Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
az első félidőben azon gondolkodtam, hogy beírom a koordinátor kételyek eloszlatva. nagyon nagyot hívott jackson, domináltunk, de a red zone-ban elfogyott a tudomány, pedig ott el lehetett volna dönteni a meccset. eifert kiesése katasztrófa, a három legfontosabb célpontból kettő esett ki ezzel.guenthernek helyén vannak a tökei az biztos, de nem tudom, hogy szimpla rajkodásból vagy MJ hiánya okozota probléma miatt blitzelte ki flacco szemét, de javára legyen írva, hogy nem tágított akkor sem, ha orbitális szopó lett a túlzott agresszivitásából. a végén bejött.
lényeg a győzelem, nagyon fontos meccs, és nagy kár lett volna érte. főleg az offense-nek kéne javulni és jó lenne ha eifert nem egész szezonra dőlne ki az elmozdult könyökével.
és még annyi, hogy nagyon tetszett az intenzitás, amivel kezdtük a mecset mindkét oldalon, úgy pörögtek, ahogy egy szezonnyitón kell, ez már nem az a beszari Bengals! persze ez néha annyiba kerül, hogy Burfict túlkeménykedi és jön az agyrázkódás, gondolom ezzel az Atlanta meccs kimarad, de annyi baj legyen.
editke: Geno is komolyabban megsérült, az viszont nagyon nem kéne 😕
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Tanulságos volt a mai meccs. Mind a D, mind az O részéről voltak örömteli és idegtépő dolgok. Reméljük mindenki épülésére szolgál, és a sérültek is vissza tudnak térni a következő meccsen (bár Burfict az agyrázkódás miatt bukhatja a következő meccset).
több mint 11 éve
#Bengals inactives:CB Darqueze Dennard
RB Rex Burkhead
LB Sean Porter
WR Marvin Jones
OL T.J. Johnsons
WR James Wright
DE Will Clarke
A hollóktól Webb nem játszik.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Csak a győzelem elfogadható 😀A Ravens futójátékától nem tartok igazán, ami gondot jelenthet (és gyakran jelent is) az az ellenfél TE-jén való védekezés, ráadásul Pitta nagyon jó kis playa. Ha őt Lamur és a Mays le tudja szedni a pályáról akkor a WR-eket szerintem a secondary meg fogja tudni fogni.
Ami az O-t illeti, a Begnals OL-je lesz szerintem kulcskérdés. Ha tudnak réseket nyitni a futásnak, illetve Dalton körül nem omlik össze rendszeresen a zseb, akkor ez egy nyerhető meccs. Itt a C poszt és az ott kezdő Bodine óriási lutri, az első playeknél biztos, hogy agresszíven fognak itt támadni, jó lenne ezekből legalább a labdavesztést elkerülni.
Illetve ahol még szerintem elmehet a meccs az a ST, amely a korábbi években elég kiegyensúlyozott volt, viszont a pre meccseken annyira nem voltam tőlük elájulva.
több mint 11 éve
Kezdődik, apa kezdődik! ^ ^győzelem!!!
Mire számítotok a Bóltimor ellen?Mikey
már csak azért is, hogy ne szakadjon meg a sorozat (majd jövőre):
09től a nyitő meccsünk: 09-L vs den, 10-L vs ne, 11-W vs cle, 12-L vs bal, 13-L vs chi -> 14-W!
több mint 11 éve
Kezdődik, apa kezdődik! ^ ^káosz
Mire számítotok a Bóltimor ellen?Mikey

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Kezdődik, apa kezdődik! ^ ^Mire számítotok a Bóltimor ellen?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Bilukidi kirakva, McCalebb jott "fel" PS-bol. Dennard ezek szerint nem jatszik holnap. Vagy nem tudom.
több mint 11 éve
Doc: Andrew Whitworth in his own words:www.cincinnati.com/story/sports/nfl/bengals/2014/09/05/doc-bengals-andrew-whitworth-in-his-own-words/15133529/
(Y)
több mint 11 éve
Jones, Wright, Burkhead és Porter biztosan nem játszanak az M&T-ben, Dennard pedig kérdéses.A dagadt "valószínű" besorolást kapott, amit nem értek Lewis nyilatkozatának fényében.
Marvin Lewis didn't want to elaborate on Andre Smith and the concussion protocol he's dealt with. "It won't be a gametime decision."Eközben megválasztották a csapatkapitányokat, nem nagyon kell vakargatni a fejünket egyik név okán sem.
Lewis called protocol "all new territory." Said tests same for practice as game, but in pre "doctor didn’t want him to play in the games."@pauldehnerjr
Offense: Dalton, Big Whit.
Defense: Peko, Burfict.
ST: Rey, Peerman.
több mint 11 éve
+... Davidka85- Csapat turnover mutatója? (-,0,+)
- Dalton 20 intje meglesz é'?
- Hány Hunt sack?Rush
nem
6,0
több mint 11 éve
BocsNekem úgy tünt, hogy a sasok meg sem izzadtak egy olyan csapat ellen, akit szintén PO-ba várnak a legtöbben.meme...ennyit arról, hogy úgy nézem meg este az ismétlést, hogy nem tudok semmit a meccsről.Mikey
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Ha még nem volt!noonkick.com/hard-knocks-s08e01/
Remélem a többit is felteszik.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Ha jól látom, ez itt még nem jelent meg, de minden elismerésem a csapaté, nem csalódtam a TIGRISEKBEN. Már csak azért is fontos ez nekem mert Still-t nagyon szerettem a Penn St-ben, úgyhogy drukkolok neki!www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-galans-szerzodest-kapott-a-rakos-kislany-edesapja-2361743
több mint 11 éve
Nem akartam még kötözködni is. 😉a sasok vasárnap játszanak este 7-től, a tegnapit nyugodtan megnézheted 😊Joey TribbianiNekem úgy tünt, hogy a sasok meg sem izzadtak egy olyan csapat ellen, akit szintén PO-ba várnak a legtöbben.meme...ennyit arról, hogy úgy nézem meg este az ismétlést, hogy nem tudok semmit a meccsről.Mikey
több mint 11 éve
a sasok vasárnap játszanak este 7-től, a tegnapit nyugodtan megnézheted 😊Nekem úgy tünt, hogy a sasok meg sem izzadtak egy olyan csapat ellen, akit szintén PO-ba várnak a legtöbben.meme...ennyit arról, hogy úgy nézem meg este az ismétlést, hogy nem tudok semmit a meccsről.Mikey
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Nekem úgy tünt, hogy a sasok meg sem izzadtak egy olyan csapat ellen, akit szintén PO-ba várnak a legtöbben.meme...ennyit arról, hogy úgy nézem meg este az ismétlést, hogy nem tudok semmit a meccsről.
több mint 11 éve
Elindult a szezon! A melóhelyen mennek a fogadások kólában 1000-el, ki is jut be a PO-ba. Van egy vasasos, egy macis, meg egy hazafis kollega. A mai meccsről vélemény? Szerintetek a sasok tudják hozni ezt a szintet végig, vagy csak a sajtok voltak gyengék? Nekem úgy tünt, hogy a sasok meg sem izzadtak egy olyan csapat ellen, akit szintén PO-ba várnak a legtöbben.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Valaki tudja hol tudok az email címem helyett valami nevet beírni mert én nem találtam a beállításokban ? És elég idegesítő !horvath.sebi@gmail.comnem tudjuk átírni
több mint 11 éve
probald a gephazban valahol, esetleg az oldal admin-jogu felhasznaloinal...impresszum :

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Valaki tudja hol tudok az email címem helyett valami nevet beírni mert én nem találtam a beállításokban ? És elég idegesítő !
Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
A korábban leadott tippekben néhányra nem válaszoltam. Íme, egyben a listám:Bengals győzelmek: 10
Hányadik helyen zár a Bengals a csoportban? 1
PO-ba jut a csapat? Igen
Csapat turnover mutatója: +5
Dalton átlépi a 4000 passzolt yardot és 30 TD-t? Nem és igen
Dalton eléri a 20 INT-et? Nem
Gio átlépi az 1000 futott yardot? Igen
Hill átlépi az 500 futott yardot? Igen
Kik lépik át az 1000 elkapott yardot? Green
Gresham vagy Eifert szerez több TD-t ill. yardot? Eifert és Eifert
Hunt hány sacket jegyez? 5
Legtöbb tackle: Burfict
Legtöbb sack: Atkins
Legtöbb TD: Green
Legtöbb INT: Newman
Kiket választanak be a Pro Bowlra? AJ, Atkins, Burfict
Meglepetés ember: Lamur
Legjobb újonc: Dennard
több mint 11 éve
beírtam!Köszönöm a figyelmeztetést itt állnak a hiányzó tippek :
továbbá 4 ember kevesebb tippet adott le! saját érdekükbe kérem pótolják! 😊
tippelde itt megtalálható!Rush
Turnover mutató +2
Dalton 20 Int ? nem
Hunt Sack : 8
Meglepetés ember talán Hill
Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
... Davidka85- Csapat turnover mutatója? (-,0,+)
- Dalton 20 intje meglesz é'?
- Hány Hunt sack?
több mint 11 éve
Sziasztok! Tippjátékra a tippek megkésve, de legalább nem törve:Hány győzelmünk lesz? 11
Dalton átlépi a 4000 passzolt yardot és 30 TD-t? nem, igen
Gio átlépi az 1000 futott yardot? nem
Hill átlépi az 500 futott yardot? igen
Kik lépik át az 1000 elkapott yardot? AJ Green
Gresham vagy Eifert szerez több TD-t illetve Yardot? T. Eifert / J. Gresham
legtöbb sack? G. Atkins
legtöbb tackle? V. Burfict
legtöbb interception? R. Nelson
legtöbb TD? AJ Green
PO-ba jut a csapat? igen
hányadik helyen zárunk a csoportban? 1.
kiket választanak be a pro bowl-ra? AJ Green, G. Atkins, V. Burfict,