Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
én meg azt hittem szétfejeli Luck-ot, eltöri a kezét, bordáit, stb...I tell him to keep his face up. I tell him he's my quarterback. You tell your quarterback to slide and not get hit. I tell him to keep his head up so he can stay in the game because when he starts the game and comes out, it affects everything. It affects me, it affects the unit, it affects the linebacking crew. So yes, I'm trying to do the best I can with him. Sometimes it's like telling a dog not to eat red meat, but he's got to do it.(Y)
Paul Guenther
Bizonyára kitaláljuk, kiről is van szó.
Mikor láttam, hogy fejjel fogja érni Luck mellkasát, már tudtam hogy neki aznapra annyi volt, és ez nagyon gáz.Mikey
erre megint szédelgett, mint a .... 😕
több mint 11 éve
I tell him to keep his face up. I tell him he's my quarterback. You tell your quarterback to slide and not get hit. I tell him to keep his head up so he can stay in the game because when he starts the game and comes out, it affects everything. It affects me, it affects the unit, it affects the linebacking crew. So yes, I'm trying to do the best I can with him. Sometimes it's like telling a dog not to eat red meat, but he's got to do it.(Y)
Paul Guenther
Bizonyára kitaláljuk, kiről is van szó.
Mikor láttam, hogy fejjel fogja érni Luck mellkasát, már tudtam hogy neki aznapra annyi volt, és ez nagyon gáz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Hall nem volt a pályán, Green pedig a rehab-fielden sprintelgetett és ugrált.megyerikriszRemélem Hall háta rendbejön vasárnapra, nem szeretném, ha Dennard a BAL ellen kezdene először. Greennek ebből így nem lesz meccs...
több mint 11 éve
Thompson, Burfict és Lamur már teljes edzésmunkát végzett, ahogy BigWith is, aki pedig ilyenkor pihenni szokott. Hall nem volt a pályán, Green pedig a rehab-fielden sprintelgetett és ugrált.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Hát aki lábra tud állni, annak meg kell próbálnia játszani. Ha a Ravens elleni meccset megnyeri a csapat, akkor a PO-t illetően ismét mi leszünk a favoritok. Ha elveszíti a csapat a meccset, akkor meg jövő szeptemberig lehet pihizni.
több mint 11 éve
Hétfő lévén tegnap Lewis a szokott módon elhintette, hogy Green felépülése hihetetlen ütemben (!) halad, és akár játszhat is a Bóltimóór ellen.AJ mindenképp kell. Ahogy mondod, mankóval is 😊
Egy egészséges A.J. nagyon kéne a hollók ellen, egy félig egészséges (?) játékát nem tudom, erőltetni kéne-e. Még akkor is, ha tudom, mankóval a pályán is lekötne két defensive backet.
Ugyanez a helyzet Burficttel... szerintem tippjátékot kéne indítani, hogy hányadik drive-ban sérül meg ismét és jön le a pályáról.Mikey
Burfict nagyon gáz. Nem vagyok benne biztos, hogy ez megint nem agyrázkódás volt. Láttam, hogy nyakizom húzódás miatt kezelték, de azt nem tudom elképzelni, hogy egy húzódás a pálya szélén tartotta volna.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Hétfő lévén tegnap Lewis a szokott módon elhintette, hogy Green felépülése hihetetlen ütemben (!) halad, és akár játszhat is a Bóltimóór ellen.Egy egészséges A.J. nagyon kéne a hollók ellen, egy félig egészséges (?) játékát nem tudom, erőltetni kéne-e. Még akkor is, ha tudom, mankóval a pályán is lekötne két defensive backet.
Ugyanez a helyzet Burficttel... szerintem tippjátékot kéne indítani, hogy hányadik drive-ban sérül meg ismét és jön le a pályáról.
több mint 11 éve
Állítólag Thompson már edzhet a héten, mint egy falat kenyér úgy hiányzik.nagyon-nagyon fontos meccs jön!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
But on Monday, offensive coordinator Hue Jackson wasn’t prepared to attribute Sunday’s 27-0 shutdown in Indianapolis to the absence of his injured starting wide receivers.Majd mondott egy ilyet is:
“Can’t do it. Won’t do it,” Jackson said. “I don’ think that’s really the direction to go. Regardless who is out there playing, I get paid to coach, our players get paid to play. We get paid to win. At the end of the day we have to figure out how to win with who we have.”
When I look back at me, I don’t think I did a good enough job to put our guys in the best position to have success. It starts with me and we’ll go from there.Amúgy meg:
STAT CHECK: The Bengals have allowed 1,442 yards in three straight games, a number they haven’t reached in nearly 35 years. According to Elias, from Nov. 18-Dec. 2, 1979 they allowed 1,443, but won one of those games, 34-28, at Riverfront Stadium against the St. Louis Rams ...😓
több mint 11 éve
Ja. Ezt a játékot azóta sem tudom értelmezni tőle."That’s not how we play football. It’s embarrassing. We got flat-out embarrassed today. There’s nothing else I can say about it" -- Terence Newmanmég jó, hogy pont ő mondja
Jól beszél.
Mikey
vine.co/v/ObneTAAr3OLbaggio
több mint 11 éve
"That’s not how we play football. It’s embarrassing. We got flat-out embarrassed today. There’s nothing else I can say about it" -- Terence Newmanmég jó, hogy pont ő mondja
Jól beszél.
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Arra meg van egy fogadásom, hogy Sanu azért nem dobta meg a trick playt, mert elbaszta volna a tökéletes QB ratingjét. Így lett -6 yard. Amit lehet garatra kaptunk.Áh, Sanu csak látta, hogy Giónak az egy újabb kórházpassz lett volna. Mondjuk akkor inkább kidobom a picsába, és akkor egy down loss, nem -6 yard. Nem ezen múlott a tegnap 😀.
OL. A falunk teljes közepe értékelhetetlen futásnál. Bodine gyenge, Pollak lomha, Boling meg átlagos. Ez így együtt hurka. Zeitler visszatérése kell, mint egy falat kenyér.nasheem
Az OL résszel meg egyetértek, ez volt a legfeltűnőbb hiányosság. Eifert pedig nagyon nagyon kéne.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Basszus Zeitler kezdett tegnap? Mi a tökömet néztem... Így még melegebb a pite.
több mint 11 éve
"That’s not how we play football. It’s embarrassing. We got flat-out embarrassed today. There’s nothing else I can say about it" -- Terence NewmanJól beszél.
S ne felejtsük, Burfict megint ült az első negyed végétől, most éppen nyaksérülés miatt. Első hallásra nem sokkal jobb, mint az agyrázkódásai.
több mint 11 éve
Zeitler visszatérése kell, mint egy falat kenyér.nasheemVégigjátszotta a meccset tegnap, bénázott is Smith mellett. Akire egyébként végtelenül haragszom az idei játéka miatt. Értékelhetetlent nyújt - ő is.
De a védelem megint nulla volt. Párszor Dunlap és Gilberry azért odaért Luckhoz, de összességében akár egy-két csésze teát is elszürcsölhetett volna a 60 perc alatt. Peko és Atkins tegnap is súlytalanok voltak, ehhez jött az hogy a csere LB-sor játszott, és ott is volt az, hogy úgy futott a Colts, ahogy nem szégyellt.
szerk.: közben Gábor is rátapintott arra, amit ki akartam fejezni.
Ennyi key player sérülés és ennyi alul teljesítő játékos együtt nem jó párosítás. A depth kapcsán pedig kezdenek kérdőjelek felmerülni bennem.
több mint 11 éve
illetve ha Trent Richardsonnak nagy napja van, tudható, hogy valamit rosszul csinálsz.
több mint 11 éve
ha nincs WR aki meg tudja nyújtani a pályát, és a védők mögé tud kerülni, akkor nem lesz terület középen a screen játéknak. minden mindennel összefügg, Green egymaga elvisz két embert, bármilyen gyenge napja van. márpedig Gionak nagy terület kell, hogy a passzjátékban komoly kárt tudjon okozni. az OL pedig minden reményünket megölte tegnapra. kár érte. ez fontos meccs volt, mondjuk az eheti még fontosabb lesz.
több mint 11 éve
Csóri Dalton csoda, hogy INT nélkül lehozta a meccset. A lassításokon is lehetett látni, hogy a szélén nem tudtunk egyetlen egyszer sem elszakadni a DBktől. Középen a forgalomban volt helyenként és félmásodpercekre szabad ember, de oda másod-harmadszándékból nem mert dobni. A screenek nem mentek, az RB passzokat nagyon figyelték. Arra meg van egy fogadásom, hogy Sanu azért nem dobta meg a trick playt, mert elbaszta volna a tökéletes QB ratingjét. Így lett -6 yard. Amit lehet garatra kaptunk.
OL. A falunk teljes közepe értékelhetetlen futásnál. Bodine gyenge, Pollak lomha, Boling meg átlagos. Ez így együtt hurka. Zeitler visszatérése kell, mint egy falat kenyér.
több mint 11 éve
A helyzet teljesen kilátástalan volt a meccsen. Egyetértek azzal, hogy impotens, de ez nem csak ezen a meccsen volt így. Bye week óta folyamatos volt. Talán még örülhetünk is , hogy nulláztunk mert ha ezek után nem sikerül valamit nagyon rendbe tenni akkor a gond nagyon komoly lesz. Egy dolog h tartalékos elkapósorunk van, de hetek óta nem látom azt a jó futást sem ami azért korábban jellemző volt.
több mint 11 éve
a 100 milliós OL seggre ült kb. André Smith vagy a komplett egységet én ilyen szarul játszani istent tudja mikor láttam utoljára. pedig az ellenfél sem volt vmi nagy eresztés. érthetetlen. erre nem ad magyarázatot az, hogy nincs AJ. ez elfogadhatatlan.és az a vicc, hogy a harmadik negyed közepéig, kb egyetlen játékra voltunk a meccstől, olyan O teljesítménnyel, hogy a 4. negyed végéig a félpályát sem léptük át....
a védelem is szopott szépen, de legalább megtették a magukét amikor kellett a TO-val, stopokkal, pedig lényegében a 2nd string D játszott. de ilyen harmatos fos támadókat édes istenem. kb Dalton és Sanu volt értékelhető egyedül, az összes többi zsák fos, a bolondos.
Pagano hülyére verte Hue-t sajnos.
több mint 11 éve
Mondhatnam, hogy semmi extra, csak egy szokásos idegenbeli zacsi, de duplán nem lenne igaz. Nem tudom láttam-e ilyen Bengalst. Kemény volt.
több mint 11 éve
Nem láttam végig a mérkőzést (lehet szerencsére), de Dalton óriási nyomás alatt volt és ez a "B" elkapósorral párosítva ennyire volt elég, azaz semmire. Nem hinném, hogy az Indy passrush a világ legjobbja lenne, hogy ennyire látványosan érték közel a Andyhez folyton. Ennél sokkal több segítséget kell neki adni ez világos. Biztos vagyok benne, hogy ilyen gyengén még egyszer nem játszhatnak és nem is játszanak. Ravens ellen mindent bele kell tenniük.Bízom a csapatban és abban még inkább, hogy a hosszútávon minden kiegyenlítődik és amit a sors elvesz azt vissza is adja, mert ez kórház már a teljesen hihetetlen kategóriába csap át.Davidka85A Packers abban az évben nyert SB-t, amikor a kórházcsapat játszott, szóval jó előjel 😀.
Ami a támadófal nyújtott ma, az kritikán aluli volt. Nagyon sok van most bennem, bele sem kezdek inkább leírni.MarioAna
több mint 11 éve
Húú urak, ennyire még a totál reménytelen Wild Card meccsek sem fájtak az elmúlt 3 évben.Ez a mai valami új értelmet adott a 'mindennek a legalja' kifejezésnek.
Az egyetlen dolog, amivel győzködni tudom magam, hogy a mai csak pont az a ritka nap volt, mikor semmi nem sikerül.
Ami biztos, hogy ennyi sérülttel közelebb fog végezni a csapat a szezon eleji tippemhez, mint a rájátszáshoz.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Bízom a csapatban és abban még inkább, hogy a hosszútávon minden kiegyenlítődik és amit a sors elvesz azt vissza is adja, mert ez kórház már a teljesen hihetetlen kategóriába csap át.Davidka85A Packers abban az évben nyert SB-t, amikor a kórházcsapat játszott, szóval jó előjel 😀.
Ami a támadófal nyújtott ma, az kritikán aluli volt. Nagyon sok van most bennem, bele sem kezdek inkább leírni.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Ez sokkal rosszabb volt mint amire számítottam 😕Negatív spirálba került a csapat egyértelmű, amin a folyamatos sérülések csak rontanak. De. Van-e jobb alkalom az ebből való kilábalásra, mint egy Baltimore elleni jó csoportrangadó. Remélem erre a meccsre senkit nem kell motiválni és úgy mennek a pályára, mint tette az ellenük 2 hete az a New England, akit előző héten széttépett a sajtó és elküldött kb mindenkit a csapatból nyugdíjba. A mai meccs után ők is szép dolgokat fognak kapni és szeretném, ha pontosan az lenne a hatása mint a Patriotsnál.
Sajnos a sérülések mellett a fejekben is hatalmas a zavar, ennyire az O nem játszhat impotens módon, még akkor sem, ha a csapat sztárja nincs a pályán. Itt nagyon komoly baj van, ezt jelezte szerintem az elképesztő mennyiségű drop, Smith büntetései, stb.
A csoporton belüli meccsek még inkább fel fognak értékelődni, ha a hátralévő 5-ből négyet be tudunk húzni, akkor lesz PO. Ha hármat akkor nem.
Nem tudom, hogy van-e értelme a sérültek helyére valakit mondjuk cserével, mert azon túl, hogy a beáldozott pick később fájhat, nem látszik, hogy egy poszt megerősítése megváltást hozhatna.munoz
Bízom a csapatban és abban még inkább, hogy a hosszútávon minden kiegyenlítődik és amit a sors elvesz azt vissza is adja, mert ez kórház már a teljesen hihetetlen kategóriába csap át.