Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Jól van, látom a csapat elővette primetime formáját.

Mivel a meccset csak este fogom tudni pótolni, nézegetem az nfl.com-os gamebookot. ... 10-for-33, 86 yard, 3 INT? Ez mi ez? Megtöröltem a szemüvegemet, kitöröltem a csipát a szememből, de ez utána is annyi. WTF.

Az eredmény ismeretében talán nem fogom majd felb*szni az agyam. 😀😀 Bár az írásaitok alapján lehet így is menni fog. 😐

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én nem állnék meg Daltonnál. sajnos nem először, nem másodszor és nem harmadszor vagyunk totálisan megalázva coaching szinten. akinek valaha valami köze volt akár rokoni szinten a csoporthoz, és látta már kétszer játszani Daltont, az pontosan tudja, hogy mit kell tenni, és ez ellen mi semmit, de semmit nem vagyunk képesek felmutatni.

szégyen és gyalázat.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Csak az első negyedet sikerült végignéznem, de ezek szerint akkor Daltonnak később sem nagyon sikerült összeszednie magát...

2,0-ás rating???? Ez komoly???
több mint 11 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
csodálatos éjszakázás után ilyen híreket olvasni.. pedig be volt készítve előre minden.
még szerencse, hogy véletlen megláttam az eredményt. (Y) 😕

Tippelde 25
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
ez egészen gusztustalanra sikerült... 😕

sztem is inni kéne Daltonnak... de keményen! 😊
több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Nem szoktam habzó szájjal szidni Daltont, de rohadjon meg! Hát ez mi a fasz volt??? Jártathatjuk mi itt a szánkat fal mélységről, helyettesek minőségéről, akármiről, ha ez a köcsög random módon ilyen produkciót nyújt. Most komolyan, mitől játszott így? Normális oka nincs, amivel magyarázni lehetne, azon kívül, hogy erre az inkonzisztens szarra képes csak. Akkor viszont takarodjon, mert legalább közepes ÉS konzisztens QB nélkül sehova sem jutunk. Nem írom tovább, mert csúnya lenne. Hab a tortán, hogy megsérült Geno térde.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Kala Cincinnati Bengals 32
Remélem nem lesz playoff, mert akkor megint mindennel elégedett lesz mindenki és nem nyúlnak bele a keretbe. Mondjuk a mutatott játék alapján nem is kell tartanunk ettől, de még a pozitív mérlegtől sem.Dalton pedig az utsó két meccsen hozta a formáját. El kellene gondolkodni...
több mint 11 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 112
Ennyi volt a szezon? 😕rizanjn
még simán meglehet a playoff, ennél úgyis csak jobban fogtok játszani 😊

több mint 11 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Ennyi volt a szezon? 😕
több mint 11 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 173
Szégyen. Ilyet nem sokszor mondtam, de a mai után csak egy klasszikus mondást tudok idézni: mindenki mondjon le, de azonnal.
Szeretnék jövőre változásokat látni a keretben. O-fal mélység 0. D-fal mélység 0.
több mint 11 éve
Elmegy mindenki a kurva anyjaba!!

több mint 11 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Még jó, hogy mikor kint volt nem így játszottak a fiúk... Ez elég gáz. 😕
több mint 11 éve
úgy gondolom legyűrjük a Cleveland-et, szoros csatában!
Nugent javítja hibáit, 5 mezőnygólt rámol be! 😉nhm
Inkább ne, mert ez impotens red zone offense-t jelentene... Nem szeretném a hajamat tépni.

több mint 11 éve
Nem lehetne, hogy az mind TD legyen, 35 ponttal nem tudom ugyanis elképzelni, hogy veszítsünk, míg 15-tel sanszos 😀munoz
sztem ellenkezőleg, simán el tudok képzelni egy 15:10 es végeredményt... (ezek az ohioi ütközetek nem egy pontgazdag meccsek szoktak lenni.. 😊 de ezért is szeressük... 😊

amúgy mindegy csak szenvedjük ki! 😉
több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Nem lehetne, hogy az mind TD legyen, 35 ponttal nem tudom ugyanis elképzelni, hogy veszítsünk, míg 15-tel sanszos 😀
több mint 11 éve
Nugent javítja hibáit, 5 mezőnygólt rámol be! 😉
több mint 11 éve
Szerintem nem gáz, ha Little-nek van extra motivációja? munoz
az nem baj, csak tartsa meg magának, kutya nem kíváncsi rá most, főleg, ha ezzel az ellenfelet motiválja.

majd ha a meccsen elkapott hétszáz yardot, meg 12 TD-t akkor lehet ugatni, hogy lásd kit raktatok ki, de amíg labdát se kap, addig ne pofázzon feleslegesen hülyeségeket.

Newhouse meg inkább a futójátékban lesz visszaesés a csöcsihez képest, ami szintén nem jó persze.

több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Attól viszont nem vagyok boldog, hogy így nagy valószínűséggel Newhouse lesz a kezdő RT. A futásból szerzett yardjaink nagyobb része kívül jött össze, erre nem lesz jó hatással Újházi, pláne, ha Zeitler megint formán kívül nyomja.

megyerikrisz
rosszabb nem lehet majd Newhouse, mint Smith általában volt
Mikey
Ebben nem vagyok biztos, bár tényleg nem élete formájában játszott. Nagyon nem. Ha Újházi szimplán semmit sem csinál, de nem szed be büntetéseket, már előrébb vagyunk! 😀megyerikrisz
Nem akarok senkit se elszomorítani, de Newhouse játéka messze a leggyengébb volt GB be amit az utóbbi években láttam. Pedig játszott az OL ben pár nagyágyú, mondhatnám itt Sherrodot is aki remek teljesítményével 1.körös pickje ellenére pár napja lett kivágva.
De mindenesetre hajrá hajnalban!

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Attól viszont nem vagyok boldog, hogy így nagy valószínűséggel Newhouse lesz a kezdő RT. A futásból szerzett yardjaink nagyobb része kívül jött össze, erre nem lesz jó hatással Újházi, pláne, ha Zeitler megint formán kívül nyomja.

megyerikrisz
rosszabb nem lehet majd Newhouse, mint Smith általában volt
Mikey
Ebben nem vagyok biztos, bár tényleg nem élete formájában játszott. Nagyon nem. Ha Újházi szimplán semmit sem csinál, de nem szed be büntetéseket, már előrébb vagyunk! 😀

több mint 11 éve

megyerikrisz
Most kicsit gonosz leszek, de rosszabb nem lehet majd Newhouse, mint Smith általában volt, ugyanis Andre barátunk annyira rossz volt, hogy azt gyakorlatilag lehetetlen alulmúlni.

De legalább Newman lesz. Ennek NAGYON örülök.

több mint 11 éve
Injury report: OUT: Vontaze Burfict, Leon Hall. DOUBTFUL: Gio Bernard, Rey Maualuga, Andre Smith. QUESTIONABLE: Geathers, PROBABLE: Darqueze Dennard, Jermaine Gresham, Terence Newman, Kevin Zeitler.

Hunt, Hill és Dennard kulcsszereplő lehet. Talán még Will Clarke is aktív lesz. Pacman és Newman kezd a széleken, Dennard slotban, cserének meg ott van az első körös gunnerünk, Kirkpatrick. A Brownsban nem játszik Cameron, a TE-k elleni védekezésünket ismerve ez azért nem baj, és Hawkins szereplése sem biztos. Attól viszont nem vagyok boldog, hogy így nagy valószínűséggel Newhouse lesz a kezdő RT. A futásból szerzett yardjaink nagyobb része kívül jött össze, erre nem lesz jó hatással Újházi, pláne, ha Zeitler megint formán kívül nyomja.

több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Szerintem nem gáz, ha Little-nek van extra motivációja? Más kérdés, hogy ha Green tud játszani, akkor sem ő, sem Gresham nem fog passzot kapni. 😊
A secondaryban meg jó lenne, ha nem Dennard és Kirkpatrick játszaná végig a csütörtöki meccset.
több mint 11 éve
ad1: Little-nek a kurva anyját!

ad2: nem szeretem a csütörtöki meccseket.

több mint 11 éve
A Brownsnál BabyHawk game time decision lesz. Ő azért sokkal emberibbeket nyilatkozik rólunk, mint Little a barnákról. Ha akkora meccse lesz, mint amekkora a szája, 200 yardot fog elkapni holnap.megyerikrisz
Ha Little a felé dobott kb 3 lasztiból megcsinálja a 200yardot, akkor minden tiszteletem az övé 😊
Newman nagyon kell és persze Hall is. Ha ők meglesznek, akkor kizárólag a run D-n fog múlni. szar előérzeteim vannak, de ez a meccsek 90%-ra igaz.nasheem
Én Hallt kizártnak tartom, max pozitívan csalódom. Little-ről még annyit, hogy a Jags ellen többet volt pályán, mint AJ, de nem emlékszem, hogy bármit is csinált volna. Elkapása biztosan nem volt, de arra sem emlékszem, hogy egyáltalán Andy célba vette volna.

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
A Brownsnál BabyHawk game time decision lesz. Ő azért sokkal emberibbeket nyilatkozik rólunk, mint Little a barnákról. Ha akkora meccse lesz, mint amekkora a szája, 200 yardot fog elkapni holnap.megyerikrisz
Ha Little a felé dobott kb 3 lasztiból megcsinálja a 200yardot, akkor minden tiszteletem az övé 😊
Newman nagyon kell és persze Hall is. Ha ők meglesznek, akkor kizárólag a run D-n fog múlni. szar előérzeteim vannak, de ez a meccsek 90%-ra igaz.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."