Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Eifert, Tez, Marvin és Thomson visszatér, nem lesz itt nagy gond. 😊
több mint 11 éve
he7edik San Francisco 49ers 1 239
Csak lestem amikor reggel megláttam az eredményt 😐

több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Old same shit 😕
Ezzel a run D-vel a PO sem lesz meg, nemhogy annál merészebb álmok.
Peko, Tate és Gresham mondjon le.
Nagyon kell Burfict és Thomson.
Dióhéjban ennyi 😊
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
😕
több mint 11 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
A védelem ma nagyon nem adja... 😕
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
idén a Bengals maradt legtovább veretlen, azért az se semmi 😊

amit az SNF-en látni szeretnék, az első és legfontosabbként Dunlap coming out partyját a nemzeti média előtt, 2-3 sack forced fumble, esetleg egy TD se lenne rossz.

másfelől Hall és E-man lesz a kulcs. a Hall - Edelman párharc a meccs legnagyobb csemegéje lesz, talán a két legjobb slot játékos jelenleg, ha itt tudunk nyerni akkor jó esélyeink vannak, ha pedig E-man is képes lesz Gronkot kivenni a játékból nyert ügyünk van. persze ezt most leírni könyebb volt mint majd megcsinálni, de láttuk, hogy nem lehetetlen.

és futni és futni és futni...

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Injury report:
OUT: Thompson.
DOUBTFUL: Marvin Jones, Zeitler, Burfict.
QUESTIONABLE: Hunt.
PROBABLE: Burkhead, A.J. Green, Iloka, Geathers, Lamur, Pollak and Porter.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Nekem is nagyon gyanús ez a hypeolás. Ez nem szokott túl sok jót jelenteni, a lelkem mélyén én is tartok attól, hogy megbotlanak a srácok. A szezon előtt ezt fix bukóra vettem, és most is úgy vagyok vele, hogy ha hozzuk akkor "bónusz". (Nyilván a AFC bajnokaspiránsának hozni kell egy ilyen meccset ^ ^)
A másik oldalon viszont azt látom, hogy a Pats elég jó match upnak tűnik. Az elmúlt meccsekbe belenézve az OL-jük elég sebezhető, még a liga egyik leggyengébb csapata az OAK is tudott nyomást helyezni Bradyre. Ha vasárnap Atkins magára találna, és a szezon legjobb meccsét hozná, illetve Dunlap is tartaná az eddig magas szintet, akkor szerintem meg lehet fogni a Pats támadásait. Azt várom továbbá, hogy Lamur ha nem is radírozza le Gronkowskit, de limitálni tudja. (A cincyjungle-en van egy jó kis elemzés, hogy a játéka mit adott a védelemnek, ajánlott olvasmány 😊  www.cincyjungle.com/2014/10/3/5997419/film-room-emmanuel-lamur)
Burfict és Thomson várható hiányában a run D erősen kérdéses lehet, ugyanakkor (eddig) a Pats egy ellenfelét sem futotta szét. (Ebben valószínűleg közrejátszik, hogy az OL-jük erre sem igazán jó.)

Valószínűleg a Pats D vasárnap nem lesz annyira hatástalan, mint a KC elleni meccsen, ugyanakkor megint csak visszatérve a korábbi meccsekre egyedül a MIN ellen villogtak, sem a MIA, sem az OAK OL-jét nem tudták szétcincálni. Ha a Bengals OL nem betlizik, és az idei meccseken látottakat tudja, akkor azt gondolom, hogy akár a run, akár a pass játék tud működni. Itt persze látok a Bengals szemszögéből egy nagyon rossz matchup-ot: Bodin valszeg nem fogja tudni tartani Wilforkot, ami komoly bajok forrása lehet. (Abban meg csak reménykedek, hogy Ninkovich nem táltosodik meg.)
Különösen a futásban bízok, miközben Ravis ide vagy oda, a Pats secondaryje is sebezhető, így ha Dalton kap elég időt, akkor Green is tud pusztítani.

Óriási közhely, de ez a meccs is a LOS-on fog eldőlni. Szidtuk idén a DL-ünket, de azért a három meccsen (főleg a BAL és ATL ellen) domináltak, az OL meg (nyilván kicsit túlozva) az eddigi ellenfelek DL-jével azt csinált amit akart. Ha a két falunk tudja megint hozni a párharcot, akkor meg lehet nyerni a vasárnapi mérkőzést. De mindenképpen az idei legnehezebb meccsre készülök.
több mint 11 éve
én is így érzem, de azért bízzunk egy kicsit, adtak rá okot 😉

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Érik az első zacsi 😕

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Eközben már-már biztosra vehető, hogy Burfict nem játszik vasárnap, az orvosok még mindig nem engedik, és alakul az is, hogy M. Jones sem, mivel ő bokasérülés miatt nem edzett sem szerdán, sem csütörtökön.
Szintén nem edzett Zeitler és Thompson sem, ők sem játszanak a NE ellen.
#nagyonfasza

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
nehéz lehet azért a Pats sorsolása h minden évben 13 playoff csapat jön szembe 😊

és azt is megtudtam h a bengals-bandwagon az létezik 😀

több mint 11 éve
"It's been a while since I've seen a team that's as complete as they are – even going back the past (years), (when) they've been a playoff team. Watching them through training camp, they're really a good football team. [They're] strong in all areas of the game: offense, defense, special teams. I think they've got an excellent approach to the game as an overall team. They play to it and they do it consistently and they've done it consistently."

Bill Belichick
Jól beszél. ^ ^Mikey
Nem kell ezt itt tudni, de BB szerint minden évben 13 ilyen csapat van az NFL-ben..tomi-tomi
Jaj már, pszt. 😛

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
"It's been a while since I've seen a team that's as complete as they are – even going back the past (years), (when) they've been a playoff team. Watching them through training camp, they're really a good football team. [They're] strong in all areas of the game: offense, defense, special teams. I think they've got an excellent approach to the game as an overall team. They play to it and they do it consistently and they've done it consistently."

Bill Belichick
Jól beszél. ^ ^Mikey
Nem kell ezt itt tudni, de BB szerint minden évben 13 ilyen csapat van az NFL-ben.. Szegény Pats-nek pont velük kell játszania. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 230
Én sem szeretem az ilyen előzményeket. HA ők jönnének az más, de a hazain meg fognak dögleni, hogy bizonyítsanak.
Nem láttam a meccset, de hogy a fenébe futhatott a KC 200 yard felett? Az első fordulókban nem tűnt ilyen szarnak a Pats front. Ráadásul a kifejezetten jónak tűnő DBiken is csinált a dinamitkarú Smith 250 yardot. Hülye egy meccs lehetett.nasheem
Nagyon egyszerű,Revis botrány szar volt,a kényszerű #2CB Ryan,meg 4 meccséből 3x nagyon gyenge volt. Ellenetek visszatérhet az eltiltása után Browner,de nem hiszem hogy nagyon tartanotok kellene a meccstől,tekintve hogy nincs olyan csapatrész ahol minden rendben lenne,max a ST.kolok1972
neki is vége van mint "sztárnak". Ellenünk is pirítósra sült, pedig nem a Raiders o# a legerősebb a ligában.
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Most nagyon foghatóak vagyunk. Sajnos.

több mint 11 éve

Bill Belichick
Jól beszél. ^ ^

több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Az mekkora gáz ha már a patses kollegák is Szmörében bíznak? Pedig én azt látom, hogy eddig ez a legkiegyensujozottabb szezonja. Működik a futásunk végre, igy nem egysíku a támadójátékunk... Nincs rákényszerítve a kockázatos passzokra. Tavaly ebből rekord lett yardokban, de rengeteg int-je is volt. Idén jók a playhívások is, így erre nincs rákényszerítve... Az eredményét meg látjuk. Legrosszabb esetben meg van egy tuti statos Sanunk 😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Remélem csak vetítés volt Lewis részéről, mikor azt nyilatkozta, hogy Burfict "maybe" játszhat a NE ellen. Számomra a maybe nem túl meggyőző.

Marvin Jones játékát már nagyon várom. Remélem életre kelti a mély álmát alvó red zone offense-t.

több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Nagyon kéne a W a Pecc ellen, mert kutya kemény sorozat jön, és ha valamikor, akkor most el lehet kapni őket. Az annyira nem foglalkoztat, hogy a statisztika mit mutat. Emlékeztek még, hogy a tavalyi meccsünk előtt mit mutattak az adatok, hány meccsen dobott sorozatban TD-t Brédi? Aztán láttuk, mi történt...

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
igaz a Pats 8 meccset nyert zsinórban vereség után, talán két éve volt utoljára két zacsijuk zsinórban, és ugye most hazai pályán lesznek.gabtsi
Jobb alkalmat elképzelni sem tudok.

több mint 11 éve
kolok1972 New England Patriots 3 045 — Pats fan
Én sem szeretem az ilyen előzményeket. HA ők jönnének az más, de a hazain meg fognak dögleni, hogy bizonyítsanak.
Nem láttam a meccset, de hogy a fenébe futhatott a KC 200 yard felett? Az első fordulókban nem tűnt ilyen szarnak a Pats front. Ráadásul a kifejezetten jónak tűnő DBiken is csinált a dinamitkarú Smith 250 yardot. Hülye egy meccs lehetett.nasheem
Nagyon egyszerű,Revis botrány szar volt,a kényszerű #2CB Ryan,meg 4 meccséből 3x nagyon gyenge volt. Ellenetek visszatérhet az eltiltása után Browner,de nem hiszem hogy nagyon tartanotok kellene a meccstől,tekintve hogy nincs olyan csapatrész ahol minden rendben lenne,max a ST.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Én bízom benne, hogy a D hozza a megszokottat. Akkor gond már nem nagyon lesz. Ha meg az O is meglep minket, akkor 4-0-al futhatunk a következő körnek egyedüli 100%-os ként. Egy nagyon szoros meccset várok tigrincs győzelemmel. Persze a szezon előtt adtam volna oda a meccset, de evés közben jön meg az étvágy. ..

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
legyen így.

igaz a Pats 8 meccset nyert zsinórban vereség után, talán két éve volt utoljára két zacsijuk zsinórban, és ugye most hazai pályán lesznek.

tavaly ugye sikerült gólzáporos győzelmet aratni, és a jóisten is velünk volt. most utóbbira nincs szükség ha tudjuk reprodukálni a KC játékát, és hát papíron tudjuk. bár a mi frontunk annyira nem jó most, mint tavaly, és közel sem olyan jó mint a KC. futni kell. ha az lesz, minden lesz.

több mint 11 éve
nem igazán jó pillanatban szedték a New Englandet tegnap. picit forróbb lesz a talaj az SNF-re, ezeket nem szeretem annyira.gabtsi
Nyerünk így is 7+ ponttal. 😉