NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 14 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 527 — Bengals fan
Lewis and Bengals defensive line coach Jay Hayes took a trip to Alabama to watch Fairley work out during Auburn's pro day on April 1. According to Joe Reedy, Lewis isn't buying all the negative hype about the lineman.

"He's got a real good personality in watching him interact with teammates. I don't see some of the characteristics that some people have compared him to," Lewis said.Cincy Jungle
Hehehe.Mikey
Kimaradt a "Magnetic" 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Lewis and Bengals defensive line coach Jay Hayes took a trip to Alabama to watch Fairley work out during Auburn's pro day on April 1. According to Joe Reedy, Lewis isn't buying all the negative hype about the lineman.

"He's got a real good personality in watching him interact with teammates. I don't see some of the characteristics that some people have compared him to," Lewis said.Cincy Jungle
Hehehe.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/6482/palmer_nem_megy_sehova

mi az isten értelme van ennek a qrva makacsságnak? Most az kell, hogy visszavonuljon egy 29-30 éves irányító? így is úgy is új QB lesz itt.. legalább hozzuk ki a legtöbbet a helyzetből...Amadeus91
Na ez az amire a kizárás miatt esélyünk sincs. Per pillanat tök mind1 ki mit mond.

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 168
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/6482/palmer_nem_megy_sehova

mi az isten értelme van ennek a qrva makacsságnak? Most az kell, hogy visszavonuljon egy 29-30 éves irányító? így is úgy is új QB lesz itt.. legalább hozzuk ki a legtöbbet a helyzetből...
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én azzal nyugtatom magam, hogy draft témában az se igaz amit kérdeznek.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Nem röhögte el magát, amikor ezt mondta??Mikey
Vagy ő röhögött vagy mi fogunk sírni 😊
Általában azzal nyugtatom magam, hogy sokkal jobban értenek hozzá, mint mi innen a távolból, de ha ez a gondolatmenet 100%-osan működne, akkor nem lenne ennyi ordas nagy bust.

több mint 14 éve
Nem röhögte el magát, amikor ezt mondta??

több mint 14 éve
http://www.nfl.com/draft/story/09000d5d81f1f243/article/qb-or-not-qb-bengals-lewis-mum-despite-praise-for-newton?module=HP_headlines

"He's a real fine NFL prospect," said Lewis, who attended Newton's pro day last month. "He's got a great, great personality. Magnetic."
több mint 14 éve
De leginkább egyik se, részemről.

Ilyenkor tudok örülni annak, hogy CBA hiányában nem lehet játékosokat cserélni.Mikey
Newtonban legalább potenciál... pontosabban a potenciál reménye meglenne. Kolbi már megmutatta mit tud. Sokat nem láttam játszani, de az alapján elképesztően sok lenne érte egy első körös jog.nasheem
Az 1. kör szerintem is nagyon sok!
2. kört megér, szerintem! (ha az Nektek nincs sorry, ennyire nem vagyok képben)
Ismeri a modern MkIII o rendszereket, túl van a tűzkeresztségen, de még lehet köré csapatot tenni. Texasi srác, 1 órával mindenki előtt érkezik edzésre, és eggyel később távozik. Karja van, spirált tud dobni. A döntéshozatal terén még van hova fejlődnie, de az közel sem annyira borzalmas. Newton biztos potenciálisan brilliáns, amit sok munkával fényesre lehet csiszolni, csak kérdés, hogy van-e időtök, és ami még fontosabb olyan szakember gárdátok, amely kihozza ebből a srácból a benne szunnyadó lehetőséget...

üdv
HHelmut Zimmer
Köszi a kiegészítést. A második körben a 35. pick a miénk, azaz majdnem első kör😊 Érdekes, amit Kolbról írsz. Kicsit meg is nyugtatott.
Sajnos csak olyan 2010es meccseit (Skins, Boys, 49ers) láttam, ahol enyhén szólva nem brillírozott. Ha jól emlékszem mindhárom Eagles zakó lett. Nagyon bizonytalannak (önbizalom hiányosnak ???) tűnt. Tudom, Vick-kel a padon átvenni a McNabb örökséget örökséget nem a világ legsimább feladata, de a Palmer batyut átvenni a dzsungelben sem sokkal egyszerűbb ennél. Az vitathatatlan, hogy kevésbé kockázatos választás, mint bármelyik idei prospect, de tartok tőle, hogy csak a középszerhez lenne elég. Kolb mellé egy brutál jó fal és hasonló futójáték kellene, ezekben meg vélhetően jövőre sem mi leszünk a ligaetalon. 😕 Éppen ezért szerintem akkor nyerjük a legtöbbet Kolbbal, ha a trade keretében pick(ek) is jönnének vele.

több mint 14 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 902 — secret level
Akkor már inkább Newton mint Kolb...Amadeus91

Ilyenkor tudok örülni annak, hogy CBA hiányában nem lehet játékosokat cserélni.Mikey
Newtonban legalább potenciál... pontosabban a potenciál reménye meglenne. Kolbi már megmutatta mit tud. Sokat nem láttam játszani, de az alapján elképesztően sok lenne érte egy első körös jog.nasheem
Az 1. kör szerintem is nagyon sok!
2. kört megér, szerintem! (ha az Nektek nincs sorry, ennyire nem vagyok képben)
Ismeri a modern MkIII o rendszereket, túl van a tűzkeresztségen, de még lehet köré csapatot tenni. Texasi srác, 1 órával mindenki előtt érkezik edzésre, és eggyel később távozik. Karja van, spirált tud dobni. A döntéshozatal terén még van hova fejlődnie, de az közel sem annyira borzalmas. Newton biztos potenciálisan brilliáns, amit sok munkával fényesre lehet csiszolni, csak kérdés, hogy van-e időtök, és ami még fontosabb olyan szakember gárdátok, amely kihozza ebből a srácból a benne szunnyadó lehetőséget...

üdv
H
több mint 14 éve
Erről inkább a Jags faneket kéne kérdezni. Ők talán inkább tudnak arról valamit, hogy kedvenc csapatuk ki iránt érdeklődik.

De ha már kérdezted, szerintem simán.

több mint 14 éve
MarioAna 1 997
Szerintetek előfordulhat, hogy a Jax 1/16-re elviszi Pondert? 😛

Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve

Newtonban legalább potenciál... pontosabban a potenciál reménye meglenne. Kolbi már megmutatta mit tud. Sokat nem láttam játszani, de az alapján elképesztően sok lenne érte egy első körös jog.

több mint 14 éve

Ilyenkor tudok örülni annak, hogy CBA hiányában nem lehet játékosokat cserélni.

több mint 14 éve
Mondjuk nekem Gabberttel semmi gondom nem lenne.

Persze 1/4-et ő sem ér, de ő benne legalább látom azt, hogy az NFL-ben sokra viheti. (Ellenben ugye Newtonnal.)Mikey
Nekem is csak ennyi bajom van vele, illetve még annyi, hogy a sokkal lejjebb taksált Ponder jobban tetszene, mert szerintem könnyebb megtanítani Pondert mélyet passzolni, mint Gabbert-et csapatot vezetni.

több mint 14 éve
Akkor már inkább Newton mint Kolb.... Kolb-bal sem lennénk előrébb.
több mint 14 éve
sefter szerint beszálltunk Kolb érdeklődőinek szűk körébe, tekintve h Andy Reed 1.(+) körre tartja, remélem h kacsa.

több mint 14 éve
Mondjuk nekem Gabberttel semmi gondom nem lenne.

Persze 1/4-et ő sem ér, de ő benne legalább látom azt, hogy az NFL-ben sokra viheti. (Ellenben ugye Newtonnal.)

több mint 14 éve
Közben Reedy Gabbert-tel ijesztget.

több mint 14 éve
az hogy immár hagyományszerűen külön napon van a második kör, sem segíti az ügyet. külön szerencse a tradere egyáltalán nem kapható Bill papa kezében van az első pick, így ha valakinek kell és szerinte akár első kör végét is megér (szerintem igen, lásd alább), szó nélkül jönni fog.

szóval ahogy takibácsi is írta a szurkolói mock topikban, a legjobb opció a trade down lenne, 20-25 körül szó nélkül vinném Pondert (és térdre imához, hogy Austin érjen el 35re és alló fasszal szaladok át az erzsébethidon hétfő reggel).

(persze tudom h nem érdemes emberekbe szeretni, se nőkbe se draftolásra váró újoncba)gabtsi
😀

Hosszában vagy keresztben? Mármint a hídon merre. Mindkettőnek megvan a bája 😊

több mint 14 éve
az hogy immár hagyományszerűen külön napon van a második kör, sem segíti az ügyet. külön szerencse a tradere egyáltalán nem kapható Bill papa kezében van az első pick, így ha valakinek kell és szerinte akár első kör végét is megér (szerintem igen, lásd alább), szó nélkül jönni fog.

szóval ahogy takibácsi is írta a szurkolói mock topikban, a legjobb opció a trade down lenne, 20-25 körül szó nélkül vinném Pondert (és térdre imához, hogy Austin érjen el 35re és alló fasszal szaladok át az erzsébethidon hétfő reggel).

(persze tudom h nem érdemes emberekbe szeretni, se nőkbe se draftolásra váró újoncba)

több mint 14 éve
MarioAna 1 997
Commentary: Why it should be Ponder

Ámen.Mikey
Nekem van egy olyan félelmem, hogy Ponder nem marad bent 2/4ig, valaki rárabol az első kör végén 😕 .
Pedig szívesen látnám én is benne az új franchise QB-t...

Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
Commentary: Why it should be Ponder

Ámen.

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 063 — Lájkold a zsűrit!
sztem egyik sem, úgy értettem, hogy aki holnap segít = nem QBgabtsi
agreed 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
sztem egyik sem, úgy értettem, hogy aki holnap segít = nem QB