Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
szerintem igen, de már úgyis bebizonyítottad h nem, szóval fölöslegesen írnánk ide bármit is.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Csak a legegyszerűbb, és szerintem legfontosabb - mert hát pontra játsszák az amfocit, vagy mi - statot hoznám fel példaként, ha már számok: ha jól számolom, az utolsó hét meccsen átlagban 16 pontot engedett a Bengals védelme.

16 pontot engedni meccsenként szerintem a "jó" védelmek szoktak.

Ebben benne van a Steelers elleni 15. heti negyedik negyedes összeomlás és 42 pont, ami egyszeri kirívó eset, hét meccsből egyszer belefér hogy szétess. Csak érdekességként, azt a meccset nem számolva 11,7 pont az átlag.

11,7 pontot engedni pedig egyenesen elit. És az elit védelmeknek is lehet rossz napja, amikor 42 pontot kapnak.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
én csak arra reagáltam hogy nincs védelmünk. Ha egy Seattle szurkoló mondja akkor azt mondom oké, de azér ezt tőletek hallani kicsit fura, tekintve hogy egyáltalán nem vagytok az elitbe. Vagy szerintetek igen?
Indokoljátok meg hogy miért nincs védelmünk, és nektek miért olyan jó, télleg kiváncsi vagyok rá. A semmibe lövöldözni mindenki tud..
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Én meg cincin W-t érzek pont.
több mint 11 éve
arra pont jók hogy meg lehessen állapítani, hogy semmivel sincs jobb védelmetek. Még a liga első felében se vagytok, de még csak a közelébe se, akármelyiket nézzük.shady
Remélem az edzői stábotok gondolkodása hasonlóan egyszerű. 😊

több mint 11 éve
arra pont jók hogy meg lehessen állapítani, hogy semmivel sincs jobb védelmetek. Még a liga első felében se vagytok, de még csak a közelébe se, akármelyiket nézzük.
De majd hétvégén úgyis meglátjuk kinek van igaza.shady
sajnos az ilyen ultimate érvrendszer ellen nem vagyunk felvértezve, főleg ha már megállapítottad😕
akármelyiket is nézzük 😕

én apukám erősebb mondjuk.

több mint 11 éve
Bence0715 Indianapolis Colts 8
arra pont jók hogy meg lehessen állapítani, hogy semmivel sincs jobb védelmetek. Még a liga első felében se vagytok, de még csak a közelébe se, akármelyiket nézzük.
De majd hétvégén úgyis meglátjuk kinek van igaza.shady
Ámen.
több mint 11 éve
De majd hétvégén úgyis meglátjuk kinek van igaza.
több mint 11 éve
azt szokják ugye mondani, hogy a playoff formula az a jó védelem és a faja futójáték. ne ebből egyik sem igen van a Coltsnál, szóval ha mi ezt a kettőt fe l tudjuk ott mutatni, Dalton ide Dalton oda, nem látom h miként kapunk ki.gabtsi
ha már szar a mi védelmünk, akkor lássuk:

futás elleni védelem: Colts 18., Bengals 20.
passz elleni védelem: Colts 12., Bengals 20.
összesített védelem: Colts 11., Bengals 22.shady
Szepek a szamok, csak pont semmire nem jok. 😊

több mint 11 éve
ja oké.

több mint 11 éve
azt szokják ugye mondani, hogy a playoff formula az a jó védelem és a faja futójáték. ne ebből egyik sem igen van a Coltsnál, szóval ha mi ezt a kettőt fe l tudjuk ott mutatni, Dalton ide Dalton oda, nem látom h miként kapunk ki.gabtsi
ha már szar a mi védelmünk, akkor lássuk:

futás elleni védelem: Colts 18., Bengals 20.
passz elleni védelem: Colts 12., Bengals 20.
összesített védelem: Colts 11., Bengals 22.
több mint 11 éve
A második félidőben jó volt Dalton. az elsőbeb volt homály. mondjuk ezt a "képességét" mindig felszopják, miszerint képes átlépni a korábbi hibáin, hülyeségein és koncentráltan játszani néhány katasztrófális drive után. ez mondjuk tényleg elismerésre méltó. persze még jobb lenne ha 60 percen át jól nyomná és akkor nem kellene izgulni, de az meg kinek jó ha nem kell izgulni ?😊

Greenre se mondanám h rossz volt, csak a szokásos koncentrációs problémái jöttek elő. és az is igaz, hogy 3 labdát vesztett csak el a 4 év alatt, de olyan mintha mindre élénken emlkékeznénk, szóval azért szerencsére nem gyakori h ő ekkora bakot lőjön. bár van aki szerint már eldőlt a negyedik negyedre a meccs, ott azért simán benne volt a drive-ban a TD és azzal szépen meg is nyertük volna, nem így alakult, de a játék képében simán benne volt.

azt szokják ugye mondani, hogy a playoff formula az a jó védelem és a faja futójáték. ne ebből egyik sem igen van a Coltsnál, szóval ha mi ezt a kettőt fe l tudjuk ott mutatni, Dalton ide Dalton oda, nem látom h miként kapunk ki.

több mint 11 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
A Coltsnál jobb nem jöhetett. A Ravens szerintem még a hazain is nehezebb lenne. Itt alig lesz esélyesebb az Indy. Egy olyan teljesítménnyel, mint tegnap szerintem nyerhetünk. Mert nem volt ez rossz játék. Kemények voltunk, toltuk majdnem végig. A Vasasnak jobban jöttek ki a momentumok és ezen ment el. Dalton szar lett volna? Szerintem inkább közepes. Green volt teljesen nulla (nagyon nem szidtam, mert érezhetően sérült) és Thompson 2-3 játékát sem tudtam értelmezni. Kicsit kell csak több és meglehet a meglepi.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Indy....meg lesz az1. PO W !!! 8-) 😉ZoliZoltán
Ennyire biztos ez? Mert en meg
Indy W-t erzek 😀 😀Bence0715
Luck megdobja a szokásos három INT-t, amit szokott a PO-ban és már meg is van a meccs a Cincynek. 😊Burkus
Dalton rákontrázik 4el, és meg is van a meccs nekünk 😊

Valamivel szorosabb meccset várok, mint amit regularban játszott a két csapat, de hasonló végkimenetellel

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 324 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Indy W-t erzek 😀 😀Bence0715
Luck megdobja a szokásos három INT-t, amit szokott a PO-ban és már meg is van a meccs a Cincynek. 😊
több mint 11 éve
Bence0715 Indianapolis Colts 8
Indy W-t erzek 😀 😀
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Indy....meg lesz az1. PO W !!! 8-) 😉
több mint 11 éve
Majd Hunt és Clarke robbant jövőre!!!

| Nehezen bírtam ki, hogy röhögés nélkül írjam le, de sikerült. | Mikey
Miközben Lewis-Harris kezdő CB lesz, Flowers-Carter-DiManche LB-sorral fogunk pusztítani. 😀megyerikrisz
Attol mentsen meg minket a joisten. 😀😀

En azt gondolom, hogy kell nem keves top talent a D-line-ba, azon kivul pont a secondary az, ahol jol allunk. Barmely mas posztra jon ember, udvozolni fogom.

több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
20 sackkel zártuk az alapszakaszt, Justin Houstonnak 22, JJ Wattnak 20.5 van. Dunlap a sack leader 8-cal, utána Geno a kötvetkező hárommal.

az offseason prioritás azt gondolom nem lehet kérdés.gabtsi

Miközben Lewis-Harris kezdő CB lesz, Flowers-Carter-DiManche LB-sorral fogunk pusztítani. 😀

Más: közben az NFL.com-on kijött a frissített draft sorrend, és úgy gondolták, írnak hozzá needeket is egyből. Az ottani "senior analyst" szerint a két legnagyobb hiányposztunk a CB és a S. Ez csak nekem tűnik óriási bullshitnek?megyerikrisz
Nekem is, D-line, O-line előbbre való szerintem. Ti hogy gondoljátok?rizanjn
DE, DT, TE (itt Gresham távozásával számolok), WR

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
20 sackkel zártuk az alapszakaszt, Justin Houstonnak 22, JJ Wattnak 20.5 van. Dunlap a sack leader 8-cal, utána Geno a kötvetkező hárommal.

Miközben Lewis-Harris kezdő CB lesz, Flowers-Carter-DiManche LB-sorral fogunk pusztítani. 😀

Más: közben az NFL.com-on kijött a frissített draft sorrend, és úgy gondolták, írnak hozzá needeket is egyből. Az ottani "senior analyst" szerint a két legnagyobb hiányposztunk a CB és a S. Ez csak nekem tűnik óriási bullshitnek?megyerikrisz
Nekem is, D-line, O-line előbbre való szerintem. Ti hogy gondoljátok?
több mint 11 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista

Más: közben az NFL.com-on kijött a frissített draft sorrend, és úgy gondolták, írnak hozzá needeket is egyből. Az ottani "senior analyst" szerint a két legnagyobb hiányposztunk a CB és a S. Ez csak nekem tűnik óriási bullshitnek?

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Valahogy nekem is az Indy volt a favoritom (tavaly mondjuk örültem az SD-nek is láttuk, mi lett a vége), igaz, hogy oda-vissza elvertük Flaccoékat, de van egy olyan érzésem, hogy nem lesz egyszerű dolga a Steelersnek velük. Vissza kell vágni a Coltsnak, itt a lehetőség, csak Gresham és Green is hadra fogható legyen. Ezen a meccsen amúgy nem sok értelme volt idegeskedni, arra ott a hétvége. 😊
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 722
úgyértem, nagy a nyomás, van egy kis szorulás, tehát mindenképp lösz eredménysutianap
volt olyan meccs a szezon elején, ahol tényleg azonnal ott volt a D az ellen QB arcában, és zsák nélkül volt jó a siettetés, de pl. tegnap (és még jó sok meccsen) aztán annyi nyomás nem volt, amivel ezt a plugandplay kislányt boldoggá lehetne tenni 😊
a Denver elleni múlt heti azért volt csalóka, mert Dunlap-pal szemben egy reménytelen pali volt, aki lelassítani sem tudta, nem hogy feltartani, és amikor meg kettőzték, akkor Atkinsnek, vagy valaki másnak lett középen helye.munoz
Ha ez vigasztal (tudom nem) a 22 sack-es Houston is csak egyszer érte el Ben-t, de Watt is szintén. Ráadásul a KC összesen is csak egy sack-et csinált a múlt héten, úgyhogy ebben már egészen jónak tűnik a Steelers OL. Próbálom ezt úgy leírni, hogy én is elhiggyem, mert még mindig furcsa.
10-5-1 az AFC North-ban, nem hiszem, hogy olyan nagyon rossz lenne ez. Talán a formaidőzítés most nekünk jött ki jobban, de ettől még semmit nem kell kidobni...
több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293

Én Huntban még mindig hiszek, bár lehet, hogy ez reménytelen illúzió. (Az mögötte a teóriám, hogy Csöcsi is nevetség tárgya volt, aztán mégis jó kis OT lett belőle.) De azért én sem az említett uraktól várom a megoldást 😊
több mint 11 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
úgyértem, nagy a nyomás, van egy kis szorulás, tehát mindenképp lösz eredménysutianap
volt olyan meccs a szezon elején, ahol tényleg azonnal ott volt a D az ellen QB arcában, és zsák nélkül volt jó a siettetés, de pl. tegnap (és még jó sok meccsen) aztán annyi nyomás nem volt, amivel ezt a plugandplay kislányt boldoggá lehetne tenni 😊
a Denver elleni múlt heti azért volt csalóka, mert Dunlap-pal szemben egy reménytelen pali volt, aki lelassítani sem tudta, nem hogy feltartani, és amikor meg kettőzték, akkor Atkinsnek, vagy valaki másnak lett középen helye.