NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
33
11
2:15, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
valaki tudna adni egy linket a teljes meccsre?memeItt nincs senki aki hallott volna ilyen lehetőségről. Csak az NFL Game Pass! 😉
több mint 11 éve
valaki tudna adni egy linket a teljes meccsre?memekalózöbölt ajánlom
több mint 11 éve
valaki tudna adni egy linket a teljes meccsre?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
There will be some who write off the Bengals as irrelevant until the team impresses people in the playoffs, which seems ill-advised. The Falcons were a joke until they beat Russell Wilson in the playoffs (which seems pretty impressive right about now) and came within one Harry Douglas slip of making the Super Bowl. The Ravens blew playoff games in all kinds of crazy ways until Joe Flacco got hot one January and Baltimore won it all. You know how the sliding scale works: The Bengals won’t matter until they win a playoff game, and then when they do, they won’t matter until they make the Super Bowl, and then until they win it. If that’s what you want to take out of watching sports, go nuts. Until then, you’ll be missing out on a damn good football team.grantland.com/the-triangle/nfl-week-3-seahawks-broncos-bengals-backup-quarterbacks/
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
jól olvastad, McCourty ide vagy oda. McCourty egy átlagos corner.... a többi meg nagyon gyenge. Szóvak így állunk sajnos, amit előre megjósoltunk. Tavaly mondjuk Verner-el mellélőttünk mert azt gondoltuk, hogy 3 gyenge szezon után a 4. is az lesz, erre előhozott valami újat, na de addig meg szenvedett. Ráadásul Tampában ahogy hallom nem valami acélos. Lehet akkor jó, hogy nem adtunk egy olyan szerződést neki, mint McCourty-nak..... Go Titans! 😊Ne legyen igazam, de én félek ettől a Titanstől. Annyira középcsapat, hogy bármikor bennük van az, hogy hazai pályán kikapunk tőlük. Nem tudom miért, de én nem érzem annyira simának ezt az összecsapást. Általában az ilyen lesajnált teamek ellen szokott jönni a nagy pofon. Eddig még nem lőttük tökön magunkat, de benne van a játékunkban.Olvastam már több helyen is hogy a Titans secondary nagyon gyenge szerinted ez akkor most ilyen altatásos szöveg ?horvath.sebi@gmail.com
Burfict kellene a védelembe az egyértelmű, Green meg mindig sérült kicsit, már megszoktuk. Ennek ellenére Vontazet szerintem pihentetni kellene, Mau+Lamur+Rey megoldják az LB posztot.
A Bengals OL vs Titans DL párharc döntő faktor lesz. Casey eddig DPoY szinten tolja, míg nálunk pont a fal közepén vannak gondok :-/.
Persze azért nyerjünk simán, sérülések nélkül! 😊MarioAna
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 11 éve
azt leginkább Lockernek köszönhetjük meg Succopnak, hogy nem lett több pont. ennyi elhibázott szerelést régen láttam, és a futás ellen sem voltunk valami hatékonyak.viszont két játékos nagyon szembeötlött, és nem csak ma. egyfelől Iloka impact player lett, vitán felül, már tavaly is megbízható volt, de azok a pluszok amit idén hozzátesz, az nagyon fontos játékossá emeli őt. gondolok az intekre, arra, hogy egy Julio Jonesra rá tudod tenni gond nélkül vagy arra a playre amiből most Geathers szerezte az INT-et. nagyon jó kis playa lett, nem sztár, nem elit, de nagyon nagyon fontos ember.
a másik Sanu, akit nagyon sokat szídtunk, hogy lassú és körülményes és igazából csak az eszéből él, az meg csak a zónák ellen hatásos. de most Marvin Jones kiesésével megmutatta, hogy lehet rá számítani, voltak fontos játékai és rendkívül sokoldalú játékos, hogy a TD mellett mást ne mondjak, ő a backup kicker is, és pl én szívesebben láttam volna a center alatt Campbell helyett Dalton pihentetésekor. 😊
nagyon megbízható 3. számú WR lesz, soha rosszabbat.
nagyon sok van ebben a csapatban.
editke: ja és, AFC első hely 😊 legalább két hétig!
több mint 11 éve
Még nem láttam a meccset, de ha gyenge volt a védelem, és csak 7 pontot kaptunk, ezzel bármikor kiegyeznék 😉
több mint 11 éve
Az a szép ebben a győzelemben, hogy ilyen gyenge játékkal is nagyon sima meccs volt.Persze ez a TEN hatalmas kritikája is egyben, örülök hogy nem vagyok a szurkolóik helyében.
Hoztuk a kötelezőt, és ez a meccs kb. ennyit is érdemel.
Azért egy megjegyzés ezen felül: Atkins borzasztóan eltűnt az első három meccsen. Remélem a hetek múltával javulni fog a játéka.
3-0!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Időnként akadozó játékkal is könnyedén hoztuk ezt a meccset. Ráadásul (szerencsére) nincs újabb sérülés. A következő két hétben remélhetőleg M. Jones visszatér, és a red zoneban végre hatékonyak leszünk. A védelembe meg remélhetőleg Thomson és Burfict felépül, és Atkins is jobb erőben lesz, mint ma. A Pats ismét egy jó mérce lesz, hogy hol tart a csapat. (Amúgy csoporton belül kezdek egyre jobban tartani a Browns-tól.)
több mint 11 éve
Borzasztó meccs volt, a védelemmel én nem tudom mi volt, de ennyi hibát tavaly nem csináltak összesen.Szerencsére jó a csapat és örömteli, hogy így is tudunk nyerni, de ez a továbbiakban édeskevés lesz. jövőre tömni kell a DL-t, mert lassan elfogyunk.
jókor jön a pihenő, mert utána ennél jóval több kell, még ha a New England sincs éppen top formában.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Olvastam már több helyen is hogy a Titans secondary nagyon gyenge szerinted ez akkor most ilyen altatásos szöveg ?horvath.sebi@gmail.comJason McCourty – To go along with his two interceptions, opposing quarterbacks have a 38.2 rating when throwing into his coverage in 2014.
szóval 1 WR már le is van véve a pályáról, a többit meg szerintem a pass rush fogja eldönteni.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Ne legyen igazam, de én félek ettől a Titanstől. Annyira középcsapat, hogy bármikor bennük van az, hogy hazai pályán kikapunk tőlük. Nem tudom miért, de én nem érzem annyira simának ezt az összecsapást. Általában az ilyen lesajnált teamek ellen szokott jönni a nagy pofon. Eddig még nem lőttük tökön magunkat, de benne van a játékunkban.Olvastam már több helyen is hogy a Titans secondary nagyon gyenge szerinted ez akkor most ilyen altatásos szöveg ?
Burfict kellene a védelembe az egyértelmű, Green meg mindig sérült kicsit, már megszoktuk. Ennek ellenére Vontazet szerintem pihentetni kellene, Mau+Lamur+Rey megoldják az LB posztot.
A Bengals OL vs Titans DL párharc döntő faktor lesz. Casey eddig DPoY szinten tolja, míg nálunk pont a fal közepén vannak gondok :-/.
Persze azért nyerjünk simán, sérülések nélkül! 😊MarioAna
Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
Out: Marvin Jones, Alex SmithDoubtful: Burfict, Burkhead, Porter, Thompson, Zeitler
Legalább nem kell sokat gondolkozniuk Lewiséknak, hogy ki legyen inaktív. ^ ^
Maradt 2, azaz kettő fő egészséges TE, és nem játszik a legjobb run stopper sem. Hosszú meccs lesz...
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Ne legyen igazam, de én félek ettől a Titanstől. Annyira középcsapat, hogy bármikor bennük van az, hogy hazai pályán kikapunk tőlük. Nem tudom miért, de én nem érzem annyira simának ezt az összecsapást. Általában az ilyen lesajnált teamek ellen szokott jönni a nagy pofon. Eddig még nem lőttük tökön magunkat, de benne van a játékunkban.Burfict kellene a védelembe az egyértelmű, Green meg mindig sérült kicsit, már megszoktuk. Ennek ellenére Vontazet szerintem pihentetni kellene, Mau+Lamur+Rey megoldják az LB posztot.
Persze azért nyerjünk simán, sérülések nélkül! 😊
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Green tuti játszani fog, Burfictnek viszont nem lenne szabad. A legjobb megoldás az lenne, ha félidőre Green elkapna 250 yardot, vezetnénk 40-0-ra, akkor a másodikban már pihenhetne! 😀Komolyra fordítva, nem számítok pontzuhatagra, szvsz egy viszonylag magabiztos, kb. 10-14 pontos győzelem lesz.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
öltözzenek be és ha gáz van meccs vége fele álljanak be.. köztes megoldás!?RushHa mégis játszanak, ki kell mennem beszélni a főnökkel, mert az nem lehet hogy feleslegessen tépjük a szánkat 😀
több mint 11 éve
öltözzenek be és ha gáz van meccs vége fele álljanak be.. köztes megoldás!?RushMegvettem, ment a sms a 'mesternek'
több mint 11 éve
öltözzenek be és ha gáz van meccs vége fele álljanak be.. köztes megoldás!?
több mint 11 éve
mivel nem élethalál meccs én búrkiflit is és zöldet is leitatnám a pad alá... kellenek ők még később ide... egészben

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Lehet mégis pihentetni kéne... A pihi után kemény menet jön. Hiába szeretem a titánokat is, de ezt a meccset green nélkül is hozni illik az ellen formáját nézve.
több mint 11 éve
Ha Green lábra tud állni, szerintem felküldik, így egy CB-t meg egy S-t kiveszek a boxból 😊Megmondom őszintén én Marvin helyében nem kockáztatnám se Greent se Vontaze-t mert sokkal fontosabb lenne hogy a Pats ellen felépüljenek így pont jókor jön a bye week az lesz szerintem hogy AJ beöltözik de nem játszik , azt gondolom ez a Titans otthon fogható sőt nem elbizakodás ha azt mondom kötelező a jó defense és a kiválo Bernard Hill párossal verhetők !
Mondjuk ha az OL olyan állat lesz, mint a múlt héten, akkor úgyis futni fogunk, Jackson playbookjában tuti van még jó pár figura, amit még nem sütött el.
Mi mást mondhatott volna?Ha nem ezt mondja egész héten a futásra készülnek. Szerintem mondjuk így is....mememunoz
Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
It is looking more and more like Pro Bowl WILL linebacker Vontaze Burfict is going to miss the first Sunday of his 34-game career in the Bengals’ 1 p.m. Paul Brown Stadium date against the Titans.Vasárnap nem is a győzelemért, hanem azért fogok elsősorban szurkolni, hogy ne sérüljön meg senki...
For the second straight day at Thursday’s practice there was no sign of Burfict after he left each of the first two games of the season with a concussion. That would indicate he’s still in the early stages of the NFL protocol, all but taking him out of the game.
Meanwhile, Sunday’s inactive list never looked cleared on a Thursday. That’s how beat up the Bengals are. Starting right guard Kevin Zeitler (calf) and run stuffer supreme Brandon Thompson (knee) didn’t work again and while running back Rex Burkhead (knee) and wide receiver Marvin Jones (foot) look to be running close to full speed, they didn’t practice as they aim for Oct. 5 in New England, their next game that comes after the Sept. 28 bye.
Geoff Hobson
több mint 11 éve
Ha Green lábra tud állni, szerintem felküldik, így egy CB-t meg egy S-t kiveszek a boxból 😊Mondjuk ha az OL olyan állat lesz, mint a múlt héten, akkor úgyis futni fogunk, Jackson playbookjában tuti van még jó pár figura, amit még nem sütött el.
Mi mást mondhatott volna?Ha nem ezt mondja egész héten a futásra készülnek. Szerintem mondjuk így is....meme