NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
egyrészt nem need, 3 kezdő szintű OLB van a rosteren (ok johnson fa), ráadásul a 4-3-ba olb ilyen magasan még nagyobb vicc mint a wr. lásd aron curry, kieth rivers. egyszerűen nem tud olyan hatással lenni a csapatra h megérje. 3-4be pass rushernek persze egészen más tészta. oda szó nélkül.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 168
De akkor ki jön 1/4-re? Green-ről túl sokat beszélnek... van annyira elit a DL class idén, hogy odahúzzunk? Igazából nem tudom, hogy M. Johnson #93 most OLB vagy DE lesz-e? Mert ha OLB akkor még jól is jön egy DE. DT meg szerintem Peko és Atkins. Meg kéne próbálni, hogy Geno mennyit bír kezdőként.Amadeus91
sok scenario lehetséges. QB-t húzni kell ez majdnem biztos, és jó eséllyel ha nem egy qb kell hanem valamelyik, akkor azért jönni kell. tehát ha jön green 1/4re, akkor jó eséllyel QB jön a második húzásra. ha jönni kell érte vissza az elsőbe, akkor azt azt jelenti vszleg, hogy az első három húzásunk elmegy két O playara, holott a védelemben is bőven lenne mit toldozni. és nem late round bizonytalanokkal. DL-be mindenképpen kell több ember is (hacsak depth miatt is), S se ártanal, és hát a szokásos CB pick se maradhat el.

szóval ez miatt én még nem vagyok eladva a Green picken, de sokkal jobbat nem látok én se jelenleg (bár az én boardomon PP az első). a legideálisabb az lenne ha le tudnánk jönni a #4ről, és nyugodtan húzhatnánk qb-t 15-20 körül, és mehetnénk tovább extra pickekkel.gabtsi
bár kicsi az esélye, de ha Von Miller ha bent marad 4. pickig?
több mint 14 éve
De akkor ki jön 1/4-re? Green-ről túl sokat beszélnek... van annyira elit a DL class idén, hogy odahúzzunk? Igazából nem tudom, hogy M. Johnson #93 most OLB vagy DE lesz-e? Mert ha OLB akkor még jól is jön egy DE. DT meg szerintem Peko és Atkins. Meg kéne próbálni, hogy Geno mennyit bír kezdőként.Amadeus91
sok scenario lehetséges. QB-t húzni kell ez majdnem biztos, és jó eséllyel ha nem egy qb kell hanem valamelyik, akkor azért jönni kell. tehát ha jön green 1/4re, akkor jó eséllyel QB jön a második húzásra. ha jönni kell érte vissza az elsőbe, akkor azt azt jelenti vszleg, hogy az első három húzásunk elmegy két O playara, holott a védelemben is bőven lenne mit toldozni. és nem late round bizonytalanokkal. DL-be mindenképpen kell több ember is (hacsak depth miatt is), S se ártanal, és hát a szokásos CB pick se maradhat el.

szóval ez miatt én még nem vagyok eladva a Green picken, de sokkal jobbat nem látok én se jelenleg (bár az én boardomon PP az első). a legideálisabb az lenne ha le tudnánk jönni a #4ről, és nyugodtan húzhatnánk qb-t 15-20 körül, és mehetnénk tovább extra pickekkel.

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
meglepődnék azért. de in Höri we trust!gabtsi
Stanzi Ohioban lakik, sutyiban is el lehet menni hozzá tárgyalni 😀

több mint 14 éve
De akkor ki jön 1/4-re? Green-ről túl sokat beszélnek... van annyira elit a DL class idén, hogy odahúzzunk? Igazából nem tudom, hogy M. Johnson #93 most OLB vagy DE lesz-e? Mert ha OLB akkor még jól is jön egy DE. DT meg szerintem Peko és Atkins. Meg kéne próbálni, hogy Geno mennyit bír kezdőként.
több mint 14 éve
meglepődnék azért. de in Höri we trust!

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Pont azért fog Stanzi jönni 2/3-ra, mert felőle nagy a kuss. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 527 — Bengals fan
jajajagabtsi
CP1, CP2 és Dalton az a 3 opció, ami után nem vetném ki magam az ablakon. Stanzi is ilyen, de róla néma csend felénk.
Akkora pechünk csak nem lesz, hogy ebből a hármasból senki nem lesz bent a második húzásunkra.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
jajaja

több mint 14 éve
btw, a szmörével is lesz újabb találka, szintém PW, pénteken.gabtsi
Dalton?

több mint 14 éve
milyen ingram pletyka ?? olvasok pár bengals-távoli forrást de nem találkoztam ingram pletykával, csak Hörinél.

btw, a szmörével is lesz újabb találka, szintém PW, pénteken.

több mint 14 éve
Erről a Ingram-s pletykáról mit gondoltok? Hogy vele építenénk újra az offense-t. Kéne egy futó, de csak nem 1/4-re.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Matt Flynnről mit gondolunk urak ? JT első jó ötletének tűnik, ha jól emlékszem vissza blogger pályafutására.gabtsi
Jó rég láttam. Mikor jött a ligába? 4-5 éve? UDFA volt ha jól emlékszem. Azóta gondolom kb annyit lehetett pályán, mint nálunk JP. Mondjuk a kis Palminál biztos jobb backup.
Ponder igen jó lenne. Tényleg, Höri emberével nem beszélgettünk még? Ő nem érdekli Marvinékat?nasheem
Flynn 2007-es NCAA bajnok a Glenn Dorsey-féle LSU-val.
Draftolták is hátul.
Idén villogott a Pats elleni MNF-en, ezért van kinyalva a segge.

több mint 14 éve
Matt Flynnről mit gondolunk urak ? JT első jó ötletének tűnik, ha jól emlékszem vissza blogger pályafutására.gabtsi
Jó rég láttam. Mikor jött a ligába? 4-5 éve? UDFA volt ha jól emlékszem. Azóta gondolom kb annyit lehetett pályán, mint nálunk JP. Mondjuk a kis Palminál biztos jobb backup.
Ponder igen jó lenne. Tényleg, Höri emberével nem beszélgettünk még? Ő nem érdekli Marvinékat?

több mint 14 éve
az új CP-vel lesz második találka is, ezúttal egy privát workoutra utazik dallasba marv és gruden.

:fingerscrossed:

több mint 14 éve
Backupnak jöhet.

több mint 14 éve
Matt Flynnről mit gondolunk urak ? JT első jó ötletének tűnik, ha jól emlékszem vissza blogger pályafutására.

több mint 14 éve
én sztem még mindig olyan részeg lennék, hogy nem igen tudnék se írni se beszélni. 😀

több mint 14 éve
Azt nem tudom, miről beszélnénk, ha nyerne egy SB-t a csapat. 😊 Perfekt szezon 19 shutouttal? 😀

több mint 14 éve
tavaly ilyenkor superbowlról beszéltünk, amit most a 4-12 hatására lejjebb adtunk 😀

több mint 14 éve
Lényegesen könnyebbnek tűnik, mint a tavalyi volt. Külön tetszetős, hogy az utolsó 4 meccsből hármat a Paul Brownban játszik majd a csapat. Ez jól jönne, ha úgy alakulna, hogy a playoffért harcolna a csapat.

Azért valahol fura, hogy egy 4-12 után is playoffról beszélgetünk. 😊 Más egy ilyen szezon után álmodni se... 😊

több mint 14 éve
én remélem h CP. vagy ez, vagy az.

több mint 14 éve
elég jó schedule. rájátszás a minimum 😊gabtsi
Ha lenne QBnk, akkor egy 6-3-as kezdés kijöhetne belőle, amiből meg simán lehetne PO. Kár, hogy lövésünk sincs, hogy ki kapja az első snapet, no meg arról sem, hogy mikor 😕

több mint 14 éve
elég jó schedule. rájátszás a minimum 😊

több mint 14 éve
Ha lesz szezon, ilyen lesz:
BENGALS 2011 SCHEDULE
Day Date Opponent Time Location
PRESEASON
Fri. Aug. 12 at Detroit 7:30 p.m. Ford Field
Sun. Aug. 21 at N.Y. Jets 7 p.m. New Meadowlands Stadium
Thu. Aug. 25 CAROLINA 7 p.m. Paul Brown Stadium
Thu. Sept. 1 INDIANAPOLIS 7 p.m. Paul Brown Stadium
REGULAR SEASON
Sun. Sept. 11 at Cleveland 1 p.m. Cleveland Browns Stadium
Sun. Sept. 18 at Denver 4:15 p.m. INVESCO Field at Mile High
Sun. Sept. 25 SAN FRANCISCO 1 p.m. Paul Brown Stadium
Sun. Oct. 2 BUFFALO 1 p.m. Paul Brown Stadium
Sun. Oct. 9 at Jacksonville 1 p.m. Everbank Field
Sun. Oct. 16 INDIANAPOLIS 1 p.m. Paul Brown Stadium
--BYE--
Sun. Oct. 30 at Seattle 4:15 p.m. Qwest Field
Sun. Nov. 6 at Tennessee 4:05 p.m. LP Field
Sun. Nov. 13 PITTSBURGH 1 p.m. Paul Brown Stadium
Sun. Nov. 20 at Baltimore* 1 p.m. M&T Bank Stadium
Sun. Nov. 27 CLEVELAND* 1 p.m. Paul Brown Stadium
Sun. Dec. 4 at Pittsburgh* 1 p.m. Heinz Field
Sun. Dec. 11 HOUSTON* 1 p.m. Paul Brown Stadium
Sun. Dec. 18 at St. Louis* 1 p.m. Edward Jones Dome
Sat. Dec. 24 ARIZONA 1 p.m. Paul Brown Stadium
Sun. Jan. 1 BALTIMORE* 1 p.m. Paul Brown Stadium

A pihenőig igen kellemes és utána sem veszett nehéz. arra lenne egy nagyobb összegű fogadásom, hogy idén nem a miénk lesz a legmagasabb ellenfélerősség mutató. Kérdés mit hozunk ki belőle.