NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Én sem szeretem az ilyen előzményeket. HA ők jönnének az más, de a hazain meg fognak dögleni, hogy bizonyítsanak.
Nem láttam a meccset, de hogy a fenébe futhatott a KC 200 yard felett? Az első fordulókban nem tűnt ilyen szarnak a Pats front. Ráadásul a kifejezetten jónak tűnő DBiken is csinált a dinamitkarú Smith 250 yardot. Hülye egy meccs lehetett.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Fogjuk fel úgy, hogy a KC megmutatta, mik a gyengéi a Pats-nek, és hogyan lehet őket megverni. ^ ^
Valszeg ilyen rosszul nem fognak játszani ellenünk, ugyanakkor az a tény, hogy a Fins' ellen is volt két negyed, amikor elfelejtettek focizni azt mutatja, hogy Bostonban most azért vannak gondok.
A DL-nek el kellene végre kapni a fonalat, és ha limitálják Bradyt, meg a futásokat, akkor az O szerintem futásokkal fogja tudni ölni az időt, meg persze pontokat is raknak majd fel a táblára.
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem igazán jó pillanatban szedték a New Englandet tegnap. picit forróbb lesz a talaj az SNF-re, ezeket nem szeretem annyira.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
ez tök egyszerű, amíg nem kapunk 10 pontnál többet = nyerünk! (mert a 15 pontot megrúgjuk bármikor! 😊nhm
Nana Titànok ellen sokat kihagytunk... de legyen 😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
ez tök egyszerű, amíg nem kapunk 10 pontnál többet = nyerünk! (mert a 15 pontot megrúgjuk bármikor! 😊
több mint 11 éve
Én itt is megkövetem magam... A vasasok nem nyújtják azt amit vártam tőlük, ellenben a hollók viszont hasítanak. Jó lesz figyelni rájuk... Kicsit félek a patstől idegenben. .. Bár a O-juk most harmatos, csak ne ellenünk találjanak magukra. Amíg nem szórnak meg minket 20 pontnál többet, addig bárki ellen jók vagyunk, mert annyit Szmöréjék is stabilan hoznak. Nem látom azt a D-t akitől félnünk kellene.

több mint 11 éve
fene a pofánkat h ezt a kisebbségi komplexust nem tudjuk levetkőni 😛

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
kurva uncsi a bye week, az utána következő hétfő még inkább.

mondjuk a Vincy Jackson TD-nél felugrottam azért 😀 kellett nagyongabtsi
Jólvanjólvan, akkor nem csak én vagyok genya. 😊
Majdnem úgy örültem neki, mint egy Bengals TDnek. No nem game winning TDnek csak egy olyan simának. Durva Vasas fóbiám van és a múlt hét után már a feltámadásukat vizionáltam.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
kurva uncsi a bye week, az utána következő hétfő még inkább.

mondjuk a Vincy Jackson TD-nél felugrottam azért 😀 kellett nagyon

több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
@Devon Still

After a 5hr 50min surgery the surgeon was able to remove ALL of her tumor and all of her lymph nodes…

Ez az igazán fontos, nagyon szurkolok nekik.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
 on.nfl.com/1t1l44v

ennyi!
több mint 11 éve
Dalton '13 Sept.:
94/148 1003 YDS 63.5% 5 TD 4 INT 7 Sacks 83.2 Rating

Dalton '14 Sept.:
55/84 722 YDS 65.5% 2 TD 1 INT 0 Sacks 95.4 Rating

azt gondolom jó az irány, persze kérdés, hogy mi lesz ha eljön a meccs, amikor neki kell a hátán vinni a cspaptot. lehet, hogy már jövő héten meglátjuk.

több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Mint tudjuk, Bernard 3.4-es átlaggal bír futásonként, ami nem túl szép. Gio ki is fejtette a blogján, hogy nem is elégedett önmagával, mert ő 5.0 feletti átlagot szeretne. | Bár senkit nem érdekel, de: én is! | OC-nk reagált erre:

"I'm not concerned about Gio, per se. I'm concerned about myself and looking at it and creating more opportunities for him to be more explosive in the run game. I don't think that's a player issue. That's a schematic issue. That's me taking a look at what we're doing, when we're doing it and how we're doing it and making sure I'm giving him the best opportunity to have that success."
Erre pedig én reagálnék, nagyon leegyszerűsítve: Hue, nem Giót kéne középen erőltetni, az nem neki való!Mikey
Hmm, érdekesek ezek a statisztikák. A másik oldalon viszont Jeremy Hillnek nem volt még 13 yardnál hosszabb futása, viszont 5.1-et átlagol. Nagyon olyan érzésem van, hogy tuti kis páros lesz ez.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Mint tudjuk, Bernard 3.4-es átlaggal bír futásonként, ami nem túl szép. Gio ki is fejtette a blogján, hogy nem is elégedett önmagával, mert ő 5.0 feletti átlagot szeretne. | Bár senkit nem érdekel, de: én is! | OC-nk reagált erre:

"I'm not concerned about Gio, per se. I'm concerned about myself and looking at it and creating more opportunities for him to be more explosive in the run game. I don't think that's a player issue. That's a schematic issue. That's me taking a look at what we're doing, when we're doing it and how we're doing it and making sure I'm giving him the best opportunity to have that success."
Erre pedig én reagálnék, nagyon leegyszerűsítve: Hue, nem Giót kéne középen erőltetni, az nem neki való!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
horvath.sebi@gmail.com Cincinnati Bengals 59
Szép és jó az első hely, de nem szabad felülni a bandwagonra és tudni kell hol a csapat helye.. Legjobb ötben az biztos. Legfontosabb cél továbbra is a rájátszás elérése. Ott meg egy új fejezet kezdődik, nem számít, hogy az előtte levő 17 héten mi történt.
Nfl hivatalos oldalán Power ranking 1 hely 😉 Ilyen sem volt még... Azt írják seehawks 2.0 😀 Bárcsak így maradna...meme
Davidka85
Ó nem vagyok naív, szerinten csak 1 hétig a mienk a hely. Különben is a 3 heten vágyunk túl, és ezek a listák elég szubjektívak... De mégis na! SZerintem ilyen még nem volt!meme
Egy dolog biztos hogy büszkék lehetünk a Tigriseinkre

Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
Szép és jó az első hely, de nem szabad felülni a bandwagonra és tudni kell hol a csapat helye.. Legjobb ötben az biztos. Legfontosabb cél továbbra is a rájátszás elérése. Ott meg egy új fejezet kezdődik, nem számít, hogy az előtte levő 17 héten mi történt.
Nfl hivatalos oldalán Power ranking 1 hely 😉 Ilyen sem volt még... Azt írják seehawks 2.0 😀 Bárcsak így maradna...meme
Davidka85
Ó nem vagyok naív, szerinten csak 1 hétig a mienk a hely. Különben is a 3 heten vágyunk túl, és ezek a listák elég szubjektívak... De mégis na! SZerintem ilyen még nem volt!

több mint 11 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 173
Szép és jó az első hely, de nem szabad felülni a bandwagonra és tudni kell hol a csapat helye.. Legjobb ötben az biztos.Davidka85
A legkevésbé sem gondolom, hogy itt bárki felülne a bandwagonra, ezt jól mutatja az is, hogy szinte csak negatív hangvitelű hsz-ek voltak a TEN elleni győzelem után is.

Nem az itteni fórumozókra gondoltam első sorban, hanem úgy általánosságnak szólt.

Remélem a média nem száll rá jobban a csapatra vagy ha meg is próbálják, a vezetés szépen átvállalja a nemes feladatok (interjúk, miegymás) jelentős részét - vagy amennyit csak lehet - a játékosoktól.Mikey
több mint 11 éve
Szép és jó az első hely, de nem szabad felülni a bandwagonra és tudni kell hol a csapat helye.. Legjobb ötben az biztos.Davidka85
A legkevésbé sem gondolom, hogy itt bárki felülne a bandwagonra, ezt jól mutatja az is, hogy szinte csak negatív hangvitelű hsz-ek voltak a TEN elleni győzelem után is.

Legfontosabb cél továbbra is a rájátszás elérése. Ott meg egy új fejezet kezdődik, nem számít, hogy az előtte levő 17 héten mi történt.Davidka85
Ezt senki nem tudja jobban nálunk. ._.

---

😕)

több mint 11 éve
Davidka85 Cincinnati Bengals 173
több mint 11 éve
Nfl hivatalos oldalán Power ranking 1 hely 😉 Ilyen sem volt még... Azt írják seehawks 2.0 😀 Bárcsak így maradna...

több mint 11 éve
jó a sig 😉

több mint 11 éve
viszont Thompsont nem említette, meg én róla nem is olvastam semmit, hogy mikor térhet vissza. erről ti láttatok vmit ?gabtsi
Abszolút semmit. Pedig végig olvastam minden arra érdemes oldalt.

több mint 11 éve
No így utólag meglesve a meccset.... A Titánok tényleg egész héten a futásra készülhettek, ezért most nem is ült annyira. Viszont ezt passzokkal egyensúlyozta Szmöre. nem tudom még milyen trükkös támadásokkal fogunk találkozni, de ez a Sanu- Dalton Td hatalmas volt 😀 A védelem tényleg gyengécske volt, de én ezt letudom annak, hogy szerintem tudták, hogy ez lefutott meccs. Mindenhol ott voltak, és inkább a koncentráció hiányának tudom be azt, hogy le-le csúsztak a szerelések. Inkább egy ilyen meccsen mint a mérvadó rangadókon legyenek ilyenek. Most 1 hét pihi, aztán lehet tovább hengerelni.

több mint 11 éve
viszont Thompsont nem említette, meg én róla nem is olvastam semmit, hogy mikor térhet vissza. erről ti láttatok vmit ? kéne ő is a run D-be.

több mint 11 éve
Lewis nyilatkozata szerint Foxboroughban mindenki bevethető lesz, Zeitleren kívül. Így az idén eddig minden meccset kihagyó Marvin Jones, Burkhead és Porter is. Öröm van.