Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 754
hát igen, mindenkinek vannak hibái. 😉donald lee tight end, ill. lito sheppard és trevard lindley cornerek tegnap cincyben vizitáltak.
én mondjuk megvagyok mindhárom nélkül.
btw, az azért nagyon jó hír, hogy daltonnak "csak" zúzódása van. persze az sem kellemes dolog, de így legalább tuti játszik mile high cityben.
több mint 13 éve
küldeném Mikeynak 😉http://twitter.com/#!/maualuga58/status/113738436531326976
http://twitter.com/#!/DomataPeko/status/113738273393872897
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
A végén pedig úgy tűnik kicsit Boling nyakába varrják Red sérülését. Boling tényleg nagyon elfáradt a második félidőre, de esküszöm a hit előtt Livings engedte át Taylort. Legalábbis én nagyon úgy láttam. Ti?nasheemén úgy emlékszem cook és boling alkotta a double teamet taylorra, cook befordította de boling nem állt elég közel így kettejük között be tudott lépni. (de dalton tüzelt rögtön 😊 )
több mint 13 éve
nhm
1 254
Gabtsi írt korábban a field position csata fontosságáról. A cincinnati.com sportoldalán ugyan ezt emelik ki a cikk elején.én pl. nem is értem mér nem lehet ilyenkor kirúgni a stadionból azt a qrva labdát? 😊
http://news.cincinnati.com/article/20110912/SPT02/109130331/Huber-paid-his-one-poor-kick?odyssey=tab|topnews|text|Bengals
nasheem
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Gabtsi írt korábban a field position csata fontosságáról. A cincinnati.com sportoldalán ugyan ezt emelik ki a cikk elején.Élete első meccse, komolyabb pedig nem lett belőle. Livings meg am sem egy főnyeremény a falban. Egyébként én is Livings-t láttam.
http://news.cincinnati.com/article/20110912/SPT02/109130331/Huber-paid-his-one-poor-kick?odyssey=tab|topnews|text|Bengals
A végén pedig úgy tűnik kicsit Boling nyakába varrják Red sérülését. Boling tényleg nagyon elfáradt a második félidőre, de esküszöm a hit előtt Livings engedte át Taylort. Legalábbis én nagyon úgy láttam. Ti?nasheem
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
szánalmas az összes kinti power ranking író...MikeyHálás meló. Mindig szerettem volna olyan munkát, aminek az eredményét soha senki nem kéri számon rajtam... A PR és a mock írásnál ilyenebbet nem nagyon ismerek.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Gabtsi írt korábban a field position csata fontosságáról. A cincinnati.com sportoldalán ugyan ezt emelik ki a cikk elején.http://news.cincinnati.com/article/20110912/SPT02/109130331/Huber-paid-his-one-poor-kick?odyssey=tab|topnews|text|Bengals
A végén pedig úgy tűnik kicsit Boling nyakába varrják Red sérülését. Boling tényleg nagyon elfáradt a második félidőre, de esküszöm a hit előtt Livings engedte át Taylort. Legalábbis én nagyon úgy láttam. Ti?
több mint 13 éve
Mikey
18 754
szánalmas az összes kinti power ranking író...
több mint 13 éve
http://www.profootballweekly.com/2011/09/13/week-two-power-rankings-3Mint a talajvíz 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
No úgy tűnik a torrent fájlt hiába küldözgetem, azzal aktív account nélkül semmire nem mentek.el tudod nekem is küldeni?
Holnap felteszem a meccsünket a céges ftp-re és küldök mindenkinek hozzáférést. Onnan leszedhetitek. Remélem elég gyors lesz.nasheem
milyen formátum?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
daltonnak csak zúzódott a kézfeje. szerencsére nincs törés. kellemes lehet ha phil taylor a nyakadba esik.gabtsiHa muszáj a Taylorok közül választani, akkor inkább Taylor Momsen essen a nyakamba. 😉
több mint 13 éve
daltonnak csak zúzódott a kézfeje. szerencsére nincs törés. kellemes lehet ha phil taylor a nyakadba esik.
több mint 13 éve
nhm
1 254
Amen! 😊Brees-t tisztelem, de nem szeretem, de vszleg ez Sean Peyton miatt van, azt a fickót alapból rühellem, ne kérdezd miért! 😊:o
Palmer volt nekem is a kedvencem, vszleg nekem is Ő marad a QB, de nem baj, ha felnő Dalton a feladathoz!
jja és a Steelers ellen AZ A DRIVE, az minden idők... tudom, hogy érted miről beszélek... 😊nhm
érthetetlen, óriási csóka mindkettő 😊
és értem, remélem nem az volt a csúcs amit láttunk.gabtsi
több mint 13 éve
Brees-t tisztelem, de nem szeretem, de vszleg ez Sean Peyton miatt van, azt a fickót alapból rühellem, ne kérdezd miért! 😊:o
Palmer volt nekem is a kedvencem, vszleg nekem is Ő marad a QB, de nem baj, ha felnő Dalton a feladathoz!
jja és a Steelers ellen AZ A DRIVE, az minden idők... tudom, hogy érted miről beszélek... 😊nhm
érthetetlen, óriási csóka mindkettő 😊
és értem, remélem nem az volt a csúcs amit láttunk.
több mint 13 éve
Szerintem Palmer túl sokat gondolkodott és túl lassan felejtett. Ez ártott az önbizalmának, no meg a sérülés. Ott el is dőlt a sorsa. Megmaradt egy zseniális kezű, de fejben sebezhető QBnek. Top10, de nem top3 😕Mindezt tévéből 8000km-ről, úgyhogy ennyit a mélyelemzésemről 😊
Daltonban pont az tetszik, hogy jelen sincs a stressznek a viselkedésén.
több mint 13 éve
nhm
1 254
Brees-t tisztelem, de nem szeretem, de vszleg ez Sean Peyton miatt van, azt a fickót alapból rühellem, ne kérdezd miért! 😊lehet, hogy csak én látom így (Palmer kedvencem volt...) de szted nem hasonlít Palmerre a vörös??? már amikor Palmer tuti volt... 😊sztem nem. pont az ellentéte ha lehet ilyet mondani. Palmer a prototípus qb, 6-5 magas 230+ font, eszméletlen karral és egyéb fizikai adottságokkal. bármilyen dobást ülve meg tud csinálni 50-60 yardra, de az a gyilkos ösztön az valahogy hiányzott belőle. és nem volt igazi vezér sem, sose láttad, hogy üvölt valakivel (negatív v pozitív) tette a dolgát, eleinte kiválóan, aztán egyre kevesebb lelkesedéssel. ill teddy bruschinak volt egyszer egy érdekes nyilatkozata (igazságtartalmát megítélni nem tudom), miszerint könnyen zavarba hozható volt, a sémák folyamatos váltogatásával, nem igazán értette sokszor, hogy mi zajlik a pályán. most mintha egy szar qb-t írtam volna le, persze ez koránt sincs így, oda vitte a csapatot ahol előtte évtizedekig nem volt. de az igazi áttörést ő sem tudta elhozni, bár kétségtelen, hogy 2005-t kivéve sose volt igazán jó csapat mellette, akkor meg ki tudja mi lett volna a vége, ha nem sérül meg. óriási kedvencem lesz mindig is, mindentől függetlenül, mert egy hallatlan szerény és classy playa.
Steel haverom azt mondta: ebben a meccsben csak az volt értékelhető, hogy nem kellett fennmaradni éjjel... 😊 ez mindent elárul asszem! 😊nhm
andy dalton ezzel szemben, kisebb, súlyban és centiben is. sokkal gyengébb karral és sokkal limitáltabb képességekkel. de nagyon úgy tűnik, hogy fejben és vezetési képességben felülmúlhatja palmert (egy meccsen láttuk, így azért nehéz érdemben nyilatkozni), de az biztos, hogy neki a fizikai hiányosságait ellensúlyozni kell. sok éves veteránokat megszégyenítő nyugalommal és pontossággal játszott tegnap. persze nem a steelers ellen, de én álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen nyújt az első héten. volt audible, úgy tűnik látja, érti, hogy mi történik a pályán és mit kér tőle gruden. ahogy fejlődik, és nyílik meg számára a playbook reméljük úgy lesz egyre jobb és jobb, és még több mindent tud majd megmutatni. (hátha találtunk egy drew breest).gabtsi
jja és a Steelers ellen AZ A DRIVE, az minden idők... tudom, hogy érted miről beszélek... 😊
több mint 13 éve
lehet, hogy csak én látom így (Palmer kedvencem volt...) de szted nem hasonlít Palmerre a vörös??? már amikor Palmer tuti volt... 😊sztem nem. pont az ellentéte ha lehet ilyet mondani. Palmer a prototípus qb, 6-5 magas 230+ font, eszméletlen karral és egyéb fizikai adottságokkal. bármilyen dobást ülve meg tud csinálni 50-60 yardra, de az a gyilkos ösztön az valahogy hiányzott belőle. és nem volt igazi vezér sem, sose láttad, hogy üvölt valakivel (negatív v pozitív) tette a dolgát, eleinte kiválóan, aztán egyre kevesebb lelkesedéssel. ill teddy bruschinak volt egyszer egy érdekes nyilatkozata (igazságtartalmát megítélni nem tudom), miszerint könnyen zavarba hozható volt, a sémák folyamatos váltogatásával, nem igazán értette sokszor, hogy mi zajlik a pályán. most mintha egy szar qb-t írtam volna le, persze ez koránt sincs így, oda vitte a csapatot ahol előtte évtizedekig nem volt. de az igazi áttörést ő sem tudta elhozni, bár kétségtelen, hogy 2005-t kivéve sose volt igazán jó csapat mellette, akkor meg ki tudja mi lett volna a vége, ha nem sérül meg. óriási kedvencem lesz mindig is, mindentől függetlenül, mert egy hallatlan szerény és classy playa.
Steel haverom azt mondta: ebben a meccsben csak az volt értékelhető, hogy nem kellett fennmaradni éjjel... 😊 ez mindent elárul asszem! 😊nhm
andy dalton ezzel szemben, kisebb, súlyban és centiben is. sokkal gyengébb karral és sokkal limitáltabb képességekkel. de nagyon úgy tűnik, hogy fejben és vezetési képességben felülmúlhatja palmert (egy meccsen láttuk, így azért nehéz érdemben nyilatkozni), de az biztos, hogy neki a fizikai hiányosságait ellensúlyozni kell. sok éves veteránokat megszégyenítő nyugalommal és pontossággal játszott tegnap. persze nem a steelers ellen, de én álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen nyújt az első héten. volt audible, úgy tűnik látja, érti, hogy mi történik a pályán és mit kér tőle gruden. ahogy fejlődik, és nyílik meg számára a playbook reméljük úgy lesz egyre jobb és jobb, és még több mindent tud majd megmutatni. (hátha találtunk egy drew breest).
több mint 13 éve
nhm
1 254
nice! 😊lúfasztbtw, David Dunn (palmer ügynöke) bent volt a meccs után az öltözőben. (de nem azért 😀)lehet, hogy csak én látom így (Palmer kedvencem volt...) de szted nem hasonlít Palmerre a vörös??? már amikor Palmer tuti volt... 😊
Dalton nagyon meggyőző volt számomra. nem is akartam nagyon elhinni amit látok, olyan magabiztos és talpraesett volt. nyomástól sem ijedt meg simán bedobta szűk ablakba is.
BAL viszont gecikemény volt, szétszedték a vasast. de jön még kutyára teherautó. viszont ha a támadó és a védőfaluk így muzsikál tovább akkor lesz gond.gabtsi
"nu, legalább negyven alatt tartottuk őket" - bestever beköhögéssutianap
több mint 13 éve
nhm
1 254
No úgy tűnik a torrent fájlt hiába küldözgetem, azzal aktív account nélkül semmire nem mentek.király vagy! archiválom a szezont! 😊
Holnap felteszem a meccsünket a céges ftp-re és küldök mindenkinek hozzáférést. Onnan leszedhetitek. Remélem elég gyors lesz.nasheem
remélem jó hosszú lesz! 😉
több mint 13 éve
No úgy tűnik a torrent fájlt hiába küldözgetem, azzal aktív account nélkül semmire nem mentek. Holnap felteszem a meccsünket a céges ftp-re és küldök mindenkinek hozzáférést. Onnan leszedhetitek. Remélem elég gyors lesz.
több mint 13 éve
lúfasztbtw, David Dunn (palmer ügynöke) bent volt a meccs után az öltözőben. (de nem azért 😀)lehet, hogy csak én látom így (Palmer kedvencem volt...) de szted nem hasonlít Palmerre a vörös??? már amikor Palmer tuti volt... 😊
Dalton nagyon meggyőző volt számomra. nem is akartam nagyon elhinni amit látok, olyan magabiztos és talpraesett volt. nyomástól sem ijedt meg simán bedobta szűk ablakba is.
BAL viszont gecikemény volt, szétszedték a vasast. de jön még kutyára teherautó. viszont ha a támadó és a védőfaluk így muzsikál tovább akkor lesz gond.gabtsi
"nu, legalább negyven alatt tartottuk őket" - bestever beköhögés
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
2szer is próbáltam, de nem tudtam pm-et küldeni.Persze, szívesen elküldöm. Küldjetek mail címet PMben.nasheemsajnos nem enged újat... 😕nhmUgyanez a helyzet itt is, nem enged ujra regisztralni. Probaltam mindenkinek irni emailt innen, de azert itt is megkerdezem, ha valamelyikotoknek van meg hozzaferese (nasheem?) el tudna kuldeni hetente az aktualis fajlt? Sajnos en mas modon nem tudok meccset nezni innen 😕85
dióhéjban: el tudnád nekem is küldeni hetente a meccs fájlt?
persze csak ha nem gond! 😊
több mint 13 éve
nhm
1 254
btw, David Dunn (palmer ügynöke) bent volt a meccs után az öltözőben. (de nem azért 😀)lehet, hogy csak én látom így (Palmer kedvencem volt...) de szted nem hasonlít Palmerre a vörös??? már amikor Palmer tuti volt... 😊
Steel haverom azt mondta: ebben a meccsben csak az volt értékelhető, hogy nem kellett fennmaradni éjjel... 😊 ez mindent elárul asszem! 😊
több mint 13 éve
nhm
1 254
köszi a kielégítő választ!Ha csak a topic érdekel, íratkozz fel RSS-re. Amúgy meg állítsd hsz számot 75-re (az a legmagasabb), rakd könyvjelzőbe, majd amikor új oldal jön, újra be. Vagy egyszerűbb, ahogy nálam is van, ha magát a fórum kezdőlapját könyvjelzőződ, és akkor új hsz-ok gombbal simán eléred, ahol tartottál.Denyha arra gondolsz, hogy a legújabb legyen felül, olyan nincsaha, értem. 😕
ha csak új hsz-eket akarsz olvasni, akkor az új hozzászólások gombra nyomj a topic címe mellett és odaugrik, ameddig legutolsó belépésedkor olvastadDeny
és akkor azt nem lehet megcsinálni, hogy ha berakom a könyvjelzők közé, akkor ne kelljen mindig újból berakni a könyvjelzőkbe? (amikor mondjuk új oldal kezdődik...?nhm
több mint 13 éve
Ha csak a topic érdekel, íratkozz fel RSS-re. Amúgy meg állítsd hsz számot 75-re (az a legmagasabb), rakd könyvjelzőbe, majd amikor új oldal jön, újra be. Vagy egyszerűbb, ahogy nálam is van, ha magát a fórum kezdőlapját könyvjelzőződ, és akkor új hsz-ok gombbal simán eléred, ahol tartottál.aha, értem. 😕off:ha arra gondolsz, hogy a legújabb legyen felül, olyan nincs
mintha valahol olvastam volna... de nem találom: azt hogyan tudom beállítani a fórumon, hogy mindig a legfrissebb hozzászólás jelenjen meg, amikor belépek...?
előre is köszi, remélem érthető a kérdésem! 😊
onnhm
ha csak új hsz-eket akarsz olvasni, akkor az új hozzászólások gombra nyomj a topic címe mellett és odaugrik, ameddig legutolsó belépésedkor olvastadDeny
és akkor azt nem lehet megcsinálni, hogy ha berakom a könyvjelzők közé, akkor ne kelljen mindig újból berakni a könyvjelzőkbe? (amikor mondjuk új oldal kezdődik...?nhm