Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Ekkora fizuval, egy ilyen visszafújt td után én is felbasznám. De a szabály az szabály.Szerintem büntetés. Feldobta a labdát a nézőtérre, ami tilos.5 787 amerikai dollár. Eszméletlen.Ez mi ez az összeg? Lemaradtam.
cdn1.vox-cdn.com/thumbor/3mNz5FzteJ-RMzlkOPlzzlZ0wUM=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4170874/Animation_47.0.gif
Mikey
megyerikrisz
(Btw nem értem, hogy miért kell ezen felháborodni. Egyértelmű a szabály, a játékos tud róla. Ráadásul szerintem érthető/elfogadható indokkal tiltják.)
tomi-tomi
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Szerintem büntetés. Feldobta a labdát a nézőtérre, ami tilos.5 787 amerikai dollár. Eszméletlen.Ez mi ez az összeg? Lemaradtam.
cdn1.vox-cdn.com/thumbor/3mNz5FzteJ-RMzlkOPlzzlZ0wUM=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4170874/Animation_47.0.gif
Mikey
megyerikrisz
(Btw nem értem, hogy miért kell ezen felháborodni. Egyértelmű a szabály, a játékos tud róla. Ráadásul szerintem érthető/elfogadható indokkal tiltják.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
5 787 amerikai dollár. Eszméletlen.Ez mi ez az összeg? Lemaradtam.
Mikey
több mint 10 éve
Lewis a, t nyilatkozta tegnap, hogy a bye weeken nem lesz roster move...Valaki nagyobb angoltudással árulja már el miért is nem jöhet vissza Burfict. Azt sem értem mi a problémája, de biztosan rosszul figyeltem. Lassan egy éve nem játszik, ...laoceEz szerintem nem "nagyobb angoltudás" kérdése, mert Burficttel kapcsolatban kint is teljes a homály. Ilyen we'll see-k és he's close-ok után azon sem lepődnék meg, ha a teljes szezont kihagyná, az olyan bengalsos lenne.
Mikey
több mint 10 éve
5 787 amerikai dollár. Eszméletlen.cdn1.vox-cdn.com/thumbor/3mNz5FzteJ-RMzlkOPlzzlZ0wUM=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4170874/Animation_47.0.gif
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Valaki nagyobb angoltudással árulja már el miért is nem jöhet vissza Burfict. Azt sem értem mi a problémája, de biztosan rosszul figyeltem. Lassan egy éve nem játszik, ...laoceEz szerintem nem "nagyobb angoltudás" kérdése, mert Burficttel kapcsolatban kint is teljes a homály. Ilyen we'll see-k és he's close-ok után azon sem lepődnék meg, ha a teljes szezont kihagyná, az olyan bengalsos lenne.
több mint 10 éve
Mellesleg akkora a topicban a csend mint júniusban, hol vannak a divatszurkolók?????Remélem azokból nem lesz itt egy sem mert annál jobban nem utálok semmit mikot valaki akkor drukkol egy csapatnak mikor megy neki !
laoce
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
A héten nektek szurkolok : D
több mint 10 éve
Valaki nagyobb angoltudással árulja már el miért is nem jöhet vissza Burfict. Azt sem értem mi a problémája, de biztosan rosszul figyeltem. Lassan egy éve nem játszik, mi van ilyenkor a szerződésével. Köszi előre is. Mellesleg akkora a topicban a csend mint júniusban, hol vannak a divatszurkolók?????
Szerkesztette: laoce
Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
a keret mind az 53 tagja edzett tegnap, azért ennek is nagy szerepe van az 5:0-ban. ha Buffalot is túléljük, akkor egy hét pihenővel kiváló állapotban nézhetünk a Steelers hét elé. és a jövő héttől Burfict figyelés is van. ugye az keretszűkítésnél "nagyon közel" volt, hát majd most meglátjuk.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
szombatonként Skype-on szoktuk megbeszélni a Florida State meccseken látottakat.egyébként vereséget várok. az előző két héten is bejött.
több mint 10 éve
Barátod?Btw, TJ Yates is győzött mar ellenünk.
több mint 10 éve
vszleg a rettegett EJ Manuel fog kifutni ellenünk.gabtsiEz esetben kivételesen szeretném, ha a secondary nem fogna ki nagy napot.
| Persze a csapat nyerjen! |
több mint 10 éve
sztem csak leigazolták, hátha kitépett pár lapot Hue varázskönyvéből.vszleg a rettegett EJ Manuel fog kifutni ellenünk.
több mint 10 éve
Lehet, hogy Josh Johnson játszik majd ellenünk a Bills irányítójaként? Pikáns lenne 😊
több mint 10 éve
Gratula a Whez és az 5-0ás rajthoz!
több mint 10 éve
Szép volt srácok, remélem idén megtörik az átok. Komment szekcióban írtam,hogy nem látom mitől olyan nagy idén a hájp a vörös körül, de úgy látszik megmutatták neki meccs közben 😊
több mint 10 éve
Szép nyugodtan néztem -17-nél. Nüanszokon ment el, nem kell beszarni, jók leszünk., hittem akkor. -10nél meg hogy így meg az eredmény sem gáz. -3nál izgultam először az egész meccsen. De utána minden snapnél komplett idegbaj...Five and O 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
WOW!! még mindig nem hiszem el. 17ről felálltunk a seahawks ellen, WOW!!
Dalton 68% 331 yard 3 TTD és 1 buta INT.
több mint 10 éve
Infarktus megvolt a majdnem lepörgő óra miatt a rendes játék idő végén. És a W is megvan. 😊Azért a harmadik negyedben nyújtott játékot a D-nek és az O-nak is ki kellene holnap alaposan elemezni, de ma még örüljünk, hogy visszajöttünk a sírból. 😊
több mint 10 éve
Büszkeség a csapatra 1000 fokon!!! nagyon kemény amit véghezvittünk ....
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Óbazzzmeg, csípjetek meg...
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 10 éve
Same old Bengals, huh ?!én már nem hittem benne! hatalmas win!
több mint 10 éve
Szerintem mindenki (a csapat és a szurkolók is) nagyon fél ettől a meccstől, éppen ezért fókuszált játékot várnék. Ugyanakkor a Hawks' nem túl jó matchup a D szempontjából (mobilis QB, elit TE). A labda másik oldalán meg a kemény pass rush és elit secondary sem az a mix, ami jó előjel szokott lenni. Plusz az ellenfélnek, ha nem is utolsó esély, de most minden meccs fontos. Tehát simán benne van egy L.Ugyanakkor idén olyan erényeket mutatott a csapat, ami miatt én egy szívinfarktusos győzelmet várok.
A D szerintem rendben van, nem rajtuk fog múlni a meccs. Fontos lenne, hogy az RB duónk dinamikusan tudjon haladni, akkor azt gondolom nem lehet baj. Ami még fontos lenne, hogy ha vesztünk, akkor se legyen sok TO, legalább az önbizalom törjön meg.
több mint 10 éve
szerintem a négy playoff zakó elég volt ahhoz, hogy itt senkinek ne legyen túl nagy arca. mindenki tudja, hogy mindez lófasz és esti fény, mindaddig amíg nem nyernek egy darab rájátszásmeccset sem. úgyhogy ebben nem hiszek, hogy kell a zakó. de NFC meccs lévén, beleférne. de jó lenne ha inkább igazolódna, hogy tényleg jók vagyunk, lehetünk. akármi is lesz az eredmény.