NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
2
1
2:15, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
A Dunta-s rész azért erős túlzás...adam8Én személy szerint nagyon nem szeretem, és úgy emlékszek, hogy Texans topikban sem síratták meg nagyon amikor elment tőlük.
Idén nem figyeltem annyira a játékát, lehet fejlődött annyit hogy egy szolíd kezdő szintet talán megüt, de nem tartom top 20-ba érdemes CB-nek, Tracy Porter, Brandon Carr pl nálam előrébb vannak, és ők meg még csak a listán sincsenek rajta.
Peace
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/23050/power-rankings-top-10-nfl-cornerbacksPedig nagyjából rendben van, Winfield 6. helye egy vicc, oda mondjuk én Routt-ot, McCourty helyére meg Brandon Flowerst sorolnám.
rettenet bohóc, nem is kommentálom.gabtsi
Dunta Robinson nem tudom mit keres ott, mikor kb nem kezdő szint, nemhogy Top15....ahova meg nehogy már ne férjen be egy JoJo-Hall páros 😊
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
Én négy betűt írok. ESPN.(Innentől kezdve nem szabad komolyan venni.)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/23050/power-rankings-top-10-nfl-cornerbacksrettenet bohóc, nem is kommentálom.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
DERF magazine: All stories are fictional and satirical and should not in any way be construed as fact.Bocs, szmájlival tettem be, nem gondoltam ilyen következményekre 😊
Ilyeneket szerintem ne nagyon linkelgessetek, mert még valaki komolyan veszi...gsn
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
mint gsn posztjából is kiderült, ez kamu hír, olyan oldalon jelent meg mint a hírcsárda, ahol vicces, szarkasztikus híreket gyártanak, amiből többnyire semmi sem igaz.szal nincs ilyen hír, nem mondott ilyen newton, ez csak egy vicc, de sztem jó, bár ezek szerint veszélyes 😊
több mint 14 éve
a mikulás meg nem létezik.úgy tudtam, hogy büntetés jár az egyetemnek és a játékosnak is, ha kiderül, hogy bármilyen úton - módon pénzt kap ő, vagy a családja. Nem úgy van, hogy még 1 Hamburgert sem fizethet a játékosügynök a srácoknak, mert már az is szabályellenes? Vagy ez a szülőkre nem érvényes?Amadeus91Nem igazán értek jól angolul. Most azt mondja, hogy CP-hez hasonlóan, ő is visszavonul, ha esetleg hozzánk kerül?igen, ezt mondja.
A SEC-ben meg hogy szedte magát, amikor nincs is fizetés a Collega Futballban? Majd az eszéből él meg? Ami nincs?Amadeus91
NCAA-ben nincs fizetés, de Newton apjának fizetett az Auburn, hogy hozzájuk küldje a kisfiát.Höri
elég hülyén mutatott volna, ha Newtont letiltják év közben vagy akár a BCS döntő előtt.. túl sok pénz van benne, hogy ennyire belenyúljanak... most meg már mindegy. talán 4 év múlva ott is lesújt a kaszás.
OFF
legjobb példa Ohio State - a bowl meccs előtt kiderül a szabályszegés, mindenki hőzöng, az NCAA meg példát statuál, de mivel a csapat legmeghatározóbb játékosairól volt szó csak ősszel lép életbe az eltiltás, és így nem zuhant nullára a bowl nézettsége
ON
több mint 14 éve
az apja fogadott el pénzt, papíron Cam nem tudott róla (persze-persze), így őt végül nem büntették meg.gabtsiAzért elég érdekes Newton előélete is...
mellesleg nem tudom, én el tudok képzelni sokkal rosszabb dolgokat is a világon mint kezdőirányítónak lenni a Bengals csapatánál, az NFL-ben..ahova mindig is vágyott (elvileg). Mit várt amúgy meg? Elviszi a Green Bay vagy Cowboys?!
több mint 14 éve
az apja fogadott el pénzt, papíron Cam nem tudott róla (persze-persze), így őt végül nem büntették meg.
több mint 14 éve
úgy tudtam, hogy büntetés jár az egyetemnek és a játékosnak is, ha kiderül, hogy bármilyen úton - módon pénzt kap ő, vagy a családja. Nem úgy van, hogy még 1 Hamburgert sem fizethet a játékosügynök a srácoknak, mert már az is szabályellenes? Vagy ez a szülőkre nem érvényes?Nem igazán értek jól angolul. Most azt mondja, hogy CP-hez hasonlóan, ő is visszavonul, ha esetleg hozzánk kerül?igen, ezt mondja.
A SEC-ben meg hogy szedte magát, amikor nincs is fizetés a Collega Futballban? Majd az eszéből él meg? Ami nincs?Amadeus91
NCAA-ben nincs fizetés, de Newton apjának fizetett az Auburn, hogy hozzájuk küldje a kisfiát.Höri
több mint 14 éve
mint ahogy a mellékelt ábra bizonyítja. 😊amúgy sztem jó story, a boldolt részen óriásit nevettem 😊
több mint 14 éve
gsn
3 548
DERF magazine: All stories are fictional and satirical and should not in any way be construed as fact.Ilyeneket szerintem ne nagyon linkelgessetek, mert még valaki komolyan veszi...
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Nem igazán értek jól angolul. Most azt mondja, hogy CP-hez hasonlóan, ő is visszavonul, ha esetleg hozzánk kerül?igen, ezt mondja.
NCAA-ben nincs fizetés, de Newton apjának fizetett az Auburn, hogy hozzájuk küldje a kisfiát.
több mint 14 éve
PP inkább CB vagy S? Mert S kéne.én PP mellett kardoskodtam, de figyeljétek meg h Newtonból nagy ász lesz.gabtsiláttam a játékban is őt tippelted, szerinted ellőne a panthers egy first overallt egy elkapóra ?gabtsiPP mellett az egyetlen ésszerű lépés lenne, de valószínűleg irányítót fognak húzni, és bevezetik a zsákutcába a franchise-t...DoM
több mint 14 éve
Nem igazán értek jól angolul. Most azt mondja, hogy CP-hez hasonlóan, ő is visszavonul, ha esetleg hozzánk kerül? A SEC-ben meg hogy szedte magát, amikor nincs is fizetés a Collega Futballban? Majd az eszéből él meg? Ami nincs?
több mint 14 éve
én PP mellett kardoskodtam, de figyeljétek meg h Newtonból nagy ász lesz.láttam a játékban is őt tippelted, szerinted ellőne a panthers egy first overallt egy elkapóra ?gabtsiPP mellett az egyetlen ésszerű lépés lenne, de valószínűleg irányítót fognak húzni, és bevezetik a zsákutcába a franchise-t...DoM
több mint 14 éve
láttam a játékban is őt tippelted, szerinted ellőne a panthers egy first overallt egy elkapóra ?gabtsiPP mellett az egyetlen ésszerű lépés lenne, de valószínűleg irányítót fognak húzni, és bevezetik a zsákutcába a franchise-t...
több mint 14 éve
Mindig is szimpatikus ember volt Cameron. Már csak ezért megérné őt választani.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
http://www.derfmagazine.com/news/sports/cam-newton-threatens-retirement"...Having said that, let me be clear that if the Bengals say my name on draft day, I will be out the door and on my way to retirement before they can put that orange and black hat on my head. Luckily, I made enough money in the SEC to set me up for life.”
Nagy szívességet tennénk valakiknek 😊nasheem
eldőltem!
több mint 14 éve
http://www.derfmagazine.com/news/sports/cam-newton-threatens-retirementNagy szívességet tennénk valakiknek 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
egy baltimore-i lap mock draftjában olvastam a minap, hogy szerző szerint ha Peterson ott lesz 4-nél és választunk is, akkor nem fogja bent hagyni. hát ez is egy elképzelés.
több mint 14 éve
láttam a játékban is őt tippelted, szerinted ellőne a panthers egy first overallt egy elkapóra ?gabtsiKell valaki aki Smith után átveszi a WR #1-t.
Hozzánk meg akkor Newton/Gabbert?
Mondjuk jó, hogy Lock out van, mert nem tudjuk mi lesz JoJo sorsa. Akár Peterson sem lenne hülyeség ez esetben...
több mint 14 éve
joe reedy legújabb mock draftjában is greent jósolja, gondolom a draftig ez már nem igen fog változni, ami azt jelenti, hogy tuti h nem ő lesz.tehát Green maga a hamis baba
olyan ez mint a kardos doktor rulett tippjei a hamis a babában.gabtsi
több mint 14 éve
láttam a játékban is őt tippelted, szerinted ellőne a panthers egy first overallt egy elkapóra ?