Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
AJ az nfl.com főoldalon!Nagyon jó kis videjó, nézzétek meg mindenképp:
http://www.nfl.com/videos/nfl-everything-to-prove/09000d5d8224b794/Everything-to-Prove-Episode-30-Part-1?module=HP11_cp
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Mikey
18 754
Bengals rookie quarterback Andy Dalton said Friday morning his bruised wrist has responded and he went out to practice at the Paul Brown Stadium grass fields ready to make every throw. On Thursday he had been kept to the shorter routes.“I’ll be full go,” Dalton said. “They limited me a little on what they wanted me to throw. I’ll throw it all (today).” - bengals.com
:cool:
több mint 13 éve
Mikey
18 754
Már régen Dalton miatt külön figyellek titeket, remélem nem sérül le, és lesz ideje megmutatni mit tud, szerintem sokan fognak még irigyelni miatta titeket.dandeszerintem is. hihetetlen magabiztos volt és kb. tökéletes dobások jellemezték már az első meccsén.
több mint 13 éve
nhm
1 254
Sziasztok!köszi,
Már régen Dalton miatt külön figyellek titeket, remélem nem sérül le, és lesz ideje megmutatni mit tud, szerintem sokan fognak még irigyelni miatta titeket. Úgyhogy hajrá bízom benne a csapat is épül köré tovább idővel, (meg ő is olyan lesz aki köré épülhet).dande
nem lenne rossz valakit ismét franchise QB-ként emlegeti... 😊
addig csak a munka,munka,munka, najó egy kis móka ... 😊
több mint 13 éve
Sziasztok!Már régen Dalton miatt külön figyellek titeket, remélem nem sérül le, és lesz ideje megmutatni mit tud, szerintem sokan fognak még irigyelni miatta titeket. Úgyhogy hajrá bízom benne a csapat is épül köré tovább idővel, (meg ő is olyan lesz aki köré épülhet).
több mint 13 éve
#bengals, by age, have youngest roster in the AFC (average age 25.74) and third-youngest in league. Have least amount of 30 and over w/2
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey
18 754
According to head coach Marvin Lewis, Bengals quarterback Andy Dalton will play on Sunday.---
Bengals tight end Jermaine Gresham could be one of the game's greatest tight ends ever. That's not the unbiased rhetoric of a fan that moonlights as a blogger for this great team. No. That's the opinion of the team's newest tight end Donald Lee.
“He’s going to be one of the greatest tight ends to ever play this game,” said Lee. “I didn’t know much about him, but watching him in practice, he looked like a wide receiver out there. I look at that guy as like a Randy Moss for this team. He’s a great guy and I feel blessed to be here and to be able to work with him.”
---
For the second straight day Bengals defensive end Robert Geathers, safety Taylor Mays and linebacker Dontay Moch didn't participate during Cincinnati's practice on Thursday. Moch isn't expected to return for awhile and we believe Mays' knee injury is likely on a day-to-day basis.
több mint 13 éve
Mikey
18 754
a nemrég kezdődött mai edzésen dalton dobál, és ahogy hobson írásából kiderül, szépen is.ez mindenképpen jó hír.
(én meg végre ráérek, így megtekintem a cleveland elleni csodát.)
szerk.: ja és a dokik aszongyák, adam jones nyaka immáron teljesen rendbejött. a 7. héten várjuk vissza!
több mint 13 éve
egyszerűbbnek ígérkezik mint a browns meccs.. orton nagyon gyengén játszott az első héten. szerintem simán van esélyünk ellenük..Nah, a Denvernél sok a hiányzó, szóval szerintem megütjük őket.ez nem lesz egyszerű, ha otthon játszanánk, azt mondanám simán nyerünk, de így...nhm
Sims meg azon a meccsen végig fos volt ha jól emlékszem...Amadeus91
aztán meglátjuk.
több mint 13 éve
nhm
1 254
Nah, a Denvernél sok a hiányzó, szóval szerintem megütjük őket.ez nem lesz egyszerű, ha otthon játszanánk, azt mondanám simán nyerünk, de így...
Sims meg azon a meccsen végig fos volt ha jól emlékszem...Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Nah, a Denvernél sok a hiányzó, szóval szerintem megütjük őket. Sims meg azon a meccsen végig fos volt ha jól emlékszem...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Mikey
18 754
Akkor másként, bár azt hittem enélkül is érthetó lesz: inkább emberi mint szakmai okokból szeretném, hogy Dunlap kezdjen.(Mert azt tudom jól, hogy nagyságrendi különbség nincs a kezdő és elsőszámú csere D-linemanek snapszámai között. Ennyit legalább.)
több mint 13 éve
nincs igazán jelentősége, annak, hogy ki a nevesítet kezdő.73 def playből 40 volt fent geathers, 32-t dunlap. MJ a legtöbb a DE-k közül 46-tal. szituációktól függ, hogy ki van a pályán.
ami meglepő volt, hogy csak 3 cb-vel játszottunk, dime-ban wilson játszott rendszerint.
több mint 13 éve
Mikey
18 754
Nem tudom, egyetlen véletlen bemozdulás miatt lesorolni valakit... háát... nem túl okos dolog szvsz.Szerencsére Zimmer ugyanúgy bízik benne azóta is. (Én is, bár ez nem számít.)
szerk.: fun fact, Lee az offense legidősebb tagja, egyedüliként 30-on felül. De az egész csapatból is csak Clements idősebb nála a maga 31 életévével.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Akkor kezdjen Dunlap és pihentessük bizonyos mennyiségű play után. Középen én Atkins-t kezdetném, megmondom őszintén, hogy Sims a tavalyi Saints meccs óta eléggé a rangsor alján van...
több mint 13 éve
Mikey
18 754
Nem a rotációval van baj, hanem azzal, hogy Geathers KEZD.A rotáció nagyon is jó dolog, mert miatta senki nem fárad le a meccs végére, hanem relatíve friss marad.
Apróság, meg egyébként is egyéni probléma, hogy nem szeretem Geathers neve mellé húzogatni a strigulákat a GS oszlopba. Ennyi az egész, nem több. 😊
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Dunlap szerintem felezhetne Fanenével snap számot tekintve, mindketten jól tolják limitált szituációkban, ahogy Geno Atkins is...én félek, hogy ha megszűnne a rotáció és all-down játékosok lennének akkor veszítenének az eredményességükből (pl mint Wallace Gilberry a Kansasnél, vagy a Packers DE-k rotációja). Szvsz
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Persze így van, de a kérdés nála az, hogy állat maradna-e a végén is. A barnák ellen nagyon ütött, hogy amikor passzolniuk kellett hátrányban, a fáradt tackle ellen folyamatosan terrorizálta McCoyt.Dunlap egy állat. Simán mehetne a kezdőbe egyből szerintem, már a Denver ellen.Amadeus91Azt mondjuk nem bánom, hogy Geathers nem edzett. Hátha játszani se tud majd, és akkor kezdhet Dunlap.😊 Dunlap-et én is megnézném az első snaptől kezdve, de félek, hogy ettől nem lennék eredményesebbek. Szerintem Zimmer sem okvetlenül játszatná folyamatosan, ha Geathers nem lesz hadra fogható. Rucker és Fanene egész jó volt, amikor pályára kerültek. Az viszont kétségtelen, hogy lassan ideje lenne Dunlap-nek all down end-dé válni.nasheem
(Tudom, gonosz vagyok, de hát ez van.)Mikey
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Dunlap egy állat. Simán mehetne a kezdőbe egyből szerintem, már a Denver ellen.Azt mondjuk nem bánom, hogy Geathers nem edzett. Hátha játszani se tud majd, és akkor kezdhet Dunlap.😊 Dunlap-et én is megnézném az első snaptől kezdve, de félek, hogy ettől nem lennék eredményesebbek. Szerintem Zimmer sem okvetlenül játszatná folyamatosan, ha Geathers nem lesz hadra fogható. Rucker és Fanene egész jó volt, amikor pályára kerültek. Az viszont kétségtelen, hogy lassan ideje lenne Dunlap-nek all down end-dé válni.nasheem
több mint 13 éve
Azt mondjuk nem bánom, hogy Geathers nem edzett. Hátha játszani se tud majd, és akkor kezdhet Dunlap.😊 Dunlap-et én is megnézném az első snaptől kezdve, de félek, hogy ettől nem lennék eredményesebbek. Szerintem Zimmer sem okvetlenül játszatná folyamatosan, ha Geathers nem lesz hadra fogható. Rucker és Fanene egész jó volt, amikor pályára kerültek. Az viszont kétségtelen, hogy lassan ideje lenne Dunlap-nek all down end-dé válni.
több mint 13 éve
Mikey
18 754
Azt mondjuk nem bánom, hogy Geathers nem edzett. Hátha játszani se tud majd, és akkor kezdhet Dunlap.(Tudom, gonosz vagyok, de hát ez van.)
több mint 13 éve
hát vszleg jobb játékos mint Chase.Egy CB sérülés rendesen orrba baszós lenne most. Hogy is vagyunk most? Hall, Clements, Trent és a félig egészséges Jennings, a PSben meg Ghee? Durván vékony. Meglepne, ha 2 napon belül nem érkezne CB.
blokkolni biztos jobban tud, és pár TD-t is leszedett már, úgyh a játék ezen elemében sem jön annyira zavarba.
mindenesetre murray elküldése, khm, hát szal cb poszton eddig se volt vmi minőségi depth, és soká van még az a hetedik forduló. persze nem egy darelle revis, de a TE poszttal úgy ahogy megvoltunkgabtsi
Közben Dalton nem dobált edzésen, Mays, Geathers és Moch teljesen kihagyta. Jennings mondjuk edzett.
több mint 13 éve
hát vszleg jobb játékos mint Chase.blokkolni biztos jobban tud, és pár TD-t is leszedett már, úgyh a játék ezen elemében sem jön annyira zavarba.
mindenesetre murray elküldése, khm, hát szal cb poszton eddig se volt vmi minőségi depth, és soká van még az a hetedik forduló. persze nem egy darelle revis, de a TE poszttal úgy ahogy megvoltunk
több mint 13 éve
Rosterre vettük Donald Lee-t és kiraktuk Murray-t. Érdekes, hogy nem Coffman-t.
több mint 13 éve
Plusz nekik collegeban is volt évente egy közös koktélpartijuk, szal Haden nem először játszott Green ellen szvsz ez is számít.így utólag LB Coverage, OL line (LG) az amin dolgozni kell még. Ezen kívül egész pofásak voltunk. Green nagyon idegelt, hogy eltűnt, aztán a semmiből hozott egy TD-t és megbocsátottam neki. 😀Amadeus91haden egészen elképesztően nyomta. nem sok ilyen képességű cornerrel fog találkozni a jövőben és nem is lesz többet első meccse az nfl-ben. de csak megnyerte a meccset végül 😊gabtsi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...