Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Albert Breer @AlbertBreer 28 sPer @GeoffHobsonCin, Bengals WR Marvin Jones broke his foot in practice over the weekend, had a pin put in the fifth metatarsal.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Hát én Drével nem vagyok annyira elégedett. A double move-oknál annyira fogalmatlan, hogy csak na.megyerikrisznála én azt érzem a tavalyi éve után, hogy valami baszom nagy mákja lehet. Legtöbb INT-et fogta tavaly a csapaton belül, most is fogott már egy picksixet PRE alatt. Elég az, ha néha jókor van jó helyen.
Nem figyeltem annyira a játékát, de ha az a típus aki a QB-t is nézi játék közben akkor imádni fogom. Ki nem állhatom azokat a CB-ket akiket hátulról fejen lehet dobni labdával, mert annyira nézik a WR mozgását, lehet nézni a tavalyi Vikings elleni Packers meccset, hogy egy jó QB a füled mellett odateszi a WR-nek a TD-t ha nem fordulsz meg.
Most Sherman, régen Woodson volt az aki olvasta a QB-t folyamatosan. Dre lehet nem tudja majd 1 lépésre lekövetni a WR-t, de ha a közelébe jön a labda akkor általában levadássza (pedig nincs jó ball skillje, nekem úgy rémlik).
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Hunt tényleg pozitívum és Dre sem volt tré. Clarke viszont... Na vele lesz még melója a stábnak. Flowers sem hozta a várt nagy jót. A tarcsiból leginkább Hewitt tetszett. A játékhívásaink érdekesek voltak mindkét oldalon. A D iszonyat agresszív volt végig, az O meg megint passzolt mint az ökör. annak ellenére is, hogy a futások nagyon jól mentek (5 futónknak is volt nagyon szép momentuma!). Remélem csak altattunk ezzel.Hát én Drével nem vagyok annyira elégedett. A double move-oknál annyira fogalmatlan, hogy csak na.
Várjuk a következő meccseket, mert ebből sok még nem látszott.
Ja annyi még talán, hogy Still és Robinson hatalmas csalódás. Egyszerűen rosszak 😕
Sanzenbachert ellenben nagyon bírom. Lehetne az idei Hawkinsunk. Daltonról meg direkt nem írok, mert alig láttuk és tuti nem lesz ilyen jó.nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
Annak ellenére,hogy Zimmer távozása miatt féltünk, a védelem úgy tűnt, hogy nem esett szét. Mondjuk annyiban sem változott a helyzet, hogy megint egy TE-nek menő passz volt amiből az egyik nagy játékot csinálta az ellenfél. Ha a két pick sixet, meg a return TD-t levesszük, akkor a D 20 pontot kapott, ami sokkal kevésbé gyalázatos, mint az összesen beszedett 41 pont. Az OL-t nekem sokkal nagyobb kérdés, bár a KC D-je szerintem elit, de ennél több kell majd.
több mint 11 éve
Hunt tényleg pozitívum és Dre sem volt tré. Clarke viszont... Na vele lesz még melója a stábnak. Flowers sem hozta a várt nagy jót. A tarcsiból leginkább Hewitt tetszett. A játékhívásaink érdekesek voltak mindkét oldalon. A D iszonyat agresszív volt végig, az O meg megint passzolt mint az ökör. annak ellenére is, hogy a futások nagyon jól mentek (5 futónknak is volt nagyon szép momentuma!). Remélem csak altattunk ezzel. Várjuk a következő meccseket, mert ebből sok még nem látszott.
Ja annyi még talán, hogy Still és Robinson hatalmas csalódás. Egyszerűen rosszak 😕
Sanzenbachert ellenben nagyon bírom. Lehetne az idei Hawkinsunk. Daltonról meg direkt nem írok, mert alig láttuk és tuti nem lesz ilyen jó.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Nájsz dzsáb! XD
több mint 11 éve
Willie Beamen az új backup QB a csapatban 😀😀😀besírtam mikor megláttam ezt a mutatványt :'-D
Hányás-passz-hányás-TDmunoz
dailysnark.com/vscda/
😀mustaine
my name is scott.
www.youtube.com/watch?v=vNFft6r6Des
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Willie Beamen az új backup QB a csapatban 😀😀😀Hányás-passz-hányás-TD
dailysnark.com/vscda/
😀mustaine
több mint 11 éve
"We never wavered in our support for Andy," coach Marvin Lewis said, via The MMQB. "I never wavered. (Owner) Mike Brown never wavered. Quarterback is Mike's position, and he loves Andy. Andy's our guy, and will be."ennyi! 😊
több mint 11 éve
😀 😀Lefogadom, hogy direkt jelentették be a 115 milliósat, hogy mindenki felhúzza magát, majd az eredetire lenyugodjon 😀
Az a vicc jut eszembe róla, amikor a lány ír haza, hogy terhes, de aztán kiderül, hogy csak meghúzták matekból, de lehetne rosszabb is 😀
több mint 11 éve
A részletek ismeretében sztem egyáltalán nem rossz ez a szerződés. Most őszintén, a hosszabbítási szándék nyílt volt, reálisan nem hosszabbítanak senkivel manapság ennél kevesebbért. Nagyon jó lett a konstrukció, ha fejlődik és eléri azt a szintet, amit szeretnénk, akkor maradhat és senki sem fogja sajnálni a pénzt, ha nem, akkor ki lehet adni az útját. Aki pedig sokallja a későbbi alapfizut, az mutasson nekem egy olyan szerződést, ami valóban megélte a kezdeti, 6-7 éves konstrukciót, nem struktúrálták át! Majd kiderül, sztem okosan csinálták.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
sztem teljesen rendben van a szerződés... (Amerika, stat, első komoly szerződés QB-nek, aki 3/3 rájátszásban vett részt!)plusz ugye jól hangzik a contract, mindenki erről beszél, (amúgy rólunk nem szoktak egyáltalán.) de ebben az is benn van sztem, hogy pl. ha nem jutunk rájátszásba, akkor mehet Dalton, amerre akar, de még azt is el tudom képzelni, hogy akkor Marvin is megy. ennél egy kicsit durvább, hogy ugyanez, csak meccset kell nyerni a PO-ban! (sztem Brown még örül is, hogy nem nyertünk PO meccset, így nem kellett a qrva nagy garantáltat adni, és tudott kikötéseket szabni! 😀)
egy baj van csak: most kapott Dalton még egy jókora terhet magának (ugye, ha szar lesz, akkor kuka), és mint láttuk, sajnos, nyomás alatt eddig nem tetszik a teljesítmény! természetesen bízom benne, hogy qrva jó lesz! 😊 (vagy ne is legyen jó, csak a rájátszásban! 😊
ez a szezon sztem amúgy is érdekes lesz: közepes szar biztos hogy nem lesz, vagy PO+dicsőség, vagy iggen szarok leszünk. 😊 (új edzők...)
több mint 11 éve
Ha újra PO-ba jut a csapat és végre ott is megyünk pár kört, akkor megérte. Tez, AJ, ti jöttök! 😊
több mint 11 éve
Ez így vállalható. Kezdő QB, így jár (=muszáj megadni) neki a 15+, ha jönnek az eredmények. Nem is fogja tőle sajnálni egyetlen bengáli sem.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Ha igaz, amit a PFT-n ( profootballtalk.nbcsports.com/2014/08/04/dalton-gets-17-million-now-22-million-through-early-march/) írnak, akkor ez a 115 millióhoz képest egy nagyon jó szerződés. Az idei szezon ami sok pénzt visz el, utána viszont Dalton teljesítményén múlik minden. (Illetve akár ki is vághatjuk, ha bűn rossz).Azért Mike Brown biztos büszke lesz a szerződést letárgyaló lányára, nem hazudtolta meg a "skót vérüket".
Jöhet Burfict és AJ hosszabbítása. 😊
több mint 11 éve
Nagyon érdekelne, milyen feltételekhez lett szabva a nagy lóvé.A 6 év miatt azért én így is, úgy is leteszem az agyam.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Csak 17 milla a garantált? az nincs 3 milla évente... annyiért simán vállalhatóThundersNFLnem évente, idénre. hogy utána mennyi lesz, az teljesítmény-függő
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 21 mp.....................................
From me and Adam Caplan:
Cincinnati and Bengals QB Andy Dalton reached agreement on a 6-year, $115 million contract, per two sources.Beki
több mint 11 éve
Csak 17 milla a garantált? az nincs 3 milla évente... annyiért simán vállalható
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Updating a previous item, the actual value of Andy Dalton's six-year extension is $96 million with a $12 million signing bonus.He also gets a $5 million roster bonus in three days. The guaranteed money is just $17 million -- the roster bonus and Dalton's signing bonus. Dalton was already under contract for a little over $1 million this year, so across seven seasons the base value of his new contract is essentially $97.09 million -- $13.87 million annually. Dalton can earn another $19 million through escalators, per PFT.
Így máris nem olyan gázos.
több mint 11 éve
mintha szimplán a fantasy fociban hozott számai alapján kapott volna szerződést vaze
több mint 11 éve
Sokk!Legalább Romo az alapszakaszban top10 szinten tolja, Dalton meg középszer ott is.
Szimpatikus,jo gyerek,jo kube...de PO impotens...Romo2!ZoliZoltán
Elsőre ez nevetséges, de úgyis a garantált dönti el.
Rush