NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Greent nem kell műteni, viszont kihagyja az indianapolisi túrát is. #bazmeg
Bár tegnap nagyon kellemes meglepetést okozott az offense. A három legjobb elkapó nélkül 37 pontot felrakni a táblára nem kis teljesítmény.
Sanu, Tate és Gresham is elő tudott lépni, és Wright is a legjobbkor hozta NFL karrierje első elkapását.
Nagyon rendbe rakta Jackson a passzjátékot, Daltonnak majdnem 100-as ratingje van. Álmodni nem mertem ilyenről.
De a futójátékkal kezdeni kell valamit, mert Bernard egyetlen nagy futását kivéve konstans 2-3 yardok jöttek csak, és arra alapozni nem lehet.
Bár tegnap pl. Smithnek botrányos meccse volt, ő pedig az egyik alapja lenne a jó futójátéknak. Zeitler is jöhetne már vissza.

Hogy a védelemmel mi van, azt nem értem. Pedig milyen jól kezdett az egység a szezon első három meccsén. Azóta viszont mintha nem is ők lennének.
Peko, Atkins, Geathers, Hunt, mintha pályán sem lennének, ami csak azért probléma, mert így se run D, se potens pass rush nincs.
Persze emellé az LB sor újraforgatja a Kórház a város szélén c. sorozat legeseménydúsabb epizódjait. Burfict megint kapott a fejére, ki is hagyott két drive-ot. Maualuga hamstring miatt a meccs végén hagyta ki, Lamurnak az előző meccsen volt baja... érdemleges depth persze nincs.
Nem gondoltam volna, hogy a D-ből csak a secondaryvel leszek elégedett, és mégis. Iloka és Nelson kiválóak.

A lelkesedésem kicsit alább hagyott, sajnos pont azok a dolgok nem működnek, amelyek az erősségeink lennének. Persze ez valahol jó is, mert így lehet bízni abban, hogy csak idő kérdése, és helyreáll a világ rendje. Csak nehogy addigra késő legyen.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
adom, nagyon nagy bajok vannak a frontban. ezt vki tavaly mondja nekem, orcánnevetem.gabtsi
Szintén. Úgy futnak ellenünk idén, ahogy nem szégyellnek. A pass rush pedig egyszemélyben Dunlap, ha éppen sikerül neki. Azért na.
Van kb. kettő és fél ember, akivel hellyel-közzel elégedett vagyok, a többieket viszont nem tudom hova tenni.
Remélem a stáb kitalál valamit, mert ez így nem lesz fasza hosszú távon.

több mint 11 éve
MarioAna 1 997
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Cincinnati Bengals - Carolina Panthers - NFL eredménykövetés | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

mással nem tudjuk magyarázni 😀.

Egyébként a védelem megint gyenge volt.
Hue pedig amit csinál ezzel a támadósorral, élmény nézni.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
adom, nagyon nagy bajok vannak a frontban. ezt vki tavaly mondja nekem, orcánnevetem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Nagyon, nagyon bírom Nugentet, de szerintem itt az idő elköszönni tőle.

Egyébként 37 pontot kaptunk, szégyellje magát minden illetékes.

Végtelenül csalódott vagyok.

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
basszad szájba a kurva anyádat nugent!!

pedig micsoda meló volt 😕((

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
eztbazdmeg, el se hiszem! 😕
több mint 11 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 173
Bye bye Nugent
több mint 11 éve
Ha JJ Watt a Bengalsban játszana, nem sok playben lenne ma pályán kívül. 😊
több mint 11 éve
Inaktívak: Clarke, Fortt, Green, M. Jones, Lewis-Harris, Thompson, Zeitler.

Futi, futi, futi.
Remélem Hill ma nem két carryt kap, mint múlt héten, főleg mert Bernardot inkább a passzjátékra kéne tartalékolni.
Kíváncsian várom, Wright mennyit lesz pályán, ill. hogy Tate képes lesz-e felnőni a feladathoz.
A CAR futójátékát kötelező megfogni, két legjobbjuk nem lesz, Reaves és Ogbonnaya pedig nem nagy eresztés.
Jó lenne az is, ha sikerülne konstansan megkergetni/földre vinni Newtont, mert a pass rush-sal finoman szólva nem vagyok elégedett.

Előre sorozatban a tizenkettedikért!

több mint 11 éve
Az még nem volt említve, hogy Porter IR-re került. Csóri, üvegből van.
Helyére Khairi Fortt, rookie LB jött New Orleansból waiveren keresztül. Róla tud valaki valamit?

A rend kedvéért, bár már megszoktuk: Jones, Zeitler és Thompson biztosan nem játszik holnap. Utóbbi sérülése is jól elhúzódik.

több mint 11 éve
Remélem ők nem futni akarnak majd ellenünk és akkor elkapjuk őket. Aj ide vagy oda, nyerni kell. Wright meccse jön!!!nasheem
Jo esellyel nem jatszik sem Williams, sem Stewart, szoval ez mindenkepp mellettunk szol.
Emellett visszater Burfict, ugyhogy a run D nagy feljavulasat varom.

Egyebkent az, hogy a harom legjobb elkapo nelkul kell jatszanunk... nos, hat az mindennek a legalja.
Fura modon, Tate-ben bizom, mint elkapo. Persze nem kezdo szint, de azert o meg mindig hozott nagy jatekokat.
Viszont a maradek... O jaj.

Nagyon kemeny lesz ez igy, meg nagyobb felelosseg lesz majd a Bernard-Hill tandemen...

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Úgy tűnik, hogy Green nem játszik vasárnap, és továbbra sem lesz M. Jones. Kezd elég rosszul kinézni a dolog.
Szar lenne bekarcolni a második bukót, hazai pályán, úgy, hogy a Panters "lefeküdt" a Vasasnak, meg a Hollóknak.munoz
Épp ezért verjük majd mi is. Remélem ők nem futni akarnak majd ellenünk és akkor elkapjuk őket. Aj ide vagy oda, nyerni kell. Wright meccse jön!!!

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Burfict és Zeitler újra edzett, M. Jones ellenben ma sem.
Robinsont nasheem nagy bánatára elvitte PS-ből a Chargers, a helyére Jeff Baca, korábbi Vikings center érkezett.Mikey

😕
(már lemondtam róla nálunk. Riverséknél azért követem. Abba a a falba jobban illik majd)

több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Úgy tűnik, hogy Green nem játszik vasárnap, és továbbra sem lesz M. Jones. Kezd elég rosszul kinézni a dolog.
Szar lenne bekarcolni a második bukót, hazai pályán, úgy, hogy a Panters "lefeküdt" a Vasasnak, meg a Hollóknak.
több mint 11 éve
nemigazám, hogy egy szar lábujjal ennyit kell szarakodni, már rég növeszthetett volna újat! 😊

(anno én törött lábujjal is végigjátszottam egy kézilabda meccset...😊
több mint 11 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
Robinsont nasheem nagy bánatára elvitte PS-ből a Chargers, a helyére Jeff Baca, korábbi Vikings center érkezett.Mikey
 www.bengals.com/news/article-1/Wednesday-update-Green-leaves-practice-with-suspected-toe-injury-Tez-returns-Baca-signed-to-PS/b3c227d2-f8a8-4548-b65e-bccb781aa546?campaign=cin:fanshare:twitter
ezzel egészíteném ki.. :/

Tippelde 25
több mint 11 éve
Robinsont nasheem nagy bánatára elvitte PS-ből a Chargers, a helyére Jeff Baca, korábbi Vikings center érkezett.

több mint 11 éve
bárcsak ne néztem volna meg! 😀

amúgy csak annyit mondok: tegye a szívére a kezét mindenki, és szóljon, aki ezt a tippelésnél W-re vette! 😉
több mint 11 éve
Azért ne temessük már magunkatat az első pofára esés után. Tök egyértelműek a hiányosságok és nem lehetetlen megoldani. Run D kell, amit a DC-HC párosuk majd csak összerak elfogadható szintre. Ha ez menni fog, akkor rendben leszünk. Peko és Still középen külön-külön is vicc, nem hogy együtt. Se dinamika, se erő. Ráadásul Rey sem érzi a futójátékokat. Az elmúlt két meccsen látott védelemnél csak jobb jöhet, még a visszatérők nélkül is. Ha tudunk majd normálisan rotálni középen, akkor sokat javulunk. Vagy majd kukázunk valami féldrágakövet a fal közepére. Zimmer simán megoldaná 😊

Amíg Dalton legalább ilyen szinten tolja (nem jó, de nem is szar), addig marad esélyünk a POra.

több mint 11 éve
Old same shit 😕
Ezzel a run D-vel a PO sem lesz meg, nemhogy annál merészebb álmok.
Peko, Tate és Gresham mondjon le.
Nagyon kell Burfict és Thomson.
Dióhéjban ennyi 😊munoz
Teljesen egyet kell értenem. Nem igazán érte meg az éjszakai felkelés sajnos. Mindkét oldal vagyis inkább mindhárom összességében tegnap este csődöt mondott,
D pontosan a Patriots erősségei ellen volt gyenge. TE és futójáték. Rég láttam sajnos vagy inkább szerencsére ennyi misstacklet, remélem ezzel idénre a keret nagyjából ki is merült ebben a műfajban. Egyszerűen a D-fal képtelen volt nyomást gyakorolni az O-falra, futásról pedig általában olyan szépen maradtak le (linebackerekkel együtt), ahogy meg van írva. Hihetetlenül hiányzott Burfict, hétvégén muszáj játszania. TE-k aranynapja szerintem visszavezethető a futásra, mert róluk állandóan lemaradtak, nyilván mert töltötték a boxot. Egy szó mint száz ez nem a D napja volt, lehető legrosszabb matchup volt. WR-ek felé alig nézett Brady pedig ott talán lett volna esély.

O szintén nem brillírozott,igaz hogy New england elég komoly nyomást tett a falra, ami azért állta ezt. Igaz hogy hiába volt pass protection, ha célpont nem volt, mert az nem volt. Kettő, azaz kettő olyan ember volt tegnap a csapatban aki elkapási potenciállal rendelkezett: Green és Sanu. ebből Greent sajnos Revis levette, Sanu pedig igazán beljebb tud pusztítani. TE játék tegnap mint olyan nem létezett. Gresham a 2. dropig volt meccsben onnantól Dalton felé sem nézett, elveszett a meccsre a bizalom (remélem csak egy meccsre, mert nagyon kell ő). Bernardot nagyon jól lefogták, passzolni nem lehetett neki. Futás hol sokyardos lett, hol no gain, teljesen inkonzisztens volt, Hill kicsit több szerepet is kaphatott volna, tudott volna pusztítani. Dalton és ezzel a véleménnyel lehet egyedül vagyok nem volt gyenge. Igaz voltak túldobott passzai, de igazán nagy hibája nem volt, arról pedig nem tehet, hogy nem kapják el a kézbe menő labdákat. Az pedig hogy Greent túldobta párszor nem véletlen. Volt A.J. mellett valaki, aki megmutatta, ha csak kicsit is rossz a passz,akkor azt leszedi. Igaz előtte szabálytalankodott, de ennyi elég volt neki. A nagyobb hiba az volt, hogy magára hagyták Daltont. Nagyon kell Marvin Jones minél hamarabb és fel kellene hozni egy elkapni képes 4. embert is, mert 3 elkapó nagyon kevés, minél több fegyver kell.

Speciel team ma egy játékot Pacman visszahordást kivéve egy hatalmas csőd volt. Tateről ne beszéljünk itt és most kellene befejezni. Minden visszahordásában benne volt, hogy sokáig jut. A saját 10 yardosig. Térdelés helyett inkább okosan elindult, a fumble csak hab volt a tortán, botrány volt amit művelt a pali. Nugent úgyszintén borzalom idén, egyszerűen 40 yard fölött minden FG életveszély. Lehet el kellene gondolkodni egy try outon, hátha összekapja magát egy vetélytárs hatására, mert ez így borzasztó kevés.

Mindezek mellett volt még egy nagyon súlyos hátráltató körülmény. Az ellenfél. Aki nem extra, hanem extrém motivált volt azután, hogy múlt héten a föld alá temették őket. Az egész amerikai sajtó őket szidta és nyilván meg akarták mutatni. De iszonyatosan. Sajnos sikerült nekik és ráadásul ehhez kiválóan asszisztált is a csapat, a lehető legrosszabb matchupok voltak mindkét oldalon. Bízom benne, hogy leszáll most szépen mindenki a Cincyről (és pl visszatérnek pl a Patshez a hypeolok és bandwagon utasok, hogy egy nagyon picit gonosz legyek), talán jól el is felejtik a tigriseket és a megszokott nyugodt körülmények között meg lehet nyerni a meccseket. ha a négy fontos hiányzóból csak kettő visszatér, már sokkal keményebb lesz a csapat, ha három, akkor pedig újra bárki verhető.

Bocs ha kicsit hosszú voltam, de muszáj volt leírnom, nem maradhatott bent.. És grat a Patriotsnak, megmutatták, hogy tudnak ők ha akarnak. És most akartak.
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
faszán beáraztak minket, az első komolyabb meccsünkön totál esélytelenek voltunk.
Egyébként itt látszik meg a fos menedzsment, hogy egy ilyen nyomorult Brandon Tate vesz el roster helyet a többi potenciális NFL kaliber játékostól.
Meccs közben hangzott el:
Adam Jones-nak 2006 óta nem volt fair-catch jelzése. Azóta volt 66 punt visszahordása.
"Az a feladatom, hogy minden visszahordásnál megpróbáljak minél többet kihozni a játékból."
El lehet gondolkozni, milyen mentalitásbeli különbség van.
Jó tudom, sok ejtett labdája volt karrierrje elején, de már nem egyszer elmondtam én is:
Tate egy 20yardos visszahordó, annyi van benne. Semmi több. Évi egyszer összehoz egy 40+yardos visszahordás, de akkor is utolérik TD előtt.
És továbbra is erőltetik, elveszi a roster helyet mások elől....egy szar, semmire nem használható visszahordó.

Ezen a meccsen minden szar volt egyébként. A védelem az első félidőben nem bírta felvenni azt a ritmust, hogy a Pats 10mp alatt behívja a és indítja a playt. Andy rendre túldobta az üres elkapóit, Gresham remélem kijátszotta magát a csapatból a jövő évre nézve. Peko egy helyben állva EGYENESEN nézi, ahogy Brady passzol. Gillberry amikor pályán volt akkor jól teljesít, erre erőltetjük a 47 éves Geathers aki évek óta csak a pénzt nyeli.

Lamurnak nagyon rossz meccse volt egyébként, de nem lógott ki az egységből.

Még is inkább most kellett ez a pofon, sem mint majd PO-ban 😊.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 466 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/CIN
Cincinnati Bengals at New England Patriots 2014 REG 5 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Ez szerintem ott volt gesztus téren 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 229
Same ol' Bengals.

Greshamet 2015-ben NEM akarom csíkos mezben látni..Mikey
örömmel várjuk Oaklandbe
több mint 11 éve
Same ol' Bengals.
Prime time meccs, össze is lett fosva a gatya. Örülök, hogy a következő négy meccs a szokásos vasárnap délutáni időpontban lesz.
Sosem fogja levetkőzni ezt a társaság?
Pedig nem csinált a NE semmi különöset, csak kihasználta a mindenki által ismert gyengéket.
TE passzok orrba-szájba, és középső futások.
Nem tudom, hány év kell még, mire a TE passzok ellen kitalálnak valami hatásos taktikát az aktuális DC-k.
Peko olyan súlytalan, mintha én lennék ott helyette a nem éppen focista alkatommal. Burfict (és Thompson) baromira hiányzik.
Atkinsnek továbbra is teljesen off éve van, de nála ez legalább magyarázható a tavalyi sérülésével.
Greshamet 2015-ben NEM akarom csíkos mezben látni.
TE játékunk konkrétan nincs. Emellé még Greent is levette a pályáról Revis.
Hill megint kib' keveset volt pályán, hogy miért Bernardot erőltetik a középső futásokkal, még mindig nem értem.
Szintén nem értettem, Tate egyáltalán minek indult vissza a fumble előtt, kb. a 15-ös vonalnál szerelték..?

A kövi 5 meccsből négy otthon, és csak egy kiruccanás Indybe, szóval a sorsolás mindenképp mellettünk van.
Szeretnék 7-2-t látni a CLE meccs után a csapat neve mellett, még akkor is, ha négy nagyon nehéz ellenfél is lesz ez idő alatt.