Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
triple option is volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Tavaly mintha Chip Kellytől láttam volna hasonlót.megyerikrisz
itt a play amiről szó volt. két OT out wide, és egy packaged play, bármelyik oldalra screen vagy futás, utóbbit választotta Dalton, végül annyira nem jött be de fogunk ilyet még látni. ilyet Grudentől nem láttunk.gabtsi

Steve Spurrier tette ismertté ezt a felállást. www.youtube.com/watch?v=tqFuXEbWOcI&feature=youtu.be&t=8s Ő Emory&Henry-nek nevezte, mivel az Emory&Henry College csapata használta előszeretettel.

több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Sean Payton vett 100 Still mezt, hogy támogassa. Kis nemes gesztus. Who Dat-Who Dey!
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Minden jel szerint Dennard és Wright is bemutatkozhat majd az NFL-ben a home openeren.Burfict, Atkins, Pollak, Burkhead és Porter nem edzett - közülük Atkins és Pollak biztosan játszanak majd, a szerdát múlt héten is megkapták pihenőnek a térdük pihentetése végett.
Eifert megüresedett roster spotja valószínűleg nem lesz betöltve a héten, hanem megvárják Lewis-Harris eltiltásának lejártát, és ő jön majd a helyére hétfőn.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Eifert visszatérős IR-en. Egy offenzív fegyver mínusz.MarioAnaMindig lennie kell valami szarnak, mindig... ehh. Kíváncsi vagyok, ki jön a helyére az ötvenhármak közé.
Greshamnek össze kell szednie magát, de hamar. És nagyon.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Eifert visszatérős IR-en. Egy offenzív fegyver mínusz.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Stillt, meg ha nem is nagyon van fejben ott most nem nagyon hagyhatjatok PS-ben, annal azert O sokkal jobb... is lehetCollapoSzinte 0 az esélye, hogy bekerüljön a meccskeretbe, sztem amolyan bármikor bevethető vésztartalék alapon van jelen.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Stillt, meg ha nem is nagyon van fejben ott most nem nagyon hagyhatjatok PS-ben, annal azert O sokkal jobb... is lehet

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Still újra az 53-ban, a PS-be McCalebb és Ryan Otten TE került.
több mint 11 éve
Biztos sokat gyakorolta a Ravens ezt a D felállást 😀.
itt a play amiről szó volt. két OT out wide, és egy packaged play, bármelyik oldalra screen vagy futás, utóbbit választotta Dalton, végül annyira nem jött be de fogunk ilyet még látni. ilyet Grudentől nem láttunk.gabtsi

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Vazze és tényleg. Valamikor az első negyedben volt igaz? Csak pislogtam, hogy mi ez a felállás. Elég gyorsan indította Dalton a lasztit. Utána nem néztem vissza, de nekem fel sem tűnt, hogy az OTk mentek ki 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Tavaly mintha Chip Kellytől láttam volna hasonlót.
több mint 11 éve

itt a play amiről szó volt. két OT out wide, és egy packaged play, bármelyik oldalra screen vagy futás, utóbbit választotta Dalton, végül annyira nem jött be de fogunk ilyet még látni. ilyet Grudentől nem láttunk.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Szerintem első meccsen egy Ravens ellen nem is volt rossz. Ha majd jobban érzik a meccs ritmusát többször odaérnek majd.Ha a 4 emberes passrushunk fele olyan lenne, mint 2 éve, akkor nagyon-nagyon bizakodó lennék.Pedig abból - ha jól számolom - csak MJ esett ki. Én nem láttam ennyire sötétnek a képet, mert azért elég sokszor siettettük Flakont, még ha a sack nem is jött össze annyiszor. Könnyen lehet, hogy ez nem képesség, hanem taktika miatt is van, mert Nelson és a többiek is sűrűn járnak fel bliccelni - jóval sűrűbben, mint 2 éve - és így a DL feladata nem kizárólag az, hogy odaérjen az irányítóhoz. Ettől függetlenül én is örülnék, ha Hunt és Gilberry még egy lapáttal rátenne.megyerikrisz
nasheem
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Jackson said he went up to Hill after the game to specifically tell him he will be playing more going forward. Only had 10 snaps.Paul Dehner Jr.Megtapsolnám, ha többet játszana Hill. Szvsz Bernardnak is jót tenne, ha nem 14-4 lenne a carryk aránya köztük, hanem közelebb lenne az egyenlőhöz.
több mint 11 éve
Ha a 4 emberes passrushunk fele olyan lenne, mint 2 éve, akkor nagyon-nagyon bizakodó lennék.Pedig abból - ha jól számolom - csak MJ esett ki. Én nem láttam ennyire sötétnek a képet, mert azért elég sokszor siettettük Flakont, még ha a sack nem is jött össze annyiszor. Könnyen lehet, hogy ez nem képesség, hanem taktika miatt is van, mert Nelson és a többiek is sűrűn járnak fel bliccelni - jóval sűrűbben, mint 2 éve - és így a DL feladata nem kizárólag az, hogy odaérjen az irányítóhoz. Ettől függetlenül én is örülnék, ha Hunt és Gilberry még egy lapáttal rátenne.
nasheem
több mint 11 éve
Nyertünk egy "hatpontos" meccset. Sok biztató jel volt, de sajnos van a másik serpenyőben is bőven. Eifert kiesése (ha nem season ending, akkor is minimum 6-8 hétnek nézett ki) gigacumi. Burfict is húzza mindenét. Amikor Lamur lent maradt a negyedikben, azt hittem szívrohamot kapok. Szerencsére az végül nem lett komoly.
Hue+Dalton nagyon jól indult. Ez igazából fontosabb mindennél. Ha a 4 emberes passrushunk fele olyan lenne, mint 2 éve, akkor nagyon-nagyon bizakodó lennék. Így azért vannak aggályaim. Nem is értem, hogy amortizálódhatott le ennyire a ligaelit DLünk. Gilberry ugyan a végén odaért kétszer, de Dunlapon kívül nincs DE játékunk. Huntot és Geatherst kiröhögte a varjú OL. Geno messze van még erőben és gyorsaságban is az igazi önmagától. Thomson volt még a legkorrektebb belső emberünk, de ő sem az a QB terrorizáló fajta. És ha ehhez hozzáteszem, hogy a futást is inkább LBben állítottuk meg, akkor még szarabb a kép. A DLnek muszáj javulnia. Remélem Geno gyorsan felépül.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Eifert sérüléséről semmit sem tudott mondani Marvin a mai sajtótájékoztatón.Közben waive-eltük McCalebbet, aki valszeg megy a Ps-be, az onnan kidobott Hamilton helyére. Cobynak ezzel véget ért a Cincy pályafutása. A lépés egyértelműn Vickersonnak készítette elő a helyet, aki viszont ezután aláírt Kansasbe. Érdekes. Kíváncsi vagyok, kit hozunk a helyére. DT kellene, de Bilukidit vitte a Ravens, Still nincs ott fejben, más meg nem nagyon van a PS-ben.
több mint 11 éve
Tyler sérüléséről ti már találtatok valami hivatalosat hogy mi van vele ?
Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
Az O hívásoknál a RZ-ban Gruden szerintem bátrabb volt, cserében viszont nem volt TO. De amikor 20 yardon belül vagyunk négy relatív fizikális elkapni tudóval (Green, Sanu, Gresh, Eifert), akkor azért egy-egy kísérlet mehetne feléjük. Reméljük lesz ez még jobb is.
több mint 11 éve
Igen, nagyon jól csinálta ezt Hue, hogy a low risk, high percentage passzokra helyezte a hangsúlyt, mentek a screenek, probálta lassítani a Ravens pass rusht. igen hatékonyan. nekem nagyon tetszett. nem ment minden gördülékenyen persze, de az első meccsnek kiváló volt, ez szeretném továbbra is látni. Gio-ban nagy lehetőségek vannak a passzjátékban is tegnap is két kulcsfontosságú harmadikat csinált meg, egyiket azt hiszem 32 yardért. ott mondjuk lestem mint hal a szatyorban, mikor a Csöcsöst meg Whitet kirakta Hue a slotba két oldalra, ilyet még nem láttam. de nagyon kreatívan hívta a játékokat az első félidőben, a másodikban kicsit megakadt a tudomány, de szerencsénk volt, igaz megdolgoztunk érte, és szomorú lett volna, ha egy ilyen játékkal szopunk amint Steve Smith bemutatott, aki amúgy az egész meccsen nem csinált semmit.
kíváncsi leszek hova fejlődik az offense, de az irány az nagyon tetszik.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Annak viszont marhára nem örülök, hogy Burfict kiesett, amilyen formában Matty Ice kezdte a szezont, nagyon kellene oda középre.megyerikriszBurfict és Mau nagyon rosszak coverben, ezt mindenki tudja. Futás ellen persze más a helyzet, de ha LB van fent passz-szituációnál akkor Lamur vagy Rey az akit nagyon szeretünk 😀.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
A győzelmen kívül két dologra mindenképp jó volt az idénynyitó.1) megtudtuk, hogy Burfict pótolhatatlan
2) megtudtuk, hogy az offense bár impotens red zone-ban, amikor kell, oda tudja rakni a nagy [és győzelmet érő] játékot
Ha nem sérül meg senki, a védelem nagyon oda fog b*szni mindenkinek, Guenther tán még agresszívabb DC is mint Zimmer volt.
Az offense kapcsán nem lettem nyugodtabb, haladt a csapat, de nekem valahogy nem állt össze a dolog a red zone-on kívül sem. Ami mindenképp pozitívum, hogy nem lett túl vállaltatva a Vörös, és mindennél jobban vigyáztak a labdára.
több mint 11 éve
Jó kis meccs volt ez!Genóról azt mondta Marvin, hogy dehidratált lett, ezért vitték le. Hm... érdekes.
Newman játéka nem tetszett, sokszor késett, maradt le. Nem értettem, hogy miért hagyunk 5-6 méter fórt Smithnek, mikor szinte csak neki és Pittának dobált Flakon. De mindegy, bejött, a vége a lényeg.
Fantasztikus volt az első drive, ahány play, annyi formáció volt. Tetszik az új playbook, bár kicsit túlerőltették Giót, de várható volt, hogy Hill az első meccsén nem kap 40 carryt. Mérkőzésről mérkőzésre fogják növelni a terhelését.
Eifertre nagyon kíváncsi leszek, szenzációs volt a sérülésig. Remélem, hogy Hewitt lép előre, nem a feka TE-t erőltetjük, ő csak blokkolni tud.
Annak viszont marhára nem örülök, hogy Burfict kiesett, amilyen formában Matty Ice kezdte a szezont, nagyon kellene oda középre.
több mint 11 éve
gratulálok, szép volt... nektek, ne mnekünk de akkor is

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!