Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Na, megvannak az első cutok:😥
Larry Black DT
Isaiah Lewis S
megyerikrisz
Black pedig mekkora celeb lett Hard Knocksban, Lewist pedig a meglepetés embernek gondoltam UDFA-k közül. Lesz még itt fájdalmasabb távozó is úgy érzem.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Na, megvannak az első cutok:Ryan Whelan WR
Larry Black DT
Isaiah Lewis S
Quinn Sharp K
RJ Stanford CB
Stanford szerződését felbontották, ő gyakorlatilag már free agent, a többiek waiveren keresztül mennek.
Whelannek lefőtt a kávé, nem sokat mutatott, úgy néz ki, most unta meg a vezetőség. Ezzel eldőlt, hogy az utolsó WR roster helyért Hamilton és Wright fog megharcolni. Én személy szerint nagyon sajnálom Sharpot, rohadt jó rúgó lesz belőle, nem is értem, hogy miért nem vitte el valaki tavaly, miközben van vagy 10 nyomorult senkiházi az aktív rúgók között. Magyar idő szerint ma este 10-kor van a határidő, addig még 6 embert kell elküldeni, hogy lemenjünk 75-re.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
tippek:Bengals győzelmek: 10
Hányadik helyen zár a Bengals a csoportban? 1
PO-ba jut a csapat? Igen
Csapat turnover mutatója: +4
Dalton átlépi a 4000 passzolt yardot és 30 TD-t? nem és igen
Dalton eléri a 20 INT-et? Nem
Gio átlépi az 1000 futott yardot? Igen
Hill átlépi az 500 futott yardot? Igen
Kik lépik át az 1000 elkapott yardot? AJ
Gresham vagy Eifert szerez több TD-t ill. yardot? Eifert és Eifert
Hunt hány sacket jegyez? 2
Legtöbb tackle: Burfict
Legtöbb sack: Gilberry
Legtöbb TD: AJ
Legtöbb INT: Hall
Kiket választanak be a Pro Bowlra? AJ, Geno, Dalton
Meglepetés ember: Dennard
Legjobb újonc: Dennard
több mint 11 éve
az én tudomásom szerint a még nem hivatalos burfict szerződéssel már a 133 felett leszünk, és már a 8 milliós tavalyi carryovert használják. hogy pontosan mekkora részét azt nem, de saccra 6-7 mihály még biiztos van. jóllehet nagy pénzű veteránra ne számíts, se szükség nincs rá, se a profilba nem vág, max vmi vetmines castoff, ami jelenleg 955k maximum. szóval lényegében meglennénk.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Hello!emberi számítás szerint
Valaki tudja mennyi lóvé van még a sapi alatt? Elképzelhető-e még valaki érkezése a többi csapat keretszűkítéséből, vagy erre már alapból nincs mód?meme
$16,059,628

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Hello!Valaki tudja mennyi lóvé van még a sapi alatt? Elképzelhető-e még valaki érkezése a többi csapat keretszűkítéséből, vagy erre már alapból nincs mód?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Megnéztem az előszezon meccseket, kicsit öregurasan így utólag. Azt láttam, hogy amíg a várható kezdőcsapat volt fent, addig mind a 2 meccs a mienk volt, ami azért megnyugtat. Kicsit megijedtem amíg nem láttam, hogy mindkettőt buktuk, de a kezdő sorral semmi gond nem volt 😊 Amíg szmöre dirigált, addig felmosás volt 😀 Tetszett, hogy nem mindenáron dobatni akarunk végre. Szerintem ha élesben is így megy a futás, akkor olyan meccseket is tudunk hozni, amikor Daltonnak nem megy a dobálás. Kezdek újra bizakodó lenni 😊 Szerintem idén is meglesz a Csoport 😊 Remélem itthon verhetetlenek leszünk, és ha jól számolom az már 8:8 minimum. Ha idegenben is hozunk 2-3 meccset, akkor 11-12 győzelmet is összeszedhetünk 😉 Azzal már Po-ban lennénk.memeBárcsak a próféta szólna belőled !
Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
Megnéztem az előszezon meccseket, kicsit öregurasan így utólag. Azt láttam, hogy amíg a várható kezdőcsapat volt fent, addig mind a 2 meccs a mienk volt, ami azért megnyugtat. Kicsit megijedtem amíg nem láttam, hogy mindkettőt buktuk, de a kezdő sorral semmi gond nem volt 😊 Amíg szmöre dirigált, addig felmosás volt 😀 Tetszett, hogy nem mindenáron dobatni akarunk végre. Szerintem ha élesben is így megy a futás, akkor olyan meccseket is tudunk hozni, amikor Daltonnak nem megy a dobálás. Kezdek újra bizakodó lenni 😊 Szerintem idén is meglesz a Csoport 😊 Remélem itthon verhetetlenek leszünk, és ha jól számolom az már 8:8 minimum. Ha idegenben is hozunk 2-3 meccset, akkor 11-12 győzelmet is összeszedhetünk 😉 Azzal már Po-ban lennénk.
több mint 11 éve
KöszönömMikor szűkitik a kereteket?memeMagyar idő szerint kedd 22:00-ig kell 75 főre csökkenteni a létszámot.vassadi
több mint 11 éve
Mikor szűkitik a kereteket?memeMagyar idő szerint kedd 22:00-ig kell 75 főre csökkenteni a létszámot.
több mint 11 éve
Mikor szűkitik a kereteket?
több mint 11 éve
Kyle Cook visszavonul. Én azért sajnálom, kedveltem a palit.
több mint 11 éve
nájsz

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Adam Schefter 2mna ez zseniális move volt a GM részéről. Ennyiért ajándék.
Bengals and LB Vontaze Burfict have agreed on a multi-year contract extension, per @caplannfl.
Edit Schefter: LB Vontaze Burfict's extension with Bengals is a four-year, $20 million deal, including $7.6 million this year.Habi
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Adam Schefter 2mBengals and LB Vontaze Burfict have agreed on a multi-year contract extension, per @caplannfl.
Edit Schefter: LB Vontaze Burfict's extension with Bengals is a four-year, $20 million deal, including $7.6 million this year.

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Hello!noonkick.com/2014-nfl-preseason-cincinnati-bengals-at-kansas-city-chiefs-condensed/
Segítsetek légyszi hol tudom megnézni az ominózus 2 meccsünket. A tenyards-on nem tudom, mert nem lehet regelni éppen. Valami más ötlet, link? Köszimeme
noonkick.com/2014-nfl-preseason-new-york-jets-at-cincinnati-bengals-condensed/
több mint 11 éve
Hello!Kalózöbölben fent van mindkét meccs, akár condensed változatban is.
Segítsetek légyszi hol tudom megnézni az ominózus 2 meccsünket. A tenyards-on nem tudom, mert nem lehet regelni éppen. Valami más ötlet, link? Köszimeme
Más... az OL coach kijelentette, hogy a döntés megszületett, Bodine a kezdő center, mert ő még ekkora tehetséget nem látott. Atya világ... Ezt pár perccel később Hue cáfolta, csak mert fő az egyetértés. 😀
több mint 11 éve
Hello!Segítsetek légyszi hol tudom megnézni az ominózus 2 meccsünket. A tenyards-on nem tudom, mert nem lehet regelni éppen. Valami más ötlet, link? Köszi
több mint 11 éve
Lát valaki némi reményt arra, hogy Hamiltonból használható elkapó lesz valaha is? Nekem teljesen reménytelennek látszik. Akkor már inkább egy Wrighttal próbálkoznék, aki szintén nem egy stabil játékos, de benne legalább lappang valami. sanzenbachert imádom, de azért az sokat elmond a WR depthről, hogy sima 3. számúként fut majd neki a szezonnak. Ha belegondolunk, hogy 2 éve Babyhawk mit küzdött a rosterhelyért...
Ennél csak az lenne durvább posztamortizáció (továbbgondolva gabtsi kommentjét) ha Bilukidi rostert csinálna DTben.
Jó a csapatunk, fasza lehet a kezdőnk, de a mélység sehol nincs (kivéve a DBket) a 2 évvel ezelőttihez képest.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Center poszton nem állunk jól, Robinson nekem szemre jobban tetszett, de azért nem is a first teamerek ellen tolta, futásblokkolásban, elsősorban a második szinten nagyon-nagyon gyér a teljesítmény. márpedig elvileg erre szeretnénk alapozni.A DL a másik nagy bajom főleg a DE depth. szóval Gilberry jó playa meg minden, de egy jó csere, kezdőnek már nem mondanám az igazinak. Hunt meg hiába erős és gyors ha nem tud lejönni egy blokkról, egy rutinos OT technikából megeszi reggelire. nagyon fog MJ hiányozni attól tartok, és ha mondjuk Dunlappel történne valami hatalmas gondban lennénk. Thompson nekem tetszik, Still örülhet ha rostert csinál (akár IR-en) és akkor itt is a vége, van 4,5 értelmes falemberünk, úgy h Genot nem láttuk egy éve. és valójában Gilberry és Peko együtt tesz ki egyet, mert olyan sok hozzáadott értékük azért nincs. szóval én itt komoly visszaesést vizionálok. igaz a secondary meg jobbnak tűnik mint bármikor az elmúlt években.
Dalton meg a gyenge secondary ellen mindig isten volt, egy preszezonban meg még igazi DL sincs vele szemben, így nem csoda amit láttunk. tavaly mennyit szórt a Jets-nek az alapszakaszban ? ötöt ?! a Sanu passz szép volt, olyat mondjuk nem sokszor láttunk. de majd ha a Ravens ellen hoz vmi hasonlót, akkor elkezdek izgulni.
több mint 11 éve
Still esetében csoda, hogy játszik, a lánya rákos, és pszichésen nagyon padlón van. Olyan pletyka is volt, hogy esetleg IR-re teszik emiatt.Középre nagyon kellene Atkins, vele szerintem meglenne az az agresszivitás, amit Zimmer alatt is tudott a D.
Dalton esetében pedig szerintem az OL-nek lesz nagy szerepe. Ha ott meglesz a stabilitás, akkor egyrészt a futással lehet csökkenteni a terhelést, ebből következően a play-action passzok sokkal jobban ülhetnek. (ebből láttunk a hétvégén ízelítőt) Tavaly, (is) amikor szar volt, akkor annak többnyire az volt az előzménye, hogy blitzelték ezerrel, és ezzel kizökkentették.
több mint 11 éve
Engem amúgy Still és Thompson játéka sem kápráztat el. Több kellene tőlük. Hunt viszont tényleg jónak tűnik. Daltonról meg még mindig nem merek írni.
több mint 11 éve
Robinson is szar. Még polák lenne a legjobb, de gondolom Bodine edzésen csak utat valamit. Rossz belegondolni a csoportriválisok ellen ez mire lenne lég.Bodine írtó gyenge, remélem úgy fejlődik mint a villám, mert ebből komoly baj is lehet.gabtsiRobinsonnal mi van, ő nem lehet alternatíva? Annak idején jobb volt, mint Cook, aztán tavaly mégsem játszott.
munoz
több mint 11 éve
Bodine írtó gyenge, remélem úgy fejlődik mint a villám, mert ebből komoly baj is lehet.gabtsiRobinsonnal mi van, ő nem lehet alternatíva? Annak idején jobb volt, mint Cook, aztán tavaly mégsem játszott.
Mondjuk Bodine esetében azt látom, hogy ha a kezdő csapat van fent, akkor kevésbé ütköznek ki a hibái, de a második vonallal mintha egy szinttel lentebb kapcsolna.
több mint 11 éve
Bodine írtó gyenge, remélem úgy fejlődik mint a villám, mert ebből komoly baj is lehet.