Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Hány győzelmünk lesz? 7Dalton átlépi a 4000 passzolt yardot és 30 TD-t? No, no
Gio átlépi az 1000 futott yardot? No
Hill átlépi az 500 futott yardot? No
Kik lépik át az 1000 elkapott yardot? Green, Samu
Gresham vagy Eifert szerez több TD-t illetve Yardot? Gresham, Eifel
legtöbb sack? SonicSam
legtöbb tackle? Búrfikt
legtöbb interception? Darkèz
legtöbb TD? Dalton
PO-ba jut a csapat? Dont
hányadik helyen zárunk a csoportban? 3.
kiket választanak be a pro bowl-ra? Green, Burfict
meglepetés ember? SonicSam
legjobb újonc? Darkèz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Rushnak köszönet ezúttal is.11
1
igen
+
nem, nem
nem
igen
igen
Green
Eifert, Eifert
7
Burfict
Atkint
Green
Kirkpatric
Green, Burfict, Atkins
Ezzel megvárnám az 53-as keretet, nehogy akkora meglepetést tippeljek, hogy be se fér 😊
Hill
több mint 11 éve
Jones után Newhouse a következő kieső. És köszi a tippeldét!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Mennyi lesz a TD/$ és az INT/$ Daltontól?Hunt hány sackkel zár?
Gresham vagy Eifert lesz elől yardban?
Peko hány offensive playben lesz fenn?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
ha van rá igény megcsinálom az idei tippeldét is. (egyenlőre még ne szavazzatok)Hány győzelmünk lesz?
Dalton átlépi a 4000 passzolt yardot és 30 TD-t?
Gio átlépi az 1000 futott yardot?
Hill átlépi az 500 futott yardot?
Kik lépik át az 1000 elkapott yardot?
Gresham vagy Eifert szerez több TD-t illetve Yardot?
legtöbb sack?
legtöbb tackle?
legtöbb interception?
legtöbb TD?
PO-ba jut a csapat?
hányadik helyen zárunk a csoportban?
kiket választanak be a pro bowl-ra?
meglepetés ember?
legjobb újonc?
ezekre a kérdésekre gondoltam, ha van ötletetek mik lehetnek még, nyugodtan írjátok 😊
több mint 11 éve
Tudom, hogy csak előszezon, de nem kaptunk kissé sok pontot a ligaelitnek kikiáltott védelmünkkel?meme20 pontot kapott a védelem. Az sok?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Idén is lesz házi tippelde?memeLegyen! Jól emlékszem, hogy Rush volt a szervező?
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Idén is lesz házi tippelde?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
Azért a vasasok magukra találtak a végére. De köszi a biztatást, legyen igazatok.
több mint 11 éve
Sőt, Hunt fejlődése is ide sorolható. Hewitt nagy nyereség lehet az eddigiek alapján, én kifejezetten bizakodó vagyok. Zimmert klónoztuk, Grudenről pedig vegyes volt a kép.
több mint 11 éve
Gruden, Zimmer.vassadiIgen, az ő pótlásuk a kérdés, a játékosállomány szerintem sem lett gyengébb. Sőt, ha Dennard valóban akkora ász, mint ahogy Lewis mondja, illetve Hill stabilan hozza azt amit a KC ellen láttunk tőle, akkor kijelenthetjük, hogy még erősödtünk is.
több mint 11 éve
Gyengülni nem gyengültünk, hiszen csak MJ93 és Collins ment el.megyerikriszGruden, Zimmer.
több mint 11 éve
Marvin Jones sérülése általában 8-12 hét, valószínűleg visszatérős IR lesz belőle, de szeptember 2-ig ráérnek dönteni róla. Sanu és Eifert jó campet tol, ma mér Gresham is edzett, talán olyan nagy baj nem lesz belőle. meme
Igazából mindegy az eredmény ilyenkor, hiszen direkt a cseréket, meg a sokadik csapatot játszatja mindenki, hogy kiderüljön, ki érhet oda a rosterre.
Miért lennénk már tök utolsók? Gyengülni nem gyengültünk, hiszen csak MJ93 és Collins ment el. Előbbit Hunt és Gilberry simán pótolja majd, utóbbi meg amúgy is csak csere volt. QB témát az új szerződés után felesleges tovább rágni, eddig is bejutottunk Andyvel a PO-ba, ezután sem rajta fog múlni szvsz. Egyáltalán nem ilyen negatív az összkép, ahogy látod. A többiek erősítésétől sem vagyok annyira elájulva, előbb mutassanak valamit. A barnáknál Hoyer és Johnny sem tudott TD-t csinálni, meg amúgy is a barnákról van szó! 😀 A Ravens a börtönben tartja a campet, a Steelres meg ígéreteket hozott, semmi többet, a maradék állományuk meg tavaly is betlizett.
Összegezve, idén is magunkat tartom a csoport legnagyobb esélyesének.
több mint 11 éve
Tudom, hogy csak előszezon, de nem kaptunk kissé sok pontot a ligaelitnek kikiáltott védelmünkkel?
több mint 11 éve
Nagyon régen irtam már, de most kiváncsi vagyok a vélényetekre. Szerintetek idén mire leszünk képesek? Meglesz-e egyáltalán a PO? Hol kell még nagyot fejlődnünk a Qb-n kívül? Azt látom a csoportriválisok nagyon belehúztak, így kicsit elkeseredett vagyok.. Nyugtassatok meg, hogy idén nem tök utolsók leszünk...
több mint 11 éve
lehet safetyt kéne belőle faragniHát én Drével nem vagyok annyira elégedett. A double move-oknál annyira fogalmatlan, hogy csak na.megyerikrisznála én azt érzem a tavalyi éve után, hogy valami baszom nagy mákja lehet. Legtöbb INT-et fogta tavaly a csapaton belül, most is fogott már egy picksixet PRE alatt. Elég az, ha néha jókor van jó helyen.
Nem figyeltem annyira a játékát, de ha az a típus aki a QB-t is nézi játék közben akkor imádni fogom. Ki nem állhatom azokat a CB-ket akiket hátulról fejen lehet dobni labdával, mert annyira nézik a WR mozgását, lehet nézni a tavalyi Vikings elleni Packers meccset, hogy egy jó QB a füled mellett odateszi a WR-nek a TD-t ha nem fordulsz meg.
Most Sherman, régen Woodson volt az aki olvasta a QB-t folyamatosan. Dre lehet nem tudja majd 1 lépésre lekövetni a WR-t, de ha a közelébe jön a labda akkor általában levadássza (pedig nincs jó ball skillje, nekem úgy rémlik).MarioAna
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Albert Breer @AlbertBreer 28 sPer @GeoffHobsonCin, Bengals WR Marvin Jones broke his foot in practice over the weekend, had a pin put in the fifth metatarsal.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Hát én Drével nem vagyok annyira elégedett. A double move-oknál annyira fogalmatlan, hogy csak na.megyerikrisznála én azt érzem a tavalyi éve után, hogy valami baszom nagy mákja lehet. Legtöbb INT-et fogta tavaly a csapaton belül, most is fogott már egy picksixet PRE alatt. Elég az, ha néha jókor van jó helyen.
Nem figyeltem annyira a játékát, de ha az a típus aki a QB-t is nézi játék közben akkor imádni fogom. Ki nem állhatom azokat a CB-ket akiket hátulról fejen lehet dobni labdával, mert annyira nézik a WR mozgását, lehet nézni a tavalyi Vikings elleni Packers meccset, hogy egy jó QB a füled mellett odateszi a WR-nek a TD-t ha nem fordulsz meg.
Most Sherman, régen Woodson volt az aki olvasta a QB-t folyamatosan. Dre lehet nem tudja majd 1 lépésre lekövetni a WR-t, de ha a közelébe jön a labda akkor általában levadássza (pedig nincs jó ball skillje, nekem úgy rémlik).
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Hunt tényleg pozitívum és Dre sem volt tré. Clarke viszont... Na vele lesz még melója a stábnak. Flowers sem hozta a várt nagy jót. A tarcsiból leginkább Hewitt tetszett. A játékhívásaink érdekesek voltak mindkét oldalon. A D iszonyat agresszív volt végig, az O meg megint passzolt mint az ökör. annak ellenére is, hogy a futások nagyon jól mentek (5 futónknak is volt nagyon szép momentuma!). Remélem csak altattunk ezzel.Hát én Drével nem vagyok annyira elégedett. A double move-oknál annyira fogalmatlan, hogy csak na.
Várjuk a következő meccseket, mert ebből sok még nem látszott.
Ja annyi még talán, hogy Still és Robinson hatalmas csalódás. Egyszerűen rosszak 😕
Sanzenbachert ellenben nagyon bírom. Lehetne az idei Hawkinsunk. Daltonról meg direkt nem írok, mert alig láttuk és tuti nem lesz ilyen jó.nasheem
több mint 11 éve
Annak ellenére,hogy Zimmer távozása miatt féltünk, a védelem úgy tűnt, hogy nem esett szét. Mondjuk annyiban sem változott a helyzet, hogy megint egy TE-nek menő passz volt amiből az egyik nagy játékot csinálta az ellenfél. Ha a két pick sixet, meg a return TD-t levesszük, akkor a D 20 pontot kapott, ami sokkal kevésbé gyalázatos, mint az összesen beszedett 41 pont. Az OL-t nekem sokkal nagyobb kérdés, bár a KC D-je szerintem elit, de ennél több kell majd.
több mint 11 éve
Hunt tényleg pozitívum és Dre sem volt tré. Clarke viszont... Na vele lesz még melója a stábnak. Flowers sem hozta a várt nagy jót. A tarcsiból leginkább Hewitt tetszett. A játékhívásaink érdekesek voltak mindkét oldalon. A D iszonyat agresszív volt végig, az O meg megint passzolt mint az ökör. annak ellenére is, hogy a futások nagyon jól mentek (5 futónknak is volt nagyon szép momentuma!). Remélem csak altattunk ezzel. Várjuk a következő meccseket, mert ebből sok még nem látszott.
Ja annyi még talán, hogy Still és Robinson hatalmas csalódás. Egyszerűen rosszak 😕
Sanzenbachert ellenben nagyon bírom. Lehetne az idei Hawkinsunk. Daltonról meg direkt nem írok, mert alig láttuk és tuti nem lesz ilyen jó.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."

Rush