Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
viszont pacman nagyon kell a Steelers WR-ek ellen, ígérte ma twitteren, hogy rendben lesz, ami egyszerűen MUST, mert Jennings nagyon gyenge sajnos.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 756
Ettől még ugyanúgy odateszi magát, ez azért látszik. Vagyis én így látom. A többi meg engem nem érdekel.

Az AFC állását pedig kénytelen vagyok betenni aláírásnak, amíg aktuális, annyira hihetetlen. Ha sokat látom, talán elhiszem.
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
engem az idegel még (a dropokon kívül), hogy amint van egy elkapása, ami ne adj isten first down, azonnal megy a niggerkedés, meg a szereplés, meg a pózolás. aztán meg ejti el sorban. lehetne sokkal szerényebben, pl Green minden felé tartó labdát leszedett ma, de egyszer nem láttam ilyet tőle.

gabtsi
hát, tényleg van egy stílusa, talán kicsit elszállt, hogy ő lett most itt az egyik kezdő WR (annyi év szopás után).

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 780 — Így remélem megfelelek nektek.....
engem az idegel még (a dropokon kívül), hogy amint van egy elkapása, ami ne adj isten first down, azonnal megy a niggerkedés, meg a szereplés, meg a pózolás. aztán meg ejti el sorban. lehetne sokkal szerényebben, pl Green minden felé tartó labdát leszedett ma, de egyszer nem láttam ilyet tőle.

Andyt viszont ki kell emelni megint, geci jó volt. ha jól emlékszem mind a három TD-je harmadikra jött. de ami a legjobban tetszett, mikor egyszer harmadikra ( kb 6-7 yardra) passzkísérlettel próbálkozunk, nem tud passzolni megindul. majd a LoS előtt egy pumpfake, a linebacker elment szotyiért ő meg kivágott a másik irányba és first down. kár, hogy visszafújták egy (talán) holding miatt, de ezer éves öreg rókáktól látsz ilyen playt, gyönyörű volt. sikongattam otthon. és no int.gabtsi
Na az tényleg nagy volt és nagyon drukkolok nektek, hogyha nekünk nem jön össze esetleg a szezon ti meneteljetek, az AFC-ből ti letettek a kedvenceim (pedig a KC-t is nagyon csípem de hát Dalton az Dalton és nem Cassel 😛 )
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/standings?category=conf
hát gecc, én még ilyet nem láttam. ott ülünk az AFC tetején 😀 hát mi van itt ?!?!!?! 😀

btw:
#Bengals Andy Dalton has 12 pass TD thru the 1st 8 games, the most by a rookie in his team's 1st 8 games of the season since the merger.

több mint 13 éve

Andyt viszont ki kell emelni megint, geci jó volt. ha jól emlékszem mind a három TD-je harmadikra jött. de ami a legjobban tetszett, mikor egyszer harmadikra ( kb 6-7 yardra) passzkísérlettel próbálkozunk, nem tud passzolni megindul. majd a LoS előtt egy pumpfake, a linebacker elment szotyiért ő meg kivágott a másik irányba és first down. kár, hogy visszafújták egy (talán) holding miatt, de ezer éves öreg rókáktól látsz ilyen playt, gyönyörű volt. sikongattam otthon. és no int.

több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Remelem Mikey nem haragszik meg ram emiatt a hozzaszolas miatt de azt hiszem Simpson nem tul megbizhato egyenlore. Nem tudnam igazan megfogalmazni mi is az ami hianyzik, de nem jatszik tul jol iden egyenlore, tul ingadozo a teljesitmenye szerintem (azert nem kopkodni akarom, mert nem arrol van szo hogy kurva szar)85
Hát szó, mi szó, a felé tartó labdák elég kis %-át kapja el, és csúnyán inkonzisztens, de első kezdő évében ez szerintem belefér.
Nem egy Green, ezt mindenki tudja, szóval neki lehet idő kell ahhoz, hogy konstansan dominálni tudjon.Mikey
Meglepne, ha a rendőrségi ügye nem befolyásolná a játékát. tuti Nehéz lehet így tökéletesen koncentrálni. Nem a meccseken, hanem a felkészülésnél. Az sem biztos, hogy jót tesz neki, hogy mindenki Greenről áradozik, már a camp óta.
Tényleg sok a drop és nehezen is szakad el. A legtöbb elkapása nagyon rázós. Szerencsére sokszor jól megcsinálja a nagy forgalomban is a catcheket, de így nehéz rá játszani. Viszont ha jól emlékeszem INT még nem ment róla.

Lesz jobb.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Csöcsös és Nelson hogy tolta most?Wyatt
A Dagi oldalán elég jókat futottunk, de a passprot nagyon nem ment. Összeszedett 2 büntetést is, úgyhogy nem volt jó napja. Nelson sem volt sokat tűzközelben, de volt 2 szép szerelése és nem hibázott.

több mint 13 éve
Remelem Mikey nem haragszik meg ram emiatt a hozzaszolas miatt de azt hiszem Simpson nem tul megbizhato egyenlore. Nem tudnam igazan megfogalmazni mi is az ami hianyzik, de nem jatszik tul jol iden egyenlore, tul ingadozo a teljesitmenye szerintem (azert nem kopkodni akarom, mert nem arrol van szo hogy kurva szar)85
Hát szó, mi szó, a felé tartó labdák elég kis %-át kapja el, és csúnyán inkonzisztens, de első kezdő évében ez szerintem belefér.
Nem egy Green, ezt mindenki tudja, szóval neki lehet idő kell ahhoz, hogy konstansan dominálni tudjon.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Csöcsös és Nelson hogy tolta most?

több mint 13 éve
Dunlap azt mondta az öltözőben, hogy csak görcsöt kapott. semmi komoly, viszont Leonard összeszedett egy kisebb sérülést, jövőhétre bizonytalan a játéka.gabtsi
hála Istennek.

na jó8 mindenkinek!

több mint 13 éve
Dunlap azt mondta az öltözőben, hogy csak görcsöt kapott. semmi komoly, viszont Leonard összeszedett egy kisebb sérülést, jövőhétre bizonytalan a játéka.

több mint 13 éve
Nagyon remelem hogy Dunlap nem serult meg, ha tudtok valamit rola legyszi majd kozljetek itt!

valamikor meg hatalmas dolgokra képes Simpson. Ki kéne egyensúlyozni a játékát és semmi gond nem lenne.

A.J. Green pedig fenomén. Elit elkapó lesz.

több mint 13 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Nagyon remelem hogy Dunlap nem serult meg, ha tudtok valamit rola legyszi majd kozljetek itt!

Remelem Mikey nem haragszik meg ram emiatt a hozzaszolas miatt de azt hiszem Simpson nem tul megbizhato egyenlore. Nem tudnam igazan megfogalmazni mi is az ami hianyzik, de nem jatszik tul jol iden egyenlore, tul ingadozo a teljesitmenye szerintem (azert nem kopkodni akarom, mert nem arrol van szo hogy kurva szar)

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
kÚrva nagy WIN!
Dunlap apukám mit osztott, egy igen jó ellenfél ellen. te jó ég.
Hall a múltheti szar után ma mit játszott szintén. meg az egész védelem a második félidőben!

de az offense is nagyon ott volt, mindenki. ha simpson és caldwell megtanulná elkapni a labdát, megaraj lenne.

több mint 13 éve
Légyszi a Vasas-Hollót ne írjátok be holnap estig, mert olvasgatni jönnék, de azt csak este tudom megnézni.

több mint 13 éve
Rush Cincinnati Bengals 874 — Rule The Jungle
és tegyük hozzá, 0 ponton tartottuk a titans-t a 2. félidőben.
legnagyobb win eddig.

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Na erre mondják, hogy nem Dalton vitte előre a csapatot....

Azért a második félidőben a védelem nagyon összekapta magát.
több mint 13 éve
Hát uraim, ez komoly kis meccs volt. -10ről győztünk, idegenben!
Green TD nélkül zárt, de nálam most futott be végérvényesen. Reméljük Dunlap is csak lepihent egy picit a végén. Ő nagyon kell jövő héten.
Parádé!

6-2 😊

Kérem kapcsolja ki!

több mint 13 éve
Rush Cincinnati Bengals 874 — Rule The Jungle
hát emberek, ezt is megéltük, kiszurkoltuk. 6-2!!!!
sajnos első félidőt nem láttam, de második nagyon rendben volt.

több mint 13 éve
Egy valamit biztosan nagyon tud ez a fiatal csapat: nyerni.
több mint 13 éve
6-2.

Nem is tudom mit mondjak.

több mint 13 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
Hihetetlenül telhetetlenek vagytok. Megint ő a legtöbbet sackelt és földrebaszott QB a ligában, gyakorlatilag az ucsó 6 évben kb. 5ödször is. Ráadásul minden második meccsen rábaszódik vagy 200 kiló a sérült lábára stb. Mit akartok még? 😛kishaszi
Hogy kapjon ki a Vasas a kövi hétvégén.Mikey
Zeusz odaadá a vizek felügyletét Poszeidonnak, slátá, hogy elégedett véle. Aztán odaadá Hádésznak az alvilágot, slőn a piszkos tizenkettőnek portája. Ezek után rimánkodák a tigrisek földjén és károgák a varjak, hogy rozsdásodjon meg az acélfal, mire Zeusz meghömbölödék és mutatja felébük az középső ujját😀kishaszi
jó ez a szöveg, de nálunk nem ez a vége! hahahaha
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 495 — Steelers fan
Hihetetlenül telhetetlenek vagytok. Megint ő a legtöbbet sackelt és földrebaszott QB a ligában, gyakorlatilag az ucsó 6 évben kb. 5ödször is. Ráadásul minden második meccsen rábaszódik vagy 200 kiló a sérült lábára stb. Mit akartok még? 😛kishaszi
Hogy kapjon ki a Vasas a kövi hétvégén.Mikey
Zeusz odaadá a vizek felügyletét Poszeidonnak, slátá, hogy elégedett véle. Aztán odaadá Hádésznak az alvilágot, slőn a piszkos tizenkettőnek portája. Ezek után rimánkodák a tigrisek földjén és károgák a varjak, hogy rozsdásodjon meg az acélfal, mire Zeusz meghömbölödék és mutatja felébük az középső ujját😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Hogy kapjon ki a Vasas a kövi hétvégén.