NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
97
20
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
"Jerome Simpson resumed team activities Friday afternoon, and after evaluating his readiness, the coaching staff has determined he will be active for today's game. Jerome's legal situation with regard to events of the past week remains completely unresolved and the Bengals believe it is not appropriate to act on any presumption of what may transpire."coaching staff nagyon vajszívű vele.. nehogy visszaüssön ez a későbbiekben... (már ha nem ítélik el).
Bengals release statement about Jerome Simpson's active status for today's game against the 49ers.Mikey
több mint 13 éve
...futás ellen.nem jó.simpson melegít!gabtsiSzerintetek őt, vagy Donald Drivert játszassam fantasyben? Mennyire jó most a 49ers secondary? 😊MarioAna
de jó viszont a front 7 😉petey
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
nem jó.simpson melegít!gabtsiSzerintetek őt, vagy Donald Drivert játszassam fantasyben? Mennyire jó most a 49ers secondary? 😊MarioAna
de jó viszont a front 7 😉
több mint 13 éve
kíváncsi vagyok boozzák e majd a parasztok, vagy lesz őrjöngés mindkét TD-jénél.
több mint 13 éve
Mikey
18 755
"Jerome Simpson resumed team activities Friday afternoon, and after evaluating his readiness, the coaching staff has determined he will be active for today's game. Jerome's legal situation with regard to events of the past week remains completely unresolved and the Bengals believe it is not appropriate to act on any presumption of what may transpire."Bengals release statement about Jerome Simpson's active status for today's game against the 49ers.
több mint 13 éve
#49ers WR Crabtree not going full go in warmups. Running with 1st team. Can't tell if he's still hurting or just a cool dude. Now dancing😀
több mint 13 éve
nálunk ML a lehető legjobb HC. nem vagyunk sikeresek, de ez nem az ő hibája. inkább Brown papa és a sorozatos szerencsétlenség miatt vagyunk ott ahol..
és mint korábban íródott, sokat tett a csapatért, és sok mindent kiharcolt magának.
több mint 13 éve
85
363
Mert Marvin idei munkájában mi nem tetszik?Az ideivel semmi, ezt irtam is, hanem altalanossagban hozzatartozik szerintem a rebuildinghez, hogy a hosszu evek ota nem tul sikeres edzot is meneszted hamar mindenki mast is
szerk.: Yahoo! Sports: Adam Jones One Of Eight NFL Players To Be Suspended
Vajon miért nem lepődök meg? (Kérdésem költői.)Mikey
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
simpson melegít!gabtsiSzerintetek őt, vagy Donald Drivert játszassam fantasyben? Mennyire jó most a 49ers secondary? 😊
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Mortensen: "Bengals plan to play WR Jerome Simpson vs. 49ers despite being excused from practice following marijuana bust at home this week."vassadiAccording to Bengals.com's Geoff Hobson, the Bengals will not confirm the report that Jerome Simpson is going to play against the 49ers this afternoon. According to Hobson, they are expected to announce his status before the inactive list comes down at 11:30 a.m. - Cincy Jungle
Gondolom megy a dilemmázás lelkesen a staff tagjai között, hogy mi lenne a helyes.
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Benson valószínűsíthető 3 meccses eltiltása miatt jövő héten Larry Johnson érkezik workoutra.vassadiVégülis tavaly előtt Benson sérülésekor már összehozott egy 100+ yardos meccset...
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Nagy dolgokat ne várj tőle.Benson valószínűsíthető 3 meccses eltiltása miatt jövő héten Larry Johnson érkezik workoutra.vassadijó az nekünk?!Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Benson valószínűsíthető 3 meccses eltiltása miatt jövő héten Larry Johnson érkezik workoutra.vassadijó az nekünk?!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
inkább koxoljon, az egyenes vonalba rántya a szürkeállományátMortensen: "Bengals plan to play WR Jerome Simpson vs. 49ers despite being excused from practice following marijuana bust at home this week."vassadimeccs előtt felnyom valami kúpot, aztán meg sem fog látszani rajta, h nem edzett napok óta. 😀Amadeus91
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Benson valószínűsíthető 3 meccses eltiltása miatt jövő héten Larry Johnson érkezik workoutra.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Mortensen: "Bengals plan to play WR Jerome Simpson vs. 49ers despite being excused from practice following marijuana bust at home this week."vassadimeccs előtt felnyom valami kúpot, aztán meg sem fog látszani rajta, h nem edzett napok óta. 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Mortensen: "Bengals plan to play WR Jerome Simpson vs. 49ers despite being excused from practice following marijuana bust at home this week."
több mint 13 éve
Mikey
18 755
@Rush: a jelenlegi CB keretet nézve Trent nálam is simán kezdő lenne. De hát a mi véleményünk nem számít...@MarioAna: de. Benson a jövő héttől lesz eltiltva. Bár szvsz inkább fog Leonard kezdeni, mint Scott, mégha osztozni is fognak a carryken. Ghee pedig a sérülései, és az ebből köveetkező nem megfelelő fejlődésének áldozata lett.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
érdekes lesz az biztos, lássuk mire képes scott kezdőként, tényleg annyira jó e, vagy jegeljük még.Még Benson kezd nem? Majd következő 3meccsen lesz Scott a kezdő.
simpson ügy nagyon érthetetlen és értelmetlen... lássuk mint hoznak ki belőle.
caldwell szerintem jól helyettesítheti őt, ettől nem tartok, inkább shipley kiesése lehet érdekes, illetve gresham játéka (egyszer jól megszórjuk labdákkal, máskor mintha pályán se lenne.. gondolom én ellenfél kérdése a dolog, majd most kiderül)
clements-et én már a pre meccseken is szidtam, erre a posztra nagyon jó lenne már a vérfrissítés.
apropó jennings-el mi a tököm van????Rush
Brandon Ghee-t amugy miért is vágtuk ki?
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
hát nekem trent egymagába sokkal ígéretesebb mint clements és jennings együttvéve.. 😉apropó jennings-el mi a tököm van????RushAmi Clements-cel. Fos. 😊
Komolyra véve: sérülésből jött vissza, gondolom a nickel corner felatadokon osztozik majd Trenttel.Mikey
szóval nem kéne elvenni tőle azt a kevéske játéklehetőséget is.
több mint 13 éve
Mikey
18 755
apropó jennings-el mi a tököm van????RushAmi Clements-cel. Fos. 😊
Komolyra véve: sérülésből jött vissza, gondolom a nickel corner felatadokon osztozik majd Trenttel.
több mint 13 éve
érdekes lesz az biztos, lássuk mire képes scott kezdőként, tényleg annyira jó e, vagy jegeljük még.simpson ügy nagyon érthetetlen és értelmetlen... lássuk mint hoznak ki belőle.
caldwell szerintem jól helyettesítheti őt, ettől nem tartok, inkább shipley kiesése lehet érdekes, illetve gresham játéka (egyszer jól megszórjuk labdákkal, máskor mintha pályán se lenne.. gondolom én ellenfél kérdése a dolog, majd most kiderül)
clements-et én már a pre meccseken is szidtam, erre a posztra nagyon jó lenne már a vérfrissítés.
apropó jennings-el mi a tököm van????
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Félek a mai meccstől nagyon, igazából csak Dalton nyerheti meg nekünk, nem hiszem hogy a futójátékunk megállíthatatlan lesz, esetleg még ha a Defense csinál pár turnovert amit pontra válthatunk, akkor meglehet. :nasheem: ment a PM! 😊
Burrow > Luck valaha is