NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
84
18
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Koszonom a segitseget mindenkinek, este pedig GO BENGALS! Erdekes merkozes lesz, lsd. a XVI. es a XXIII. SB-t... bar sok esely nincs ra, eltudnam kepzelni a XLVI.-ban magunkat ellenuk, vagy barki ellen. Nyilvan, a jelek sajnos nem erre mutatnak, plane hogy ezzel az ujabb uggyel megint sikerult erositeni a "bunozocsapat" sztereotipiat... ami persze ugy hianyzott, mint egy falat kenyer. :mad: De ettol fuugetlenul ertelemszeruen GO BENGALS! OVERCOME - ACHIEVE - WIN!
több mint 13 éve
a játékról kapta még az anyjától, mer olyan gyorsan itta a a jó tejet 😂 hát régen vótPacman Jones tuti nincs benne, Adam Jones esetleg.Egyébként honnan ered a neve, miről kapta? (tudom, hogy Pacman micsoda 😀, csak hogy Jones miről...)|MarioAna
(Még tavaly miután aláírt a Bengalshez, volt egy nyilatkozata Adamnek, miszerint örülne, ha mindenki elfelejtené a Pacman becenevét az újrakezdés reményében. Ezért írtam csak. Oké, meg mert szeretek kötözködni.)Mikey
szeretné a tabularázát, ha elfelejték a balhéit, főleg az ominózus NFL névhasználat megsértését a hipháppos kilengésnél.
mindenkinek jár még egy esély?
háp sajnálatos, hogy megin keverik, már megin - s mi van, ha tudományos kutatási célokkal volt nála ennyi?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Mert Marvin idei munkájában mi nem tetszik?szerk.: Yahoo! Sports: Adam Jones One Of Eight NFL Players To Be Suspended
Vajon miért nem lepődök meg? (Kérdésem költői.)
több mint 13 éve
85
363
Na mostanra jutottam el ode hogy vegigneztem a Denver meccset, par dolog tunt fel, ezeket ti is felhoztatok javareszt de azert megiscsak kiirom magambol:Simpson rengeteg drop, ez lehet hogy nem fog zavarni tobbet...
Gresham (egy Shipley) nincs kihasznalva, nem szabadna egy meccsre sem igy beszukulnie
ehhez kapcsolodik a playhivas, sokszor nagyon jo, de szerintem jobban meglovagolhattuk volna Dalton jo szeriajat a meccs vege fele a sok futas helyett
Clements sucks
DALTON
nagyon tetszik ahogy frissult a csapat es rebuilding van es nem ez alapjan a meccs alapjan de szerintem akkor lenne teljes a valtozas ha Marvin is lelepne
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Sziasztok,Itt inden fontosat megtalálsz egy helyen:
nem reg jottem hazaa USA-bol, eleg regen voltam itthon, akkor meg nem rajongtam az NFL-ert (kint jott a dolog). Most egy darabig vissza kell allnom, szoval kivancsi lennek a kozvetitesekre. Annyit mar tudok, hogy a SportTv a fordulok (szerintuk) legjobb merkozeseit adja, egyet. Na most, talan itt valaki meg tudja mondani: valamilyen stream-oldalon, vagy valahol lehet nezni Bengals meccseket? Koszi, Martymarty_boy
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=131
Illetve meccsidőben az eredménykövetés topikban megtalálod a saját meccsünk altopikját. Ott is előfordulnak linkek, ha nagyon ég a ház.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Nem hát. Küldj egy mail címet üzenetben és adom a hozzáférést. Most csak a Broncos zakó van fent, de ha akarod tölteni felteszem az utolsó 2 pre és az Browns meccset is. Írd majd meg.Szia! üdv itt!Ez a tárhely ez hol van merre van, ha nem titok 😛 ?MarioAna
én az atdhenet.tv -t nézem általában, elég jó minőségű (nálam) és mindig nézhető a meccsünk. Fordulók után, hála nasheem-nek, felkerül egy tárhelyre a meccsünk, ahonnan letöltheted kb. 1 órán belül csúcsminőségben. Szóval majd csak feltaláljuk magunkat. 😊Amadeus91
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Szia! üdv itt!Ez a tárhely ez hol van merre van, ha nem titok 😛 ?
én az atdhenet.tv -t nézem általában, elég jó minőségű (nálam) és mindig nézhető a meccsünk. Fordulók után, hála nasheem-nek, felkerül egy tárhelyre a meccsünk, ahonnan letöltheted kb. 1 órán belül csúcsminőségben. Szóval majd csak feltaláljuk magunkat. 😊Amadeus91
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
nhm
1 254
Sziasztok,Hi!
nem reg jottem hazaa USA-bol, eleg regen voltam itthon, akkor meg nem rajongtam az NFL-ert (kint jott a dolog). Most egy darabig vissza kell allnom, szoval kivancsi lennek a kozvetitesekre. Annyit mar tudok, hogy a SportTv a fordulok (szerintuk) legjobb merkozeseit adja, egyet. Na most, talan itt valaki meg tudja mondani: valamilyen stream-oldalon, vagy valahol lehet nezni Bengals meccseket? Koszi, Martymarty_boy
pl.:
firstrowsports.tv
Go Bengals!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Sziasztok,Szia! üdv itt!
én az atdhenet.tv -t nézem általában, elég jó minőségű (nálam) és mindig nézhető a meccsünk. Fordulók után, hála nasheem-nek, felkerül egy tárhelyre a meccsünk, ahonnan letöltheted kb. 1 órán belül csúcsminőségben. Szóval majd csak feltaláljuk magunkat. 😊
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok, nem reg jottem hazaa USA-bol, eleg regen voltam itthon, akkor meg nem rajongtam az NFL-ert (kint jott a dolog). Most egy darabig vissza kell allnom, szoval kivancsi lennek a kozvetitesekre. Annyit mar tudok, hogy a SportTv a fordulok (szerintuk) legjobb merkozeseit adja, egyet. Na most, talan itt valaki meg tudja mondani: valamilyen stream-oldalon, vagy valahol lehet nezni Bengals meccseket? Koszi, Marty
több mint 13 éve
Mikey
18 755
mintha itt is lett volna már "ügye", de lehet rosszul emlékszem.Amadeus91Egyszer tévesen lekapcsolták a közútellenőrök, ha jól emlékszem. Más nem rémlik.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
de nem ugyanaz az büntetőjogilag füvet szívni mint füvet terjeszteni.Pacman Jones tuti nincs benne, Adam Jones esetleg.Egyébként honnan ered a neve, miről kapta? (tudom, hogy Pacman micsoda 😀, csak hogy Jones miről...)
(Még tavaly miután aláírt a Bengalshez, volt egy nyilatkozata Adamnek, miszerint örülne, ha mindenki elfelejtené a Pacman becenevét az újrakezdés reményében. Ezért írtam csak. Oké, meg mert szeretek kötözködni.)Mikey
szerk: Amadeus91: Bensonnak is volt füves ügye tudtommal 😐MarioAna
Amúgy azt hiszem Benson-t ittas vezetésért rakta ki a Bears.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Pacman Jones tuti nincs benne, Adam Jones esetleg.Egyébként honnan ered a neve, miről kapta? (tudom, hogy Pacman micsoda 😀, csak hogy Jones miről...)
szerk: Amadeus91: Bensonnak is volt füves ügye tudtommal 😐
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Pacman Jones tuti nincs benne, Adam Jones esetleg.mintha itt is lett volna már "ügye", de lehet rosszul emlékszem.
Szóval meglepne, ha nem Adam Jones lenne az egyik a pletykált 7ből aki benne volt Don Simpson "drogmaffiájában".
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Pacman Jones tuti nincs benne, Adam Jones esetleg.(Még tavaly miután aláírt a Bengalshez, volt egy nyilatkozata Adamnek, miszerint örülne, ha mindenki elfelejtené a Pacman becenevét az újrakezdés reményében. Ezért írtam csak. Oké, meg mert szeretek kötözködni.)
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Ha Pacman Jones nincs benne, akkor senki.Neveket nem írtak sehol, csak azt, hogy állítólag 7en érintettek még. Ennyi erővel az egész csapat is benne lehet. Remélem kiderül, hogy a Brown família csak fedőszervként használta a franchiset, titkos üzelmeihez. Ez legalább megmagyarázna egy-két dolgot 😊nasheemMondjuk ha Simpson tényleg elosztó volt, akkor meglepő lenne, ha a csapatot nem ő látta volna el. A 7 játékos így nem is tűnik soknak 😊és kik lennének azok a játékosok, így pletyka szinten?Amadeus91
Amúgy tényleg csak pletyka.nasheem
több mint 13 éve
Neveket nem írtak sehol, csak azt, hogy állítólag 7en érintettek még. Ennyi erővel az egész csapat is benne lehet. Remélem kiderül, hogy a Brown família csak fedőszervként használta a franchiset, titkos üzelmeihez. Ez legalább megmagyarázna egy-két dolgot 😊és kik lennének azok a játékosok, így pletyka szinten?Amadeus91Green edzett tegnap, és minden bizonnyal játszik is a home openeren.Mondjuk ha Simpson tényleg elosztó volt, akkor meglepő lenne, ha a csapatot nem ő látta volna el. A 7 játékos így nem is tűnik soknak 😊
Geathers, Hudson és Moch ellenben nem.
Valamint, egy nagyon gyenge lábakon álló pletyka szerint további játékosok is érintettek lehetnek ebben a drog-ügyben.
Remélem, ez csak amolyan 'láttam azt, aki hallotta amikor mondták' szintű infó, és így semmi nem igaz belőle.Mikey
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
és kik lennének azok a játékosok, így pletyka szinten?Green edzett tegnap, és minden bizonnyal játszik is a home openeren.Mondjuk ha Simpson tényleg elosztó volt, akkor meglepő lenne, ha a csapatot nem ő látta volna el. A 7 játékos így nem is tűnik soknak 😊
Valamint, egy nagyon gyenge lábakon álló pletyka szerint további játékosok is érintettek lehetnek ebben a drog-ügyben.
Remélem, ez csak amolyan 'láttam azt, aki hallotta amikor mondták' szintű infó, és így semmi nem igaz belőle.Mikey
több mint 13 éve
Green edzett tegnap, és minden bizonnyal játszik is a home openeren.Mondjuk ha Simpson tényleg elosztó volt, akkor meglepő lenne, ha a csapatot nem ő látta volna el. A 7 játékos így nem is tűnik soknak 😊
Amúgy tényleg csak pletyka.
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Green edzett tegnap, és minden bizonnyal játszik is a home openeren.Geathers, Hudson és Moch ellenben nem.
Remélem, ez csak amolyan 'láttam azt, aki hallotta amikor mondták' szintű infó, és így semmi nem igaz belőle.
több mint 13 éve
nem én mondtam rátok hogy mindenki 0 😛 igaz-e nasheem 😉Én sem rátok... csak 2-3 kulcsemberre 😊
petey
Nyugi, bírom a 9erst, ha nem ellenünk játszotok. Gyerekkori élmény. Muterom nem is tudom milyen megfontolásból vett a 80as 90es évek fordulóján egy piros 49ers kötött pulcsit nekem. Először így pont a 49ers volt a kiválasztott csapat, de Montana és Young miatt azt hittem divatcsapat, így amikor tényleg le lehetett kezdeni követni itthon is a ligát, kerestem egy hozzám közelebb álló tipikus lúzer bandát 😊
több mint 13 éve
mivel? 😊 visszajövök, ha kikapunk is nyugi.lebecsülsz minket. :/ De, majd a meccs után gyere vissza a topikba. 😉Amadeus91Ezen kívül Mays immár full edzést tolt, azaz a 49ers ellen tuti játszani fog.Mikeyez csak nekünk jó 😉 ha kezdő S leszpetey
nem én mondtam rátok hogy mindenki 0 😛 igaz-e nasheem 😉
várom a meccset, Manny jó futás ellen, nem tudom ti mire használjátok, anno mi 3-4 rush LB-nek draftoltuk, de a sackeket nem halmozta ész nélkül.
Gondolom mi beállunk futásra és Daltonra bízzuk, nyerje meg passzal.
több mint 13 éve
GeoffHobsonCin Geoff HobsonSimpson not at #Bengals practice again. Lewis says he has been excused for second straight day. Would seem to make him very doubtful Sunday
Várható volt, de akkor is a büdös picsába....
több mint 13 éve
Nem kell minden hsz-t véresen komolyan venni nasheem.MikeyÉrtettem 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Nem kell minden hsz-t véresen komolyan venni nasheem.