Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Az első csapat tegnapi teljesítménye nagyon rendben volt. A védelem is nagyon éles volt, bár egy (mondhatni szokásos) TE játékot megint sikerült benyelni. De egyébként a DL is komoly nyomást fejtett ki, és az LB sor is nagyon kemény volt. Hunt megint nagyon biztató volt. Ha Geno vissza tud térni a korábban látott szinten, és középen is komoly nyomás lesz, akkor Dunlap és Hunt nagyon sokszor le fogja vadászni az ellenfél QB-jait.Az O meg gyakorlatilag tökéletes volt, Dalton olyan hosszú passzokat adott, amihez nagyon nem vagyunk hozzászokva. 😊
több mint 11 éve
Nem mintha az utóbbi években bárkitől is tartania kellett volna. Egyébként a kontraktusa (relatíve) alacsony garantált tartalommal bír, az igazán nagy pénzért meg is kell dolgoznia Daltonnak - azt aláírom, hogy ilyen szempontból pozitív hatása lehet az új szerződésnek.3) Nem hiszem, hogy Dalton azután táltosodna meg, hogy megkapta a nagy szerződést.vassadiszerintem ez nem nagy tényező, Dalton nem az a tipikus pénzéhes, karrierista bunkó.
akár meg is nyugtathatja, hogy bérelt helye van.Höri
több mint 11 éve
3) Nem hiszem, hogy Dalton azután táltosodna meg, hogy megkapta a nagy szerződést.vassadiszerintem ez nem nagy tényező, Dalton nem az a tipikus pénzéhes, karrierista bunkó.
akár meg is nyugtathatja, hogy bérelt helye van.
több mint 11 éve
Hi a preseason eddigi történéseiről kinek mi a véleménye ? Én azt gondolom h egy jó meccset játszottunk kansasben nagyon érdekel mi lesz a jets ellen ők azért felkészülés ide vagy oda nagy meglepetést okoztak ! Visszatérve a defense nem volt igazán a toppon illetve a punt returnél voltak komoly hibák amiket nem szabadna a jövőben elkövetni
Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Bengals győzelmek: 8Hányadik helyen zár a Bengals a csoportban? 2.
PO-ba jut a csapat? Nem
Csapat turnover mutatója: -3
Dalton átlépi a 4000 passzolt yardot és 30 TD-t? Nem, Nem
Dalton eléri a 20 INT-et? Nem
Gio átlépi az 1000 futott yardot? Nem
Hill átlépi az 500 futott yardot? Igen
Kik lépik át az 1000 elkapott yardot? Green
Gresham vagy Eifert szerez több TD-t ill. yardot? Eifert TD, Gresham yard
Hunt hány sacket jegyez? 5.5
Legtöbb tackle: Burfict
Legtöbb sack: Gilberry
Legtöbb TD: Green
Legtöbb INT: Kirkpatrick
Kiket választanak be a Pro Bowlra? Green,Burfict, Whitworth
Meglepetés ember: Shawn Williams
Legjobb újonc: Hill
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Bengals győzelmek: 9Hányadik helyen zár a Bengals a csoportban? 1. /Csoportriválisokat oda-vissza 😉/
PO-ba jut a csapat? Igen
Csapat turnover mutatója: +2
Dalton átlépi a 4000 passzolt yardot és 30 TD-t? Nem, Igen
Gio átlépi az 1000 futott yardot? Igen
Gresham vagy Eifert szerez több TD-t ill. yardot? Eifert, Eifert
Hunt hány sacket jegyez? 4
Legtöbb sack: Dunlap
Kiket választanak be a Pro Bowlra? Green, Gio, Burfict
Meglepetés ember: Eifert
Legjobb újonc: Később
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
nemtudom, én is csak találgatok, de azért egy 300 fontos embernél a térd az igen geci. és ugye neki a fő erőssége a borzasztó első lépése, a sebesség, a robbanékonyság, és az ehhez társuló elképesztő erő. utóbbival nem lesz baj és attól se félek, hogy nem bírja majd, de hogy abból az igazi pusztító Genoból mit látunk viszont az számomra nagy kérdés.OK, köszi a kifejtést.
de most itt nem arról értekezek, hogy ki kell tenni, hanem, hogy azt a domináns játékot nem látjuk már tőle, amit korábban, hanem csak szimplán kurva jó lesz. 26 évesen ugyan még bármiből vissza lehet jönni, de egy ilyen egy ilyen kifinomult és szofisztikált rendszer mint Geno, könnyen megérez bármilyen problémát, és az ő igazi erénye a különleges képességek elképesztő elegye, ha ebből a dinamika kiveszik, akkor baj van.
mondom mégegyszer fogalmam sincs, mert aztán lehet h 48.73 sackkel zár idén, én csak félek tőle h nem.gabtsi
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
nemtudom, én is csak találgatok, de azért egy 300 fontos embernél a térd az igen geci. és ugye neki a fő erőssége a borzasztó első lépése, a sebesség, a robbanékonyság, és az ehhez társuló elképesztő erő. utóbbival nem lesz baj és attól se félek, hogy nem bírja majd, de hogy abból az igazi pusztító Genoból mit látunk viszont az számomra nagy kérdés. de most itt nem arról értekezek, hogy ki kell tenni, hanem, hogy azt a domináns játékot nem látjuk már tőle, amit korábban, hanem csak szimplán kurva jó lesz. 26 évesen ugyan még bármiből vissza lehet jönni, de egy ilyen egy ilyen kifinomult és szofisztikált rendszer mint Geno, könnyen megérez bármilyen problémát, és az ő igazi erénye a különleges képességek elképesztő elegye, ha ebből a dinamika kiveszik, akkor baj van.
mondom mégegyszer fogalmam sincs, mert aztán lehet h 48.73 sackkel zár idén, én csak félek tőle h nem.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
én a DL összehullásától tartok egy kicsit és h az igazi Genot nem látjuk már többet. ha ez így lesz, akkor viszont nagyon nagy baj van.gabtsiBasszus ne szarass be. Ez tényleg reális opció? Én csak a szokásos szövegeket olvastam róla: "jól halad a rehab"; "megfelelő ütemben gyógyul"; "a szezonkezdésre kész lehet"", meg ilyenek.
több mint 11 éve
én a koordinátor cserétől nem félek, Guenther eddig is defacto DC volt, a playeket nem ő hívta, lényegében a fontos dolgokat mind ő intézte. de ha hinni lehet a híreknek agresszívebb lesz mint Zimmer volt, amit én személy szerint csak pártolni tudok. Zimmer nem volt egy megaschemer, inkább jó főnök volt PG viszont mindenki szerint nagyon okos ember, és vannak tökei is.Jackson pedig az offense Zimmere lesz, teljesen más karakter mint Gruden, ez Daltonnak és minden skill playernek csak a hasznára válhat, mert nekik post pont az kell, hogy valaki a faszukra lépjen és hanyadt lökje őket.
én a DL összehullásától tartok egy kicsit és h az igazi Genot nem látjuk már többet. ha ez így lesz, akkor viszont nagyon nagy baj van.
több mint 11 éve
Semmi savazás, egyszerűen csak nem egyformán látjuk.1) Zim távozása egyértelmű veszteség, de Guenthernek volt ideje tanulni tőle, az alapanyag nem sokat változott, szinte csak Johnsont kell pótolni. A védelem egyéb posztjain szerintem akár minőségibb is a keret, de biztosan mélyebb.
2) Gruden távozása már nem ilyen egyszerű. És itt a számok sem adják majd vissza igazán a valós változást, mert stílusváltás van, majd a végeredmény eldönti, helyes volt-e. Az idény eme szakaszában nem nevezném rögtön downgrade-nek, pláne nem egyértelműen.
3) Daltonnak nem kell megtáltosodni. Az alapszakaszban eddig sem volt rossz, elvileg kevesebbet kell majd dobálnia is, ha ettől sem muzsikál jobban, akkor nemsokára mennie kell. Nincs nála jobb elérhető opció jelenleg.
A Steelers és a Ravens kapcsán nem okoskodnék, mert olyan szorosan nem követem őket, lehet, hogy léptek is előrébb, de abban megegyezhetünk, hogy volt is honnan. Hatalmas kátyúban volt mindkét csapat, az igazolások/draftok pedig mindig lutrik. Majd meglátjuk. Én továbbra is magunkat tartom a csoport esélyesének.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Egyébként nem értem, mi ez a nagy visszafogottság. Legtöbben 7 győzelem körül tippeltek, szerintem viszont nem leszünk rosszabbak, mint eddig, a csoport viszont nem igazán erősödött. De lehet, hogy én nem veszek észre valamit.megyerikriszRöviden a véleményem:
1) Zimmer személyében ligaszinten top 3-as védőkoordinátor távozott a csapattól, őt nem lehet ugyanolyan minőségben pótolni.
2) Szerintem a Gruden - Hue Jackson váltás is egyértelmű downgrade. Megmondom őszintén, én nem hiszek abban, hogy Jacksonnal sikerül tartani azt a szintet, amit Gruden alatt hozott az offense, még ha papíron az új OC filozófiája passzol is a kerethez.
3) Nem hiszem, hogy Dalton azután táltosodna meg, hogy megkapta a nagy szerződést.
Ezek a fő okai a Bengals-szal kapcsolatos pesszimizmusomnak, és szerintem sokan alulértékelik ezeknek a tényezőknek a jelentőségét. Úgy fogalmaznám meg, hogy nem látványos visszaesés, de egyértelmű visszalépés az, amin a Bengals átment, és ezzel párhuzamosan szerintem a Ravens és a Steelers is lépett előre annyit, hogy ebben a szezonban mindkét csapat erősebb lehet/lesz a Cincinnatinél. Nem azt mondom, hogy drasztikus különbség van a csapatok között, de a Bengals kapcsán felsorolt negatívumok és a Ravens-Steelers duó (vélt) javulása miatt szerintem idén megváltoz(hat)nak az erőviszonyok, és utóbbi két csapat között dől(het) el az első két hely sorsa a csoporton belül. Legalábbis én alapvetően erre számítok, de olyan faktorokkal, mint a sérülések, nyilván ilyenkor még nem lehet kalkulálni.
Lehet savazni. 😊
több mint 11 éve
Remélem én is, hogy csak a visszafogottság beszél mindenkiből (meg persze az irigység más csapatok szurkereiből 😊) én nagyon remélem, hogy a csapat újra PO-s lesz, és Andy végre megmutatja. 😊 Tippelni meg nem szeretek, így azt kihagyom. WhoDey!
több mint 11 éve
Egyébként nem értem, mi ez a nagy visszafogottság. Legtöbben 7 győzelem körül tippeltek, szerintem viszont nem leszünk rosszabbak, mint eddig, a csoport viszont nem igazán erősödött. De lehet, hogy én nem veszek észre valamit.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
A Vikes 😛 Amugy attol fugg kit kerdezel...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
a browns még oké, de ki lenne a másik csapat aki megelőz minket ??
több mint 11 éve
Bengals győzelmek: 8Hányadik helyen zár a Bengals a csoportban? 3.
PO-ba jut a csapat? Nem
Csapat turnover mutatója: -2
Dalton átlépi a 4000 passzolt yardot és 30 TD-t? Nem, nem
Gresham vagy Eifert szerez több TD-t ill. yardot? Gresham, Eifert
Hunt hány sacket jegyez? 5
Legtöbb sack: Atkins
Legtöbb INT: Lamur
Kiket választanak be a Pro Bowlra? Green, Atkins, Burfict
Meglepetés ember: Lamur
több mint 11 éve
komplettíroztam a hiányzókkalBengals győzelmek: 7
Hányadik helyen zár a Bengals a csoportban? 3
PO-ba jut a csapat? Nem
Csapat turnover mutatója: -1
Dalton átlépi a 4000 passzolt yardot és 30 TD-t? nem és nem
Kik lépik át az 1000 elkapott yardot? AJ
Gresham vagy Eifert szerez több TD-t ill. yardot? Eifert és Eifert
Hunt hány sacket jegyez? 2
Legtöbb TD: AJ
Legtöbb INT: Hall
Kiket választanak be a Pro Bowlra? AJ, Geno
Meglepetés ember: Mays
Legjobb újonc: Dennardnasheem
több mint 11 éve
a hiányok sorrendben-3
nem, kevesebbet dob
5,5 sack

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
frissítettem a táblázatot, plusz beírtam az én tippeléseimet is.néhányan viszont kihagytatok egy pár kérdést! (táblázatban több kérdés található, mint amit még a múltkor kiírtam ide!)
illetve a legtöbb td mint dalton-t se tudom elfogadni!
szerintem a keretszűkítéshez kapcsolódó kérdésekkel nyugodtan lehessen várni, illetve azokat utólag szerkeszteni vagy akkor tippelni. 😊
több mint 11 éve
Bengals győzelmek: 8Hányadik helyen zár a Bengals a csoportban? 2.
PO-ba jut a csapat? Nem
Csapat turnover mutatója: +5
Dalton átlépi a 4000 passzolt yardot és 30 TD-t? Igen és nem
Gresham vagy Eifert szerez több TD-t ill. yardot? Gresham és Eifert
Hunt hány sacket jegyez? 2.5
Legtöbb INT: Lamur
Kiket választanak be a Pro Bowlra? Green, Whitworth
Meglepetés ember: Iloka
több mint 11 éve
Bengals győzelmek: 7Hányadik helyen zár a Bengals a csoportban? 3.
PO-ba jut a csapat? Nem
Csapat turnover mutatója -4
Dalton átlépi a 4000 passzolt yardot és 30 TD-t? Nem és nem
Hunt hány sacket jegyez? 6
Legtöbb INT: Nelson
Kiket választanak be a Pro Bowlra? Green, Atkins, Dunlap, Zeitler
Meglepetés ember: Hill

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Hány győzelmünk lesz? 6Hányadik helyen zárunk a csoportban? 3.
PO-ba jut a csapat? Nem
Csapat turnover mutatója -7
Dalton átlépi a 4000 passzolt yardot és 30 TD-t? Nem és nem
Dalton eléri a 20 INT-et? Igen
Gio átlépi az 1000 futott yardot? Igen
Hill átlépi az 500 futott yardot? Nem
Hunt hány sacket jegyez? 8
Kiket választanak be a Pro Bowlra? Green, Eifert, Atkins, Burfict
Meglepetés ember: Eifert
Legjobb újonc: öö... Dennard
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Lehet a tippet leadni keretszűkitéskor?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...