Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
legyen így, remélem h játszik!

ok akkor majd írok fb-n és megbeszéljük a részleteket!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
hiszem, ha látom Józsi 😊

btw, nézünk együtt mérkőzést ? Göbinek is szólok.
gabtsi
Én azon lepődnék meg, ha nem ő futna ki ellenetek.

Persze, én adom.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
hiszem, ha látom Józsi 😊

btw, nézünk együtt mérkőzést ? Göbinek is szólok.

több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
3.5 az a négy 😊 de vszleg elég lenne, a rájátszásra szinte biztosan.

én azt gondolom, hogy BB-vel csak etetnek minket egyelőre, mert ha Landry Jones játszik, akkor én nem látom, hogy miként nyernének. de jelen állás szerint meglepne ha BigBen kifutna ellenünk.

egyúttal a mai nappal beindul a Burfict-watch, mától edzhet elvileg. akárcsak Ogbuehi, bár ő nem akkora létkérdés.
gabtsi
Pedig Ben fog kezdeni. Már most is nagyon benne volt, hogy ő kezd.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Ha megverjük őket, akkor szerintem a pillanatnyi tie break miatt talán 4,5, de ezen nem fogunk összeveszni. 😀

Az OL-t jelen pillanatban nem nagyon kellene bolygatni, Burfict-re viszont nagy szükség lenne, mert a Steelersnek, de később a Ramsnek is az lehet a fegyvere ellenünk, ha a gyengécske LB soron átfutnak.
több mint 10 éve
3.5 az a négy 😊 de vszleg elég lenne, a rájátszásra szinte biztosan.

én azt gondolom, hogy BB-vel csak etetnek minket egyelőre, mert ha Landry Jones játszik, akkor én nem látom, hogy miként nyernének. de jelen állás szerint meglepne ha BigBen kifutna ellenünk.

egyúttal a mai nappal beindul a Burfict-watch, mától edzhet elvileg. akárcsak Ogbuehi, bár ő nem akkora létkérdés.

Szerkesztette: gabtsi

több mint 10 éve
A csapatok formája és a sérülések alapján meg kellene verni a Steelerst. Nem lesz könnyű biztos, hogy nagyon fel fogják magukat szívni, meg talán BB is lesz, de akkor is 😊
Már csak azért is, mert ha azt behúzzuk, a 4 meccs előnyből már csak matematikai esélye marad annak, hogy elbukjuk a csoportgyőzelmet.
több mint 10 éve
Steelers week 8)

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Jól alakult ez a hét is, bár nem nyert a csapat, de a Steelers kikapott.

Bengals 6-0
Steelers 4-3

Alakul.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hörinek üzenem, h a Cincinnati-t legközelebb NE ejtse nyolc t-vel... 😀
nhm
rajtttttttttttta leszek!

több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Valakinek van ötlete miért nem tudok rendelni semmit a Bengals shopból?
laoce
nekem se ment, de ebay-ről egy hét alatt megjött USA-ból ugyanaz a sapi... 😊
próbáld ott!
nhm
kell a kedvesemnek egy arizona mez is, gondoltam akkor rendelek egy pulóvert mert a burfict mezt drágállom 80$ ért
laoce
A baj az lesz, hogy még tax is lesz pluszban...
nhm
A SB n nem üldögélhetek mégsem mackógatyában 😊
laoce
király gabi ??!?!
gabtsi
Dehogy, csak rá céloztam 😊

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
laoce
próbáld ott!
nhm
kell a kedvesemnek egy arizona mez is, gondoltam akkor rendelek egy pulóvert mert a burfict mezt drágállom 80$ ért
laoce
nhm
laoce
király gabi ??!?!

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
laoce
próbáld ott!
nhm
A bandwagon járatai késnek, túl sokan vannak rajta 😛 😀
Collapo
Meg is sértődtem még csak 2006 óta vártam rá hogy végre valaki leírja hogy divatszurker vagyok 😊
laoce
Naná, hogy nem a kintiekre céloztam 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
laoce
próbáld ott!
nhm
laoce
nhm

több mint 10 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
laoce
próbáld ott!
nhm
laoce
több mint 10 éve
laoce
próbáld ott!
nhm
Collapo
Meg is sértődtem még csak 2006 óta vártam rá hogy végre valaki leírja hogy divatszurker vagyok 😊

több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
laoce
próbáld ott!
nhm

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
laoce
próbáld ott!
nhm

több mint 10 éve
laoce
próbáld ott!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A poén az egészben, hogy csak Dalton játszik jobban, mint tavaly, meg ugye felépültek a sérültek.
megyerikrisz
Csak.
Hmm.
Azon gondolkodom mostanában, hogy pont az említett dolgok miatt a tavalyi év 10 győzelme valójában hatalmas eredmény volt.
Persze sokra nem ment a csapat vele a fájó januári első körös vereség miatt, de kezdem más megvilágításban látni a tavalyi évet.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
En meg hitetlen vagyok mindig, de lehet, hogy csak nem merem elhinni. Olyan ez mikor a buliban a legjobb csaj radmosolyog, de kizártnak tartod hogy teged akar, pedig van olyan hogy vegul megis.

De sajnos januárig kell várni, hogy kideruljon, mert ugye az alapszakasz az kevés. Vagyis a jo játék az fasza meg minden, de azon az egy meccsen úgyis bármi lehet. De ha csak a jelenlegi szinten marad minden, akkor azt gondolom nem kell félnünk senkitől. Ez persze nem jelenti, hogy a patriots ellen mi lennénk az esélyesek, de egy jo meccset biztos tudnánk velük játszani. Ahogy bárkivel. Akkor meg ugye mar bármi lehet.

Ha a védelem viszont tudna picit fejlődni akkor vérmes reményeink lehetnek. A DL rendben van de az LB sor nagyon homályos es a secondaryben komoly kommunikációs problémák adódnak időnként. Burfict visszatérése segíthet mindkét ponton, jo lenne a decemberre-januárra igazán formába tudna lendulni.

Es ne sérüljön meg senki főleg ne az OL, Green, Eifert, Marvin Jones, Gino, Dunlap es Iloka.
gabtsi
Jött is egy S próbajátékra, bár szerintem csak unatkoznak Marvinék.
A poén az egészben, hogy csak Dalton játszik jobban, mint tavaly, meg ugye felépültek a sérültek. A DB még bőven tud javulni.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Pont én is azon agyaltam, hogy a csapat egyértelműen gyenge pontja most az LB sor. Varázsütésre még Burfict visszatérése sem fog ezen változtatni, de talán az megoldódna vele, hogy ha egy futó átjut a DL-en, akkor 20+ yardot jó eséllyel fut, mert az LB-k vagy nem érnek oda, vagy nem tudják levinni, csak miss tackle van. Lehet, hogy rosszul látom, de a secondary hibáit is ezzel próbálom magamnak magyarázni - a safty-knek be kell segíteni futás ellen, így az elszakadó elkapókra nem érnek oda. Aztán lehet, hogy ez csak kognitív disszonancia 😊

Ha már kívánságműsor: bárcsak ne lenne sérülés és az LB sor is találjon magára, és akkor már csak azt szeretném kérni, hogy Hill idén is olyan második félévet produkáljon mint ahogy tavaly játszott az utolsó 10 alapszakasz meccsen.
több mint 10 éve
En meg hitetlen vagyok mindig, de lehet, hogy csak nem merem elhinni. Olyan ez mikor a buliban a legjobb csaj radmosolyog, de kizártnak tartod hogy teged akar, pedig van olyan hogy vegul megis.

De sajnos januárig kell várni, hogy kideruljon, mert ugye az alapszakasz az kevés. Vagyis a jo játék az fasza meg minden, de azon az egy meccsen úgyis bármi lehet. De ha csak a jelenlegi szinten marad minden, akkor azt gondolom nem kell félnünk senkitől. Ez persze nem jelenti, hogy a patriots ellen mi lennénk az esélyesek, de egy jo meccset biztos tudnánk velük játszani. Ahogy bárkivel. Akkor meg ugye mar bármi lehet.

Ha a védelem viszont tudna picit fejlődni akkor vérmes reményeink lehetnek. A DL rendben van de az LB sor nagyon homályos es a secondaryben komoly kommunikációs problémák adódnak időnként. Burfict visszatérése segíthet mindkét ponton, jo lenne a decemberre-januárra igazán formába tudna lendulni.

Es ne sérüljön meg senki főleg ne az OL, Green, Eifert, Marvin Jones, Gino, Dunlap es Iloka.

több mint 10 éve
Nna szevasztok!
Off:Már annyira akartam írni, de sehogyse engedett belépni vhogy...olvastam végig, csak épp írni nem tudtam)

Nem írok az eddigi álomhoz semmit, qrva nagyok vagyunk!!!
Let's Roar!!!

Hörinek üzenem, h a Cincinnati-t legközelebb NE ejtse nyolc t-vel... 😀