Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Lassan alig van egészséges CBnk szóval nem bánnám, ha A.J.még picit pihenne. Nélküle is valószínűleg nyertek, főleg ha Bortles most Reggie Nelsont lepi meg mondjuk egy picksixel...Cincinnati Bengals wide receiver A.J. Green told reporters after the game that he expects to play next week.Cincy Jungle[Vasárnapi írás, szóval a Jax elleni meccsre gondoltak.]
Hiszem ha látom... Ahányszor ezt olvashattuk az elmúlt hetekben, már teljesen hitelét vesztették a nyilatkozatok ennek kapcsán.
Mikey
több mint 11 éve
Cincinnati Bengals wide receiver A.J. Green told reporters after the game that he expects to play next week.Cincy Jungle[Vasárnapi írás, szóval a Jax elleni meccsre gondoltak.]
Hiszem ha látom... Ahányszor ezt olvashattuk az elmúlt hetekben, már teljesen hitelét vesztették a nyilatkozatok ennek kapcsán.
Bernard összeszedett egy kisebb csípősérülést az utolsó negyedben, de állítólag nem veszélyezteti hétvégi játékát. Szegény Gióra rájár a rúd az utóbbi időben, lassan nem lesz egészséges testrésze.
Akár velük, akár nélkülük, kötelező a győzelem.
Bár érdemes megjegyezni, a Lewis-éra alatt csak 12-10 a csapat mutatója újonc irányítókkal felálló ellenfelek ellen.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Nálunk van a div legjobb QB-ja, WR-e és RB-je. (Ez persze szubjektív, de én így látom, AJ Greent mondjuk imádom, de nálam AB összetettebb és jobb) Gronk/Gates-szintű TE másnál sincs, OL persze van jobb, de a mienk sem kutya, elég megnézni a futásátlagot, BB-t bár sackelték 20-szor, de állandó nyomást nem tudtak generálni rajta a Ravens kivételével. Nálam alapanyagát tekintve ez a legjobb Offense a divben. Haladni bárki ellen tud, a red zone problémánk az nagyrészt coaching probléma, egy meccsel a szememben Haley semmit nem tett jóvá az elmúlt 2,5 évből. Majd ha rendszeresen sikerül, akkor megkövetem őt. Addig ez csak egy jól sikerült meccs marad.Offense-ben pl mindenkinél jobbnak kellene lennünk a kereteket tekintve. 😉nap kommentje szintén!!gabtsi
Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Hát most meg kellett néznem még egyszer, hogy biztos a Bengals topicban járok-e 😛 😉dandeÉs én még el sem kezdtem a hétvégi meccs miatt a Jagses hszek gyártását itt. 😀😀
több mint 11 éve
Hát most meg kellett néznem még egyszer, hogy biztos a Bengals topicban járok-e 😛 😉
több mint 11 éve
Azért ez erős...én imádom Bent, tényleg ott van közvetlenül az elit mögött. Miller valahol a középmezőny élén talán, Bell és Brown elit, de azért a fal inkább csak szorgalmas iparosnak tűnik még, kivétel egy elit C középen. Azért ez a mindenkinél jobb nem tűnik túl földhözragadtnak 😀Ez még így is LOL-kategória. 😊 Offense-ben pl mindenkinél jobbnak kellene lennünk a kereteket tekintve. 😉Nem úgy volt, hogy a 2. meccs után a csoport negyedik helyére áraztál be minket? 😀 😀 Most meg már oda-vissza fogjuk ütni a csoportvezető cicákat? 😊 Látom, nagyot fordult a világ. 😊SoldadosHa értően olvasnád, amit a North csevegőbe írok, tudnád, hogy a rosterünket áraztam be a 3-4. helyre (A Browns Qb helyzetétő függően), ami kb korrekt továbbra is, ezt a Browns és a Ravens kb meg is mutatta, ahogy a Jags és a Tampa is.Robilluma
Amúgy most nem olvastam vissza azt az HSZ-t, de nekem egyáltalán nem így rémlik a szövegkörnyezet, de jelentősége nincs, így is, úgy is valótlan. 😊Soldados
De ezt miért itt beszéljük meg a cicáknál? 😀
több mint 11 éve
Ááá, a Lolkabolkázás, a kacsintgatás és deklarálás királya visszatért. Elismerésem, hogy még mindig megy.Ez még így is LOL-kategória. 😊 Offense-ben pl mindenkinél jobbnak kellene lennünk a kereteket tekintve. 😉Nem úgy volt, hogy a 2. meccs után a csoport negyedik helyére áraztál be minket? 😀 😀 Most meg már oda-vissza fogjuk ütni a csoportvezető cicákat? 😊 Látom, nagyot fordult a világ. 😊SoldadosHa értően olvasnád, amit a North csevegőbe írok, tudnád, hogy a rosterünket áraztam be a 3-4. helyre (A Browns Qb helyzetétő függően), ami kb korrekt továbbra is, ezt a Browns és a Ravens kb meg is mutatta, ahogy a Jags és a Tampa is.Robilluma
Amúgy most nem olvastam vissza azt az HSZ-t, de nekem egyáltalán nem így rémlik a szövegkörnyezet, de jelentősége nincs, így is, úgy is valótlan. 😊Soldados
A Ravens támadó kerete masszív fallal, jó, rutinos TE-ekkel, veterán WR-ekkel, köztük az örökifjú Smith-szel, jó Flaccóval, sérülések nélkül hangyányival sem gyengébb a miénknél, ahol a WR-ek között csupa ismeretlen tényező volt szezon elején (a low scoring meccseink be is bizonyították) és a falunk gyengébb, mint az övék. Van ahol egyértelműen jobbak vagyunk, de van ahol meg ők.
A Bengals QB-t körülvevő játékosairól már nem is beszélek.
A D-nk meg talentben még mindig baromi kevés. A def staff zseniális, kihozza belőlük, amit lehet, de ettől még a védelmi keretünk a csoport messze leggyengébbje. A RAvens-Bengals páros kerete sokkal kiegyenlítettebb. Nem sokkal, de a mienk felett van szerintem. A Browns kb egy szinten, meg is mutatták ellenünk 2x. Nincs értelme erről vitázni, mert teljesen szubjektív a megítélésük, vagyis nálad ezzel ellentétben definiálható.
Nekem nem kell mondani, hogy maradjunk a földön, nem szokásom túlértékelni egy vereséget és egy győzelmet sem. 😉SoldadosDe azért Héli takaroggy!
A screen passzok domináltak? Atyaúristen. Innentől kezdve nincs miről beszélnünk. Meg amúgy sincs.És a 3 meccse látható 10+ yardos passzcsomag a Brown-Wheaton-Bryant hármas skillsetjéhez igazítva, Arians style-ban.Ez is rettentő messze áll a valóságtól. A Colts meccset leszámítva a screen passzok ugyanúgy dominálnak. Soldados
Robilluma

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Offense-ben pl mindenkinél jobbnak kellene lennünk a kereteket tekintve. 😉nap kommentje szintén!!
Soldados
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Nekem nem kell mondani, hogy maradjunk a földön, nem szokásom túlértékelni egy vereséget és egy győzelmet sem. 😉Soldadosvasztakurva JÓZSI!!!
óvatosan az ilyenekkel, mert a negyediken ülök és még négy emelet van fölöttem bázzeg!
több mint 11 éve
És a 3 meccse látható 10+ yardos passzcsomag a Brown-Wheaton-Bryant hármas skillsetjéhez igazítva, Arians style-ban.Ez is rettentő messze áll a valóságtól. A Colts meccset leszámítva a screen passzok ugyanúgy dominálnak. Valóban szélesedett a repertoár, de csak a Colts meccsen operáltunk elsősorban deep passzokkal. a másik kettőn megjelent ugyan a vertikális játék, de a screen meghatározó maradt.
Robilluma

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Ez még így is LOL-kategória. 😊 Offense-ben pl mindenkinél jobbnak kellene lennünk a kereteket tekintve. 😉Nem úgy volt, hogy a 2. meccs után a csoport negyedik helyére áraztál be minket? 😀 😀 Most meg már oda-vissza fogjuk ütni a csoportvezető cicákat? 😊 Látom, nagyot fordult a világ. 😊SoldadosHa értően olvasnád, amit a North csevegőbe írok, tudnád, hogy a rosterünket áraztam be a 3-4. helyre (A Browns Qb helyzetétő függően), ami kb korrekt továbbra is, ezt a Browns és a Ravens kb meg is mutatta, ahogy a Jags és a Tampa is.Robilluma
Amúgy most nem olvastam vissza azt az HSZ-t, de nekem egyáltalán nem így rémlik a szövegkörnyezet, de jelentősége nincs, így is, úgy is valótlan. 😊

több mint 11 éve
A Steelersben én nem látom, hogy hol van hely a fejlődésre, a védelem abszte erőn felül teljesít, zéró playmakerrel, ez inkább tarthatatlannak tűnik sztem.gabtsiSztem nagyon komoly upside-ja van a Steelers-nek az O tekintetében. Ha nem is az a mérce, amit most csináltak, de ennek az egységnek, bárki ellen fel kell tudnia tenni 20 pontot, gyengébb D-k ellen pedig 30-at. Ha ezt sikerülne elérni, finoman fogalmazva sem gonsdolom lehetetlennek, akkor az nagyon komoly előrelépés lenne az egész csapatra nézve.

több mint 11 éve
Nekem nem kell mondani, hogy maradjunk a földön, nem szokásom túlértékelni egy vereséget és egy győzelmet sem. 😉Azért ez a 4. hely még most is összejöhet. Mindössze 2 hét telt el a kilátástalan, gyenge és széteső (vagy inkább szétzúzott) játékunk óta. A Ravens, a KC és a Bengals elleni két meccsen a Browns-nál jobb csapatokkal találkozunk és a többi meccsünkön is az ellenfél jobb, mint mondjuk a Tampa. Mondtam, hogy vendégem vagy egy sörre, ha a Ravens meccset behúzzuk, bármi is lesz utána. Tegnap elképesztő volt az O, azonban maradjunk mindenképp a földön. Egyelőre...a Brown ellen már nem tudunk javítani, úgyhogy maradjunk nagyon szerények...Klaci79Nem úgy volt, hogy a 2. meccs után a csoport negyedik helyére áraztál be minket? 😀 😀 Most meg már oda-vissza fogjuk ütni a csoportvezető cicákat? 😊 Látom, nagyot fordult a világ. 😊 Pedig amúgy nem, csak a Steelers szép egyenletesen (egy-egy visszaesés persze néha akad) fejlődik a labda mindkét oldalán, és alapvetően jó off-seasont zártunk, jó rostermanagementtel Cam Thomast és Brad Winget leszámítva.én a Steelerstől nem igazán tartok, ellenben a Brownsra kell figyelni, pár kellemetlen estébe belefutottunk már velük.gabtsiPedig kellene 😊. Én idén azt várom, hogy kisöpörjük a porcicákat a szobából Robilluma
Ez a csoport nagyon meredek lett azzal, hogy a Browns - Pettine vezetésével - belépett azon csapatok sorába, amelyeket komolyan kell venni. Ennek ellenére ők idén még nem lesznek a PO-ban. Viszont a másik 3 között óriási hirig lesz még szerintem. Engem egyik sem lepne meg, se a Bengals, se a Steelers, se Ravens. A szezon előtti várakozásaimat egyedül a Ravens múlta felül, elsősorban védelmével. Szóval nagy meccs lesz a dívgyőzelemért még itt, de a WC is durva a négy 5-3-as csapattal és a három 4-3-assal. Szóval az se tuti, hogy a lemaradók be tudnak majd jutni WC-n.Soldados

több mint 11 éve
az biztos, hogy jelen állás szerint playoffmeccseket fogunk játszani már decemberben, rögtön ellenetek kettőt. ha addig nem fordul a tetejére a világ.egy biztos süti örülni fog, mert a szívgyógyszerre megnő a kereslet. addig még azért sok víz lefolyik a dunán, sok a kérdőjel mind a két oldalon, de izgi lesz az kurva isten. és akkor Joey még nem is szólt hozzá 😊
több mint 11 éve
A védekezés feljavulásáért a futás elleni védekezés teheti a legtöbbet, ez utóbbiért pedig BrandonEbből a játékból az utóbbi 3 meccsen nagyon komolyan kilépett Haley és kb ott tart a passzO ebben a periódusban, hogy átlagolva több yardot szállnak a levegőben a labdák, mint Arians-nél bármikor.
A támadók megállítása Bell-nél kezdődik, ez egyelőre kérdés, amint azt fenn is írtam, remény van a fejlődésre, de jelen állás szerint ez nem jó matchup. Onnantól kezdve én nem annyira látom a problémát, ha lesz nyomás (jó run D segít), és a mélységi játékot ki tudjuk venni (pl AB-t nem nyugodtan nézném Newman ellen egy mély route-on), akkor ezt a minden hájjal megkent secondaryt nem etetik egész este screen vagy egyéb nagy hatékonyágú, rövid passzjátékokkal. ez annál sokkal jobb back7.gabtsi
Többféle O-t tud játszatni Haley.
3 TE-es csomag, ezt a tegnapi meccs végén láthattuk, a játékot lassítandó, közepes y/c-vel a RB-ktől, de jó TE paszcsomagokkal.
No-huddle, amit még nem erőltetünk, de a fiatalok beépülésével majd egyre többször veszünk elő sztem.
A screenes-es csomag, dink-and-dunk a köbön.
És a 3 meccse látható 10+ yardos passzcsomag a Brown-Wheaton-Bryant hármas skillsetjéhez igazítva, Arians style-ban.
A falunkat egy jó pass rusher páros összezúzhatja viszont, ilyet viszont sem a TExans, sem a Colts nem eresztett ránk.
Meglátjuk, h Dunlap+akárki mire megy majd.
De javul az O-nk, ez vitathatatlan és elvileg visszaesnie sem nagyon kellene, ha az OL nem esik/sérül szét.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Nem úgy volt, hogy a 2. meccs után a csoport negyedik helyére áraztál be minket? 😀 😀 Most meg már oda-vissza fogjuk ütni a csoportvezető cicákat? 😊 Látom, nagyot fordult a világ. 😊SoldadosHa értően olvasnád, amit a North csevegőbe írok, tudnád, hogy a rosterünket áraztam be a 3-4. helyre (A Browns Qb helyzetétő függően), ami kb korrekt továbbra is, ezt a Browns és a Ravens kb meg is mutatta, ahogy a Jags és a Tampa is. Csak mint Mikey írja náluk kidőlt az elkapósorból a 3 legfontosabb játékos, a Ravensből a Kubiak rendszerében kulcsfontosságú elkapó-TE páros, a DL fele és jelenleg két CB. Mi meg egyelőre nagyon jól állunk ilyen téren az egyedüli Ike-kal, mert a többi kieső még nem kiemelkedő. És franchise QB-nk van továbbra is, aki eddig kjól játszik szerencsére.
Plusz emellé 5% esélyt folyamatosan adtam magunknak a PO-ra a várt jó O miatt, (de ez bizonyára kimaradt...) amit kb egyedül én nem szidtam a Browns elleni és a Texans elleni meccs után, és már alakul a dolog az előlépő fiatal #2-3 WR-ekkel. A Haley által remekül felépített, többféle personnelből és no-huddle-ból is működő O kezd kivirágozni.
Az általam dicsért és várt jó coaching (igen O oldalon is) és a szezon közbeni adjustment pedig még a vártnál is jobb, a fiatalok beépülésével.
Semmi meglepő nem történt eddig sztem, ezt vártam a szezontól, bár inkább egy 4-4-et gyengébb passD-vel (bár ez a meccs komoly anomália az idén teljesen új, ingujjból előhúzott folyamatos 5-6(-7!) emberes blitzekkel, bravó LeBeau!).
A pocsék runD-nket és még mindig gyengus front7-ünket ellensúlyozza a csapat "maradéka", illetve a meccs közbeni vezetés (a Texans elleni első 27 perc nem volt egy diadalmenet és a Bengals ellen is ilyen lehet a meccsünk, ha nem vezetünk korán).
Amint ezeket ki tudja hangsúlyozni az ellenfél, akkor lesz még itt világvége szurkolói hangulat egy csúnya vereség után.
Szerencsére a visszavonulásból visszahívott Keisel-Harrison páros meg sokkal jobb, mint az edzők is várták sztem. Harrison izomban leeresztett, jóval vékonyabb és ezzel együtt gyorsabb, mint a tavalyi "csíkos", Keisel meg (döbbenetes) ereje teljében. Jót tett nekik egy csapattól távoli offseason.
Nagyon pozitív dolgok történtek most, ezek leginkább tegnap jöttek ki, meglátjuk tartósak-e. A WR sornál remélem igen, minden meccs és edzés segít nekik, és ez már önmagában nagyon jó lenne.
A coaching staff egyelőre kihozza a max-ot a gárdából, meglátjuk, hogy lesz-e olyan az ellenfélnél, aki ezt nem engedi.
A csoportunkban általában nem szokták.
Ja, és az idézett szövegrészedre reagálva: A Bengals-t oda-vissza lehet ütni úgy is, hogy nem vagyunk a csoport legjobbjai, nem kell ehhez matekzseninek lenni, hogy megértsd.

WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
A védekezés feljavulásáért a futás elleni védekezés teheti a legtöbbet, ez utóbbiért pedig Brandon Thompson. ha nem lesz állandó, hogy 5-8 yardo folyamatosan futnak rajtunk, akkor lehet azt várni, hogy visszatér a régi rend, és lesz megint jófajta védekezés. Nem is értettem, hogy Kubiak mire hívott két hosszú passzjátékot 2&2 majd 3&2-re is (előbbi még ok), mikor konstansan tudtak futni rajtunk, akár a negyedikre is. ez a probléma alapja, ha ezt nem oldjuk meg akkor a Steelers ellen se lesz sansz. de abban bízom, hogy Thompson visszatérésével, és Peko háttérbe szorulásával erre lesz mód.Támadóoldalon is a fal játéka, elsősorban futásblokkolása a baj forrása. elképesztő alacsony YAC, ami nem csak a futók problémája. persze Bodine nem jó ezt tudtuk, tudjuk, Zeitler kiesése sem kellene hogy katasztrófa legyen, de, hogy André Smith fejben teljesen összecsuklott azt nem igen tudom magyarázni. év elején All Pro forma, most meg hibák sorozata. Nagyon rossz technikával játszik, leeesett karral nem tudja lockolni a rushert, ami pedig nála a play végét jelenti. lábmunka dettó, rendszeresen kibillentik az egyensúlyából, onnan meg ekkora testtel lehetetlen visszajönni. és ezt nem tudom mivel magyarázni, lehet edző, lehet magánéleti vagy motivációs probléma, de a potenciál benne van, hogy ezen sikerül túllendülni, hiszen tudjuk mire képes.
Igen, Dalton idén sem fogja a hátán vinni az együttest, ez látható, de Greennel és Eiferttel nagyban máshogy fog kinézni ez a passzjáték, és van rá esély, hogy nem omlunk össze akár két birtoklás hátrányban sem, bár én azt se hittem, hogy tegnap fordítunk.
A Steelersre egy pillanatra visszatérve, én már letettem arról, hogy ömnagában egy-egy meccs erőviszonyait, vagy eredményét megértsem, akár néhány csapat viszonylatában is. Arra azért jó példa volt a múlt hét, hogy egy közepes (gyenge) játékosállomány egy jó tervvel és jó edzők kezében mire lehet képes adott pillanatban, de azért ezt nem lehet állandónak venni. Ezért a Steelerst se írom le, depláne egy meccsen. de amit én eddig láttam, nem annyira győzött meg.
A támadók megállítása Bell-nél kezdődik, ez egyelőre kérdés, amint azt fenn is írtam, remény van a fejlődésre, de jelen állás szerint ez nem jó matchup. Onnantól kezdve én nem annyira látom a problémát, ha lesz nyomás (jó run D segít), és a mélységi játékot ki tudjuk venni (pl AB-t nem nyugodtan nézném Newman ellen egy mély route-on), akkor ezt a minden hájjal megkent secondaryt nem etetik egész este screen vagy egyéb nagy hatékonyágú, rövid passzjátékokkal. ez annál sokkal jobb back7. Szerintem fel vagyunk vértezve erre, persze egy meccsen bármi lehet.
és szerencsére még van 5 meccs addig, hogy a sérültjeink is helyre jöjjenek, és meginduljon a teljesítmény fölfelé. ehhez kell a DL és az OL fejavulása, és mind a kettőre reális esély van. A Steelersben én nem látom, hogy hol van hely a fejlődésre, a védelem abszte erőn felül teljesít, zéró playmakerrel, ez inkább tarthatatlannak tűnik sztem. Eiferttel és Greennel nagyon más lesz ez az offense és nem csak a passzjáték.
én ebben bízom, aztán persze meglássuk.
több mint 11 éve
Azért ez a 4. hely még most is összejöhet. Mindössze 2 hét telt el a kilátástalan, gyenge és széteső (vagy inkább szétzúzott) játékunk óta. A Ravens, a KC és a Bengals elleni két meccsen a Browns-nál jobb csapatokkal találkozunk és a többi meccsünkön is az ellenfél jobb, mint mondjuk a Tampa. Mondtam, hogy vendégem vagy egy sörre, ha a Ravens meccset behúzzuk, bármi is lesz utána. Tegnap elképesztő volt az O, azonban maradjunk mindenképp a földön. Egyelőre...a Brown ellen már nem tudunk javítani, úgyhogy maradjunk nagyon szerények...Nem úgy volt, hogy a 2. meccs után a csoport negyedik helyére áraztál be minket? 😀 😀 Most meg már oda-vissza fogjuk ütni a csoportvezető cicákat? 😊 Látom, nagyot fordult a világ. 😊 Pedig amúgy nem, csak a Steelers szép egyenletesen (egy-egy visszaesés persze néha akad) fejlődik a labda mindkét oldalán, és alapvetően jó off-seasont zártunk, jó rostermanagementtel Cam Thomast és Brad Winget leszámítva.én a Steelerstől nem igazán tartok, ellenben a Brownsra kell figyelni, pár kellemetlen estébe belefutottunk már velük.gabtsiPedig kellene 😊. Én idén azt várom, hogy kisöpörjük a porcicákat a szobából Robilluma
Ez a csoport nagyon meredek lett azzal, hogy a Browns - Pettine vezetésével - belépett azon csapatok sorába, amelyeket komolyan kell venni. Ennek ellenére ők idén még nem lesznek a PO-ban. Viszont a másik 3 között óriási hirig lesz még szerintem. Engem egyik sem lepne meg, se a Bengals, se a Steelers, se Ravens. A szezon előtti várakozásaimat egyedül a Ravens múlta felül, elsősorban védelmével. Szóval nagy meccs lesz a dívgyőzelemért még itt, de a WC is durva a négy 5-3-as csapattal és a három 4-3-assal. Szóval az se tuti, hogy a lemaradók be tudnak majd jutni WC-n.Soldados
több mint 11 éve
Azért Robi, nem csak Green nincs, hanem Marvin Jones és Eifert sem, tehát nemcsak a no.1, hanem a no.2 és no.3 elkapó is hiányzik - egész évben.Ugyanígy az LB sor, szerintem az első meccs kivételével nem volt olyan, amelyet végigjátszott volna a kezdő, de legalább olyan is volt, mikor egyik sem volt bevethető.
Szóval a Ravenst a legkevésbé sem kell sajnálni emiatt, és a győzelmet sem ráfogni arra, hogy mert ott hiányzott xy és yz.
több mint 11 éve
Nem úgy volt, hogy a 2. meccs után a csoport negyedik helyére áraztál be minket? 😀 😀 Most meg már oda-vissza fogjuk ütni a csoportvezető cicákat? 😊 Látom, nagyot fordult a világ. 😊 Pedig amúgy nem, csak a Steelers szép egyenletesen (egy-egy visszaesés persze néha akad) fejlődik a labda mindkét oldalán, és alapvetően jó off-seasont zártunk, jó rostermanagementtel Cam Thomast és Brad Winget leszámítva.én a Steelerstől nem igazán tartok, ellenben a Brownsra kell figyelni, pár kellemetlen estébe belefutottunk már velük.gabtsiPedig kellene 😊. Én idén azt várom, hogy kisöpörjük a porcicákat a szobából Robilluma
Ez a csoport nagyon meredek lett azzal, hogy a Browns - Pettine vezetésével - belépett azon csapatok sorába, amelyeket komolyan kell venni. Ennek ellenére ők idén még nem lesznek a PO-ban. Viszont a másik 3 között óriási hirig lesz még szerintem. Engem egyik sem lepne meg, se a Bengals, se a Steelers, se Ravens. A szezon előtti várakozásaimat egyedül a Ravens múlta felül, elsősorban védelmével. Szóval nagy meccs lesz a dívgyőzelemért még itt, de a WC is durva a négy 5-3-as csapattal és a három 4-3-assal. Szóval az se tuti, hogy a lemaradók be tudnak majd jutni WC-n.

több mint 11 éve
én a Steelerstől nem igazán tartok, ellenben a Brownsra kell figyelni, pár kellemetlen estébe belefutottunk már velük.gabtsiPedig kellene 😊. Én idén azt várom, hogy kisöpörjük a porcicákat a szobából :[] .
Egy tavalyi, 11-5-ös Bengals szezonban is tudjuk mi történt a 2. meccsen. Idén is ezt érzem, hogy ilyen begyávulós csapat vagytok. Aki ellen AFC-szinten virítani kellene a csoporton kívül, mint a Pats vagy Colts idegenben az ellen egyszerűen értékelhetetlen, amit a csapat mutat. Persze ez csak ilyen pszicho maszlag, de konkrét okai is vannak. hátrányból nem tud játszani a csapat. Semmit. Egy tegnap látott Colts back7 ellen is totál halott volt az ügy. Oké, ők voltak előnyben és blitzelhettek emiatt, Vontae Davis is volt, de akkor is. Nem 150 vs 500 total yardnyira kellene kipurcanni, félidőben 0 vagy 1 first downnal. AJ Green nélkül sem.
Csoporton belül a nakiafaszagyerek mentalitás segít, de csak ideig-óráig. A Ravens óriásit szívott Pitta után Daniels kiesésével, mert a biztonsági TE célpontok ezzel eltűntek, jött Juszczyk, Gillmore meg a WR Campanaro betölteni a szerepet, hát nem ugyanaz. Teljesen ki lett a csapatuk herélve a rövid-közepes passzjátékban. Jimmy Smith kiesése meg... Kb a pont az i-re volt. A nulla depth-es poszt kivéreztette őket. Mást se kellett csinálni a 2. Flacco int után, csak Sanut felállítani a bal oldalra Franks-szel szemben és csókolom. A 125 yard nem véletlen. Szép baleset lesz ellenünk is, ha Smith nem épül fel és egész meccsen Brownt kapja meg Franks.
Nekem ezzel együtt a passzO rohadtul nem tetszik, Daltonnal az élen (az előremozgásból dobott deep Sanu labda mondjuk szép volt, nem vártam tőle). Hátrányban pedig muszáj lesz vele virítani. Lehet, hogy meglesz a csoport ezzel a nagyon fontos W-vel, látva a minimális előnyötöket és a hátralévő sorsolást (sztem kb évtized legkönnyebb sorsolása az idei AFC North-é a két South-szal), de ha így lesz, ez sztem megint nem lesz hosszú PO.
Viszont legalább 1x megfingatunk benneteket sztem akármi is lesz a csoport vége. Az O-nk nagyon jó irányba halad a rookie-másodéves WR-eink és Bell tegnap megmutatkozó fejlődésével.
A Browns elleni TNF-etek sztem is nehéz lesz jövő héten, de csak akkor, ha összerakják a runD-jüket addig valamennyire. Ami persze nektek sem ártana 😊. #hoválettazafcnothszelleme

WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
sose szerettem a fő sodorvonalban tartózkodni 😊én a Steelerstől nem igazán tartok, ellenben a Brownsra kell figyelni, pár kellemetlen estébe belefutottunk már velük.gabtsiAddig jó nekünk, amíg nem tartanak...úgy tűnik viszont, hogy rajtad kívül mindenki tart most a Steelerstől. Nem kellett volna ilyen hangos győzelem 😀Klaci79
de nem a ti vérnyomásotok emelése volt a szándék, akkor a másik topikban trollkodnék (amúgy nagyon szívesen), csak a véleményemet írtam, én így látom (nem igazán félelmetesnek) a Steelerst.
amúgy 5 meccsünk jön most, abból a NOLA az hozhatatlan, a többit jó lenne megnyerni és akkor nyugodtan mehetünk a két Steelers meccsnek.
több mint 11 éve
én a Steelerstől nem igazán tartok, ellenben a Brownsra kell figyelni, pár kellemetlen estébe belefutottunk már velük.gabtsiAddig jó nekünk, amíg nem tartanak...úgy tűnik viszont, hogy rajtad kívül mindenki tart most a Steelerstől. Nem kellett volna ilyen hangos győzelem 😀
több mint 11 éve
Abban a méhecske mezben lehet valami sötét erő, ami a Vasasnak segít... 51 pont egy héttel azután, hogy minket nullázott a Colts D? ._.MikeyNagyon más meccs volt. Mákjuk volt, hogy hazait játszottak velük. Az erőszaktevőjük nagyon jól játszott és az Steelers Olinet is rég láttam ilyen jónak, abba is hagytam a meccsnézést a 3. negyedben. Kemény meccseink lesznek velük és a barnákkal is. Jó a North.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Abban a méhecske mezben lehet valami sötét erő, ami a Vasasnak segít... 51 pont egy héttel azután, hogy minket nullázott a Colts D? ._.