Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 14 éve
1. Én azért igyekezném megtartani a TO-CO párost, már csak a rutinjuk miatt is.1) ma már ez nagyon kevés, sajnos. főleg TO-n látszik nagyon a kor, most amikor már nincsenek hosszú másodpercek arra, hogy elszakadj. TO nem az az elusive tipus mint mondjuk Chad, szóval én nem hiszem h rá számíthatunk jövöre. aztán persze lehet h a hátralévő 16 meccsen robbant. 😊
2. Láttam, hogy Palmernek milyen 110+ millás szerződése van. Igazából nem vagyok nagy szakértője az NFL jogi részének, de ettől még ugyanúgy tradelhető nem? Russelnek Oaklandben is kapásból 60 millás szerződése volt, még is most Free.Amadeus91
2) Palmer: abszte tradelhető, viszont a hátralévő szezonokban alábbiak szerint fog keresni:
2010: $10.5 million, 2011-2012: $11.5 million, 2013: $13 million, 2014: $14 million; nehezen tudom elképzelni, hogy vki tradelne érte (feltételezve hogy marad a jelenlegi színvonalon a játéka), ugyanis ekkor a szerződését is viszi. másik eset a cut (ami az általad említett JMR-rel is történt), ami szintén nehezen elképzelhető. ennek okait leírtam korábban. ebben az esetben (bár még nem ismerjük az új CBA részleteit de vélhetően) szintén komoly összeg terhelné a fizetési sapkát, és Mike Brown nem az a fajta tulajdonos, aki ezt figyelmen kívül hagyja.
szóval főként érzelmi de piszkos anyagi okai is vannak, hogy Palmer marad. aztán persze láttunk már csodát, komoly sztárokat tettek itt is egyik pillanatról a másikra lapátra. de Palmer az sztem egészen külön kategória a csapaton belül. Marvin első pickje, és hát azért nem akárki volt ő itt pár éve, kár hogy most is ebből él.
Antonio Bryant pedig nem a mi játékosunk, nag reményekkel (sok pénzért) szerződtetük, de a térde alkalmatlanná tette a játékra, és bár sokba került de kitettük, hogy legyen egy tuti inactive WR-ünk minden héten (Simpson).
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Tényleg ez az Antonio Bryant sztori mi is? Ő most a mi játékosunk?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 14 éve
1. Én azért igyekezném megtartani a TO-CO párost, már csak a rutinjuk miatt is. 2. Láttam, hogy Palmernek milyen 110+ millás szerződése van. Igazából nem vagyok nagy szakértője az NFL jogi részének, de ettől még ugyanúgy tradelhető nem? Russelnek Oaklandben is kapásból 60 millás szerződése volt, még is most Free.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 14 éve
1) Az milyen volt, amikor JoJo-val megreptették Rosariot? 😊1) kurvanagy play volt, ahogy üldözte MJ, aztán jött a vonat, JJo személyében 😊
2) HA ez a szezon bukó, akkor várhatóan ő lesz az áldozat a staff-ból, de baxhatjuk, mert ennek a garnitúrának most kellene nagyon messzire jutni. Ilyen D#-zel és ennyi anyaggal az O-ban teljesen reális elvárás a PO.nasheem
2) ebben nem feltétlenül értek egyet. egyedül palmer, ocho és bobbie williams öreg (TO-val én nem számolnék a szezon után), a fal többi tagja, elkapók fiatalok. Ochonak idén lejár a szerződése, egy évre még opciós jogunk van, gondolom ezzel (még biztosan) élni fognak. palmer marad nem kérdés, bobbie meg szintén nem sokig fogja bírni. a fal többi tagja fiatal, bensonban is van még 2-3 év, scott és leonard detto.
a D pedig ahogy említette Mikey szintén tejfeles egység. dhani, crocker és trrw kivételével. de a váz nagyon fiatal.
egyetlen egy negatív faktor lehet ebben, ha Zimmer HC lesz valahol és azt nem Cincinnatinek hívják. szóval ez (még) nem make or break év. függetlenül attól, hogy egy jó OC-val (aki nem kergeti őrületbe a franchise QB-t), bármeddig eljuthatnánk idén is.
több mint 14 éve
Az milyen volt, amikor JoJo-val megreptették Rosariot? 😊 Bratkowskival 2 nagy baj mindenképp van. Öreg és változásra képtelen. A harmadik csak egy sejtés, de szerintem a játékosok is leszarják. HA ez a szezon bukó, akkor várhatóan ő lesz az áldozat a staff-ból, de baxhatjuk, mert ennek a garnitúrának most kellene nagyon messzire jutni. Ilyen D#-zel és ennyi anyaggal az O-ban teljesen reális elvárás a PO.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Ha már cserék. Trent! A végén volt két szép elütött labda a részéről, és egyébként sem hagyott helyet az emberének. Talán egyszer csináltak mellette egy 10+ yardos elkapást, de annyi bőven belefér.Elképesztő depth van a védelemben ahogy írod, és a legjobban akkor akarok örömömben elérzékenyülni, ha megnézem az átlagéletkort. Pofátlanul fiatal a társaság.
Az említett 8 meccs kínkeserves lesz, ha így játszik az offense. Akár még komoly csúnyaságok is lehetnek ott. Hirtelenjében max. 1 tuti W-t tudnék mondani onnan, de az is csak azért, mert a Bills offense az én képzeletemben még reménytelenebb a mienkénél.
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
~ ~ ~ ~ ~
Our manager was tired, successful on the Kop
He brought us No. 19, his name is Jürgen Klopp
We needed a replacement, and who was it we got
He brought us No. 20 and his name is Arne Slot
több mint 14 éve
a bye.ig talán nem lesz gond (bár én érzek az erőben egy kis problémát a vasárnapi clevelandi vendégjáték miatt), aztán:@atlanta, vs miami, vs steelers, @ colts, vs buffalo, @jets, vs saints, @steelers kanyar, az vulkánforró lesz.
ha 4 győzelemmel ki tudunk jönni, akkor én már a seggemet verem a földhöz.
ha már említetted a D-t, nem tudok elmenni szó nélkül a csere emberek mellett. michael johnson pl mit játszott megint ? futás ellen is egészen összekapta magát, és ami a legjobb, nagyon jó motorral tapossa végig a meccseket.
sztem még én sem gondoltam volna, hogy ennyire jók/mélyek leszünk a D-ben.
több mint 14 éve
Az biztos, hogy ennyire nulla passzjátékkal és playhívással sok örömünk nem lesz utána. A D# legyen akármilyen jó, nem fogja szállítani a W-ket minden héten. Főleg, ha mindig sérült lesz 2-3-4 fontos emberke onnan.Tartok tőle, a bye week idején át fogunk majd értékelni néhány elvárást a szezonnal kapcsolatban.
~ ~ ~ ~ ~
több mint 14 éve
persze h nem, bilibe lóg a kezem. de kibaszott idegesítő, hogy ez a fasz nem képes egy kicsit sem megújulni.itt van egy tuti playoff garnitura, top5 (/1 😊 ) D és a bye után sorra fogunk szopni. de ne legyen igazam.
több mint 14 éve
Olyan szerencsénk úgy se lesz...Szerk.: érdekességként a tegnapi meccsen a rookie-k és a celebek összehasonlítása:
Target Rec Yards Avg
Shipley / Gresham 9 7 96 13.7
Ochocinco / Owens 21 8 76 9.5
~ ~ ~ ~ ~
több mint 14 éve
meg kellene szerezni Grudent.még mielőtt a barnák főedzője lesz januártól.
több mint 14 éve
Nem vagyok nagy fanje a hsz lájkolásnak, de egye fene, most az egyszer kattintok egyet.Bratkowski takaroggy!
😊
~ ~ ~ ~ ~
több mint 14 éve
palmertől függetlenül bratkowski is megbassza az anyját. hát milyen playcalling volt már megint ??? én nem tudom mit művel ez ember, de fikarcnyi kreativitás nem sok, annyi nem szorult bele. 5 futás egymásután, láthatóan nem ülnek a hosszúpasszok, megvédeni se sikerült Palmert, erre csak erőltetjük. gresham két screenből hozott 40+ yardot, de nem érdekes, egyszerűen totál kilátástalan az ember.
az, hogy vmi trükkös játékunk legyen az édes álom kategória.
úgy ahogy Bresnahant kibaszták anno, úgy kellene tőle is megszabadulni, de nagyongyorsan. és Zimmer O változatát megtalálni a helyére.
mindennek a legalja.
több mint 14 éve
Deion Sanders:" We are talking about Batman and Robin, we've got a Joker out there too"
Palmerre célozva 😀
több mint 14 éve
Hát akkor erősen prospect qb, látjuk TimTíbót is, küzd mint az állat, meg edz és próbál tanulni. De ha még soha az életben nem dugta fel a kezét a center seggébe és nem tudja mi az a 3 step drop majd dob, akkor nagyon sok munka lesz DLF-el.adam3577Középsuliban elvileg megtanulta, milyen a hagyományos snap és a 3 step drop, szóval nem ismeretlen a számára. Ettől függetlenül tuti lesz vele munka, míg akárcsak backupnak is elég jó lesz.
~ ~ ~ ~ ~
több mint 14 éve
Hát akkor erősen prospect qb, látjuk TimTíbót is, küzd mint az állat, meg edz és próbál tanulni. De ha még soha az életben nem dugta fel a kezét a center seggébe és nem tudja mi az a 3 step drop majd dob, akkor nagyon sok munka lesz DLF-el.

több mint 14 éve
Valóban nem temetem, csak konstansan hozni tudják az 4-5 yardokat, ami nem tetszik. Az az egy-két hosszabb futás meg valóban megemeli az átlagot, szóval tényleg nem vészes a helyzet, csak bele akartam kicsit kötni a defense-be is. 😊
~ ~ ~ ~ ~
több mint 14 éve
sztem ha Pro Style O-ból jött volna (meg vmi rendes egyetemről), akkor ilyen statokkal sima elsőkör, amúgy Central Michigan.
több mint 14 éve
erre jött LeFevour.Ő hol játszott? Ott milyen volt az offense? Pro style vagy spread?
LeFevour is the only player in NCAA history with over 12,000 passing yards and 2,500 rushing yards and currently sits 2nd all time in total offensive yards. He also holds the FBS record for total touchdowns with 149.
ha ő nem projekt akkor senki.gabtsi

több mint 14 éve
Roland különben botrányos, a félidő végén két egymást követő playben is miatta kaptunk büntetést, és le is csúsztunk egy FG-ról így. el nem tudom képzelni, hogy Andre Smith hogy nem fér oda. rush D-t én nem temetném (tudom h te se teszed 😊 ), két elég jól futó csapattal találkoztunk, ráadásul én nem emlékszem úgy h nagyon nyaltuk volna a yardokat, D-Willnek is talán két hosszabb futása volt, Rice-nak se több, az emeli az átlagot, azon kívül jól fogtuk őket. illetve a Ravens ellen nem volt Rivers, ami a PassD-t segítette, a runD-t semmiképpen.
Stewart szinte semmi, pedig ő sem rossz RB.
szóval a védelem miatt semmilyen szinten nem aggódom, viszont nem mindig lesz olyan h 10 pont alatt tartjuk az ellenfélt, és akkor nagyon nagy baj lesz.
több mint 14 éve
Ja értem. Egy 1/6-ost kihagyunk a ST miatt. Pedig állítólag edz keményen, a súlya is rendben van... ha ez így megy tovább, a tippjátékunkban rossz lesz egy válaszom. 😕Crocker komoly nagyon. De nekem Maualuga tetszett legjobban, bár egy passzjátéknál nagyon lemaradt a TE-ről.
Viszont a rush D# idén annyira még nem jó, mint tavaly volt. Most is, DeAngelo valami 6-os átlaggal futkorászott Rice múltheti hasonló átlaga után. Pedig annyira nyilvánvaló volt, hogy futni fognak... na persze Stewartot megfogtuk szépen, az is igaz. Még szerencse, hogy a Panthers edzőinek nem tűnt fel, hogy Williamsnek megy...
~ ~ ~ ~ ~
több mint 14 éve
elméletileg a special team miatt (8 LB volt az aktív keretben) maradt ki egy Olineman, azaz Smith. azt egyelőre nem tudom értelmezni, hogy ez kvázi üzenet a súlyának/edzésmunkájának/teljesítményének. vagy szimplán rá volt a legkisebb szükség a tegnapi meccsen.
viszont Crocker eszméletlen durva, tegnap legalább két TD-d akadályozott meg, hihetetlen jól nyomja. nyugodtan merem mondani, hogy a liga egyik ha nem a legjobb secondary-je a mienk. pat sims viszont nagyon ostoba néha, annak ellenére h micsoda playekre képes.
több mint 14 éve
110+ milló dolláros szerződése van, ő a franchise alapköve, esélytelen h csak fel is merülne hogy kirakják.gabtsiEnnyi a lényeg szerintem is. Játsszon akármilyen szarul, ő lesz a kezdő 2014-ig. Egy tizenakárhány milliót kereső irányítót nem fognak leültetni.
A másik dolog, ami frusztrál, az Smith. Ill. az ő inaktivitása tegnap. Ő is annyira sz.r lenne edzéseken, hogy még cserének se? Vagy Roland tud valamit nagyon jól, amiről nekünk nincs információnk? Érthetetlen ez is teljesen.
~ ~ ~ ~ ~
több mint 14 éve
erre jött LeFevour.Hát ja, csak őt nem ismerem. Inkább úgy éreztem, hogy a futásai miatt rá, mint szituációs játékosra számítunk majd, nem egy passzgép QB-ként pár év múlva. Azért vergődök ennyire ezen a QB témán, mert Palmer szerettette meg velem nem csak a klubot, hanem az NFLt is, úgyhogy még mindig, minden szezon előtt azt hiszem, hogy visszakapjuk a 2005-2006-os irányítónkat. Most megint elillanni látszik a remény.
LeFevour is the only player in NCAA history with over 12,000 passing yards and 2,500 rushing yards and currently sits 2nd all time in total offensive yards. He also holds the FBS record for total touchdowns with 149.
ha ő nem projekt akkor senki.gabtsi
Igaz cserébe van nekünk Z-fense. Ez legalább annyira szerethető. 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
erre jött LeFevour. LeFevour is the only player in NCAA history with over 12,000 passing yards and 2,500 rushing yards and currently sits 2nd all time in total offensive yards. He also holds the FBS record for total touchdowns with 149.
ha ő nem projekt akkor senki.