Bowldog Hálaadást!

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 13 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
szidjátok Clements-et, de aki emlékszik a meccsre, nagyon jól tudja, h Mau ugyanolyan fos volt! az elején meg szar!!! 😊
több mint 13 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
nemár, gyerekek!

első meccs itthon: Győzni Kell!!!

(sztem Dalton "szétdobálja" őket...)
több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Dunlap egy állat, de majd meglátod. 😉 Már most látom, ahogy A.J. forgatja Whitner-t meg a CB-t akit megbíztak az ő őrzésével . 😉Amadeus91
tudom, tetszetős a játéka. Withner eddig nem volt csalódás, Rogers ha fogja AJ-t akkor rendben leszünk szerintem. Lényeg a passz rush, az meg most megy, Daltont meg kell zavarni a coverage-el, mert mégiscsak rookie. 😊

Nincsenek az NFL-ben könnyű meccsek, győzelmek. Special Teamsben hogy álltok?
petey
Az STnk erős középszer. Nem ment el rajtuk meccs, de nem is tettek komolyabban hozzá.
A pass rushtól kiemelten nem félek. Dalton döbbenet, hogy milyen nyugodt nyomás alatt is, szétverni meg nem fogjátok mert a falunk szélei azért erősek. Sajnos középen van baj, de az is inkább a futásunkat öli, a passzjáték eddig jól ment, ha kellett.

Smith-t egyébként bírom, de félni nem félek tőle. Clements tényleg vak, de ha sokat nem nyalunk róla és a TE passzokat nem katasztrofálisan, hanem csak gyengén védjük, akkor nyerhető a meccs.
Ez lesz a vörös első hazai tétmeccse. Nyernie kell és pont.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 367 — Josh testamentuma
Úristen Clements és Withner reunion a pályán ...Brothers in Arms... epic...

Withner szarságát amúgy magam is eltúloztam kicsit. Annyira nem rossz ő, csak ahhoz képest nem volt jó, hogy 1. kör, és nyelte a pénzt... ugyanennyi jót nem tudok elmondani a derék Nate-ről!
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Dunlap egy állat, de majd meglátod. 😉 Már most látom, ahogy A.J. forgatja Whitner-t meg a CB-t akit megbíztak az ő őrzésével . 😉Amadeus91
tudom, tetszetős a játéka. Withner eddig nem volt csalódás, Rogers ha fogja AJ-t akkor rendben leszünk szerintem. Lényeg a passz rush, az meg most megy, Daltont meg kell zavarni a coverage-el, mert mégiscsak rookie. 😊

Nincsenek az NFL-ben könnyű meccsek, győzelmek. Special Teamsben hogy álltok?

Fogjátok meg a futást(az Ol-ünk nem tud lyukat nyitni, szóval ez könnyű), eddig ezt csinálta SEA és DAL is.
kösz Helm, ne madjuk meg ezt az örömöt 😛 ti viszont nyugodtan adjatok egy sallert a vörösöknek 😀

több mint 13 éve
Nem hikomat az a Broncos, csak környezettudatos 😊

A Ninersben pont nem az emberállomány a probléma, hanem az állandó vezető, és koncepcióváltás (komolyan, mint egy magyar állami vállalat), így aztán remek egyéni teljesítmények nem tudnak összeállni egy eredményes egésszé. Sok munka vár még rátok! (mondjuk én Sanyában nem hiszek, de ez nem ude tartozik)

Viszont én idén nem Steelersezem, sőt egyáltalán nem bandázom, de a Cicákkal szimpatizálok.
Dalton simán tehetséges, jó nevelést kap, akkor akármi is lehet. Szóval Pít barátság ide, vagy oda, remélem fenékbe billentenek Titeket.
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Hétvégén örülök hogy Clements lesz, remélem Edwardson. Pump fake és Nate el is ment szotyiért 😀petey
Ne hozd kellemetlen helyzetbe magad. Ha így folytatod, a meccs után fél évig be sem mersz majd nézni ebbe a topikba 😊
Edwards nulla. Smith-szel együtt meg dupla nulla, Gore idén szar. Ha Davist megfogjuk 10 alatt maradtok. Yardban talán nem, de pontban tuti 😉nasheem
Tudom, nálunk mindenki szar 😂 *remélem ez nem komoly volt részedről*

jaj, hát ismerjük Clements-t, double move, pump fake oszt jónapot, be is kapta.
Amadeus, Dunlop? Eddig sem a Hawks, sem a Boys nem vágta agyon, pont ő? :cool:petey
Dunlap egy állat, de majd meglátod. 😉 Már most látom, ahogy A.J. forgatja Whitner-t meg a CB-t akit megbíztak az ő őrzésével . 😉

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
[
nasheem!
Nem tudod, hogy kivel húztál ujjat 😀

pít!

Hoxban nincs pesszrássör, meg úgy általában semmi...
Nehogy már ránk 32. legjobb csapat elleni mérési eredményekre hivatkozzál a 29. ellen 😀
Amúgy Clements tényleg vadítóan izgalmassá tud tenni egy akár megnyert meccset is!Helmut Zimmer
Nemá Helm, inkognítóban akartam maradni :cool:
Ne mondd hogy nem rossz a DL-etek! Persze múlt vasárnap a Boys front7 kissé sok volt, de az nem a Bengals 😛
De ez az év vicce hogy mindenki 0 nálunk 😂 Baze egy hikomat Broncost nem vertetek meg. 😊
Gore persze hogy szar, mindig is az volt :rolleyes:

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
“You never want to see someone get hurt and Jordan Shipley means a lot to this team because he’s a great player and person,” said Whalen. “The way that he creates separation with his shiftiness and some of the moves that he makes in the slot are really helpful to watch, because he can get open against guys that are really good players. Even though I wasn’t playing, I’ve prepared for the opportunity and if it comes, I’ll make the most of it and do the best that I can.”

Mert minden rosszban van valami jó. NAGYON remélem, hogy Whalen normális bizonyítási lehetőséget kap majd. Szimpatikus kölyök, megérdemelné.
több mint 13 éve
Hétvégén örülök hogy Clements lesz, remélem Edwardson. Pump fake és Nate el is ment szotyiért 😀petey
Ne hozd kellemetlen helyzetbe magad. Ha így folytatod, a meccs után fél évig be sem mersz majd nézni ebbe a topikba 😊
Edwards nulla. Smith-szel együtt meg dupla nulla, Gore idén szar. Ha Davist megfogjuk 10 alatt maradtok. Yardban talán nem, de pontban tuti 😉nasheem

Amadeus, Dunlop? Eddig sem a Hawks, sem a Boys nem vágta agyon, pont ő? :cool:petey
nasheem!
Nem tudod, hogy kivel húztál ujjat 😀

pít!

Hoxban nincs pesszrássör, meg úgy általában semmi...
Nehogy már ránk 32. legjobb csapat elleni mérési eredményekre hivatkozzál a 29. ellen 😀
Amúgy Clements tényleg vadítóan izgalmassá tud tenni egy akár megnyert meccset is!
több mint 13 éve

Amadeus, Dunlop? Eddig sem a Hawks, sem a Boys nem vágta agyon, pont ő? :cool:

több mint 13 éve
funny lesz amúgy jön allmotor, brooks és madieu. itt ugye lawson, clements és mays. passzal tudunk nyerni, futással nem igen. szerencsére láttuk, hogy erre képes a csapat, ha a D újra baszni fog.gabtsi
És még add hozzá Whitnert. Őt különösen jó lenne forgatni, mint a trágyát. Szerencsére szarul futnak. Első hazai meccs. Jönnie kell!

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
funny lesz amúgy jön allmotor, brooks és madieu. itt ugye lawson, clements és mays. passzal tudunk nyerni, futással nem igen. szerencsére láttuk, hogy erre képes a csapat, ha a D újra baszni fog.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Edwards nulla. Smith-szel együtt meg dupla nulla, Gore idén szar. Ha Davist megfogjuk 10 alatt maradtok. Yardban talán nem, de pontban tuti 😉

több mint 13 éve
Na aztán két hét múlva tartjuk a "szokásos" éves derbinket. Gondolom már Ti is várjátok 😊Helmut Zimmer
rettentően...
nem is tudom hirtelen h hetet vagy nyolcat buktunk zsinórban. most se számítok másra.

több mint 13 éve
Na aztán két hét múlva tartjuk a "szokásos" éves derbinket. Gondolom már Ti is várjátok 😊Helmut Zimmer
A tavalyi meccs óta hideg ráz, ha rátok gondolok. Ráadásul idén egész pofás kis támadójátékotok van, úgyhogy sok jóra nem számítok. Bár tavaly meg biztos voltam a győzelmünkben, úgyhogy ez éppenséggel lehet jó előjel 😊

több mint 13 éve
Arról a Zimmer-ről beszélünk, aki még R. Nelson-ból is kihozta a jó teljesítményt, szóval Mays is még szép karriert futhat be nálunk.Amadeus91
Nelson-ra a "jobb teljesítmény" jelző talán helytállóbb, mert azért a sec időnként borzalmas dolgokat művel, abban meg ő is benne van. De egyébként tök igaz, ha Mays is javul annyit nálunk, mint tette azt Nelson, akkor nagyon rosszul nem járhatunk vele. Sőt!nasheem
Mondom, a gond vele az hogy abszolút nem tud fedezni, nulla, semmit. Persze megérdemel egy 2. esélyt, én is kedvelem, de minimum 3 év ha igazán foglalkoznak vele. A mi GM-ünk nem akarta, csak Singletary erősködött. De látod nem kapkodott érte senki.

meglepne ha nem Hall lenne Edwards-n. Egyébként, hogy faszméregessek 😀 Dunlap még azelőtt agyonüti az 1/1-s irányítótokat, mielőtt eldobhatná a labdát.

több mint 13 éve
Na aztán két hét múlva tartjuk a "szokásos" éves derbinket. Gondolom már Ti is várjátok 😊
több mint 13 éve
Arról a Zimmer-ről beszélünk, aki még R. Nelson-ból is kihozta a jó teljesítményt, szóval Mays is még szép karriert futhat be nálunk.Amadeus91
Nelson-ra a "jobb teljesítmény" jelző talán helytállóbb, mert azért a sec időnként borzalmas dolgokat művel, abban meg ő is benne van. De egyébként tök igaz, ha Mays is javul annyit nálunk, mint tette azt Nelson, akkor nagyon rosszul nem járhatunk vele. Sőt!nasheem
Mondom, a gond vele az hogy abszolút nem tud fedezni, nulla, semmit. Persze megérdemel egy 2. esélyt, én is kedvelem, de minimum 3 év ha igazán foglalkoznak vele. A mi GM-ünk nem akarta, csak Singletary erősködött. De látod nem kapkodott érte senki.

Hétvégén örülök hogy Clements lesz, remélem Edwardson. Pump fake és Nate el is ment szotyiért 😀

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
Mikey, miért ennyire ellenszenves neked Mays?nasheem
Valamiért zsigerből antipatikus az összes olyan játékos, akinek nulla tehetsége van, de legalább hatalmas média hype-ja.
Persze tudom, hogy egyikről sem feltétlen tehet a játékos, de hát ez van.

Örülök, hogy Binns került a PS-be. Valamilyen szinten bíztam is benne, hogy ő fog.
több mint 13 éve
Ezek szerint továbbra is Tate bénázik a return-ökkel, de örülök Hawkinsnek. Eléggé fűtheti a bizonyítási vágy. Kíváncsi leszek látjuk-e pályán. Szurkolok neki (is).

több mint 13 éve
shipley ACL szakadás ---> IR 😕 😕 😕
babyhawk v cosby ?
gabtsi
babyhawk a rosteren!
weapon!!

Armon Binns to PS

több mint 13 éve
When push came to shove on Sunday and offensive coordinator Jay Gruden started putting the game on Dalton's shoulders, largely abandoning the run, Dalton shined. He didn't look like a rookie at all, he looked like a seasoned veteran -- on and off the field. When he wasn't in the game, you could see him talking to his linemen and receivers on the sideline, pumping everybody up. Not only is that something that rookies might feel uncomfortable doing, it's also something Carson Palmer never did. Dalton has impressed the hell out of me so far and I for one, can't wait to see more on Sunday.

enji!

több mint 13 éve
Nelson-ra a "jobb teljesítmény" jelző talán helytállóbb, mert azért a sec időnként borzalmas dolgokat művel, abban meg ő is benne van. De egyébként tök igaz, ha Mays is javul annyit nálunk, mint tette azt Nelson, akkor nagyon rosszul nem járhatunk vele. Sőt!

több mint 13 éve
Arról a Zimmer-ről beszélünk, aki még R. Nelson-ból is kihozta a jó teljesítményt, szóval Mays is még szép karriert futhat be nálunk.