Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Reggelre az UFDA listánkról eltűnt Copeland. 😕
több mint 11 éve
Azért a KC, a TEN és a MIA szurkolók szerintem vitába fognak szállni, hogy kié a legrosszabb draft, a Colts pedig a Richardson tradedel megágyazott a bukásnak. Az elmúlt három évben gyakorlatilag folyamatosan impact játékosok jöttek, el voltunk kényeztetve, ahhoz képest csalódás az idei draft, de ezekkel a miénk volt a legrosszabb kijelentésekkel még várnék.
több mint 11 éve
elfogultság nélkül szerintem miénk a legrosszabb draft idén.MarioAnanem adják azt könnyen
több mint 11 éve
Erősen kell koncentraljak, hogy eldontsemma mienk e a legrosszabb draft, vagy esetleg a Pats "előzött"...Nagyon nem vagyok elégedett, igaz józan se, es akkor finom voltam.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
A run heavy stílus nagyon alakul, az ufda-k közül nagyon gyorsan begyűjtöttünk három potenciális FB-t, köztük Copelandet is.Az SB Nation-ön volt egy érdekes cikk Johnny és AJ értékelése kapcsán ( www.sbnation.com/nfl/2014/5/10/5704240/aj-mccarron-johnny-manziel-2014-nfl-draft). Amúgy AJ-t már csak a csaja miatt is be kellene tenni az 53-ba 😀 😀
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
7/32: James Wright LSU, WRnem tudok róla még én sem semmit, 3 év alatt volt 25 elkapása 😀...ha már ennyire LSU-ról akarunk akkor Copeland vagy Loston legyen a következő.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
szerencsére a draft napján hozzott értékítélet túl sokat nem számít. Meglátjuk pár szezon múlva. Hosszú volt ez a 3 nap, én kifekszem. A következő pár bohócot ráérek holnap megtudni.Király, hogy csak needre húzunk, de milyen szarokat már?jött is, potenciális UDFA jelölt Marquis Flowers OLB személyében.
McCarronnak esetleg annyi értelme van, hogy látszik majd Dalton átlagossága. Egyébként szerintem pánikrekació. Na mindegy, ez a draft már elment. Jöhetnek a camp bodyk.nasheem
elfogultság nélkül szerintem miénk a legrosszabb draft idén. 2 talán érthető (Dennard, Hill) húzás mellé jött 4 homály (Clarke, McCarron, Budin, Flowers).MarioAna
Érzem, hogy a 252es cetlivel hozunk egy FHoF safetyt.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Király, hogy csak needre húzunk, de milyen szarokat már?jött is, potenciális UDFA jelölt Marquis Flowers OLB személyében.
McCarronnak esetleg annyi értelme van, hogy látszik majd Dalton átlagossága. Egyébként szerintem pánikrekació. Na mindegy, ez a draft már elment. Jöhetnek a camp bodyk.nasheem
elfogultság nélkül szerintem miénk a legrosszabb draft idén. 2 talán érthető (Dennard, Hill) húzás mellé jött 4 homály (Clarke, McCarron, Budin, Flowers).
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Király, hogy csak needre húzunk, de milyen szarokat már?McCarronnak esetleg annyi értelme van, hogy látszik majd Dalton átlagossága. Egyébként szerintem pánikrekació. Na mindegy, ez a draft már elment. Jöhetnek a camp bodyk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Hát ennél lehet, hogy jobb lett volna, ha húzunk valakit sokadik back upnak a DL-be 😕
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Rajtunk röhöghet az egész NFL, ha Dennard olyan szar lesz, mint amilyennek gondolom....gyakorlatilag egyedül Hill lehet upgrade az idei szezonban.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Megérkezett Dalton majdnem tökéletes hasonmása. 😊 Közvetlenül előttetek vitte el a Chiefs Mr. Unclutch-t, alias Aaron Murray-t.
több mint 11 éve
Most csuktam össze a gépet es indulok inni...
több mint 11 éve
Érdekes lesz, hogy Bodine be tudja-e előzni a Pollack-Robinson kettőst. Mondjuk Cook kivágásával ez megint kicsit needre való húzás volt.Kíváncsi vagyok, hogy jön-e QB, mert Murray és Mettenberger is még bent van. Bár ha abból indulok ki, hogy Brown papa Kaepernickről milyet nyilatkozott, akkor a hetedik körben Boyd jön majd.
több mint 11 éve
Ha mar ezért sírtam... bar nem igen vagyok képben róla. Legalább TC battle-re van esélye.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Feltradeltünk 4/23+6.körért a Seahawks helyéreRussell Bodine, OL (North Carolina)-ért. Fekvenyomó király C/G hibrid.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Sztem nem sokkal volt a BPA húzás alatt egyik pick sem.Lehet persze, a boardot sem ismerem csak nézve a választásokat szép sorban, nekem ez a tendencia jött ki. Es meg Hillel van a legkevesebb bajom, az egyik ha nem a legjobb RB prospectnek tartom, es ahogy lewis beszélt róla a sajttajon, hogy miért o es mire is lesz használva egyből Bell ugrott be. Jo páros lesz Gioval es instant upgrade BJGEhez képest. O az egyetlen az eddig választottak közül aki mar idén faktor lesz. Elso héttől.
Meg hova hoztál volna kezdőt, én nem látok egy kiadó helyet sem a kezdőben. RB poszton pont hogy hiányzik egy 15-20 carry-s thumper, pláne a Jackson O-ba. Talán Marcus Martin centerbe vagy Brandon Thomas a 3. körben OG upgrade-nek jó lett volna tehetség alapján, de előbbi sem kezdene sztem rookie-ként (ahogy a 49ers-ben sem fog), utóbbi meg redshirted lesz.
Clarke meg 4. DE lesz a két kezdő + Gilberry mögött. Vagy 3. ha Hunt nem fejlődik. Azért egy minőségi two-deep DL nálatok nagyon fontos, erre épül az egész védelem. Tavaly is érződött a rotáció hiánya a szezon végén.
QB meg csak Garoppolo/Mettenberger jöhetett volna szóba. Veled ellentétben utóbbit én is nagyon bírom MarioAna mellett (és passzolna az új O-ba), előbbit nem. Garoppolo kb Dalton 2.0, semmi hozzáadott értéke nem lenne.
Erős a roster, ez van. A megoldás neked egy vagány első körös QB pick lett volna, de az meg nem jött. Azután a döntés után ez a 2-3. kör teljesen rendben van.
(Egyébként a mockomban a CB Breeland - RB Hyde - DE Clarke hármas ment hozzátok és én sem akartam rosszat húzni)Robilluma
De a harmadik körben project DLt húzni megint, ott eldobtam a láncot. Persze jo alapanyag a srác, es ha Jay Hayes nem csinál belőle bitang pass rushert akkor senki, de igen, van olyan pont a csapatban ahol azert meg van bizonytalanság, akar egy coverben jo St (akar hibrid cb, ezért lett volna nekem jobb fuller az elso körben), ahogy mondod centert vagy bármilyen interioir OLt. SLB például, vagy bárki aki versenyben lehet egy kezdő posztért, Hillen kívül egyik sem lesz, clarke jövőre se nagyon. Ez a bajom, pedig nem sokáig lesz ilyen erős a keret, most kellene meg rátenni a krémet, nem a piskotat vastagitani.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Mayock most readelte meg, hogy Hill benne lesz a jövő évi "top100 NFL játékos" között 😀 😀 😀 nincs itt kérdés
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Hillt valaki írja elsőnek ebben a classban, de engem nem győzött meg azon a jó pár LSU meccsen amit néztem. Gecijól blokkoltak neki (OL+FB), és abból kihozta azt amit a másik 2 rotációs játékos is (Magee+Hilliard), csak ő több carryt kapott, azért hozott nagyobb számokat. Kb Bell szint valóban, ahogy te is írtad.Az meg nonszensz hogy Lacy-t olyan jónak tartod mint Hillt...Lacy az utóbbi idők legjobb powerbackje, Ballból nagyon keveset láttunk, Bell meg szar. Nem tudom mennyiben különbözik Hill egy Daniel Thomastól például.Nyomtam egy like-ot, mert Clarke-t én is így látom (de upside-ja azért van), viszont ez a RB értékelésed...
De ne legyen igazam, és váljon be Hill, én leszek a legboldogabb Bengals/LSU fan, hidd el 😊 .MarioAna
Bellt láttad tavaly játszani? Sok minden volt, csak nem szar. Lacy, mint prospect (ezt írtam), nem volt jobb Hillnél. Egy kövér, rossz kondiban lévő lusta, de baromi tehetséges RB volt a draft előtt. Nem véletlenül csúszott addig, ameddig.Robilluma
Lacy abban a klasszban a legjobb futó volt, és ezt bizonyította is eddig. Neki is 230-240 között van a versenysúlya mint Bellnek (így nem mondanám, hogy el lenne hízva), és nem összehasonlítható a két játékos. Bell 3.5-es átlagot tudott, a nagy játékai mind screen/checkdown passzokból jöttek, míg Lacy nem csinál negatív yardos futást, nem viszi le 1 ember, és pörög (😀). Bell engem egyelőre ezekkel nem győzött meg, hogy 2.kört ért volna +mellé még sérülékeny is. Lacy pedig ORoY esélyes volt, nagyon nem egy kategória.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Az eddigi pickekkel az a legnagyobb "baj," hogy nem szexik. Senki sem ezekre számított, talán Dennard volt az egyetlen, akit néhány mock hozzánk írt. Én Hill felé kifejezetten nagy reményeket táplálok, Clarke meg majd kiderül. A szezon vége tényleg azt mutatta, hogy nem maradt depth (lásd az afrikai-kanadai-munkavállalásinélküli ombre leigazolását, vagy Hunt DT-ben játszatását). Vissza is esett a teljesítmény egyből. 6 pick maradt, ebből kettőt várok DL-be, egyet OL-be, egy safetyt, és talán egy QB-t. LB felesleges, szerintem ott megleszünk. Nagyon kíváncsi leszek a BJGE-Burkhead párharcra, aminek a tétje a roster lesz.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Az meg nonszensz hogy Lacy-t olyan jónak tartod mint Hillt...Lacy az utóbbi idők legjobb powerbackje, Ballból nagyon keveset láttunk, Bell meg szar. Nem tudom mennyiben különbözik Hill egy Daniel Thomastól például.Nyomtam egy like-ot, mert Clarke-t én is így látom (de upside-ja azért van), viszont ez a RB értékelésed...
De ne legyen igazam, és váljon be Hill, én leszek a legboldogabb Bengals/LSU fan, hidd el 😊 .MarioAna
Bellt láttad tavaly játszani? Sok minden volt, csak nem szar. Lacy, mint prospect (ezt írtam), nem volt jobb Hillnél. Egy kövér, rossz kondiban lévő lusta, de baromi tehetséges RB volt a draft előtt. Nem véletlenül csúszott addig, ameddig.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Clarke lehet idén 3. körös prospect, de egy értelmes DE klasszban (egyébként szerintem az utóbbi években kimagaslóan a leggyengébb volt az idei Clowney után) sehol nem lenne.Nagyon kiforratlan DE akinek még a highlight videó is arról szólnak, hogy megcsinálja a cleanup szereléseket, amikor 3 ember már lecsúszott a QB/RB-ről szerelés közben. Nem láttam tőle semmilyen olyan technikai momentumot a videókon, amitől ő egy NFL rotációba beférne. Annyi szerencséje van, hogy Hunt is ugyanez, és ő még hamarabb is jött (mondjuk ő legalább egy szörnyszülött). Én inkább elvittem volna Jeffcoat-ot, aki egy egysíkú edge rusher, de abban legalább jó (undersized persze 43DE-nek, de madj a változatos étkezés megoldja).mivel még elég jó játékosok is bent maradtak, így lehet javítani.Azért nem kell túlozni. Hill nem gyengébb prospect, mint a tavalyi Ball-Bell-Lacy második körös hármas. Igazi workhorse RB, de remek méretekkel és jó sebességgel.
Clarke potenciális 5.körös, Hillhez hasonló 1cut downhill runnereket meg nem szoktak 2.körben vinni, mondjuk BJGE helyett egyértelmű upgrade, ha meg tényleg run-heavy lesz akkor kellenek a futók.
MarioAna
Clarke meg 3. körös prospect volt kb mindenhol (cbs 94., vagy egy másikon, amit én szoktam nézni 83.).
Robilluma
Kellett egy workhorse erőfutó, arra Hill éppen jó és nincs is lestrapálva (LSU futórotáció), csak én drágállom (főleg, hogy még Hyde elérhető volt)...és egy 4.körben behúzott Andre Williamssel (de szerintem még Burkhead is upgrade lenne BJGE helyett) sem lettünk volna hátrébb.
Az meg nonszensz hogy Lacy-t olyan jónak tartod mint Hillt...Lacy az utóbbi idők legjobb powerbackje, Ballból nagyon keveset láttunk, Bell meg szar. Nem tudom mennyiben különbözik Hill egy Daniel Thomastól például.
De ne legyen igazam, és váljon be Hill, én leszek a legboldogabb Bengals/LSU fan, hidd el 😊 .
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
mivel még elég jó játékosok is bent maradtak, így lehet javítani.Azért nem kell túlozni. Hill nem gyengébb prospect, mint a tavalyi Ball-Bell-Lacy második körös hármas. Igazi workhorse RB, de remek méretekkel és jó sebességgel.
Clarke potenciális 5.körös, Hillhez hasonló 1cut downhill runnereket meg nem szoktak 2.körben vinni, mondjuk BJGE helyett egyértelmű upgrade, ha meg tényleg run-heavy lesz akkor kellenek a futók.
MarioAna
Clarke meg 3. körös prospect volt kb mindenhol (cbs 94., vagy egy másikon, amit én szoktam nézni 83.).
Azt gondolom, hogy a jo sorozatunk itt ér véget.Sztem nem sokkal volt a BPA húzás alatt egyik pick sem.
Ahelyett, hogy a korábbi bevált, BPA stratégiát követve maradnának a boardnal, ugy tűnik h needre, előre kinézett játékosokat draftolnak. A legtisztább út a katasztrófához.
Deplane gond egy olyan osztályban, ahol akár 100 mélységig lehet potens kezdoket találni. Erre jon a csere cseréje. Faszomat.gabtsi
Meg hova hoztál volna kezdőt, én nem látok egy kiadó helyet sem a kezdőben. RB poszton pont hogy hiányzik egy 15-20 carry-s thumper, pláne a Jackson O-ba. Talán Marcus Martin centerbe vagy Brandon Thomas a 3. körben OG upgrade-nek jó lett volna tehetség alapján, de előbbi sem kezdene sztem rookie-ként (ahogy a 49ers-ben sem fog), utóbbi meg redshirted lesz.
Clarke meg 4. DE lesz a két kezdő + Gilberry mögött. Vagy 3. ha Hunt nem fejlődik. Azért egy minőségi two-deep DL nálatok nagyon fontos, erre épül az egész védelem. Tavaly is érződött a rotáció hiánya a szezon végén.
QB meg csak Garoppolo/Mettenberger jöhetett volna szóba. Veled ellentétben utóbbit én is nagyon bírom MarioAna mellett (és passzolna az új O-ba), előbbit nem. Garoppolo kb Dalton 2.0, semmi hozzáadott értéke nem lenne.
Erős a roster, ez van. A megoldás neked egy vagány első körös QB pick lett volna, de az meg nem jött. Azután a döntés után ez a 2-3. kör teljesen rendben van.
(Egyébként a mockomban a CB Breeland - RB Hyde - DE Clarke hármas ment hozzátok és én sem akartam rosszat húzni)

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
mivel még elég jó játékosok is bent maradtak, így lehet javítani. Clarke potenciális 5.körös, Hillhez hasonló 1cut downhill runnereket meg nem szoktak 2.körben vinni, mondjuk BJGE helyett egyértelmű upgrade, ha meg tényleg run-heavy lesz akkor kellenek a futók.
Viszont jó hír, hogy az innentől draftolt játékosokat nem kell figyelni, mivel idén nem nagyon fognak pályára kerülni:
Dontay Moch, Robert Sands, Ryan Whalen, Shaun Prater, Boom Herron, Rex Burkhead, Shawn Williams, Sean Porter, Hawkinson, Cobi Hamilton.
| vs: Boling, Sanu, Thompson, *Charles, Marvin Jones, Iloka (amiből talán Marvin és Boling üt meg más csapatnál is egy kezdő szintet). |
Legalább Marvin rájött, hogy ha 2.körtől hátrébb húznak RB-t, akkor abból a játékosból nem lesz semmi.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Azt gondolom, hogy a jo sorozatunk itt ér véget. Ahelyett, hogy a korábbi bevált, BPA stratégiát követve maradnának a boardnal, ugy tűnik h needre, előre kinézett játékosokat draftolnak. A legtisztább út a katasztrófához.
Deplane gond egy olyan osztályban, ahol akár 100 mélységig lehet potens kezdoket találni. Erre jon a csere cseréje. Faszomat.