Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Burkhead tudná ugyanezt, ha nem sérült volna le (4-5 hét kihagyás). Így viszont meglepne, ha ő maradna rosteren és nem Peerman. Vagy 4 RB-vel vágnánk neki a szezonnak (Hamilton kárára)?Nem hiszem, hogy Burkheaden múlna Peerman vagy Hamilton sorsa az 53-at illetően. Szvsz mind a hárman ott lesznek.
MarioAna
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Burkhead tudná ugyanezt, ha nem sérült volna le (4-5 hét kihagyás). Így viszont meglepne, ha ő maradna rosteren és nem Peerman. Vagy 4 RB-vel vágnánk neki a szezonnak (Hamilton kárára)?"The Bengals are releasing BenJarvus Green-Ellis, going with youth in the backfield and letting the veteran go"A tavalyi szezonja után érett a lépés, nekem nem fog hiányozni.Mikey
(La Canfora, twitter)Gogo
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
"The Bengals are releasing BenJarvus Green-Ellis, going with youth in the backfield and letting the veteran go"A tavalyi szezonja után érett a lépés, nekem nem fog hiányozni.
(La Canfora, twitter)Gogo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Az meccs elejét láttam, nekem Hill is tetszett, van benne erő és dinamika, sokkal jobb lehet, mint BJGE.munoz"The Bengals are releasing BenJarvus Green-Ellis, going with youth in the backfield and letting the veteran go"
(La Canfora, twitter)
És Rapoport szerint Tyler Wilson is cut.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Hunt szerintem jó lesz, igaz ennek az egy fontos feltétele, hogy a belső fal ember (Atkins) és a másik oldalon lévő end (Dunlap) is tolja a pass rusht. Három ilyen védő ellen nagyon kevés olyan fal lesz, amelyik tartani tudja a zsebet. Természetesen nem tökéletes sokat kell még a technikáján csiszolni, biztos lesz szar meccse is, ahogy a pre-ben is volt, de szerintem simán lehet MJ93 potenciális utódja.Az meccs elejét láttam, nekem Hill is tetszett, van benne erő és dinamika, sokkal jobb lehet, mint BJGE.
több mint 11 éve
Érdemes volt Huntot piszkálnom, nyomott is 3 sacket a Colts tarcsi ellen. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Ezzavart meg, hogy mivan, valami màjköldzsekszonos kezelèsre jàr, vagy mifene 😀 18 az tizennyolc, bengàliul: ZődItt senkit se érdekel menning 😀megyerikriszVègremànvalakièszrevettesutianapŐőőWyattEgy kicsit szítom az indulatokat 😀Lemmingnek lett gyűrűje, csak nem a Kóccal 😉sutianap
megyerikrisz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Itt senkit se érdekel menning 😀VègremànvalakièszrevettesutianapŐőőWyattEgy kicsit szítom az indulatokat 😀Lemmingnek lett gyűrűje, csak nem a Kóccal 😉sutianap
megyerikrisz
több mint 11 éve
VègremànvalakièszrevetteŐőőWyattEgy kicsit szítom az indulatokat 😀Lemmingnek lett gyűrűje, csak nem a Kóccal 😉sutianap
megyerikrisz

több mint 11 éve
ŐőőEgy kicsit szítom az indulatokat 😀Lemmingnek lett gyűrűje, csak nem a Kóccal 😉sutianap
megyerikrisz

több mint 11 éve
Smörének is lehet ha csak mi indulunk 😉Egy kicsit szítom az indulatokat 😀Lemmingnek lett gyűrűje, csak nem a Kóccal 😉sutianap
megyerikrisz
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Újra megnéztem a Cards elleni meccset, csak nekem tűnik úgy, hogy Hunt első lépése valami borzasztó lassú? Mintha egy ütemmel később reagálna.megyerikriszHa 203 centi az ember és mellé 132kg. Ekkora mérettel nem könnyű robbanékonynak lenni. Ellenben az ereje a valami brutális. Ő nem egy 260 fontos speed edge rusher. A sebesség és az erő nem tanítható, ebből neki az straight-line speed és a brutál erő megvan. Úgy érzem egyébként, hogy ő egy ligaelit 3-4DE lehetne a nyers dominanciája alapján. Ha a technikákat és praktikákat megtanítják neki akkor ellubickolhat 4-3ban is, de a szélre ő furcsán néz ki na 😀. Mondjuk Johnson is csak 10 kilóval könnyebb és 3 centivel volt alacsonyabb, de teljesen más mégis az ő és Hunt szerepe. Ha az észt egy lépést tud tenni anélkül hogy megborítanák akkor nincs az a tackle aki megállítja azt a lendületet. Gondolom azért a rutinosabb OT-k megoldják technikából, viszont erővel biztosan nem győzik. Orakpo még ilyen a Redskinsnél, csak ő nincs ekkora nagy darab. Ellenben robbanékonyabb, és a saját súlyához mérten Hunt-szintű erővel rendelkezik.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Egy kicsit szítom az indulatokat 😀Lemmingnek lett gyűrűje, csak nem a Kóccal 😉
megyerikrisz

több mint 11 éve
Egy kicsit szítom az indulatokat 😀Áh, ezek csak számok. Már akkor jót röhögtem rajta, amikor kitették 😊
megyerikrisz
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Egy kicsit szítom az indulatokat 😀
több mint 11 éve
Whelan meglepett. Nem annyira a kirakása, hanem hogy a pre meccseken lehetőséget sem kapott. Közben Binnst is kitette a Fins. Őt el tudnám képzelni nálunk egészségesen.Bizony, az eddigi legnagyobb félelem a C poszt.
Vagy valami nagy öreget centerben, mert amit Bodine csinál az nagyon kevés. Inkább kezdenék Pollackkal. Alexander majd összerakja a gyereket, de egyelőre a nagy NTk megeszik. Ahol nem elég a nyers erő, ott bajban van. Jó centerjáték nélkül pedig elég nehéz lesz futni a divíziónkban.nasheem
Közben este lementünk 75-re, az utolsóként kidobottak:
Kevin Brock TE
Jasper Collins WR
J.K. Schaffer LB
Lavelle Westbrooks CB
James Davidson LB
Matt Scott QB.
Binnsszel kapcsolatban hasonló érzéseim vannak, mint Whelannél. Itt volt, nem is keveset, volt ideje bizonyítani, de nem sikerült. Nagyon kíváncsi leszek a Hamilton-Wright csatára. Geno 13 snapet töltött pályán, nem gondoltam volna, hogy már a 3. pre meccsen kiküldik. Alakul, de még nem az igazi a mozgása. Újra megnéztem a Cards elleni meccset, csak nekem tűnik úgy, hogy Hunt első lépése valami borzasztó lassú? Mintha egy ütemmel később reagálna.
több mint 11 éve
Whelan meglepett. Nem annyira a kirakása, hanem hogy a pre meccseken lehetőséget sem kapott. Közben Binnst is kitette a Fins. Őt el tudnám képzelni nálunk egészségesen.Vagy valami nagy öreget centerben, mert amit Bodine csinál az nagyon kevés. Inkább kezdenék Pollackkal. Alexander majd összerakja a gyereket, de egyelőre a nagy NTk megeszik. Ahol nem elég a nyers erő, ott bajban van. Jó centerjáték nélkül pedig elég nehéz lesz futni a divíziónkban.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Na, megvannak az első cutok:😥
Larry Black DT
Isaiah Lewis S
megyerikrisz
Black pedig mekkora celeb lett Hard Knocksban, Lewist pedig a meglepetés embernek gondoltam UDFA-k közül. Lesz még itt fájdalmasabb távozó is úgy érzem.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Na, megvannak az első cutok:Ryan Whelan WR
Larry Black DT
Isaiah Lewis S
Quinn Sharp K
RJ Stanford CB
Stanford szerződését felbontották, ő gyakorlatilag már free agent, a többiek waiveren keresztül mennek.
Whelannek lefőtt a kávé, nem sokat mutatott, úgy néz ki, most unta meg a vezetőség. Ezzel eldőlt, hogy az utolsó WR roster helyért Hamilton és Wright fog megharcolni. Én személy szerint nagyon sajnálom Sharpot, rohadt jó rúgó lesz belőle, nem is értem, hogy miért nem vitte el valaki tavaly, miközben van vagy 10 nyomorult senkiházi az aktív rúgók között. Magyar idő szerint ma este 10-kor van a határidő, addig még 6 embert kell elküldeni, hogy lemenjünk 75-re.
több mint 11 éve
tippek:Bengals győzelmek: 10
Hányadik helyen zár a Bengals a csoportban? 1
PO-ba jut a csapat? Igen
Csapat turnover mutatója: +4
Dalton átlépi a 4000 passzolt yardot és 30 TD-t? nem és igen
Dalton eléri a 20 INT-et? Nem
Gio átlépi az 1000 futott yardot? Igen
Hill átlépi az 500 futott yardot? Igen
Kik lépik át az 1000 elkapott yardot? AJ
Gresham vagy Eifert szerez több TD-t ill. yardot? Eifert és Eifert
Hunt hány sacket jegyez? 2
Legtöbb tackle: Burfict
Legtöbb sack: Gilberry
Legtöbb TD: AJ
Legtöbb INT: Hall
Kiket választanak be a Pro Bowlra? AJ, Geno, Dalton
Meglepetés ember: Dennard
Legjobb újonc: Dennard
több mint 11 éve
az én tudomásom szerint a még nem hivatalos burfict szerződéssel már a 133 felett leszünk, és már a 8 milliós tavalyi carryovert használják. hogy pontosan mekkora részét azt nem, de saccra 6-7 mihály még biiztos van. jóllehet nagy pénzű veteránra ne számíts, se szükség nincs rá, se a profilba nem vág, max vmi vetmines castoff, ami jelenleg 955k maximum. szóval lényegében meglennénk.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Hello!emberi számítás szerint
Valaki tudja mennyi lóvé van még a sapi alatt? Elképzelhető-e még valaki érkezése a többi csapat keretszűkítéséből, vagy erre már alapból nincs mód?meme
$16,059,628

több mint 11 éve
Hello!Valaki tudja mennyi lóvé van még a sapi alatt? Elképzelhető-e még valaki érkezése a többi csapat keretszűkítéséből, vagy erre már alapból nincs mód?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Megnéztem az előszezon meccseket, kicsit öregurasan így utólag. Azt láttam, hogy amíg a várható kezdőcsapat volt fent, addig mind a 2 meccs a mienk volt, ami azért megnyugtat. Kicsit megijedtem amíg nem láttam, hogy mindkettőt buktuk, de a kezdő sorral semmi gond nem volt 😊 Amíg szmöre dirigált, addig felmosás volt 😀 Tetszett, hogy nem mindenáron dobatni akarunk végre. Szerintem ha élesben is így megy a futás, akkor olyan meccseket is tudunk hozni, amikor Daltonnak nem megy a dobálás. Kezdek újra bizakodó lenni 😊 Szerintem idén is meglesz a Csoport 😊 Remélem itthon verhetetlenek leszünk, és ha jól számolom az már 8:8 minimum. Ha idegenben is hozunk 2-3 meccset, akkor 11-12 győzelmet is összeszedhetünk 😉 Azzal már Po-ban lennénk.memeBárcsak a próféta szólna belőled !
Welcome To The Jungle