NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Dalton szar, de használható. A Manhattan sláger jut mindig eszembe róla, de a fiatalabbak kedvéért nem linkelném 😊A baj leginkább az, hogy szarul használjuk. Legalábbis sokszor. Túl egyszerű ellene játszani. Ráadásul Newhouse+Dalton tandem mellé nem is tudsz olyan 43 allpro/FHoF embereket rakni, hogy győzelmi esélyünk legyen north meccsen.
A legnagyobb hibája az, hogy ha egyszer elveszíti a fonalat, akkor azt már meg sem fogja találni. A magam részéről nem tudom mi a jó megoldás. Azonnali upgrade most nincs, de a draft is rázós. Mondjuk Bridgewatert kihagyni szerintem hiba volt. Tudom nem kezdett túl jól, de úgy érzem benne sokkal több van, mint emberünkben.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
MarioAnaNem értünk egyet. Daltonnak vannak kiváló meccsei. Persze ott sem dobál 70 yardos rakétákat, de jól menedzselgeti a csapatot, a jelenlegi szabadügynökök közül sokan erre sem alkalmasak. Az dühít leginkább, hogy fingom sincs, mitől játszik éppen jól vagy rosszul. Mert akkora nyomás nem volt rajta a Browns ellen, nem blitzelték halálra, nem lógtak húszan a nyakán. Mintha keserű lett volna reggel a kakaója, és ettől annyira bepánikolt, hogy azt sem tudta, hogy mit csinál. Szó szerint nem tudta, gyakorlatilag minden helyzetben a lehetséges jó megoldás ellentétét csinálta.
Ha már tét, Tate mehetne a picsába, semmire nem kell ebbe a csapatba, ebben kiegyezhetünk.
Kirkpatrickkal kapcsolatban pedig egyre inkább úgy érzem, annyira figyelünk a részletekre, hogy első körös gunnert draftoltunk, mert hiányposzt volt. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
MunozBármilyen irányító, aki hoz rossz döntéseket ugyan, de hosszú passzokkal ezt kompenzálni tudja upgrade lenne, szerintem. Mindenkinek vannak rossz napjai egyébként, csak Dalton ezt annyira mesterien csinálja, hogy esélyt sem ad a csapatnak, hogy kihúzza a szarból.
Daltont nem fogják elküldeni, ahhoz valami csoda kellene. Mind tudjuk, hogy nem egy Manning, de azt kell megérteni, hogy nincs olyan, aki biztosan, azonnali upgrade lenne. McCarron pedig egy 5. körös irányító, én is örülnék neki, ha megváltaná a világot, de egyelőre kezeljük a helyén.megyerikrisz
Ezt redditen találtam, zseniális:
It's the worst passer rating in Bengals history (30 passes minimum). Let that sink in and consider that the Bengals drafted Akili Smith, David Klingler, Jack Thompson
It's the worst passer rating since 1983, so literally the worst game played by a QB in my lifetime by 1 year.
It's the 4th worst passer rating of the Superbowl Era.
If Dalton threw 17 more passes last night and completed all 17 for 10 yards each with 2 TDs he'd still have a worse passer rating, completion % and YPA than Blaine Gabbert's average in Jacksonville.
If you added every pass Big Ben threw on his last 6 TD performance to Dalton's total from last night you'd still have a worse passer rating than the league average for the year.
If Dalton had spiked the ball in the turf for an incompletion on every passing attempt his passer rating would be 37 points higher than it was.
Másik jellemzés külföldi Bengals fórumról:
1. Pressure makes him panic.
2. When receivers aren't open he panics.
3. In prime-time he panics.
4. When he panics, his mechanics go out the window.
5. When his mechanics break down, he doesn't set his feet.
6. When he doesn't set his feet, his already weak arm becomes a complete noodle.
Kirkpatrick meg a hősöm, az egyetlen értékelhető momentummal a meccsről:

Valóban egyébként nem csak Dalton a probléma, teljesen szét van esve a csapat.
Pozitívum, hogy Pacman a liga legjobb visszahordója átlagot tekintve (KR-nél csak Jarvis Landry előzi meg 10 visszahordás fölött, PR-ben meg 10 fölött átlagban első). De azért kell Tate a csapatba...elvégre mennyire használható WR-ként (és idén még meglepően jól szerepel ott).
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Ez eddig egy csaladias forum volt, kezd vasas feelengje lenni. Ne bantsuk egymast. Még van pár meccs ekézzuk Szmörét, és reménykedjünk abban hogy belátják a vezetők, hogy ez így igen karcsú. ..memeSzó sincs bántásról, ráadásul sztem pont arra való a fórum, hogy megvitassuk, amiben nem értünk egyet. Ha nem így lenne, elég lenne egy hozzászólás, a többiek meg nyomogathatnák a lájkot.
Munoz
Daltont nem fogják elküldeni, ahhoz valami csoda kellene. Mind tudjuk, hogy nem egy Manning, de azt kell megérteni, hogy nincs olyan, aki biztosan, azonnali upgrade lenne. McCarron pedig egy 5. körös irányító, én is örülnék neki, ha megváltaná a világot, de egyelőre kezeljük a helyén.
több mint 11 éve
Ez eddig egy csaladias forum volt, kezd vasas feelengje lenni. Ne bantsuk egymast. Még van pár meccs ekézzuk Szmörét, és reménykedjünk abban hogy belátják a vezetők, hogy ez így igen karcsú. ..
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Nem láttam a meccset, és a reakciók alapján nem is ültem neki. (Azért annyi mazochizmus volt bennem, hogy az összefoglalóban megnézzem néhányszor az Andy Dalton highlights-ot. 😊)Meg persze véleményem nekem is van...
A csapat nagyon szétesett, és még csak biztató dolog se nagyon van, mert három meccsen is lenullázták a csapatot.
Szerintem a csütörtöki meccsel elment a szezon, noha elvileg még lehetne javítani, hiszen a Vasas ma a nem éppen acélos Jets ellen szenvedett, de a Browns is képes volt győzelemmel megajándékozni a Jags-et korábban. Ehhez ugyanakkor valami nagyon komoly pszichés fordulatra lenne szükség, meg a kulcsjátékosok visszatérésére. Mert a mostani leolvadásban szerintem is szerepe van abban, hogy a védelem minden egységének a vezére sérüléssel bajlódik/bajlódott (Hall, Burfict és Atkins). Az sem segít, hogy AJ és Eifert sem volt egészséges a meccsek többségén (utóbbi gyakorlatilag a teljes szezont kihagyja).
Mindez persze nem magyarázza, hogy prime time meccseken miért blokkol le a társaság, ott az edzőknek kellene valószínűleg magukba nézni. A korábbi években is jellemző volt ez, de idén hatványozottan jelentkezett teljesen reménytelen játékokkal.
Ha az optimista énemet veszem elő, akkor az elmúlt szezonokban is voltak hullámvölgyek, a szezon közepén többször tűnt úgy, hogy elment a rájátszás, aztán mégsem, de idén nagy csoda kellene a fordulathoz. Ha sikerül a fejekben rendet teremteni, és valami csoda folytán a következő három idegenbeli meccsből kettőt behúzni, akkor tényleg a csoportmeccseken múlik majd a végeredmény.
Amúgy, ha Daltont év végén elküldik, akkor szerintem McCarronnal fognak egy próbát tenni, mert azért ez az O (ha a sérülések nem tizedelik meg), akkor úgy van felépítve, hogy egy game manager QB-val is működnie kellene.
több mint 11 éve
Akárhogy is nézem itt már csak az isteni csoda segíthet... Nincs más hátra Tebow-t qb-nek.memeMég viccnek is rossz.
több mint 11 éve
Akárhogy is nézem itt már csak az isteni csoda segíthet... Nincs más hátra Tebow-t qb-nek.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Akkor egészen pontosan mi?Tisztában vagyok a szerződésével. A lényeg ellenben megint megragadt a mondanivalómból, köszönöm. Nem én keltem a feszültséget, hanem Dalton....de ő nemzetközi szinten.MarioAna...mennyit is ér Andy. Nem 98 millió dollárt 😊 .MarioAnaNem tudom, miért érzed létszükségnek, hogy egy ilyen faszom meccs után még ezzel is kelts a feszültséget, de a front office védelmében leírom, légyszíves figyelmesen olvasd el:
Dalton 7 éves, MAXIMUM 97,06 millió dolláros szerződést írt alá, amiből 17,00 millió a garantált, azaz az éves garantált fizetése 2,43 millió dollár. Legalább egymást ne nézzük hülyének.megyerikrisz
Hogy BigWith és Ocho volt csak meghatározó? Én bőven ide sorolnám Greent, Burfictet is, akik már NFL szinten is elit játékosnak számítanak, és a pályájuk csúcsa (remélhetőleg) még előttük van.
A túl nagy önbizalom sem egyértelmű. Néha tényleg bedobja triple coverage-be, máskor viszont a 10 yardos passzokat is a külső válltól 3 méterrel kifelé dobja. Ebből is láthattunk a Browns ellen vagy hatot. A túlbiztosítás ilyen, elvileg könnyebben kivitelezhető játékoknál pont hogy önbizalomhiányra utal. Őszintén beismerem, fogalmam sincs, hogy miért viselkedik ezekben a szituációkban teljesen ellentétesen.
Campbell bejöveteléhez nem fűznék hozzá semmit, örülj neki.
De hogy másról is essen szó, a mutatott játék és a sérülések miatt jelentősen átértékeltem az elvárásaimat. A PO csoda lenne, abszolút nem is számítok rá. Innen még talán a pozitív mérleg elérhető, de abban sem vagyok biztos.
több mint 11 éve
Ian Rapoport #Bengals DT Geno Atkins suffered a slight hyperextension of his surgically repaired knee last night, source said. Injury is a minor one
Ez mondjuk szarabbul érintett talán még a vereségnél is. Van baj.
több mint 11 éve
Először is minden elismerésem és részvétem az éjszakázóké. Nem lehetett gyenge egy ilyen meccset végignézni. Respect srácok.Egy dolog, hogy a szart is kiverték belőlünk, de a játékosok testbeszéde sok mindent elárult. Fél lépésre vagyunk a teljes széteséstől. Dalton fasza tele van az passprottal, az elkapóinké Daltonnal, a D fúj az O-ra és az edzőink csak nézik az egészet bambán. Az egy dolog, hogy innen idén nincs visszaút, de az is nagyon kétséges, hogy jövőre mit lehet kitalálni. Sajnos az elmúlt 2 draftunk igen szarul sikerült. Márpedig jó draft nélkül a mi modellünk kilyukad. Ez van most. Persze van egy mag, ami erős és korban is rendben van, de ebben a csoportban ez kevés lesz. Ez a Browns most nagyon megy és egyre jobbak lesznek. Szimpik is. És persze inkább ők verjenek, mint a Vasas. A baj az, hogy a Vasas is és ők is verni fognak.
De ebben is van valami jó. Innentől minden apró győzelemnek nagyon fogok örülni, mert idegenben még a Tampa ellen sem mi leszünk a favoritok.
Azért vki hozzáértő leírhatná, hogy milyen kiutat lát.
több mint 11 éve
Marvin Lewis says there is a chance Tyler Eifert won't be back this year.@pauldehnerjrAhhoz képest, hogy úgy indult, 4-6 hét, már kilencnél jár, és akkor most ezt nyilatkozza Marvin.
#faszkivan
Egy egész szezont letolni értelmes TE nélkül...
Minden más sérülést is figyelembe véve kisebb csoda a .611 és az, hogy a tegnapi meccs előtt még divízió első volt a csapat...
😐
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Tisztában vagyok a szerződésével. A lényeg ellenben megint megragadt a mondanivalómból, köszönöm. Nem én keltem a feszültséget, hanem Dalton....de ő nemzetközi szinten....mennyit is ér Andy. Nem 98 millió dollárt 😊 .MarioAnaNem tudom, miért érzed létszükségnek, hogy egy ilyen faszom meccs után még ezzel is kelts a feszültséget, de a front office védelmében leírom, légyszíves figyelmesen olvasd el:
Dalton 7 éves, MAXIMUM 97,06 millió dolláros szerződést írt alá, amiből 17,00 millió a garantált, azaz az éves garantált fizetése 2,43 millió dollár. Legalább egymást ne nézzük hülyének.megyerikrisz
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
annyi butaságot írtál össze egy posztba, hogy mire végigolvastam a kedvem is elment a reagálástól.pl fölépítette a klubot. a semmiből.gabtsi11 szezon alatt. Ennyi idő alatt más edző 2 generációt kinevel, és nem a .500-ért küzd, hanem SB-ért. Nálunk az elmúlt években ki volt nagyon meghatározó játékos? . Az elmúlt évek Bengalsából egyedül Ocho és Whitworth (és Hall amikor egészséges) az, aki tudott domináns lenni NFL szinten is nem 1 szezonra vetítve.
Lewis nagyon rossz HC. Eltakarodott végre Gruden, Hue meg is reformálta a támadósorunkat (első néhány meccsünkön mindenki csak pislogott, hogy ez igen!). Túlhasználtuk Giót, elfogyott az OL, DL, LB sor...megsérült az top 4 offensive weapon, melyből most tért vissza Green. A feltámadó Pacman húzott ki minket két meccsen is a szarból. Csávóban nagyobb tűz van, mint az egész támadósorban együttvéve. Ő is ekézte Dalton, mostmár Iloka is kezdi. A média bekussolt az első 4 meccs miatt, de amit azóta művel az katasztrófa. Túl nagy önbizalma lett egyébként, ez lejön minden reakciójából. A leszarom módjára dobált buta INT-ek mutatják a legjobban. Most is bedobja Sanunak triple coverage-be, miközben 10 yardra nem tudott pontosan passzolni. Ezen a szinten ezt nem lehet megengedni, hogy a védelem röhögve CSAK az under 20 yardra figyel, mert még most sem tud hosszút dobni! Volt a Sanunak triplába dobása, meg a Wright-nak dobott INT-ej, amit csóró még majdnem meg is mentett.
Rendesen örültem, amikor bejött Campbell. Ő is szar, de legalább nem hiszi azt magáról, hogy ő szopta hegyesre a piramist.
Szerencsére ha egészséges lesz mindenki, akkor még Dalton sem tudja annyira lehúzni őket, hogy ne legyünk bárki ellen esélyesek.
A Pats, Colts és Browns ellen viszont előjött, hogy mennyit is ér Andy. Nem 98 millió dollárt 😊 .MarioAna
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
...mennyit is ér Andy. Nem 98 millió dollárt 😊 .MarioAnaNem tudom, miért érzed létszükségnek, hogy egy ilyen faszom meccs után még ezzel is kelts a feszültséget, de a front office védelmében leírom, légyszíves figyelmesen olvasd el:
Dalton 7 éves, MAXIMUM 97,06 millió dolláros szerződést írt alá, amiből 17,00 millió a garantált, azaz az éves garantált fizetése 2,43 millió dollár. Legalább egymást ne nézzük hülyének.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
pl fölépítette a klubot. a semmiből.gabtsi11 szezon alatt. Ennyi idő alatt más edző 2 generációt kinevel, és nem a .500-ért küzd, hanem SB-ért. Nálunk az elmúlt években ki volt nagyon meghatározó játékos? . Az elmúlt évek Bengalsából egyedül Ocho és Whitworth (és Hall amikor egészséges) az, aki tudott domináns lenni NFL szinten is nem 1 szezonra vetítve.
Lewis nagyon rossz HC. Eltakarodott végre Gruden, Hue meg is reformálta a támadósorunkat (első néhány meccsünkön mindenki csak pislogott, hogy ez igen!). Túlhasználtuk Giót, elfogyott az OL, DL, LB sor...megsérült az top 4 offensive weapon, melyből most tért vissza Green. A feltámadó Pacman húzott ki minket két meccsen is a szarból. Csávóban nagyobb tűz van, mint az egész támadósorban együttvéve. Ő is ekézte Dalton, mostmár Iloka is kezdi. A média bekussolt az első 4 meccs miatt, de amit azóta művel az katasztrófa. Túl nagy önbizalma lett egyébként, ez lejön minden reakciójából. A leszarom módjára dobált buta INT-ek mutatják a legjobban. Most is bedobja Sanunak triple coverage-be, miközben 10 yardra nem tudott pontosan passzolni. Ezen a szinten ezt nem lehet megengedni, hogy a védelem röhögve CSAK az under 20 yardra figyel, mert még most sem tud hosszút dobni! Volt a Sanunak triplába dobása, meg a Wright-nak dobott INT-ej, amit csóró még majdnem meg is mentett.
Rendesen örültem, amikor bejött Campbell. Ő is szar, de legalább nem hiszi azt magáról, hogy ő szopta hegyesre a piramist.
Szerencsére ha egészséges lesz mindenki, akkor még Dalton sem tudja annyira lehúzni őket, hogy ne legyünk bárki ellen esélyesek.
A Pats, Colts és Browns ellen viszont előjött, hogy mennyit is ér Andy. Nem 98 millió dollárt 😊 .
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
ja, mert egy játékos ideges volt a meccs után és igazad mondott. wow. egekben az overreaction.
több mint 11 éve
wow, egekben a csapatmorálIloka admitted he tried to tiptoe through his true feelings, rather than say something he regretted, but there's no holding back the real frustration felt after the Dalton interception on the opening drive.
"It's like damn here we go again," Iloka. "That's just how I feel. He threw a pick early, here we go again. Let's knuckle up it's going to be a dogfight."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
😕
több mint 11 éve
Lewis tipikusan az az edző, akit mondjuk a Tampa helyében #mostazonnal megszereznék, ha szabad lenne. És tipikusan nem az, akit pl. egy San Diego vagy egy 2 évvel ezelőtti Atlanta élére neveznék ki, akik egy jól felépített csapattal folyamatosan ott vannak a rájátszásban/a bejutás küszöbén, és a nagy áttörés hiányzik.
több mint 11 éve
pl fölépítette a klubot. a semmiből.
több mint 11 éve
Lehet rossz pillanatban kérdezem, de mit csinál Lewis, hogy 2003-óta főedző?Ha jól tudom csak Belichick van ugyanannál a csapatnál régebben. Lewis nem nyert PO meccset a Cincy-vel, éppen 0,5-ös a W/L aránya, pedig volt egy-két, papíron erős keret alatta.
Egyébként teljesen normális figura a Hard Knocks alapján is, de visszanézve sok sikert nem ért el.
több mint 11 éve
és ennél sokkal rosszabb volt Mikey, mint amit a számok mutatnak. sokkal.gabtsiPríma.
Ezzel a problémám csupán annyi, hogy az elmúlt hetekben enélkül is kezdtek megfogalmazódni radikális gondolatok a fejemben. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Jól van, látom a csapat elővette primetime formáját.NE NÉZD MEG! 😊
Mivel a meccset csak este fogom tudni pótolni, nézegetem az nfl.com-os gamebookot. ... 10-for-33, 86 yard, 3 INT? Ez mi ez? Megtöröltem a szemüvegemet, kitöröltem a csipát a szememből, de ez utána is annyi. WTF.
Az eredmény ismeretében talán nem fogom majd felb*szni az agyam. 😀😀 Bár az írásaitok alapján lehet így is menni fog. 😐Mikey
én is felkeltem. Sőt felkeltem, na mondom most! beraktam Daltont a fantasy-be Green-nel együtt... váháháháháhá, összesen szereztek 0,5 pontot, aztaqrva! hagyjuk.. 😀
több mint 11 éve
és ennél sokkal rosszabb volt Mikey, mint amit a számok mutatnak. sokkal.én meg felkeltem. micsoda egy idióta vagyok én is, mónika!