NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 754
Bengals WR Caldwell Could Have Even Bigger OpportunityJól leírja, amit én is gondolok.
Green, Caldwell, Whalen, Tate, Hawkins, Binns.
Hát hmm...
több mint 13 éve
így két tétmeccs után nem látom, hogy Clements miben erős. Bár lehet a kontraszt nagy (Hall vs Clements vagy épp JoJo vs Clements ..jóval találóbb az utóbbi).Amadeus91Tapasztalt 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
így két tétmeccs után nem látom, hogy Clements miben erős. Bár lehet a kontraszt nagy (Hall vs Clements vagy épp JoJo vs Clements ..jóval találóbb az utóbbi).nyilván..de ennek sincs értelme, hogy nagyanyám is lefutja Clements-t. Néztem a Decker TD előtt..köze nem volt az elkapóhoz. Monduk Nelson is bamba volt abban a szituációban, de az most más kérdés. Másik meg, hogy istentelenül körülményes...OK, értelek, de ne feledd, hogy ha csak ezen múlna, akkor aki gyorsabb az nyert is. Mindenki másban erős. A lényeg, hogy a gyengeségeidet próbáld kompenzálni azzal, amiben jó vagy. Persze ha egy CB 6sec alatt futja a 40yardot, akkor tök mindegy hogy olvassa a játékot, milyen magasra ugrik, stb. Clements azért szerencsére nem ennyire reménytelen.
Amadeus91
Egyébként ha csak a gyorsaságot és az ütközést nézzük, Mochból és Lawsonból liga top CB párost faraghatnánk 😊nasheem
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
nyilván..de ennek sincs értelme, hogy nagyanyám is lefutja Clements-t. Néztem a Decker TD előtt..köze nem volt az elkapóhoz. Monduk Nelson is bamba volt abban a szituációban, de az most más kérdés. Másik meg, hogy istentelenül körülményes...OK, értelek, de ne feledd, hogy ha csak ezen múlna, akkor aki gyorsabb az nyert is. Mindenki másban erős. A lényeg, hogy a gyengeségeidet próbáld kompenzálni azzal, amiben jó vagy. Persze ha egy CB 6sec alatt futja a 40yardot, akkor tök mindegy hogy olvassa a játékot, milyen magasra ugrik, stb. Clements azért szerencsére nem ennyire reménytelen.
Amadeus91
Egyébként ha csak a gyorsaságot és az ütközést nézzük, Mochból és Lawsonból liga top CB párost faraghatnánk 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 754
Egyelőre az egész védelem megérne nem egy, nem két misét.Talán csak a D-line kezdő négyese (Peko, Atkins, Mike Johnson, Fanene) hoz minimum elfogadható szintet.
Az offense viszont összességében jó. A passzjáték remek, a futójáték közepes. Csak a 3rd down offense vacak, de az legalább nagyon.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
nyilván..de ennek sincs értelme, hogy nagyanyám is lefutja Clements-t. Néztem a Decker TD előtt..köze nem volt az elkapóhoz. Monduk Nelson is bamba volt abban a szituációban, de az most más kérdés. Másik meg, hogy istentelenül körülményes...Jennings? Csak nem ilyen csiga..azt meg már meg lehet tanulni h neki fusson a másiknak...Persze, de időzítés kérdése, hogy PI vagy szerelés. Na, ezt már nehezebb tanulni.
Amadeus91
Kicsit leegyszerűsítettük a CB játékot 😊nasheem
egyébként a LB sor is (még mindig) megérne egy misét.
több mint 13 éve
Jennings? Csak nem ilyen csiga..azt meg már meg lehet tanulni h neki fusson a másiknak...Persze, de időzítés kérdése, hogy PI vagy szerelés. Na, ezt már nehezebb tanulni.
Amadeus91
Kicsit leegyszerűsítettük a CB játékot 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 754
Ha már ismét Broncos: Cosby aláírt Denverbe.Örülök, hogy talált magának csapatot.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Jennings? Csak nem ilyen csiga..azt meg már meg lehet tanulni h neki fusson a másiknak...egyébként megnézvén a Broncos meccset... hát Clements kurva gyenge... vele nagyon kezdeni kéne valamit. Meg a 3rd Down szituációk nem igen jönnek be.Amadeus91Az a baj, hogy vele sokat nem tudsz kezdeni már. Esetleg kihagyod a kezdőből, de amíg Adam Jones nem jön vissza, addig nincs normális alternatíva. Marad a reménykedés.nasheem
WR kérdésen gondolkodtam, hogy most, hogy Simpson lehet a hűvösön köt ki, akkor vagy kéne egy FA WR vagy Tate kell, hogy a visszahordáson kívül mást is csináljon.
am. röhej, hogy Pacman-t várjuk mint az Istent, tavaly meg JoJo és Hall mögött örült ha Nickel lehetett.
több mint 13 éve
egyébként megnézvén a Broncos meccset... hát Clements kurva gyenge... vele nagyon kezdeni kéne valamit. Meg a 3rd Down szituációk nem igen jönnek be.Amadeus91Az a baj, hogy vele sokat nem tudsz kezdeni már. Esetleg kihagyod a kezdőből, de amíg Adam Jones nem jön vissza, addig nincs normális alternatíva. Marad a reménykedés.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
egyébként megnézvén a Broncos meccset... hát Clements kurva gyenge... vele nagyon kezdeni kéne valamit. Meg a 3rd Down szituációk nem igen jönnek be.
több mint 13 éve
Palmer tud hokizni?Amadeus91Az gáz ha nem 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Mikey
18 754
Palmer tud hokizni?Amadeus91Skalde utolsó, nem kicsit ironikus mondata szerintem sokat elárul arról, hogy mennyire.
több mint 13 éve
Bakker pont most vittem el a faszikámat fantasybe és be akartam tenni, hátha jó lesz erre ekőbb kerül lehet dutyiba mint most hétvégén a pályára?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Mikey
18 754
Kis bulvár:The Cincinnati Cyclones, proud affiliate of the NHL’s Florida Panthers and Nashville Predators, announced today that they have offered a professional tryout to Carson Palmer. The tryout will take place on Thursday, September 29 at 7:00pm on the ice at U.S. Bank Arena.
“To be able to have an athlete such as Carson Palmer would be a major addition to this year’s club” said Cyclones Head Coach Jarrod Skalde. “Palmer’s leadership and command of a game in the offensive zone should help our squad this season. His skating ability, stick handling skills, and slapshot have yet to be seen but growing up in the hockey hotbed of Fresno, California…one can only think he’s a natural.”
😂
több mint 13 éve
Végülis beleillik a Pacman co. Benson sorrba... nem hiszem, hogy emiatt derékba törne az itteni karrierje, így is csúfolnak minket, hogy "sittesek".Amadeus91Ha kap pár hónap letöltendőt és Goodell-től mellé még némi kiegészítést, akkor az sokat nem fog használni a karrierjének. A csapatnak sem 😕
több mint 13 éve
Ja, egyre inkább úgy tűnik, hogy nem ússza meg. Ha csak őket fogják meg és a 8,5 fonton kívül nem találnak mást, azt ki lehet egy jó ügyvéddel magyarázni. Most viszont úgy tűnik, hogy egy egész hálózatot (illetve annak egy részét) füleltek le. Ebből tuti vádemelés no meg egy jókora nfl eltiltás lesz akkor is, ha nem varrják be. Persze a szerepéről még sokat nem tudni. Collins érintettségéről szintén semmit.Bassza meg, idén köthetett volna egy sokmilkás hosszútávú szerződést ez a hülye gyerek...
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
am meg lehet ezért droppolgat ennyit mert haluzik a pályán. 😀 nem lepne meg ha közben azt ordibálná "Kiss da Baby".
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Végülis beleillik a Pacman co. Benson sorrba... nem hiszem, hogy emiatt derékba törne az itteni karrierje, így is csúfolnak minket, hogy "sittesek".
több mint 13 éve
igen, erre gondolok leginkább. bár olvasva a híreket egyre forróbb a story.azt nehezen hiszem, hogy bármilyen nagy hal lenne simspon a kérdésben, az a 2.5 font amit postáztak sztem az entourage-nak volt elég pár hétre, nem hiszem h ő látta el greater cincinnatit zölddel.
problémásabb, hogy még többet találtak a házban.
ami fura, hogy nem tartóztatták le őket, aminek oka lehet, hogy a nő vette át a csomagot, de a házkutatás eredményes volt (úgy tűnik)
nyilván drogtesztet kellett végezni simpsonnak és collinsnak is, a lockout vége óta, de ezek problémás eredménye nem tudom mennyire nyilvános. (a múlt héten pedzegettek egy botrány a premier league-ben, hogy hány sztár kokainfogyasztását tussolta el a klubja és a liga együtt).
kurvára nem jó hír, de remélem nem lesz belőle semmi komoly.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
akurvaéletbe!Ha esetleg arra gondolsz, hogy a könnyűdrogok mennyire üldözendők vagy sem, az szerintem ebben a történetben most tök mindegy. Lehet így vagy úgy látni, mindkét álláspont mellett lehet érvelni. Ami érthetetlen, hogy mi a szar szüksége volt erre. Nem tudja felmérni, hogy mit kockáztat és mit nyer? Simpson nem is tűnt annak a "butaniggernek", akit bele lehet rángatni minden szarba. Komolyan felfoghatatlan.
hát ez de kellett. a privát véleményemet nem írom le mert lehet sokaknak nem tetszene.gabtsi
több mint 13 éve
Mikey
18 754
Mikor az ember végre azt hihetné, hogy minden szép és jó, akkor beüt a szar. Mindig bazmeg, MINDIG.Nagyon le vagyok törve. Imádott Jerome-om is ennyire buta lenne? Komolyan nem akarom elhinni.
több mint 13 éve
akurvaéletbe!hát ez de kellett. a privát véleményemet nem írom le mert lehet sokaknak nem tetszene.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Pontosan. Terjesztő volt, illetve elosztó. Ez nagyon durva és ha igaz akkor elmegy az anyjába. Az egyik legnagyobb kedvencem a csapatból, de akkor is. Olyan mintha gyomron basztak volna.nehogymár egy kis fű miatt legyen vége a karrierjének, Benson is hányszor volt ilyen helyzetben aztán nah 😀MarioAnaThey had it all set up to receive supplies of high-grade marijuana from Northern California, and from there, it was being distributed from that residence
nekem ez nem űgy tűnik mintha kis fű lenne..khm 😂petey
Tudom, hogy a marijuana még nem heroin, de basszus, minek kellett ilyen faszságba keveredni? Kicsit messze van a megélhetési bűnöző szinttől.
De addig inkább nem ugatok, amíg ki nem derül, hogy mennyire sáros.