélem legalább itthon megfogjuk őket !

Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
Kala Cincinnati Bengals 32
Messze még a vége, de óriási lépést tettünk a csoport behúzása felé.
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hál istennek sikeres volt az újraélesztés, úgyh itt vagyok én is 😀

nagy ilyen az elit DL play mint amig a végén bemutattak. kicsit bízom benne, hogy Thompson visszakerülésével Peko játékideje dramatikusan csökkenni fog, mert gyakorlatilag a legnagyobb kerékkötő. Gilberry-t is sokkal többet kellene bent játszatni, de ha Geathers az opció a LDE posztra helyette akkor nehéz, pedig nagyon jól jön Gilberry középről. van még ebben az egységben tartalék sztem.

és az év meglepetésembere is eldőlt már a 8. héten: Mo Sanu, a legnagyobb király!

hatalmas WIN volt! innen már sima csoportsöprés!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Sziasztok! Ma volt szerencsém a helyszínen megtekinteni a Ravens elleni ütközetet, hatalmas élmény volt. Ha esetleg érdekel benneteket, ha hazaértem, írok majd egy kis beszámolót. 😊 WhoDeyNation.rizanjn
Határozottan érdekel szerintem minden bengalistát! 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Sziasztok! Ma volt szerencsém a helyszínen megtekinteni a Ravens elleni ütközetet, hatalmas élmény volt. Ha esetleg érdekel benneteket, ha hazaértem, írok majd egy kis beszámolót. 😊 WhoDeyNation.
több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
örülök a győzelemnek természetesen. Ellenben a Steelers most otthon egyelőre megbssza a Colts-ot idegenben....be fogják húzni a csoportot, Wild-Cardra meg szerintem innen nem megyünk.MarioAna
Meglátjuk ezt is, azt is, amazt is.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
örülök a győzelemnek természetesen. Ellenben a Steelers most otthon egyelőre megbssza a Colts-ot idegenben....be fogják húzni a csoportot, Wild-Cardra meg szerintem innen nem megyünk.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Pollak simán jobb volt, mint Zeitler run blokkban. Ez nagyjából mindent elmond a falunkról. Bodinenek viszont volt 2 szép megmozdulása legalább. Persze hibája több, de ez is egy lépés előre.

Ha AJ visszajön és Sanu tudja ezt a szintet tartani, neadj isten Eifert is felépül, akkor Dalton season ending erektálhat. Muszáj lesz az erős O, mert a D limitált marad, ez már most látszik. Ha komplett a sor, nem szarok, de 20+-os meccsek kellenek majd az Otól.

több mint 11 éve
Nem savazás, de marhára nem bírom, mikor a vesztes fél azzal jön meccs után, hogy milyen szar az a csapat, amelyik legyőzte.megyerikrisz
Ha ők ettől lelki békével együtt hajtják a párnára a fejüket este, hát gondolják így. 😊
Bennem ilyenkor általában fel szokott merülni a kérdés, hogy milyen csapat az, amelyiket egy szar legyőz, de hát mindegy. 😉

Atkins kezd belelendülni, leszarom, hogy csak most, csak nyerje vissza TELJESEN a régi formáját/első lépését.megyerikrisz
A legjobbkor emlékeztetett pár megmozdulás erejéig régi önmagára. Tudtuk hogy ez az év rámegy majd a rehabjára, de sajnos túlzottan megviseli a front egészét. Remélhetőleg a szezon második felében a négy AFC North meccsen is lesznek hasonló villanásai, és akkor a maradék meccseken felőlem el is tűnhet.

Zeitler megsérült, ráadásul ugyanaz a sérülés, ami miatt sokáig nem láthattuk, ennek nem örülök. Csöcsi botrány volt az első félidőben, nagyon el kellene beszélgetni vele. Simán jó lett volna az O, két kulcsszituáció megoldását vette el tőlünk a szabálytalanságokkal. Burfict a meccs végén is a pályán volt, a feje is egyben van! 😀megyerikrisz
Az OL jobb fele valami egészen botrányos. Persze minden mindennel összefügg, így jó lenne ha Zeitler egyben tudna maradni, és elkezdene jól játszani, mert nélküle, ill. egy formán kívüli Zeitler mellett is a Csöcsi úgy falja a hibákat, mint bizonyára a sütit vacsi után.
Ahogy írtam eredménykövetőben, a legközelebb adandó alkalommal pezsgőt bontok Tez örömére. 😀

Mikey
Ki a néni a képeden? 😀megyerikrisz
Ez nem ide tartozik. 😛 ^ ^

több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Mikey
Ki a néni a képeden? 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
horvath.sebi@gmail.com Cincinnati Bengals 59
grat srácok!Vrijbloed
Köszönjük de tényleg számított az h az első negyedben 4.-et játszottátok nem a FG-t !

Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
Ez mekkora volt, 10 évet öregedtem. Nem savazás, de marhára nem bírom, mikor a vesztes fél azzal jön meccs után, hogy milyen szar az a csapat, amelyik legyőzte. Nálam ez nem menő, de lehet, hogy én gondolom rosszul. Na mindegy, lényeg a W.

Pár szóban arról, ami hirtelen megmaradt: Atkins kezd belelendülni, leszarom, hogy csak most, csak nyerje vissza TELJESEN a régi formáját/első lépését. Zeitler megsérült, ráadásul ugyanaz a sérülés, ami miatt sokáig nem láthattuk, ennek nem örülök. Csöcsi botrány volt az első félidőben, nagyon el kellene beszélgetni vele. Simán jó lett volna az O, két kulcsszituáció megoldását vette el tőlünk a szabálytalanságokkal. Burfict a meccs végén is a pályán volt, a feje is egyben van! 😀

Hirtelen ennyi, így már nyugodtan nézem a többi meccset, hiszen ismét vezetjük a North-ot!

több mint 11 éve
Nem lehetne, hogy minden alapszakasz meccsünket a Ravens ellen játsszuk? Mindig nyernénk és nem kéne izgulni! 😕)

Riszpekt a defense-nek, még akkor is, ha nem játszottak tökéletesen.
Az offense pedig... inkább hagyjuk. Voltak ma is tragikus teljesítmények, bár ma legalább jöttek nagy játékok is.

13 straight! :cool:

több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Ez infarktusos volt 😊
A D nagyot játszott, a negyedik negyedben az O-tól ez a két TO nagyon fájó volt.
Szerencsénk is volt, de nagyot küzdött a csapat, hogy szerencséjük is legyen.
több mint 11 éve
Hol a szívgyógyszereeeee.... argh.....

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
grat srácok!
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
well fought hard earned, congratulations

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
gyönyörűszép győzelem!!!
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
izgalmas végjáték 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Inaktívak: Burkhead, Clarke, Green, Hawkinson, Lewis-Harris, Maualuga, Thompson.

Nagyon szenvedős meccsre számítok.Mikey
Pearce miért inaktív a holloknal? Nem szerepelt a heti sérült listajukon. Nem mintha bánnám. Oda kell érni flakonhoz, különben baj lesz.

több mint 11 éve
Inaktívak: Burkhead, Clarke, Green, Hawkinson, Lewis-Harris, Maualuga, Thompson.

Nagyon szenvedős meccsre számítok.

több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
I tell him to keep his face up. I tell him he's my quarterback. You tell your quarterback to slide and not get hit. I tell him to keep his head up so he can stay in the game because when he starts the game and comes out, it affects everything. It affects me, it affects the unit, it affects the linebacking crew. So yes, I'm trying to do the best I can with him. Sometimes it's like telling a dog not to eat red meat, but he's got to do it.
Paul Guenther
Bizonyára kitaláljuk, kiről is van szó. Mikor láttam, hogy fejjel fogja érni Luck mellkasát, már tudtam hogy neki aznapra annyi volt, és ez nagyon gáz.Mikey
én meg azt hittem szétfejeli Luck-ot, eltöri a kezét, bordáit, stb...
erre megint szédelgett, mint a .... 😕nhm
Hát, fejjel előre belerongyolni egy LB felépítésű, szembe rohanó emberbe (Luck fizikálisan kb. egy linebacker paramétereivel bír) nem egy hűde okos dolog. A védőfelszerelés felfogja a sisak ütését a mellkason (ami nem fej, sokkal rugalmasabb), úgyhogy csont nem törik, max. annyi történhetett volna, hogy Luck-ba alaposan beleszorul a levegő. Ellenberger amit a nyak kap, azt nem teszi a fejjel szerelő játékos zsebre. Két, több, mint száz kilós ember ütközése vezetődik le a nyakon... még belegondolni se jó... Nem véletlenül tanítják, hogy vállal ütközz, és karral szerelj. Így le tud fordulni a játékos a frontális ütközésről, és közben karral befejezi a tackle-t.
(Más helyzet, ha egyirányú a mozgás, vagy a támadott játékos áll. Akkor nyilván nem ébrednek közel sem akkora erők. De szemberohanva egymással könnyen ez a vége.)peterk2005
persze, persze, de akkor is "csak" egy irányító! ráadásul még a kezét is odatette...
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 434 — The only discipline that lasts, is self discipline
I tell him to keep his face up. I tell him he's my quarterback. You tell your quarterback to slide and not get hit. I tell him to keep his head up so he can stay in the game because when he starts the game and comes out, it affects everything. It affects me, it affects the unit, it affects the linebacking crew. So yes, I'm trying to do the best I can with him. Sometimes it's like telling a dog not to eat red meat, but he's got to do it.
Paul Guenther
Bizonyára kitaláljuk, kiről is van szó. Mikor láttam, hogy fejjel fogja érni Luck mellkasát, már tudtam hogy neki aznapra annyi volt, és ez nagyon gáz.Mikey
én meg azt hittem szétfejeli Luck-ot, eltöri a kezét, bordáit, stb...
erre megint szédelgett, mint a .... 😕nhm
Hát, fejjel előre belerongyolni egy LB felépítésű, szembe rohanó emberbe (Luck fizikálisan kb. egy linebacker paramétereivel bír) nem egy hűde okos dolog. A védőfelszerelés felfogja a sisak ütését a mellkason (ami nem fej, sokkal rugalmasabb), úgyhogy csont nem törik, max. annyi történhetett volna, hogy Luck-ba alaposan beleszorul a levegő. Ellenberger amit a nyak kap, azt nem teszi a fejjel szerelő játékos zsebre. Két, több, mint száz kilós ember ütközése vezetődik le a nyakon... még belegondolni se jó... Nem véletlenül tanítják, hogy vállal ütközz, és karral szerelj. Így le tud fordulni a játékos a frontális ütközésről, és közben karral befejezi a tackle-t.
(Más helyzet, ha egyirányú a mozgás, vagy a támadott játékos áll. Akkor nyilván nem ébrednek közel sem akkora erők. De szemberohanva egymással könnyen ez a vége.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Maualuga biztosan nem játszik, míg Green és Thompson játéka kérdéses - legalábbis a hivatalos sérültlista szerint.
A túloldalon Daniels és Canty nem játszik, ez pedig nem kicsit jó hír nekünk.
Valahogy ki kéne szenvedni a W betűt, már csak azért is, hogy a hazai veretlenségi sorozat 13 meccsesre nőjön.