Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Hihetetlenül telhetetlenek vagytok. Megint ő a legtöbbet sackelt és földrebaszott QB a ligában, gyakorlatilag az ucsó 6 évben kb. 5ödször is. Ráadásul minden második meccsen rábaszódik vagy 200 kiló a sérült lábára stb. Mit akartok még?😛ne legyen sérülés, de azért BB-t töröljék már el egypárszor! 😊))Ez nekem mindig olyan Fradi-Újpest feeling. Egy 0-0 sok sérülttel? Na jó, nem kell a sok sérült és inkább legyen 50-50, hagy előzzük őket a D tabellán.nasheemNálunk lassan nincs hova sérülni...
Ráadásul az utóbbi időkben valahogy a Ravens meccsek után mindig a dirty steelerek sérülnek és nem a szimpatikus hollók, érdekes módon...kishaszi
Flacco-nak mindegy, anélkül is tud qrva szar lenni, amúgy én bírom! 😊nhm
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
nhm
1 254
A pinavadász eltörlését hagyják meg a Fisher-Price Package-nek! 😉ámen! 😊
Amúgy inkább nyerjen a Bóóltimor. Őket se csípem, de még mindig ők a kevésbé rossz opció.Mikey
több mint 13 éve
Alig egy óra múlva Cincinnati-Pittsburgh! Kár, hogy a LSU-Bama el fog csábítani.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Ráadásul az utóbbi időkben valahogy a Ravens meccsek után mindig a dirty steelerek sérülnek és nem a szimpatikus hollók, érdekes módon...kishasziEzt inkább ne ide. Itt szerintem egy ilyet sem ismerünk 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 756
A pinavadász eltörlését hagyják meg a Fisher-Price Package-nek! 😉Amúgy inkább nyerjen a Bóóltimor. Őket se csípem, de még mindig ők a kevésbé rossz opció.
több mint 13 éve
nhm
1 254
ne legyen sérülés, de azért BB-t töröljék már el egypárszor! 😊))Nálunk lassan nincs hova sérülni...na és urak, mit gondolunk, inkább ki nyerje az SNF-et ? ha már nem szívhat mindkettő. egy jó X kéne, de inkább hazai.gabtsiEz nekem mindig olyan Fradi-Újpest feeling. Egy 0-0 sok sérülttel? Na jó, nem kell a sok sérült és inkább legyen 50-50, hagy előzzük őket a D tabellán.nasheem
Ráadásul az utóbbi időkben valahogy a Ravens meccsek után mindig a dirty steelerek sérülnek és nem a szimpatikus hollók, érdekes módon...kishaszi
Flacco-nak mindegy, anélkül is tud qrva szar lenni, amúgy én bírom! 😊
több mint 13 éve
Nálunk lassan nincs hova sérülni...na és urak, mit gondolunk, inkább ki nyerje az SNF-et ? ha már nem szívhat mindkettő. egy jó X kéne, de inkább hazai.gabtsiEz nekem mindig olyan Fradi-Újpest feeling. Egy 0-0 sok sérülttel? Na jó, nem kell a sok sérült és inkább legyen 50-50, hagy előzzük őket a D tabellán.nasheem
Ráadásul az utóbbi időkben valahogy a Ravens meccsek után mindig a dirty steelerek sérülnek és nem a szimpatikus hollók, érdekes módon...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
na és urak, mit gondolunk, inkább ki nyerje az SNF-et ? ha már nem szívhat mindkettő. egy jó X kéne, de inkább hazai.gabtsiEz nekem mindig olyan Fradi-Újpest feeling. Egy 0-0 sok sérülttel? Na jó, nem kell a sok sérült és inkább legyen 50-50, hagy előzzük őket a D tabellán.
több mint 13 éve
lássáklássák mégcsak nem is kell maguknak agent provocateurjah Lucky Luke rulez 😊
im, a probó savazásba mivel sokat lógok itten, sikerült beismernem egy csomó tikrist, elsőkép a minden Daltonok annyának pici fiát 😉sutianap
több mint 13 éve
hát én telibefosom a szimpátiát amíg versenyben vagyunk 😊
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
na és urak, mit gondolunk, inkább ki nyerje az SNF-et ? ha már nem szívhat mindkettő. egy jó X kéne, de inkább hazai.gabtsiÉn Ravens winnek jobban örülnék, sokkal szimpatikusabb csapat mint a Burgh. 😊
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
én röfit szavaztam be.amúgy szégyen, hogy dunlapra nem lehet szavazni, mert nem kezdő, és csak a playek 80 százalékát viszi.
több mint 13 éve
lássáklássák mégcsak nem is kell maguknak agent provocateurim, a probó savazásba mivel sokat lógok itten, sikerült beismernem egy csomó tikrist, elsőkép a minden Daltonok annyának pici fiát 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 915
na és urak, mit gondolunk, inkább ki nyerje az SNF-et ? ha már nem szívhat mindkettő. egy jó X kéne, de inkább hazai.gabtsiNehezemre esik kimondani..de inkább a Vasas. Úgy be tudnánk fogni a Ravens-t..sőt...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
na és urak, mit gondolunk, inkább ki nyerje az SNF-et ? ha már nem szívhat mindkettő. egy jó X kéne, de inkább hazai.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 915
emlékszem, tavaly a 2. körben Flacco nagyon hozta magát. 4picket dobott?ellenük hagyományosan jól megy, bár Flacco kedvenc célpontja már nincs ugye 😕és a Ravensszel még nem is játszottunk 😀gabtsiLátom kezd elragadni a hév 😊
nasheem
de továbbra se várok PO-t, csak jó játékot!gabtsi
Egyébként mondtam én a szezon elején, hogy optimistának kell lenni. 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
nemazé.te mint főprovokátor, nehogy már felüljél egy ilyen gyenge próbálkozásnak 😊
több mint 13 éve
méne, csak én mondtam 7W-t, akko most mondhatom a magamét
több mint 13 éve
Én most kicsit féltem a Red Rifflet (just call me Andy)nem éreztem azt annyira megzavarodásnak. az első INT sem volt teljesen az ő hibája sztem, bár tény h picit aluldobta, de megcsinálhatta volna Green a playt, a másodiknál telibeverte, de az öléből a védő kezébe pattant. tény, hogy nem megy még úgy a mély, ahogy kellene, de sztem sokkal előrébb tart mint bárki várta. a steelers és a ravens elllen a pass rush nem szokott gondot okozni, a fala erre épült, ellentétben a a gyors hox fronttal.
Keményebb védelmek jönnek és a Hox ellen is megzavarodott, bár a második TD nagyon szép volt.Delonso_
süti: nekemTene 😀
több mint 13 éve
mostmeg kezdtek átesni a lovicsek átoldaláranézzük már meg azt a tippversenyt
több mint 13 éve
Mikey
18 756
Én most kicsit féltem a Red Rifflet (just call me Andy)Szerencsére senki nem várja el Andytől, hogy istenként tolja ezeken a meccseken. Biztosan lesz botrányos meccse is közte, de a tanulópénzt meg kell fizetni... igazából az lenne nagyon jó, ha kapna egy szolid futójátékot segítségként, mert a következő meccseken tuti nem fogja tudni egyedül a hátán vinni az offense-t úgy, ahogy eddig gyakorlatilag megtette. Ill. lehet, hogy tudja majd, ez kiderül, csak elvárni nem szabad tőle. Szóval Benson, Scott és a fal kapja össze magát!
Keményebb védelmek jönnek és a Hox ellen is megzavarodott, bár a második TD nagyon szép volt.Delonso_
több mint 13 éve
Én most kicsit féltem a Red Rifflet (just call me Andy)Keményebb védelmek jönnek és a Hox ellen is megzavarodott, bár a második TD nagyon szép volt.
több mint 13 éve
ellenük hagyományosan jól megy, bár Flacco kedvenc célpontja már nincs ugye 😕és a Ravensszel még nem is játszottunk 😀gabtsiLátom kezd elragadni a hév 😊
nasheem
de továbbra se várok PO-t, csak jó játékot!