Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
beírtam!

továbbá 4 ember kevesebb tippet adott le! saját érdekükbe kérem pótolják! 😊
tippelde itt megtalálható!Rush
Ratioja -
20 int nem
Sack 6
Td samu

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Napi kurva nagy pacsi rovat:

újraigazoltátok Devon Stillt a PS-be, hogy tudja fizetni a négy éves kislánya kezelését. Max respect ezért a frontofficenak!

www.cincyjungle.com/contracts/2014/8/31/6090289/bengals-re-sign-devon-still-to-the-practice-squad

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
beírtam!

továbbá 4 ember kevesebb tippet adott le! saját érdekükbe kérem pótolják! 😊
tippelde itt megtalálható!

Tippelde 25
több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
tippeldéhez amint azt ígértem, az utolsó tétel, év újonca Jeremy Hill. Remélem elfogadjátok még 😊

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
It looked like the Bengals and Kevin Vickerson had agreed to a deal, but something may have changed.Cincy Jungle
The Bengals, however, will not sign Vickerson this week, according to an NFL source. Possibly next week. Any vested veteran (four years or more of NFL service time) who is on a team’s season-opening roster automatically has his full-season salary guaranteed.

Vickerson is 31 and coming off a dislocated hip injury, which presents enough question mark for a team to minimize its risk.

But I would say this to the Bengals: Before he got hurt in game 11 last season at New England, Vickerson was the Broncos’ best defensive lineman. Tackle, end, nose guard or otherwise. For a playoff contender, Vickerson is worth waiting on to see if he can regain form.Mike Klis
(Y)Mikey
Ő mondjuk nem lenne rossz szerintem.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
lehet hogy mérges vagyok mikor egymás után háromszor bukunk el a playoff első körében de végül idén is azt mondtam h ez akkor is szép volt horvath.sebi@gmail.com
5 ev zsinorban po, de buko... aztan... ismeros?!
"Ember kuzdj es bizva bizzal, de ha nem megy legalabb engem hagyal..."
Meg a cicakoknak is kijon a lepes... egyszer 😛

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
It looked like the Bengals and Kevin Vickerson had agreed to a deal, but something may have changed.Cincy Jungle
The Bengals, however, will not sign Vickerson this week, according to an NFL source. Possibly next week. Any vested veteran (four years or more of NFL service time) who is on a team’s season-opening roster automatically has his full-season salary guaranteed.

Vickerson is 31 and coming off a dislocated hip injury, which presents enough question mark for a team to minimize its risk.

But I would say this to the Bengals: Before he got hurt in game 11 last season at New England, Vickerson was the Broncos’ best defensive lineman. Tackle, end, nose guard or otherwise. For a playoff contender, Vickerson is worth waiting on to see if he can regain form.Mike Klis
(Y)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
horvath.sebi@gmail.com Cincinnati Bengals 59
Srácok mióta 2011-ben volt egy 5-11-s mérlegünk ha jól emlékszem.. Mindíg arra gondolok ennél már csak jobb jöhet lehet hogy mérges vagyok mikor egymás után háromszor bukunk el a playoff első körében de végül idén is azt mondtam h ez akkor is szép volt ! Ami az idei szezont illeti az nfl.com csoport harmadiknak vár minket szerintem a playoff biztos vagy legalábbis én annak érzem ! Baltimoreban nyerni nem egyszerű de azt mindom egy TD dönt a javunkra ! Let's Roar!!!!

Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
meglássuk... 😊
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
iden is 1-1 lesz, de nem Baltimore-ban szerzitek azt az egyet...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
sztem kezdetnek simán verjük a Ravens-t! 😉
több mint 11 éve
Én minden szezon előtt be vagyok szarva, hogy most hasalunk majd nagyot 😊
Idén a futójátékunk töketlenségétől (igen Bodine és szerintem Boling sem hűdehajde) és a DL elkopásától tartok leginkább. Valamiért úgy érzem, hogy a sec fasza lesz.

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hát erre nem lehet készülni sajnos. 5 első körös cornerünk van, sztem korrekt mind az öt (Dennardot nem láttuk még persze), ennél jobb depth-et összetenni nem igen lehet, úgyhogy ami rajtuk állt azt megtették.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
és azért a secondary sem tűnik rossznak, ha mindenki egészséges tud maradni.gabtsi
A baj az, hogy az elmúlt n+1 évben ez konstans nagy probléma volt, főleg ugye a cornereknél, és én személy szerint emiatt is kezdek aggódni a legjobban ahogy közeledünk az opening day felé. Ehhez képest pl. Daltonnal kapcsolatban hót nyugodt vagyok most már.

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
na hát akkor kezdődjék! tegnap jeleztem az asszonynak, hogy úgy készüljön ez az utolsó szabad vasárnapom februárig. remélem tényleg 😊

bár most annyira sok mindent azért nem várok a szezontól, ezen a Chargers zakón most se sikerült túltenni magamat, de nem kizárt, hogy ez a szezon lesz az végre. mert ott vagyunk már évek óta, és most is ott leszünk, ha csak valami katasztrófa nem történik, és a bajnok (vagy esetünkben egy playoff meccs győztese) azokból a csapatokból kerül ki akik ott vannak. garantálni nem lehet itt semmit (erre a Broncos igen jó példa), de egyszer talán nekünk is lehet szerencsénk.

a csapatunk adott, szerintem elég jó is, gyengébb biztosan nem lett a Chargers meccs óta, inkább erősödtünk. visszatér Geno, Hall és Lamur a védelembe, és ugyan MJ93 nincs már, de talán Hunt néhány snap erejéig képes lesz feledtetni. mert különben a Hunt - Clarke - Geathers rotációs depth az nem annyira veretes, mint Gilberry-vel Dunlappal volt korábban. De pl Brandon Thomspon jó játéka ezen is segíthet, ami nem elképzelhetetlen. az LB sor rendben van, két átlagon felüli kezdővel, és azért a secondary sem tűnik rossznak, ha mindenki egészséges tud maradni.

A támadó oldalon nagy mínusznak érzem Marvin Jones sérülését, amiért tavaly Lamurt is. egyedi skillje van a csapaton belül, és Greenen kívül az egyetlen WR a keretben aki kívül is tud nyerni, ez pedig nagyon fontos. rajta kívül ez AFC elit támadókeret, két kérdőjellel. ez a két kérdőjel azért elég komoly, tekintve, hogy arról a két emberről van szó aki minden playben a labdához ér: Bodine és Dalton. utóbbiról nem nyitok újabb flame-et de Bodine fejlődése kulcskérdés. jelenleg nem NFL szint, és elég messze is van a kívánatostól. tudjuk, hogy jó OL edzőnk van, de azért ez így is aggasztó. a pass block még maszkírozható, de a futójátékban ez hurka lesz. főleg a mi csoportunkban egy nagyobb méretű DL ellen, nem tudom milyen pushra lesz képes, de sejtésem van :/

az viszont jó, hogy a Ravensszel kezdünk, jó kis értékmérő lesz. ott meglátjuk, hogy hol tartunk. de a győzelmen kívül nem igen elfogadható más eredmény. szerintem a csoport többi csapata nem erősödött látványosan, nehéz dolgunk lesz persze, ahogy mindig, de én nem látom, hogy pl Pittsburgh-ben miben bíznak, a Browns meg inkább gyengült rövidtávon.

szóval jó lenne ha januárra végre lecserélhetném 3 év után a rangomat.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
NEWS: ‪#‎Bengals‬ sign the following to practice squad:

-OT Dan France
-TE Kevin Greene
-DT David King
-WR Colin Lockett
-CB Onterio McCalebb
-DE Sam Montgomery
-HB James Wilder Jr.
-OC Trevor Robinson
-DT Devon Still

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Kösz, én is benéztem.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
😀😀
McCarron visszatérős IR-en.
 www.sportsinjuryalert.com/2014/08/bengals-injury-update-aj-mccarron.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter#.VAM9Z8V_uSoempty taxi
Ez szerepel az első bekezdésben: "The Cincinnati Bengals placed AJ McCarron on short term IR yesterday..."

Short Term IR is NOT THE SAME THING as IR-Designated to Return. Short Term IR means the player will be cut when healthy and can't re-sign.

A többit itt elmagyarázzák:  www.dailynorseman.com/2014/8/30/6086379/a-brief-explanation-of-short-term-injured-reserve

Valószínűleg az újságírónak lövése sem volt, hogy miről beszél.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
😀😀
McCarron visszatérős IR-en.
 www.sportsinjuryalert.com/2014/08/bengals-injury-update-aj-mccarron.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter#.VAM9Z8V_uSo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Szvsz Bilukidi sokkal többet mutatott az előszezonban, mint Still. Nem véletlenül szólt neki Marvin az arizónai meccs előtt nyíltan az öltözőben, hogy ez kevés lesz. PS szinte biztos számára, ami jó hír, mert az is teljes egészségügyi biztosítást garantál.

Wright legalább annyit mutatott, mint Hamilton, akinek brutális dropjai voltak. Talán még Whelan is jobban nyomta, mint Cobi, pedig alig játszott. Tate meg ugye Marvin szerelme, ezért kellett kettejük közül választani. Mays szerintem nem olyan tragikus döntés, Hewitt pedig brutál jó lesz, akárki meglássa! 😀

Apropó, MarioAna, az honnan jött a beharangozóban, hogy Andre Smith a tökéletes megoldás Collins pótlására?megyerikrisz
Still lézengett a pályán és tavaly sem volt jó. Érthető, nem is emiatt mondtam, hogy rázós volt bevállalni.
Hamilton szerintem totál sansztalan. Amit most tud, az kevés, fejlődésnek meg nyoma sincs. Wrightnál legalább a remény él.
Ja és Mays folyamatosan javulgat. Nem is miatt írtam, hogy sok a 7 LB+ő. Ja, a STbe mondjuk jól jönnek majd.

több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Apropó, MarioAna, az honnan jött a beharangozóban, hogy Andre Smith a tökéletes megoldás Collins pótlására?megyerikrisz
a cikkhez írtam is utólag kommentben, hogy bizony azt benéztem. Valamiért úgy rémlett, hogy Andre Smith sérült volt és őt helyettesítette Collins RT oldalon. Smith viszont az utolsó 3 évben 1 meccset hagyott ki, és G sérülés miatt mozgattuk be Whitet és úgy volt Collins LT. Szóval teljesen homály, miből jött a következtetés amikor írtam a cikket. :p .MarioAna
Ok, kommenteket azóta nem olvastam, de ez egyből szemet szúrt. :-P

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
a cikkhez írtam is utólag kommentben, hogy bizony azt benéztem. Valamiért úgy rémlett, hogy Andre Smith sérült volt és őt helyettesítette Collins RT oldalon. Smith viszont az utolsó 3 évben 1 meccset hagyott ki, és G sérülés miatt mozgattuk be Whitet és úgy volt Collins LT. Szóval teljesen homály, miből jött a következtetés amikor írtam a cikket. :p .

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Szvsz Bilukidi sokkal többet mutatott az előszezonban, mint Still. Nem véletlenül szólt neki Marvin az arizónai meccs előtt nyíltan az öltözőben, hogy ez kevés lesz. PS szinte biztos számára, ami jó hír, mert az is teljes egészségügyi biztosítást garantál.

Wright legalább annyit mutatott, mint Hamilton, akinek brutális dropjai voltak. Talán még Whelan is jobban nyomta, mint Cobi, pedig alig játszott. Tate meg ugye Marvin szerelme, ezért kellett kettejük közül választani. Mays szerintem nem olyan tragikus döntés, Hewitt pedig brutál jó lesz, akárki meglássa! 😀

Apropó, MarioAna, az honnan jött a beharangozóban, hogy Andre Smith a tökéletes megoldás Collins pótlására?

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
itt az 53 akkor:
QB (2):
Andy Dalton, Jason Campbell.

RB (4):
Giovani Bernard, Jeremy Hill, Cedric Peerman, Rex Burkhead

WR (6):
A.J. Green, Marvin Jones, Mohamed Sanu, Dane Sanzenbacher, Brandon Tate, James Wright

TE/H-B (4):
Jermaine Gresham, Tyler Eifert, Alex Smith, Ryan Hewitt

OL (9):
Andrew Whitworth, Kevin Zeitler, Clint Boling, Mike Pollak, Russell Bodine, Andre Smith, Marshall Newhouse, Tanner Hawkinson, T.J. Johnson.

DL (9):
Carlos Dunlap, Geno Atkins, Domata Peko, Wallace Gilberry, Margus Hunt, Brandon Thompson, Robert Geathers, Christo Bilukidi, Will Clarke.

LB (7):
Vontaze Burfict, Rey Maualuga, Emmanuel Lamur, Vinny Rey, Jayson DiManche, Marquis Flowers, Sean Porter

CB (5):
Leon Hall, Terence Newman, Adam Jones, Darqueze Dennard, Dre Kirkpatrick

S (4):
Reggie Nelson, George Iloka, Shawn Williams, Taylor Mays

ami nagyon fáj, az a Brandon Tate miatt kivágott Hamilton (illetve James Wright mutatott nálunk valamit?).
Amit még kiemeltem az Hewitt, akkor meglepett az Orson-Whitlock cut. Így viszont már teljesen érthető, Hewitt egy igazi lead-blocker, Stepfan Taylorból csinált sztárt a Stanfordi évei alatt 😛.

PS tipp (10):

--WR Cobi Hamilton (first year, Arkansas)
--DE Sam Montgomery (second-year, Louisiana State)
--C Trevor Robinson (third year, Notre Dame)
--DT Devon Still (third-year, Penn State)
--HB James Wilder Jr. (rookie, Florida State)
--DE Dontay Moch (second year, Nevada)
--DT David King (first year, Oklahoma)
--H-back Orson Charles (third-year player, Georgia) -->nem tudom hogy, de Bengals.com azt írja, hogy ő is eligible PS-re, ilyenkor nem vonatkozik az x meccsen lehet kezdő/nevezve szabály?
--CB Victor Hampton (rookie, South Carolina)
--valaki kukázott más csapatból.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
They love Mays. He’ll do whatever you ask, then hit you.Geoff Hobson
😀