Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
horvath.sebi@gmail.com Cincinnati Bengals 59
 espn.go.com/nfl/feature/maddenvote
Szavaztam AJ-re remélem végre egy Cinci player-t látok a borítón

Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
igaz, csak náluk ott van kaepernick illetve wilson, akik határozottan kiveszik részüket a futásból. daltonra ez nem igazán mondható el (főleg ha még azt se tudja hogy ne hasaljon, hanem csússzon futás után 😀).Rush
igazából azzal a jelenet annyira jellemezte Dalton 😀.

na most ez nem megér $ 12M-t évente?

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
másik nagy kérdés nálam, hogy egy ennyire passz orientált ligában, mennyire lesz jó egy run heavy rendszer.
..ha csak a minnesotát nézzük, liga legjobb futója van ott (persze bernard után 😉), döntögeti a rekordokat, de maga a csapat hol volt eddig?

Rush
Ellenpélda: a Frisco és a Seattle is run first Offense-t futtat. Azt hiszem, vitán felül kijelenthetjük, hogy kiválóan. A run first Offense-hez jó védelem és persze erős, hatékony futójáték kell, szerintem ehhez nálatok is minden adott.Soldados
igaz, csak náluk ott van kaepernick illetve wilson, akik határozottan kiveszik részüket a futásból. daltonra ez nem igazán mondható el (főleg ha még azt se tudja hogy ne hasaljon, hanem csússzon futás után 😀).Rush
Ne is mondd én akkor vágtam ki a tv-t az ablakon ! Faszom gyufafej !

Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
másik nagy kérdés nálam, hogy egy ennyire passz orientált ligában, mennyire lesz jó egy run heavy rendszer.
..ha csak a minnesotát nézzük, liga legjobb futója van ott (persze bernard után 😉), döntögeti a rekordokat, de maga a csapat hol volt eddig?

Rush
Ellenpélda: a Frisco és a Seattle is run first Offense-t futtat. Azt hiszem, vitán felül kijelenthetjük, hogy kiválóan. A run first Offense-hez jó védelem és persze erős, hatékony futójáték kell, szerintem ehhez nálatok is minden adott.Soldados
igaz, csak náluk ott van kaepernick illetve wilson, akik határozottan kiveszik részüket a futásból. daltonra ez nem igazán mondható el (főleg ha még azt se tudja hogy ne hasaljon, hanem csússzon futás után 😀).

Tippelde 25
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Rush
Ellenpélda: a Frisco és a Seattle is run first Offense-t futtat. Azt hiszem, vitán felül kijelenthetjük, hogy kiválóan. A run first Offense-hez jó védelem és persze erős, hatékony futójáték kell, szerintem ehhez nálatok is minden adott.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nekem nem a korai QB elmaradása fájt, hanem Bridgewater elszalasztása. Szerintem belőle Daltonnál lényegesen jobb irányító lesz és vele többet erősödtünk volna, mint a jövőre szintén csak parciálisan használható Dennarddal.

Dalton egyértelműen limitálja a játékunkat. Ahogy írjátok ezt vagy a támadójáték átszervezésével, vagy Dalton cseréjével lehet kezelni. Fejlődni sajnos nem fog. A játék átszervezése valóban kisebb kockázat, de nem érzem hogy több upgradet remélhetnénk tőle, mint a QB cserétől. Olyan séma és csapat nincs, ahol nem kell a sikerhez kiélezett helyzetben pontos és tökös OB. Daltontól nagyon messze van ettől.
nasheem
Nézd meg Alex Smith-játékát milyen volt amikor franchise QB-ként használták és milyen, amikor jó védelemmel és jó futójáték mellett game managerként. Ég és föld. És hirtelen tudott kiélezett helyzetben meccseket nyerni, elég ha a csak a Saint kiverésére gondolok a PO-ban.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
ha már zimmer és "kuka szezon". védelem nem fog gyengülni (annyit) attól hogy zimmer elment, karcolni fog továbbra is.
guenther ismeri a rendszert, zimmer rendszerét, biztos hogy nem fog változtatni ezen.
nálam a kérdés az, hogy ami kell a játékosoknak, az a plusz mentálisan, amikor nem megy a csapatnak, nyeljük be folyamatosan a yardokat, mennyire képes összeszedni a def-et, mert biztos lesz nem egy ilyen meccsünk a szezonban.

az biztos hogy remek védelmünk lesz idén is, kérdés mennyire, mert az szerintem sejthető, hogy gyengülni fogunk e téren. és az offense mennyire lesz képes a sok futással előrejutni. mert ha minden egyes támadásnál 3. és x lesz a futások miatt, annak nem sok értelme van. kelleni fognak a nagy playek a futóktól, kelleni fog nagyon az Oline, még jobban mint eddig. de ehhez képest eddig annyi történt, hogy lett a drafton egy új futónk.

irányító kérdésre nem térnék ki. igazából pro-kontra érvek tömegét lehet felsorakoztatni. nagyon jól tudta a vezetőség/edzői stáb hogy mit vállalnak, vagy milyen esélyt szalasztanak el. bízzunk bennük, bízzunk dalton po fejlődésében. (azt azért lássuk be, hogy az első és utolsó po-s teljesítménye ég és föld már csak statisztikailag is)

Tippelde 25
több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
jjja aztán itt is mondta volna Teddy: Cincy 'not the place' for me ...nhm
Nem-nem, ahová igazol, ott nem mond ilyet. Mindenki másra igen. Szóvál nálunk a minnesota nem tetszett volna neki😊nasheem
Majd megtetszik neki a divízió, mikor évente kétszer kerül szembe a brutális detroiti, az erősödő Green Bay-i és a szerintem idén marha erős chicagói védelemmel. Csak nehogy összetörjön, még mielőtt bármit is nyilatkozhatna. Baromira nem csípem, mikor az újoncok 0 játszott meccsel nekiállnak fikázni.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
jjja aztán itt is mondta volna Teddy: Cincy 'not the place' for me ...nhm
Nem-nem, ahová igazol, ott nem mond ilyet. Mindenki másra igen. Szóval nálunk Minnesota nem tetszett volna neki😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
jjja aztán itt is mondta volna Teddy: Cincy 'not the place' for me ...
több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Nekem nem a korai QB elmaradása fájt, hanem Bridgewater elszalasztása. Szerintem belőle Daltonnál lényegesen jobb irányító lesz és vele többet erősödtünk volna, mint a jövőre szintén csak parciálisan használható Dennarddal.

Dalton egyértelműen limitálja a játékunkat. Ahogy írjátok ezt vagy a támadójáték átszervezésével, vagy Dalton cseréjével lehet kezelni. Fejlődni sajnos nem fog. A játék átszervezése valóban kisebb kockázat, de nem érzem hogy több upgradet remélhetnénk tőle, mint a QB cserétől. Olyan séma és csapat nincs, ahol nem kell a sikerhez kiélezett helyzetben pontos és tökös OB. Daltontól nagyon messze van ettől.

Ráadásul a jövő évünk szerintem elég rázós lesz. Nem elsősorban Dalton miatt. A két főedző távozását kizárt, hogy ne érezze meg a csapat. Pont egy olyan évet várok, aminek a második felébe akár már QBt is próbálgathattunk volna.

Többszörösen fáj, hogy kihagytunk egy esélyt.nasheem
Az idei év vízválasztó lesz. Marvin utolsó éve a szerződésből, várható volt, hogy nem vált. Szerződés ide vagy oda, ha Dalton idén felsül, megy Marvinnal együtt. A felsülést nem PO-ból való első körös kiesésre értem, hanem szar teljesítményre. Viszont ebben az esetben 2 év alatt lecserélnénk a HC, OC, DC triót, amit nincs csapat, aki ne érezne meg. Személy szerint sajnálnám Marvint, nem tudom mi lenne a jó nekünk, mert ha nincs Dalton bukta, maradni fog, rossz évet pedig nem kívánok magunknak csak azért, hogy cserébe új irányító után nézhessünk.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Közben AJ örülhet. Lesz még pár éve Haden ellen bizonyítani 😊

több mint 11 éve

Ráadásul a jövő évünk szerintem elég rázós lesz. Nem elsősorban Dalton miatt. A két főedző távozását kizárt, hogy ne érezze meg a csapat. Pont egy olyan évet várok, aminek a második felébe akár már QBt is próbálgathattunk volna.

Többszörösen fáj, hogy kihagytunk egy esélyt.

több mint 11 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
NNa szevasztok! újra itt! 😀

semmi nem változott...
újabb CB, amiről a véleményem csak annyi: remélem jobb lesz mint Kirkpatrick, bár annak idején neki is nagyon örültünk...
DE oké, RB oké, ha olyan jó lesz mint Gio, BJGE mehet nyugdíjba...

én nem sajnálom Teddy-t, jó lesz Dalton!!! 😊 (mint minden évben)

nem tudom mit nyavalyogtok: hihetetlen, soha nem látott sorozatban vagyunk: 3 PO egymás után! (előtte lévő évek ehhez képest csak fel fel villanások)

am, én félek, hogy ez a szezon kuka lesz, majd ki lesz b...va ML a végén... O még csak csak, de Zimmert nem tudom tudjuk e pótolni. 😕

ennek ellenére 9:7 PO ... 😀 (nyilván)

jöhetnek a pre meccsek! 😀
több mint 11 éve
Érdekesnek tartom azt hogy az nfl.com szakértői most ugye minden csapatnál értékelték a draftot és a rengetek C osztályzat mellett mi B-t kaptunk ami asszem Amerikában nem rossz , valaki elmondaná hogy ezt az okosok mire alapozzák ? pláne úgy hogy a szerintem fontos Safety posztra nem hoztunk senkit...horvath.sebi@gmail.com
a legnagyobb needünknek a CB-t és a DE-t vették. CB-ként Dennard egész jó, Clarke meg sokak szerint az új MJ93, és már arról beszélnek, hogy Margus Hunt a bust, helyette jött. McCarront is nagyon jó fitnek gondolják, de még a center húzásunkat is okosnak vélik, elvégre kibasztuk Cook-ot. Hill-t meg egyszerű BPA-nak veszik, és 1000+yardot várnak tőle első szezonjában.
Ez nekik egy B értékelésre elég.
Safety pozíció csak szerintünk probléma, Iloka+Nelson adott a két poszton, Shawn Williams+Manning pedig már csereként is.MarioAna
Köszönöm

Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Érdekesnek tartom azt hogy az nfl.com szakértői most ugye minden csapatnál értékelték a draftot és a rengetek C osztályzat mellett mi B-t kaptunk ami asszem Amerikában nem rossz , valaki elmondaná hogy ezt az okosok mire alapozzák ? pláne úgy hogy a szerintem fontos Safety posztra nem hoztunk senkit...horvath.sebi@gmail.com
a legnagyobb needünknek a CB-t és a DE-t vették. CB-ként Dennard egész jó, Clarke meg sokak szerint az új MJ93, és már arról beszélnek, hogy Margus Hunt a bust, helyette jött. McCarront is nagyon jó fitnek gondolják, de még a center húzásunkat is okosnak vélik, elvégre kibasztuk Cook-ot. Hill-t meg egyszerű BPA-nak veszik, és 1000+yardot várnak tőle első szezonjában.
Ez nekik egy B értékelésre elég.
Safety pozíció csak szerintünk probléma, Iloka+Nelson adott a két poszton, Shawn Williams+Manning pedig már csereként is.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Érdekesnek tartom azt hogy az nfl.com szakértői most ugye minden csapatnál értékelték a draftot és a rengetek C osztályzat mellett mi B-t kaptunk ami asszem Amerikában nem rossz , valaki elmondaná hogy ezt az okosok mire alapozzák ? pláne úgy hogy a szerintem fontos Safety posztra nem hoztunk senkit...

Welcome To The Jungle
több mint 11 éve
‪#‎Bengals‬ sign college free agent RB Jeff Scott (Mississippi)

Tippelde 25
több mint 11 éve
Filozófiai jellegű kérdés: biztonságosabb egy egész támadószisztémát megváltoztatni, mint egyetlen új játékost hozni a már begyakorolt szisztémába?Mikey
Ez egy összetett kérdés. 😊 De mivel ez az egy játékos egy korai körös QB lett volna, ez pedig a lehető legnagyobb kockázatú döntés, így nagy biztonsággal kijelenthető, hogy ez volt a kisebb kockázatú döntés. Ha pedig megnézzük a támadófilozófia-váltást, az pedig éppen arról szól, hogy egy franchise QB-khoz (sőt a passzkísérletek száma alapján inkább TOP5 elit QB-khoz) való stratégiát váltanak le egy biztonságosabb, jó védelmek mellett kiválóan működő futás-orientált stratégiára, amihez viszont adott egy ebbe nagy valószínűséggel illő QB. Azt is hozzátehetjük, hogy két jelenlegi elit csapat (SF és SEA) szintén ilyesmi run first stratégiát működtet - láthatóan eredményesen.

Szóval véleményem szerint egy biztonságos és jó eséllyel javuló eredményességgel kecsegtető döntés született. Ez a döntés megszületett rögtön a szezon után (Hue Jackson kinevezésekor legkésőbb), ehhez pedig nem kell(ett) új QB, vagy QB-verseny, sőt kifejezetten káros lett volna erre a döntésre, szóval ez prognosztizálható volt szerintem, hogy ilyen draftra lehet számítani.

több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
Filozófiai jellegű kérdés: biztonságosabb egy egész támadószisztémát megváltoztatni, mint egyetlen új játékost hozni a már begyakorolt szisztémába?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Szóval a Pats nem a győzelemre hajt mert a második körben QB-t húzott ? vagy mi?

gabtsi
Ez nem értem hogy jön ide. A Pats teljesen más helyzetben van. Valószínűleg próbálja megtalálni a Brady-éra utáni irányítóját. Backup QB-ra pedig nem szokás korai picket áldozni, csak ha már a franchise QB visszavonulás előtti 1-2-3 évben van. Hidd el, sehol nem jó, ha kidől a franchise QB. 😉 Nálatok Campbell nem rosszabb megoldás, mint nálunk Gradkowski. A liga 3/4-e nem rendelkezik kezdő szintű QB-val, de ez a világ legtermészetesebb dolga.

Mikey:
Brownék nem megelégedni próbálnak az elsőkörös PO-búcsúval, hanem úgy alakítani a stratégiát, hogy ne legyen elsőkörös PO-búcsú. És őszintén szólva ennek nagyobb realitása és kisebb kockázata van, mint annak hogy húzol egy koraikörös QB-t.

Nem akarok flame-t, az érveimet leírtam, úgyhogy nem fogom ragozni a dolgot, de a lényeg az volt, hogy a szurkoló SB-ben gondolkodik, ezért ha nem látja az adott QB-ban ezt a potenciált, azonnal QB-t húzna, egy GM/HC/ vagy akár owner, akinek viszont az egész franchise és több száz ember érdekét kell figyelembe vennie, plusz saját állását és ezáltal pénzét is, az tuti nem vállal be egy ekkora kockázatot, amikor olyan QB-ja van, amelyik sorozatban háromszor PO-ba vitte a csapatot és franchise rekordokat döntöget. Sokkal inkább kisebb kockázatú és nagyobb javulási eséllyel kecsegtető megoldást keres, ez pedig az a játékfilozófiai váltás, ami valószínűsíthetően jobban passzol az adott QB-hozről, de erről már írtam. Óriási javulás érhető el a felelősség, azaz a passzok számának csökkentésével.

Uff, én beszéltem. 😊

ui.: természetesen értem a QB-húzás mögötti érveket, és megértem, hogy - szurkolóként - azt akartatok. A magam részéről viszont továbbra is tartom, hogy nemcsak ez volt a valószínűbb forgatókönyv, hanem szerintem a helyes is, ahogy azt közvetlen a szezon után is megírtam itt.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Egybe biztos lehetsz a Palmer bros távozásával az öregnek beleégett a gerincvelőjébe, hogy nem fog itten gubát kaparni senki szimuláns, tehát egyenlőre Dalton franchiseQB szimuláns, egy éve van, vagy csapkodják le a nullákat a tárgyalandó összegről. Ez nem hűde kőkeménység kérdése, ez BráunPapa lókoszt-frencsije, suck or luck a pálya nyitva, reggel, este.....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
Én szimplán arról beszélek, hogy ha megkapja Dalton a nagy pénzt, akkor nem az hogy jövőre nem, de évekig nem fognak lemondani róla.
Persze ha Brownék megelégednek az állandó első körös PO búcsúval, akkor lelkük rajta, adják meg a nagy pénzt Andynek.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Szóval a Pats nem a győzelemre hajt mert a második körben QB-t húzott ? vagy mi?

egyébként persze van igazság abban amit írsz, főleg a ha figyelembe vesszük, hogy Marvin Lewisnak még másfél évre van szerződése, azaz ő nagy kockázatot nem fog vállalni egy rookie QB-val.

De Daltonnak ugyanakkor már csak egy éves szerződése van, és mi van ha nem egyeznek meg, vagy lesz egy ACL szakadása decemberben ? akkor jövőre mi lesz a várhatóan továbbra is jó keretünkkel ? akkor jön egy rookie QB ? és akkor mennyivel leszünk előrébb, mintha idén jött volna és padozna (aminek egyébiránt nem vagyok híve) ? Van egy Jason Campbell meg egy AJ McCarron a keretben, hát velük snem leszünk beljebb, én nem Dalton azonnali lecserlésése miatt vártam az új QB-t hanem, hogy legyen értelmes megoldás, ha probléma van. mert lehet, és semmilyen opciónk nincs. Miért nincs terv ? mertha Campbell a terv, meg az évente változó backup QB-k akkor az nem jó terv.

az viszont nem igaz, hogy Dalton csak a PO-bam volt gyenge. hanem lényegében minden komoly meccsen. a gyengébbet persze megvertük rendszerint, de a QB-nál a Win statisztika az egyik legnagyobb röhej amivel dobálózni szoktak. én láttam minden meccsét a Steelers és a Ravens ellen is. sehol se volt jó. de tavaly még a Browns ellen sem. és nem az a baj, hogy nem volt jó, hanem hogy ugyanolyan rossz volt mint tavaly meg két éve. 4 évig volt kezdő az egyetemen, 3 évig az NFL-ben és ugyanazok a gyengeségei, szemmel láthatóan. Meddig vársz még a fejlődésre ? Vagy arra várjunk, hogy egyszer elsül mint az olasz csödör Baltimore-ban ? meddig ? mert hát az nem egy életbiztosítás.

Dalton legnagyobb előnye, hogy rookie contract alatt játszik, és most úgy néz ki, hogy ez is el fog veszni, avagy a nem rookie contractos kezdők jelenleg:
Player / APY / Free Agency Year
Aaron Rodgers / $22,000,000 / 2020
Matt Ryan / $20,750,000 / 2019
Joe Flacco / $20,100,000 / 2019
Drew Brees / $20,000,000 / 2017
Peyton Manning / $19,200,000 / 2017
Jay Cutler / $18,100,000 / 2021
Tony Romo / $18,000,000 / 2020
Matt Stafford / $17,666,667 / 2018
Eli Manning / $16,250,000 / 2016
Philip Rivers / $15,300,000 / 2016
Ben Roethlisberger / $14,664,417 / 2016
Tom Brady / $11,400,000 / 2018
Alex Smith / $9,258,333 / 2015
Carson Palmer / $8,000,000 / 2015

szóval alsó hangon itt 10-12 millióról beszélünk évente. nemtudom nem-e kellene azt mondjuk egy premier rusherre fordítani, akire esélyünk sincs a 20 körüli választásokkal a drafton ? mert igaz, hogy az ő irányítása alatt nyertünk 9-10-11 meccset amire sose volt példa, de ebből ő egyet sem nyert meg, mert ezt a csapat nyerte meg. aki nyilválvalóan gyengébb lesz, ha a cap 10%-a foglalt egy olyan emberre aki a 22. legjobb kezdő. pl MJ már távozott is, és nem azért mert szar volt, meg buta vagy lusta dick.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen közepes irányítóból akarnak franchise QB-t csinálni. Komolyan nem.Mikey
Többször kifejtettem már, hogy egyértelmű, de legalábbis várható volt, hogy Daltonban gondolkodik a Bengals a jövőben is. Van egy franchise, amely emlékeim szerint soha nem tudott kétszer egymás után PO-ba jutni - Dalton érkeztéig. Vele pedig sorozatban háromszor és közben kezdi döntögetni a franchise rekordokat. Erről mondanátok le? Mindezt azért, mert élete első 3 PO-meccsén kikapott? Ez elég kicsi merítési alap a megbélyegzéshez - szerintem. És itt tenném hozzá, hogy azt se gondolta senki (én sem), hogy Flacco képes lehet egyszer egy olyan PO-teljesítményre, mint amilyenre képes volt tavaly. De 5., hangsúlyozom, hogy ötödik évében sikerült neki.

Ha 1-2. körben QB-pick lett volna, azzal egyértelmű üzenetet fogalmazott volna meg a Bengals: új éra jön, amint lehet, váltani fog QB-poszton. Ez nem lett volna jó hatással Daltonra, ezáltal a franchise közeljövőjére sem, mert nem volt olyan rookie, aki vélhetően azonnali előrelépést jelentene hozzá képest. Sőt! Inkább a visszalépés lenne garantált rövid távon. Márpedig a védelem és a a csapat egésze most jó, így lehet, hogy a legjobb éveket vesztegetné el a franchise egy rookie QB-ra. Semmi garancia nincs arra, hogy az új QB egyáltalán a későbbiekben elérné Dalton szintjét. Ergó az új korai körös QB draftolása nemcsak esetleges javulást hordoz magában arra az esetre, ha jobb lenne az új playa Daltonnál, hanem hatalmas rizikót is, hogy a franchise visszasüllyed korábbi, PO-mentes szintjére. És ez az a dolog, amit egy front office nem fog megkockáztatni, ezt csak egy szurkoló tenné meg, mert ő bajnoki címben gondolkodik szinte kizárólag, míg a GM számára egy div-elsőség, a PO elérése is nagy siker és ezt nem fogja kockára tenni.

Ahogy azt közvetlen a szezon után írtam (prognosztizáltam), a Bengals látva az elmúlt évek - szigorúan csak - PO-sikertelenségét, olyan irányt vett fel, hogy csökkentse a Daltonon lévő nyomást és felelősséget, azaz ne elsősorban rajta múljon a siker. Hue Jackson kinevezése és a RB-corp erősítése egyaránt a run heavy O felé mutat. Emellé jól párosul a D további erősítése. A Bengals mielőtt lemondana Daltonról, megpróbálja amolyan Alex Smith-szerepbe tenni Daltont. Ami teljesen érthető döntés, a szezon utáni elemzésémbe be is tettem azt a statisztikai adatot, hogy milyen embertelen mennyiségben passzoltatták Daltont (remélem emlékeztek még rá). Kb mintha Manning lenne. Ha ezt sikerült visszaszorítani egy hatékony futójáték mellett, az nagyszerű hatással lehet Dalton játékára minden tekintetben. Ezt mindenképpen meg kell próbálni, mielőtt róla lemondana a franchise. Márpedig az 1-2. körös egyértelmű lemondás lett volna róla. Ennek MÉG nem volt itt az ideje.

Szóval az én meglátásom szerint várható volt a Bengals döntése, sőt, helyesnek is tartom. Ti azért látjátok rossznak a draftot, mert nem jött vetélytárs, ami valójában sokkal inkább utód lett volna, ha jön, míg én, aki ezt nem is vártam, sőt, jó döntésnek tartom, nem is gondolom, hogy rossz lenne ez a draft.