Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez sokkal rosszabb volt mint amire számítottam 😕Sajnos a sérülések mellett a fejekben is hatalmas a zavar, ennyire az O nem játszhat impotens módon, még akkor sem, ha a csapat sztárja nincs a pályán. Itt nagyon komoly baj van, ezt jelezte szerintem az elképesztő mennyiségű drop, Smith büntetései, stb.
A csoporton belüli meccsek még inkább fel fognak értékelődni, ha a hátralévő 5-ből négyet be tudunk húzni, akkor lesz PO. Ha hármat akkor nem.
Nem tudom, hogy van-e értelme a sérültek helyére valakit mondjuk cserével, mert azon túl, hogy a beáldozott pick később fájhat, nem látszik, hogy egy poszt megerősítése megváltást hozhatna.
több mint 11 éve
Ha ez a kórház-folyamat nem áll meg nagyon-nagyon gyorsan, hatalmas baj lesz. Hihetetlen és elképesztően igazságtalan, hogy hullanak ki a játékosok. Lassan több cserejátékos lesz a pályán mint kezdő...
több mint 11 éve
Ha mindenképpen bolond WR-t akarunk hozni amíg nincs AJ és Eifert, akkor én Simpsonra szavaznék. Az a szaltós TD-je annak idején demoralizáló volt 😊A mai meccsen underdogok leszünk, de ez talán jót tesz majd a csapatnak. Nem várok győzelmet, de azt sem gondolom, hogy alárendelt szerepet játszana a Bengals.
több mint 11 éve
Állítólag mi is érdeklődtünk Harvinért a TB és a CLE társaságában, mielőtt a Jetsbe cserélte a 'Hawks.Kiváló játékos, de azok alapján, amiket az elcserélése óta olvasni lehetett róla, nem bánom, hogy nem mi ajánlottuk érte a legtöbbet.
Akkor már inkább szurkolok annak, hogy Little újra megtalálja jó formáját...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
...de talán arra utalhat, hogy Zeitler hamarosan visszatér.megyerikriszHa nem jön semmi közbe, akkor jövő héten játszani fog.
több mint 11 éve
Közben tegnap Fortt jött vissza PS-be, ahonnan kivágták Baccát. Sok jelentősége nincs, de talán arra utalhat, hogy Zeitler hamarosan visszatér.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
A.J mikor lesz újra?JanekHivatalosan day-to-day az állapota, ehhez képest már a második meccset hagyja ki úgy, hogy hét közben semmi esély nem volt a játékára. Konkrétumot nem lehetett olvasni sehol, max. annyit, hogy "hosszabb kihagyás is lehet belőle."
több mint 11 éve
Egy hely maradt a rosteren, tryoutra jön/jött:Da'Rick beférhet, nálunk elég mély a WR felhozatal és mivel nem tud visszahordani így nem volt aktív de tehetség alapján NFL szint.
LB Erin Henderson
S Chris Clemons
QB Terrelle Pryor
WR Da'Rick Rogers
S MD Jennings.megyerikrisz
Fejben nyilván nem az.
több mint 11 éve
Az injury report alapján biztosra vehető, hogy Green, Thompson, Maualuga és Lamur kihagyja az Indy elleni csörtét.Még szerencse, hogy túlnyomó többségben alap esetben is csak két LB lenne pályán, így annyira TALÁN nem lesz érezhető a két kezdő hiánya.
Szintén bizonyos, hogy Zeitler, bár már edz, pihenni fog. A jelek szerint jövő héten térhet vissza, ez nagyon örömteli dolog lenne.
Ami viszont némi aggodalomra adhat okot, hogy Big Whit a szokásos szerdai pihenője után a mai napot is kihagyta a térde miatt. Bár a hivatalos álláspont szerint nem kérdéses a játéka, nekem ez akkor sem tetszik.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
Pacmant egyre jobban kedvelem. Pályán is odateszi magát, az öltözőben is van hangja és a média felé sem tol nagy faszságokat.#Bengals Vontaze Burfict fined $25K for twisting ankles of Newton,Olson.megyerikrisz“I get my ankles twisted all the time in the pile when I’m running back punts,” [Adam] Jones said. “You don’t hear me crying.”
(Y)
Mikey
Ez meg zseniális tőle:
www.nfl.com/videos/nfl-am/0ap3000000410294/Jones-on-Nugent-Perform-and-do-your-job
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
@ColeyHarveyAngolkisasszonyok.
#Bengals Vontaze Burfict fined $25K for twisting ankles of Newton,Olson.
Will be summoned to league office next infraction.megyerikrisz
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
mindegy fantasy-ben kibasztam, ennyit megérdemelt! 😊(nyilván innentől mindent berúg, úgyhogy azért jó ez így!😊
több mint 11 éve
#Bengals Vontaze Burfict fined $25K for twisting ankles of Newton,Olson.megyerikrisz“I get my ankles twisted all the time in the pile when I’m running back punts,” [Adam] Jones said. “You don’t hear me crying.”
(Y)
@meme - Lewisék a nyilatkozata alapján nem is gondolkodnak rúgó cserén, bíznak Nugentben.
több mint 11 éve
Valami normalis rugó nem volt?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 11 éve
@ColeyHarvey#Bengals Vontaze Burfict fined $25K for twisting ankles of Newton,Olson.
Will be summoned to league office next infraction.
több mint 11 éve
Megvan az 53., Nico Johnson. A 2013-as drafton 99. választásként hozta el a Chiefs, háromszoros nemzeti bajnok az Alabamával. a Kansas PS-ből hoztuk el.
több mint 11 éve
Egy hely maradt a rosteren, tryoutra jön/jött:A két S mi a vérnek? Ha valamelyik poszttal nincs probléma, akkor az a S. Bár ezek szerint nincs túl nagy bizalom a Williams-Mays tandem irányába.
LB Erin Henderson
S Chris Clemons
QB Terrelle Pryor
WR Da'Rick Rogers
S MD Jennings.
Amúgy Pryor mi a vérnek?megyerikrisz
Henderson talán még egész korrekt húzás lenne, a kukázáshoz képest.
több mint 11 éve
Ez nekem kimaradt.Angerer szerződtetése nekem tetszene.MikeyAngerer visszavonult.peterk2005
Greg Little? Hm... [nem is volt oly' rég, mikor még szopatta kedvenc egyetemi csapatom védelmét...] hátha a dzsungelben újra tudja kezdeni a karrierjét. Itt némileg jobb körülmények vannak ehhez, mint Clevelandben 2-3 éve.
több mint 11 éve
Marvin Jones 😥(bár Sanu minden várakozást felülmúl idén)
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Jelen helyzetben ebben a leosztásban Hendersonnak lenne értelme, van olyan jó/rossz, mint Maualuga... és még a séma is sitmmel...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Bizony, Rolando azóta elég jó formába lendült.Nem ő lenne az első aki egy papír miatt visszatér, bár így valóban nehezebbCollapoAngerer szerződtetése nekem tetszene.MikeyAngerer visszavonult.peterk2005
Egy hely maradt a rosteren, tryoutra jön/jött:
LB Erin Henderson
S Chris Clemons
QB Terrelle Pryor
WR Da'Rick Rogers
S MD Jennings.
Amúgy Pryor mi a vérnek?
több mint 11 éve
Nem ő lenne az első aki egy papír miatt visszatér, bár így valóban nehezebbAngerer szerződtetése nekem tetszene.MikeyAngerer visszavonult.peterk2005

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Angerer szerződtetése nekem tetszene.MikeyAngerer visszavonult.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)