Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A 7 LB állítólag a ST miatt kell. (De hogy ebből 4 is undrafted, az kemény.)

Hogy Bilukidi megérte az 53-at, az mindennek a legalja, remélem a kivágottakból kukáznak valami jobb/kevésbé rossz opciót helyette.

Ezenkívül mondhatni papírforma a keret.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
A két nagy meglepetés számomra is az említett 7LB, illetve Bilukidi és James Wright.
Emberileg BJGE és Still-t sajnálom, szakmailag még Bennyt valahogy be tudtam volna dumálni, mint veteran leadership, meg mentor, sajnos Still-nek a magánéleti problémái a pályán is meglátszódtak, nulla volt a teljesítménye. (Bízom benne, hogy legalább a PS-be ott lesz, és lesz számára visszaút.)
43-ból biztos nem fogunk hirtelen áttérni 34-re, de azért a 7 LB miatt el tudok majd képzelni hibrid felállásokat.
Ami a keret alapján fájó, hogy az elmúlt években azért nagyon sok olyan poszt volt, ahol egy sérülés esetén teljes értékű backup volt. Most viszont bennem nagyon más kép alakult ki. Szerintem van egy elit első sorunk (mínusz Bodine), amely ha végig tudja tolni a szezont akkor PO-ba fog jutni. Viszont ha a tavalyihoz hasonló sérüléshullám lesz, akkor annyi.
több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Illetve még annyi, hogy mi értelme a 4. pre meccsnek, hogy Hamiltont és Manninget is kibasztuk? Még akkor is, ha az első 3 meccsen erre rászolgáltak. Jó hogy Huntot nem zavartuk el a 3 sack miatt 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Logikus lépések voltak. A Still cutot bevállalni azért elég meredek. Szvsz hiba. Robinsont én is baromira sajnálom, de ez is érthető.
Egyetlen dolog fura csak nekem. A 7 LB + Mays. Ez így azért sok. Az mondjuk döbbenet, hogy Bilukidi odafért. Baljós előjel.

több mint 11 éve
Robinsont sajnálom, remélem PS-be visszahozzák.

több mint 11 éve
MarioAna 1 997
NEWS: ‪#‎Bengals‬ make the following moves:

-Place OG Trey Hopkins on IR

-Place QB AJ McCarron on Reserve/Non-Football Injury

-Waived from IR CB Lavelle Westbrooks

-Terminate the contracts of S Danieal Manning and OT Will Svitek

-Waive the following:
TE Orson Charles
OT Dan France
WR Cobi Hamilton
DT David King
WR Colin Lockett
CB Onterio McCalebb
DE Dontay Moch
DE Sam Montgomery
OC Trevor Robinson
DT Devon Still
FB Nikita Whitlock
HB James Wilder

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Devon Still kuka. Teljesítmény alapján érett, magánéletileg rettentően sajnálom, piszkos nehéz időszak előtt áll...

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Burkhead tudná ugyanezt, ha nem sérült volna le (4-5 hét kihagyás). Így viszont meglepne, ha ő maradna rosteren és nem Peerman. Vagy 4 RB-vel vágnánk neki a szezonnak (Hamilton kárára)?

MarioAna
Nem hiszem, hogy Burkheaden múlna Peerman vagy Hamilton sorsa az 53-at illetően. Szvsz mind a hárman ott lesznek.

több mint 11 éve
MarioAna 1 997
"The Bengals are releasing BenJarvus Green-Ellis, going with youth in the backfield and letting the veteran go"
(La Canfora, twitter)Gogo
A tavalyi szezonja után érett a lépés, nekem nem fog hiányozni.Mikey
Burkhead tudná ugyanezt, ha nem sérült volna le (4-5 hét kihagyás). Így viszont meglepne, ha ő maradna rosteren és nem Peerman. Vagy 4 RB-vel vágnánk neki a szezonnak (Hamilton kárára)?

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
"The Bengals are releasing BenJarvus Green-Ellis, going with youth in the backfield and letting the veteran go"
(La Canfora, twitter)Gogo
A tavalyi szezonja után érett a lépés, nekem nem fog hiányozni.

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Az meccs elejét láttam, nekem Hill is tetszett, van benne erő és dinamika, sokkal jobb lehet, mint BJGE.munoz
(La Canfora, twitter)

És Rapoport szerint Tyler Wilson is cut.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Hunt szerintem jó lesz, igaz ennek az egy fontos feltétele, hogy a belső fal ember (Atkins) és a másik oldalon lévő end (Dunlap) is tolja a pass rusht. Három ilyen védő ellen nagyon kevés olyan fal lesz, amelyik tartani tudja a zsebet. Természetesen nem tökéletes sokat kell még a technikáján csiszolni, biztos lesz szar meccse is, ahogy a pre-ben is volt, de szerintem simán lehet MJ93 potenciális utódja.
Az meccs elejét láttam, nekem Hill is tetszett, van benne erő és dinamika, sokkal jobb lehet, mint BJGE.
több mint 11 éve
Érdemes volt Huntot piszkálnom, nyomott is 3 sacket a Colts tarcsi ellen. 😀

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Egy kicsit szítom az indulatokat 😀
megyerikrisz
Lemmingnek lett gyűrűje, csak nem a Kóccal 😉sutianap
ŐőőWyatt
Vègremànvalakièszrevettesutianap
Itt senkit se érdekel menning 😀megyerikrisz
Ezzavart meg, hogy mivan, valami màjköldzsekszonos kezelèsre jàr, vagy mifene 😀 18 az tizennyolc, bengàliul: Ződ

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve

megyerikrisz
ŐőőWyatt
Vègremànvalakièszrevettesutianap
Itt senkit se érdekel menning 😀

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487

megyerikrisz
ŐőőWyatt
Vègremànvalakièszrevette

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

megyerikrisz
Őőő

több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133

megyerikrisz
Smörének is lehet ha csak mi indulunk 😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
J.Harrison --- Arizona ?

tőlem mehet.. 😊
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Újra megnéztem a Cards elleni meccset, csak nekem tűnik úgy, hogy Hunt első lépése valami borzasztó lassú? Mintha egy ütemmel később reagálna.megyerikrisz
Ha 203 centi az ember és mellé 132kg. Ekkora mérettel nem könnyű robbanékonynak lenni. Ellenben az ereje a valami brutális. Ő nem egy 260 fontos speed edge rusher. A sebesség és az erő nem tanítható, ebből neki az straight-line speed és a brutál erő megvan. Úgy érzem egyébként, hogy ő egy ligaelit 3-4DE lehetne a nyers dominanciája alapján. Ha a technikákat és praktikákat megtanítják neki akkor ellubickolhat 4-3ban is, de a szélre ő furcsán néz ki na 😀. Mondjuk Johnson is csak 10 kilóval könnyebb és 3 centivel volt alacsonyabb, de teljesen más mégis az ő és Hunt szerepe. Ha az észt egy lépést tud tenni anélkül hogy megborítanák akkor nincs az a tackle aki megállítja azt a lendületet. Gondolom azért a rutinosabb OT-k megoldják technikából, viszont erővel biztosan nem győzik. Orakpo még ilyen a Redskinsnél, csak ő nincs ekkora nagy darab. Ellenben robbanékonyabb, és a saját súlyához mérten Hunt-szintű erővel rendelkezik.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve

megyerikrisz
Lemmingnek lett gyűrűje, csak nem a Kóccal 😉

több mint 11 éve

megyerikrisz
Áh, ezek csak számok. Már akkor jót röhögtem rajta, amikor kitették 😊

több mint 11 éve

több mint 11 éve
Whelan meglepett. Nem annyira a kirakása, hanem hogy a pre meccseken lehetőséget sem kapott. Közben Binnst is kitette a Fins. Őt el tudnám képzelni nálunk egészségesen.

Vagy valami nagy öreget centerben, mert amit Bodine csinál az nagyon kevés. Inkább kezdenék Pollackkal. Alexander majd összerakja a gyereket, de egyelőre a nagy NTk megeszik. Ahol nem elég a nyers erő, ott bajban van. Jó centerjáték nélkül pedig elég nehéz lesz futni a divíziónkban.nasheem
Bizony, az eddigi legnagyobb félelem a C poszt.

Közben este lementünk 75-re, az utolsóként kidobottak:

Kevin Brock TE
Jasper Collins WR
J.K. Schaffer LB
Lavelle Westbrooks CB
James Davidson LB
Matt Scott QB.

Binnsszel kapcsolatban hasonló érzéseim vannak, mint Whelannél. Itt volt, nem is keveset, volt ideje bizonyítani, de nem sikerült. Nagyon kíváncsi leszek a Hamilton-Wright csatára. Geno 13 snapet töltött pályán, nem gondoltam volna, hogy már a 3. pre meccsen kiküldik. Alakul, de még nem az igazi a mozgása. Újra megnéztem a Cards elleni meccset, csak nekem tűnik úgy, hogy Hunt első lépése valami borzasztó lassú? Mintha egy ütemmel később reagálna.

több mint 11 éve
Whelan meglepett. Nem annyira a kirakása, hanem hogy a pre meccseken lehetőséget sem kapott. Közben Binnst is kitette a Fins. Őt el tudnám képzelni nálunk egészségesen.

Vagy valami nagy öreget centerben, mert amit Bodine csinál az nagyon kevés. Inkább kezdenék Pollackkal. Alexander majd összerakja a gyereket, de egyelőre a nagy NTk megeszik. Ahol nem elég a nyers erő, ott bajban van. Jó centerjáték nélkül pedig elég nehéz lesz futni a divíziónkban.