NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
nehogymár egy kis fű miatt legyen vége a karrierjének, Benson is hányszor volt ilyen helyzetben aztán nah 😀MarioAnaThey had it all set up to receive supplies of high-grade marijuana from Northern California, and from there, it was being distributed from that residence
nekem ez nem űgy tűnik mintha kis fű lenne..khm 😂
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
nehogymár egy kis fű miatt legyen vége a karrierjének, Benson is hányszor volt ilyen helyzetben aztán nah 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Ez az egész nekem két dolog miatt nem tetszik.1) a rosteren lévő 53 játékosból nagyjából 47-ből kinéznék ilyet, de Simpsonból pont nem
2) pont akkor jön elő ez a sztori, amikor Simpson végre befut
El sem akarom hinni.
több mint 13 éve
nhm
1 254
pfff, ezt a barmot! 😕http://www.nfl.com/news/story/09000d5d822750c8/article/feds-home-of-bengals-simpson-a-pot-distribution-center?module=HP11_headline_stackHát ez gyönyörű. Elmegy ..csába Simpson ha igaz. Mi a szarért van rászorulva erre? Félt a lockouttól és valami mellékes után nézett? Teljesen kivagyok :o :o :onasheem
???85
mondjuk nem kevés cucc... 😊 egy darabig füstölhetett volna! ezt a faszt!
most akkor lehet keresgélni!
remélem másnál nem találnak semmit!
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d822750c8/article/feds-home-of-bengals-simpson-a-pot-distribution-center?module=HP11_headline_stackHát ez gyönyörű. Elmegy ..csába Simpson ha igaz. Mi a szarért van rászorulva erre? Félt a lockouttól és valami mellékes után nézett? Teljesen kivagyok :o :o :o
???85
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
85
363
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d822750c8/article/feds-home-of-bengals-simpson-a-pot-distribution-center?module=HP11_headline_stack???
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Azért azt jó látni, hogy Dalton 2 meccs után már nevet szerzett magának. Csak így tovább! 😉
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
És még egy apró stat. Már csak 3 QB áll INT nélkül a kezdők közül: Rodgers, Brees és... 😊 Pontosságban viszont Smith negyedik, de Dalton sem rossz a maga 9. helyével.
Simpson 16. yardokban, úgy hogy mindössze 8 elkapása volt (18szor célozta Dalton). Ezen azért van mit javítani. Fog is javulni pár nap múlva 😊
több mint 13 éve
Most nézem, hogy Benson kutya faxa Gorehoz képest, nem workhorse. Gore 57 snapnél volt fent a 60 támadó 9ers snapből. Benson is 50szer volt pályán, de Leonard 16 ill. Scott 4 alkalommal engedte pihenni. Azért az elég beszédes, hogy Scott ennyivel elmarad Leonard mögött. Ebből is az derül ki, hogy passz playeknél egyértelműen Leonard a preferált RB. A Rapidreporton volt is valami hír, hogy nem megy a tervezett rotáció Benson és Scott között.
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Denverben is Fanene kezdett, és volt fent többet pályán.Mondjuk ő még azon kevesek közé is tartozott a védelemből, aki jól is játszott.
Szóval szerintem marad majd ez a felállás a SF ellen is.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Viszont akkor Dunlap Time! (nem?)
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Két szösszenet a hivatalosról:- Whitworth is raving about the passion exhibited by rookie quarterback Andy Dalton.
“He’s not scared. At first he was quiet in the preseason, but he’s really jumped out of his shell,” Whitworth said. “The biggest thing for Andy right now is that he’s playing the game all in, heart on his sleeve. Passionate. That’s awesome. That’s something this team needs and it’s kind of something new for us. Offensively having a guy that fired up and that passionate while he’s playing is neat.”
- Left end Robert Geathers (shoulder), who didn't play Sunday, was on the side Wednesday pummelling director of rehab Nick Cosgray in a punching drill. SAM linebacker Dontay Moch (foot) is easing into running and looks to be getting closer by the week. Guard Otis Hudson (knee) is back full go and safety Talyor Mays (knee) looks to be just in time to play the Niners team that traded him a month ago.
Milyen szerencse, hogy Odom ki lett baszarintva: csak egy kezdő DE sérült.
több mint 13 éve
Max. 4. számú backnek minek?MikeyÖtödiknek, Peerman jobb 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Max. 4. számú backnek minek?
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Én bízom Dalton-ban most már. Ahogy nézem vissza a meccseket süt belőle, hogy vezére a csapatnak. Viszont a LB sorral kéne valamit kezdeni, nem értem pl. hogy Lawson mivel jobb mint B.Johnson.Egyébként RB: Portis sorra járja a csapatokat. Tudom, hogy sérülékeny, de csak egy Portis.
több mint 13 éve
nhm
1 254
oké! agreeigazad lehet, de én ugyanannyit várok el Mau-tól is mint Clements-től: maximumot!!! 😊 nem érdekel ki mennyi idős! hehenhmAkkor másként. A maximum nyújtása mellett Maunál benne van a hibázás lehetősége, Clementsnél nincs. 😉 Szvsz.
@joereedy: #bengals tryouts today: WR Armon Binns (signed to PS), RB Tyrell Sutton, DT Derek Landri, RB James Davis, RB Shaun Draughn, NT Gabe Watson
Nagyon nézegetik a DT-ket, és hát a három rosteren lévő nem is túl sok.
RB-ből szintén sosem lehet elég.Mikey
különben sztem Mau egész egyszerűen túlpörgött a múltkor!
több mint 13 éve
Mikey
18 755
igazad lehet, de én ugyanannyit várok el Mau-tól is mint Clements-től: maximumot!!! 😊 nem érdekel ki mennyi idős! hehenhmAkkor másként. A maximum nyújtása mellett Maunál benne van a hibázás lehetősége, Clementsnél nincs. 😉 Szvsz.
@joereedy: #bengals tryouts today: WR Armon Binns (signed to PS), RB Tyrell Sutton, DT Derek Landri, RB James Davis, RB Shaun Draughn, NT Gabe Watson
Nagyon nézegetik a DT-ket, és hát a három rosteren lévő nem is túl sok.
RB-ből szintén sosem lehet elég.
több mint 13 éve
Mau eddig Rivers kategóriának tűnik. Stabil kezdő, sőt kicsit több is, de nem hozza a nagy várakozásokat. Riversnek a draft pick tette magasra a lécet és azt sajnos veri, Mauért meg megörülnek a fan-ek és ehhez képest kevés nagy play tőle. Ezzel együtt fontos láncszemek. Ha Rivers van, akkor pl McGehee vagy 20%-kal kevesebbet futott volna vasárnap. Az meg simán győzelmet érhetett volna. Persze, ha, ha, ha...igazad lehet, de én ugyanannyit várok el Mau-tól is mint Clements-től: maximumot!!! 😊 nem érdekel ki mennyi idős! hehenhmszidjátok Clements-et, de aki emlékszik a meccsre, nagyon jól tudja, h Mau ugyanolyan fos volt! az elején meg szar!!! 😊nhmAzért ugyanannyira nem volt fos. Meg egyébként is, nem mindegy, hogy a 31 éves, "ezer éve" - ez így egymás után azért viccesen mutat, no mindegy - cornert játszó Clements a fos, vagy az MLB-ként élete 2. NFL meccsét játszó 24 éves Mau. Legalábbis nálam kicsit más az elvárt szint egyik és másik játékos irányába. 😊Mikey
több mint 13 éve
Bízom benne. Bensont sosem kedveltem, de elég keményen fut, csak nem mindig eredményesen, de ebbe a csapatba szerintem a vehemenciát tekintve pont ilyen futó kell. Vagy egy Jacobs fiatalabban.Nekem is döbbenet eddig Dalton érett játéka.Babetta 😀
Azonban egyetértek azokkal akik azt mondják, elég light védelmek ellen játszott eddig és ez jó is így.
Kis önbizalmat szerzett, megnézzük hol tart most. AJ és Babetta is egyre jobban nyomja, ahogy Csöcsiék is. Gresham nekem kevés volt az utolsó meccsen, Peko meg vadállat.Delonso_
Gresham nagyon sokszor csak blokkol. Alig van játékunk rá. Red zone-ban viszont aranyat ér. Rövidesen örökre megjegyzik ezt a nyugati parton is 😊nasheem
Bár a seconderyben lenne ennyi kraft.
több mint 13 éve
Nekem is döbbenet eddig Dalton érett játéka.Babetta 😀
Azonban egyetértek azokkal akik azt mondják, elég light védelmek ellen játszott eddig és ez jó is így.
Kis önbizalmat szerzett, megnézzük hol tart most. AJ és Babetta is egyre jobban nyomja, ahogy Csöcsiék is. Gresham nekem kevés volt az utolsó meccsen, Peko meg vadállat.Delonso_
Gresham nagyon sokszor csak blokkol. Alig van játékunk rá. Red zone-ban viszont aranyat ér. Rövidesen örökre megjegyzik ezt a nyugati parton is 😊
több mint 13 éve
nhm
1 254
igazad lehet, de én ugyanannyit várok el Mau-tól is mint Clements-től: maximumot!!! 😊 nem érdekel ki mennyi idős! heheszidjátok Clements-et, de aki emlékszik a meccsre, nagyon jól tudja, h Mau ugyanolyan fos volt! az elején meg szar!!! 😊nhmAzért ugyanannyira nem volt fos. Meg egyébként is, nem mindegy, hogy a 31 éves, "ezer éve" - ez így egymás után azért viccesen mutat, no mindegy - cornert játszó Clements a fos, vagy az MLB-ként élete 2. NFL meccsét játszó 24 éves Mau. Legalábbis nálam kicsit más az elvárt szint egyik és másik játékos irányába. 😊Mikey
több mint 13 éve
Nekem is döbbenet eddig Dalton érett játéka.Azonban egyetértek azokkal akik azt mondják, elég light védelmek ellen játszott eddig és ez jó is így.
Kis önbizalmat szerzett, megnézzük hol tart most. AJ és Babetta is egyre jobban nyomja, ahogy Csöcsiék is. Gresham nekem kevés volt az utolsó meccsen, Peko meg vadállat.
több mint 13 éve
Mikey
18 755
szidjátok Clements-et, de aki emlékszik a meccsre, nagyon jól tudja, h Mau ugyanolyan fos volt! az elején meg szar!!! 😊nhmAzért ugyanannyira nem volt fos. Meg egyébként is, nem mindegy, hogy a 31 éves, "ezer éve" - ez így egymás után azért viccesen mutat, no mindegy - cornert játszó Clements a fos, vagy az MLB-ként élete 2. NFL meccsét játszó 24 éves Mau. Legalábbis nálam kicsit más az elvárt szint egyik és másik játékos irányába. 😊
több mint 13 éve
nhm
1 254
legyen így! 😊nemár, gyerekek!szerintem meg Dalton még nem játszott erős front7 ellen 😉 meg azért rookie, nem all pro.
első meccs itthon: Győzni Kell!!!
(sztem Dalton "szétdobálja" őket...)nhm
Vasárnap meglátjuk, ne sérüljön meg senki.petey
ne sérüljön meg senki, és persze nyerjünk! 😊
több mint 13 éve
nemár, gyerekek!szerintem meg Dalton még nem játszott erős front7 ellen 😉 meg azért rookie, nem all pro.
első meccs itthon: Győzni Kell!!!
(sztem Dalton "szétdobálja" őket...)nhm
Vasárnap meglátjuk, ne sérüljön meg senki.