Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Ez nekem mindig olyan Fradi-Újpest feeling. Egy 0-0 sok sérülttel? Na jó, nem kell a sok sérült és inkább legyen 50-50, hagy előzzük őket a D tabellán.nasheem
Nálunk lassan nincs hova sérülni...
Ráadásul az utóbbi időkben valahogy a Ravens meccsek után mindig a dirty steelerek sérülnek és nem a szimpatikus hollók, érdekes módon...kishaszi
ne legyen sérülés, de azért BB-t töröljék már el egypárszor! 😊))
Flacco-nak mindegy, anélkül is tud qrva szar lenni, amúgy én bírom! 😊nhm
Hihetetlenül telhetetlenek vagytok. Megint ő a legtöbbet sackelt és földrebaszott QB a ligában, gyakorlatilag az ucsó 6 évben kb. 5ödször is. Ráadásul minden második meccsen rábaszódik vagy 200 kiló a sérült lábára stb. Mit akartok még?😛

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
A pinavadász eltörlését hagyják meg a Fisher-Price Package-nek! 😉

Amúgy inkább nyerjen a Bóóltimor. Őket se csípem, de még mindig ők a kevésbé rossz opció.Mikey
ámen! 😊
több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Alig egy óra múlva Cincinnati-Pittsburgh! Kár, hogy a LSU-Bama el fog csábítani.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Ráadásul az utóbbi időkben valahogy a Ravens meccsek után mindig a dirty steelerek sérülnek és nem a szimpatikus hollók, érdekes módon...kishaszi
Ezt inkább ne ide. Itt szerintem egy ilyet sem ismerünk 😊

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 756
A pinavadász eltörlését hagyják meg a Fisher-Price Package-nek! 😉

Amúgy inkább nyerjen a Bóóltimor. Őket se csípem, de még mindig ők a kevésbé rossz opció.
több mint 13 éve
na és urak, mit gondolunk, inkább ki nyerje az SNF-et ? ha már nem szívhat mindkettő. egy jó X kéne, de inkább hazai.gabtsi
Ez nekem mindig olyan Fradi-Újpest feeling. Egy 0-0 sok sérülttel? Na jó, nem kell a sok sérült és inkább legyen 50-50, hagy előzzük őket a D tabellán.nasheem
ne legyen sérülés, de azért BB-t töröljék már el egypárszor! 😊))
Flacco-nak mindegy, anélkül is tud qrva szar lenni, amúgy én bírom! 😊
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
na és urak, mit gondolunk, inkább ki nyerje az SNF-et ? ha már nem szívhat mindkettő. egy jó X kéne, de inkább hazai.gabtsi
Ráadásul az utóbbi időkben valahogy a Ravens meccsek után mindig a dirty steelerek sérülnek és nem a szimpatikus hollók, érdekes módon...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ez nekem mindig olyan Fradi-Újpest feeling. Egy 0-0 sok sérülttel? Na jó, nem kell a sok sérült és inkább legyen 50-50, hagy előzzük őket a D tabellán.

több mint 13 éve
Moch.. nagy kár basszus. Gresham-el mi van?

csináltam itt egy táblázatot a szavazásról 😊 (remélem így már nem felejtjük el)Rush
nu egy félidei elemzést megérnesutianap
egyelőre minden tuti, csak Shipley a bánatom, a többi úgy jó ahogy van!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Moch.. nagy kár basszus. Gresham-el mi van?

csináltam itt egy táblázatot a szavazásról 😊 (remélem így már nem felejtjük el)Rush
nu egy félidei elemzést megérne

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
lássáklássák mégcsak nem is kell maguknak agent provocateur

im, a probó savazásba mivel sokat lógok itten, sikerült beismernem egy csomó tikrist, elsőkép a minden Daltonok annyának pici fiát 😉sutianap
jah Lucky Luke rulez 😊
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hát én telibefosom a szimpátiát amíg versenyben vagyunk 😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Én Ravens winnek jobban örülnék, sokkal szimpatikusabb csapat mint a Burgh. 😊

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
én röfit szavaztam be.
amúgy szégyen, hogy dunlapra nem lehet szavazni, mert nem kezdő, és csak a playek 80 százalékát viszi.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
lássáklássák mégcsak nem is kell maguknak agent provocateur

im, a probó savazásba mivel sokat lógok itten, sikerült beismernem egy csomó tikrist, elsőkép a minden Daltonok annyának pici fiát 😉

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Nehezemre esik kimondani..de inkább a Vasas. Úgy be tudnánk fogni a Ravens-t..sőt...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
na és urak, mit gondolunk, inkább ki nyerje az SNF-et ? ha már nem szívhat mindkettő. egy jó X kéne, de inkább hazai.

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
és a Ravensszel még nem is játszottunk 😀gabtsi
Látom kezd elragadni a hév 😊

nasheem
ellenük hagyományosan jól megy, bár Flacco kedvenc célpontja már nincs ugye 😕
de továbbra se várok PO-t, csak jó játékot!gabtsi
emlékszem, tavaly a 2. körben Flacco nagyon hozta magát. 4picket dobott?

Egyébként mondtam én a szezon elején, hogy optimistának kell lenni. 😀

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
nemazé.
te mint főprovokátor, nehogy már felüljél egy ilyen gyenge próbálkozásnak 😊

több mint 13 éve
méne, csak én mondtam 7W-t, akko most mondhatom a magamét

több mint 13 éve
Én most kicsit féltem a Red Rifflet (just call me Andy)
Keményebb védelmek jönnek és a Hox ellen is megzavarodott, bár a második TD nagyon szép volt.Delonso_
nem éreztem azt annyira megzavarodásnak. az első INT sem volt teljesen az ő hibája sztem, bár tény h picit aluldobta, de megcsinálhatta volna Green a playt, a másodiknál telibeverte, de az öléből a védő kezébe pattant. tény, hogy nem megy még úgy a mély, ahogy kellene, de sztem sokkal előrébb tart mint bárki várta. a steelers és a ravens elllen a pass rush nem szokott gondot okozni, a fala erre épült, ellentétben a a gyors hox fronttal.

süti: nekemTene 😀

több mint 13 éve
mostmeg kezdtek átesni a lovicsek átoldalára
nézzük már meg azt a tippversenyt

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 756
Keményebb védelmek jönnek és a Hox ellen is megzavarodott, bár a második TD nagyon szép volt.Delonso_
Szerencsére senki nem várja el Andytől, hogy istenként tolja ezeken a meccseken. Biztosan lesz botrányos meccse is közte, de a tanulópénzt meg kell fizetni... igazából az lenne nagyon jó, ha kapna egy szolid futójátékot segítségként, mert a következő meccseken tuti nem fogja tudni egyedül a hátán vinni az offense-t úgy, ahogy eddig gyakorlatilag megtette. Ill. lehet, hogy tudja majd, ez kiderül, csak elvárni nem szabad tőle. Szóval Benson, Scott és a fal kapja össze magát!
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Keményebb védelmek jönnek és a Hox ellen is megzavarodott, bár a második TD nagyon szép volt.
több mint 13 éve
és a Ravensszel még nem is játszottunk 😀gabtsi
Látom kezd elragadni a hév 😊

nasheem
ellenük hagyományosan jól megy, bár Flacco kedvenc célpontja már nincs ugye 😕
de továbbra se várok PO-t, csak jó játékot!