NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
34
11
2:15, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Carlos Dunlap, és az ő felnőtté válása:www.cincinnati.com/story/sports/nfl/bengals/2014/09/17/bengals-enjoying-dunlaps-long-awaited-maturation/15808903/
na az ő pályája az egyik legnagyobb bizonyítéka, annak amiről szóltam pár napja. remélem idén végre méltó helyére kerül.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Mi mást mondhatott volna?Ha nem ezt mondja egész héten a futásra készülnek. Szerintem mondjuk így is....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Green jatszani fog vasarnap, Lewis azt mondta a Titans-kozeli medianak.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Azért sack ügyben rezgett a léc, szerencsére szmöre megoldotta löbbölt passzokkal, amiből aaztán komoly yardokat hoztunk. Mindenesetre tény, hogy a megszokottól eltérően nagyon vigyáznak a lasztira.Zeitler kb. egy hónapot kihagy a Falcons ellen összeszedett saroksérülése miatt.Fasza. Kár érte, az első két meccsen csak mi és a Texans nem engedtünk sacket. Green esete érdekes, én már hallottam 5. játékhetet is, majd meglátjuk. Nem biztos, hogy a Titans ellen kockáztatni kellene a játékát.
Végül is 2 meccsen csak 2 kezdő esett ki az offense-ből, nagyon örömteli.
És akkor még ott van Green is kérdőjelesen, bár Lewis "reményteljes" a TItans elleni játékát illetően.Mikey
Burfictről pedig azt mondta Marvin, mindegy, mi a baja, úgyis felépül belőle a következő meccsre. 😀megyerikrisz
több mint 11 éve
Az a pechünk, hogy mindig azok az emberek esnek ki, akinek a pótlására nincs alternatíva. így volt tavaly Lamurral, Hallal és Genoval is.idén dettó, Marvin Jones és Eifert is nagyon sajátos skill settel bír, amivel egyik helyettese sem.
Pollak ugyan jó G, de inkább Bolinghoz hasonló pulling guard, aki a második szinten is képes pusztítani, a jobb oldalra inkább egy mauler kellene, amilyen Zeitler.
hogy egy példával érzékeltessem: 68-ast kell nézni
ilyen erő sztem egyik OL playaban sincs, itt válik el a jó játékos, és az All Star szint.
Bodine miatt a középre futásaink ritkán hatásosak, ez most Zeitler kiesésével még inkább így lesz. komenzálni kell, de Hue nem fog csalódást okozni.
több mint 11 éve
Burfictről pedig azt mondta Marvin, mindegy, mi a baja, úgyis felépül belőle a következő meccsre. 😀megyerikrisz...és az első komolyabb ütközés után megint elkezd szédelegni, ahogy tette azt az ATL ellen is? 😓
több mint 11 éve
Zeitler kb. egy hónapot kihagy a Falcons ellen összeszedett saroksérülése miatt.Fasza. Kár érte, az első két meccsen csak mi és a Texans nem engedtünk sacket. Green esete érdekes, én már hallottam 5. játékhetet is, majd meglátjuk. Nem biztos, hogy a Titans ellen kockáztatni kellene a játékát.
Végül is 2 meccsen csak 2 kezdő esett ki az offense-ből, nagyon örömteli.
És akkor még ott van Green is kérdőjelesen, bár Lewis "reményteljes" a TItans elleni játékát illetően.Mikey
Burfictről pedig azt mondta Marvin, mindegy, mi a baja, úgyis felépül belőle a következő meccsre. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Zeitler kb. egy hónapot kihagy a Falcons ellen összeszedett saroksérülése miatt.Végül is 2 meccsen csak 2 kezdő esett ki az offense-ből, nagyon örömteli.
És akkor még ott van Green is kérdőjelesen, bár Lewis "reményteljes" a TItans elleni játékát illetően.
több mint 11 éve
Nagyon egybe van a csapat, reméljük az O szempontjából két kulcsfigura Whitworth és AJ tud játszani a Titans ellen, és a védelem is hasonlóan jó lesz.A lenti észrevételek kapcsán szerintem fontos, hogy az NFL tipikusan az a bajnokság, ahol egy szisztematikus építkezéssel, jó draft és FA politikával lehet valaki állandó/rendszeres PO résztvevő. Az elmúlt évtizedben nem nagyon emlékszem olyanra, amikor a semmiből jött volna egy csapat, vagy egy FA megfordította volna a helyzetet. Legfeljebb egy feltörekvő csapat még jobb lett (Denver). A Bengals évek óta építkezik, tényleg lehet látni, hogy milyen prioritások mentén hoznak döntéseket, és ezt konzekvensen teszik. Az elmúlt három év PO szereplése nem volt véletlen. Ha valaki a rájátszásba jut, onnan persze nagyon sok faktor van, ami a végén döntő lesz, sokszor előzetesen underdog csapatok nyernek, mások, akik "megérdemelnék", meg soha nem jutnak még csak az SB-be sem. Azt gondolom, hogy a Bengals még a rájátszástól is messze van, a csoportellenfelek ezután vért fognak inni, és duplázott elánnal próbálnak majd megverni minket, arról nem beszélve, hogy ezeken kívül is lesz jó pár kemény meccs. Mindenesetre az indulás jó volt, de továbbra is hasonlóan eltökélten kell minden csapatrésznek játszani.
Az új OC és DC azt hiszem az elmúlt két meccsen bizonyította, hogy miattuk nem kell kétségbe esnünk. 😊
Viszont szerintem mindez azzal is jár, hogy egyes játékosok szerepköre változik, így Dalton sem dobál annyit, de például (megvédendő Greshamet) a TE-ek sokkal fontosabb a blokkolásban, mint az elkapásban.
több mint 11 éve
Már az előszezonban is arra gondoltam, hogy végre futunk... Szmöre sincs rákényszerítve az esztelen dobálásra. Ha igy folytatjuk minden egységben, akkor nincs mitől félnünk, rettegjen az ellen! Itthon verhetetlen lehet a csapat. Ha meg behuzunk 1 Meccset idegenben szinte biztos a PO.
több mint 11 éve
Két dolgot emeltem ki a szezonkezdet előtt. Azt hiszem, megérdemlik, hogy most is megemlítsem őket.Dalton eddig 40/61, 553 yard, 2 TD, 0 INT. Hue a legjobbat hozza ki belőle, maradjon is így.
Bodine a Bóltimór ellen elnézett egy figurát, Dalton futásából sima TD lett volna, ettől eltekintve messze felülmúlja a rookie centerrel szemben támasztott elvárásokat, pláne azokat, amiket az előszezon és a TC alapján támasztottunk.
Gio és Hill embertelen lesz, ha rendesen összhangba kerülnek, amióta én követem a Bengalst, nem volt még ilyen tehetséges futótandemünk.
Tegnap mondjuk vágtam egy arcot, mikor Tate és Sanzenbacher állt fel kezdő elkapóként. 😀
A #D kurva jó, és ami fontos, nagyon mély. Iloka belejön, felveszi a ritmust lassan, évekig ő lehet a megoldás.
Próbálom hűteni magam, de nagyon jó érzés most Bengals szurkolónak lenni.
több mint 11 éve
Cincinnati kibaszott Bengals!még nem néztem vissza a meccset (sajna dolgozni is kell), de nagyon-nagyon biztató volt ez a tegnapi derbi, persze már mondják, hogy nem is olyan jó ez az Atlanta (a védelme valóban nem az), de nem is ezt az egy meccset nézve lehetünk optimisták hanem a kontextust vizsgálva is.
Mert itt már nem arról van szó, hogy kiszalad-e a csapatnak egy szezon, egy meccs vagy egy nagyobb AFC North derbi. Itt arról van szó, hogy adott egy klub aki néhány év alatt bemutatta az egyik legnagyobb pálfordulást. Már 2005-20009 között is beszélhettünk arról, hogy vannak jó játékosok, vannak sikerek, néha örülünk, de mindenki attól félt, hogy meddig tart ez. Kis balszerencse, néhány sérülés és újra ott vagyunk, hogy 2010 és szopi-szopi 5 dollár. diszfunkcionális klub, alkalmatlan menedzsment, kevés scout és alkalmatlan vezetőedző, sehova sem kellő játékosok, idióta igazolási filozófia.
Aztán valami történt, pontosan nem tudjuk mi, Mike Brown belátási képessége, nagyobb hatalom a lányának, Marvin növekvő respektje, vagy Duke Tobin de facto GM-mé válása, de néhány év alatt gyökeres változások történtek. és ennek nem csak az a jele amit a pályán látunk, hanem amit azon kívül is. nem arról szólnak a hírek, hogy épp melyik sztárjátékosunkat tartoztatták le, nem azzal van tele a sajtó, hogy épp milyen balhé van a csapaton, klubon belül, hanem azzal, hogy milyen példamutatóan járunk el Devon Still ügyében (nem csak közérdekből persze), a mezeladásokkal gyermekrák kutatást támogatunk, jólmenő vezetőedzőnek viszik el a koordinátorainkat, és egyáltalán, hogy micsoda csapat épült tehetségekből és pozitív személyiségekből.
és akkor jön a tavalyi orbitális pofáraesés után az új szezon, megint félünk, hogy jaj mi lesz, nehéz a sorsolás, első helyes schedule, stb. aztán elmegyünk Baltimore-ba és fogadjuk a jó Atlantát, és hülyére verjük mind a kettőt (elnézést az ellenfelek híveitől, de kis túlzással erről volt szó).
Nincs Marvin Jones, nincs Tyler Eifert, Alex Smith, Kevin Zeitler,AJ Green, Burfict vagy Brandon Thomspon. de ez a csapat ez úgy megy mintha muszáj lenne. hát mit mentek tegnap is édes móni ?!
ezt évekkel ezelőtt nem bírtuk volna el, sima 0-2, és már a szezontól is elment volna a kedvünk, beszélgetnénk a draftról. de ezek nyertek két meccset simán, nem a kutyaütők ellen. mert jó munka folyik, funkcionál a klub, megtartjuk az értékeimet és mindeni tudja, hogy ki lesz fizetve ha teljesít, ha nem itt akkor máshol. és teljesítnek, de még hogy! Iloka, Hill, Pollak, Vinny Rey, Pacman, Sanu, Tate vagy a hétszáz éves Newman, nem csak a legnagyobb sztárok.
Nem akarom elkiabálni, de ez a két meccs újra visszaadta hitemet abban, hogy ez tényleg egy nagyon jó csapat és nem csak innen tűnik annak vagy szerencsésnek. nem mondom, hogy idén megnyerjük a Super Bowlt, de az sem lehetetlen. ott vagyunk a legjobb csapatok között, immáron kérdés nélkül, és előbb utóbb át fogjuk törni az ajtót, mert muszáj. egy félelmem van, hogy már most túl jól játszunk, és nem lesz ez mindig így.
de ha visszatér az év végére mindenki, és nem lesz addig a tavalyihoz hullás a kulcsemberek között, úgy összeállunk mint a gecis bugyi és a jó isten irgalmazzon mindenkinek!!
több mint 11 éve
megkockáztatom a D jobb mint Zimmer alatt.
több mint 11 éve
A sec ilyen jól még nem jatszott Jojo távozása óta, de lehet hogy akkor se nagyon. A sérülések miatt szopcsi lesz, de a két koordinátor rendben van. Ez fontosann még AJnél is. Fasza meccs volt. Megnyugodtam.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Látod, látod, ha a szívedre hallgatsz, telibelövöd😀Gabtsi elemzésével jórészt egyetértek a mai meccs előtt, bár arról nem vagyok meggyőződve, hogy pontzuhatag lesz.munozmeggyőződve én se, de mégse írhattam a beharangozóba, hogy szétfutjuk őket és nagy arányú hazai győzelem lesz 😉gabtsi
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Megnyugodtam a szezont illetően, idén is volt Sanu passz. ^ ^Alakul a futójáték, bár az érdekes, hogy Hill többet fut kívül, míg Bernard középen nyomorog.
A védelem félelmetes.
BTW, támadó jellegű kérdés: Gresham most 1/21-es pick volt, vagy 5/163-as? A játéka alapján még inkább Mr. Irrelevant. ._.
több mint 11 éve
Látod írhattad volna nyugodtan, nem kellett volna óvatoskodni 😀Gabtsi elemzésével jórészt egyetértek a mai meccs előtt, bár arról nem vagyok meggyőződve, hogy pontzuhatag lesz.munozmeggyőződve én se, de mégse írhattam a beharangozóba, hogy szétfutjuk őket és nagy arányú hazai győzelem lesz 😉gabtsi
Azért amikor Green lesérült, akkor azt hittem, hogy elmegy a meccs, mert elkapó nélkül csak nem tudunk végig futni. Hát tudtunk 😊
(Persze kellett ehhez az is, hogy megint volt egy mélységi TD passz, ami eddig nagyon hiányzott Dalton repertoárjából)
több mint 11 éve
gratula a bengalsnak, mindenben jobbak voltatok ma
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Gabtsi elemzésével jórészt egyetértek a mai meccs előtt, bár arról nem vagyok meggyőződve, hogy pontzuhatag lesz.munozmeggyőződve én se, de mégse írhattam a beharangozóba, hogy szétfutjuk őket és nagy arányú hazai győzelem lesz 😉
több mint 11 éve
Az sem mellékes dolog, hogy Burfict végül játszani fog.
több mint 11 éve
Gabtsi elemzésével jórészt egyetértek a mai meccs előtt, bár arról nem vagyok meggyőződve, hogy pontzuhatag lesz. Az elején a Bengals O szerintem igyekszik majd lassítani a játékot, hogy Ryan minél kevesebbet lehessen a pályán. Más kérdés, hogy mi lesz, ha hátrányba kerülünk. Mondjuk én bízok a Bengals D-ben, és abban, hogy a kissé foghíjjas ATL OL mellett folyamatosan terrorizálják majd Mattyt. A secondary meg csak nem lesz megint olyan fogalmatlan, mint a Ravens elleni második félidőben.Bengals részéről a DL és az OL kiemelkedő játéka biztosíthatja a második győzelmet.
több mint 11 éve
Vasárnapra:CIN: OUT: WR Marvin Jones (foot), TE Tyler Eifert (elbow); DOUBTFUL: LB Sean Porter (hamstring), RB Rex Burkhead (knee); QUESTIONABLE: WLB Vontaze Burfict (concussion); PROBABLE: WR A.J. Green (foot) went full go Friday after missing Thursday. CB Terence Newman (hamstring) didn’t work Friday after being limited Thursday but head coach Marvin Lewis said they would both play. DT Geno Atkins (foot) went full go Friday.
CB Darqueze Dennard (hip) practiced full go all week. So did WR James Wright (concussion); DL Carlos Dunlap (hamstring) went full go Friday.
G Mike Pollak (knee) was limited Friday.
OFF!
Mindenképp érdemes megnézni a Bearcats szezonnyitóját! Nézzétek! :-!
ON
több mint 11 éve
Jut eszembe ma is lesz amúgy a Paul Brown Stadiumban meccs, mert a helyi egyetem focicsapata, a Cincinnati Bearcats most kezdi szezonját hazai pályán a Toledo ellen. hajnali 1 órás kezdéssel. A saját stadionjukat ebben az évben átépítik, ezért a teljes idényt a PBS-ben töltik.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal