Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem Baker lesz a következő Drew Brees azt már borítékolhatjuk, de én továbbra is bízom benne, nem abban, hogy majd később az lesz, hanem abban, hogy egy stabil jó irányító lesz, nem lesz elit az szinte biztos, de nem csak elit irányítóval lehet SB-t nyerni. Órási fejlődés ment végbe a franchisenál végre, ha valaki azt várja, hogy most itt egy Pats szintű dinasztia fog épülni és minden évben oda várnak minket a döntőbe az valószínű csalódni fog. Amúgy is valahogy úgy látom, hogy egyre kevesebb QB fenomén kerül be a ligába, nem potyognak a Mahomesok az égből, kockázatos lenne nem megtartani Bakert, viszont egy a képességeinek megfelelő szerződést kell majd az orra alá dugni, ami mondjuk így se lesz kevés.Mindenesetre igaz, hogy tegnap tényleg elég sz@r volt, konstans ilyen teljesítmény nem férne bele, de mint Joey írta, bízzunk benne, hogy ez volt az idei legrosszabb meccse.
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 3 éve
Igen, ezt én is írtam tegnap, eszméletlen hogy lehetett ezt elhibázni.Annyit hozzáteszek én is amúgy, hogy Mayfieldet még azért nem tenném a Game Manager szintre. Ő tipikusan az a "momentum" QB, kurva hamar fel kell építeni a meccs elején, egy jó drive ami TD-vel ér véget és rögtön érzi, hogy nyeregben van. Szinte az összes swagger momentje / meccse így épült fel. Valószínű őt is frusztrálja, hogy 2 TD-vel áll jelenleg, illetve ha jól emlékszek tegnap a 4. negyedig nem is nagyon volt 15 yardnál hosszabb próbálkozása. Most ez vagy azért mert nincs üres WR, vagy egyszerűen ez a terv nem tudom. A readjein végig megy az látszik (kivéve mikor a Maddenben hiszi magát és a 3 yardra álló háromszor gyorsabb Feltonnak nem löki oda first downra :'D )Na azt a checkdown passz helyetti irányváltást nem értettem én sem. Vajon mire gondolhatott közben?
Drip
ktms
Baker Mayfield has Demetric Felton open the entire time! #Browns pic.twitter.com/HvHcsLIr0c
— Matt Waldman (@MattWaldman) October 3, 2021
Waldman egyébként már lecserélné... Én azért bízom benne.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Legutobb en kertem szamon Mayfielden a gyoztes drive-ot, most en fogom megvedeni.Persze, meglett a W, de ehhez kellett, h. a D megint embertelent nyújtson. Ha Baker kicsivel jobb döntéseket hoz vagy pontosabb, akkor abszolút nem kellett volna izgulni a végén. A játékok és a szabad emberek ott voltak, csak nem tudta megdobni. Sokat dolgoztak Stefával a technikán és lábmunkán, de ezek a túl hosszú v. aluldobott lasztik mind a rossz lábmunkára vezethetők vissza általában. Ezért aggódom picit, a tegnapi meccsen abszolút nem látszott semmiféle fejlődés a két évvel ezelőtti Mayfieldhez képest. Reméljük ezzel letudta a szezonbeli legrosszabb meccsét.
Tegnap jott a W, ha sokkal jobban jatszik és ad 3 TD passzt, akkor se er 2 W-t.
Ott lesz jovo heten a Chargers, bizonyitson akkor az utolso negyedben, hogy megerett a feladatra.
gabokocka
A következő két héten sokkal több kell.
több mint 3 éve
ktms
617
Annyit hozzáteszek én is amúgy, hogy Mayfieldet még azért nem tenném a Game Manager szintre. Ő tipikusan az a "momentum" QB, kurva hamar fel kell építeni a meccs elején, egy jó drive ami TD-vel ér véget és rögtön érzi, hogy nyeregben van. Szinte az összes swagger momentje / meccse így épült fel. Valószínű őt is frusztrálja, hogy 2 TD-vel áll jelenleg, illetve ha jól emlékszek tegnap a 4. negyedig nem is nagyon volt 15 yardnál hosszabb próbálkozása. Most ez vagy azért mert nincs üres WR, vagy egyszerűen ez a terv nem tudom. A readjein végig megy az látszik (kivéve mikor a Maddenben hiszi magát és a 3 yardra álló háromszor gyorsabb Feltonnak nem löki oda first downra :'D )Na azt a checkdown passz helyetti irányváltást nem értettem én sem. Vajon mire gondolhatott közben?
Drip
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
ktms
617
Irigykedem a támadófalatokra. Nálunk a McKinnie-Hutchinson-Birk féle fal óta hasonló sem volt, mint ami jelenleg nálatok működik. Grat, a védelem is brutál volt, főleg a pass rush.Az igazat megvallva, tényleg a támadófal volt a legnagyobb különbség. A Vikes secondary szépen fogta a célpontokat, amikor meg üres volt valaki, akkor mindenhova szállt a laszti csak hozzá nem. Így viszont maradt a futás-futás hátán.
szerk: utólag a bírózás is fölöslegesnek tűnik az első félidő végén a TD-tek előtt. Esélye nem volt a Vikings O-nak
dancogo
Nekem meg az ütötte ki a szemem a bírók kapcsán, amikor Baker átment hero ball-ba és egy vetődéssel megszerezte a first down-t de nem adták meg. Mindegy is, mert tényleg nem ezek döntöttek.
Szerkesztette: ktms
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Mayfield baromira pontatlan volt és hát igen ez a 2 TD elég para.Viszont aki emlékezik tavaly is így kezdődött hogy totális run heavy O és kb a 10. forduló körül fordult a kocka.
Chubb-Hunt duo cipeli a hátán a csapatot.
Össz:
Chubb: 388 yard 3 TD
Hunt: 355 yard 4 TD
több mint 3 éve
ktms
617
Ott lesz jovo heten a Chargers, bizonyitson akkor az utolso negyedben, hogy megerett a feladatra.Hát épp ez az, Chargers. 😬
gabokocka
Fogalmam sincs melyik Baker megy ki a hét végén a pályára, de igen hasznos lenne, ha valaki vissza szerelné a sisakjára a lézert, mert ilyen alul és felül dobásokra egy ideje nem volt példa.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Irigykedem a támadófalatokra. Nálunk a McKinnie-Hutchinson-Birk féle fal óta hasonló sem volt, mint ami jelenleg nálatok működik. Grat, a védelem is brutál volt, főleg a pass rush.szerk: utólag a bírózás is fölöslegesnek tűnik az első félidő végén a TD-tek előtt. Esélye nem volt a Vikings O-nak
Szerkesztette: dancogo
több mint 3 éve
Annyit hozzáteszek én is amúgy, hogy Mayfieldet még azért nem tenném a Game Manager szintre. Ő tipikusan az a "momentum" QB, kurva hamar fel kell építeni a meccs elején, egy jó drive ami TD-vel ér véget és rögtön érzi, hogy nyeregben van. Szinte az összes swagger momentje / meccse így épült fel. Valószínű őt is frusztrálja, hogy 2 TD-vel áll jelenleg, illetve ha jól emlékszek tegnap a 4. negyedig nem is nagyon volt 15 yardnál hosszabb próbálkozása. Most ez vagy azért mert nincs üres WR, vagy egyszerűen ez a terv nem tudom. A readjein végig megy az látszik (kivéve mikor a Maddenben hiszi magát és a 3 yardra álló háromszor gyorsabb Feltonnak nem löki oda first downra :'D )
több mint 3 éve
Legutobb en kertem szamon Mayfielden a gyoztes drive-ot, most en fogom megvedeni.Tegnap jott a W, ha sokkal jobban jatszik és ad 3 TD passzt, akkor se er 2 W-t.
Ott lesz jovo heten a Chargers, bizonyitson akkor az utolso negyedben, hogy megerett a feladatra.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Hendrix
1 555
Úgy látom az a baj hogy Mayfield nem elit QB. Egyszerűen nincs meg benne a gyilkos ösztön, az az igazi game changer mentalitás. Túl dobja/alul dobja/nem látja meg/nem futja meg, főleg éles szituációkban.Hatalmas szerencséje hogy két ilyen ütőképes futó van mellette és egy olyan védelem ami képes meccset nyerni ha nagyon kell.
Tehetség alapján ez egy elit, kurvaerős csapat, de ha ő nem lép szintet akkor komoly sikereket nem fognak elérni a playoffban. Idén elválik a szar a víztől, komoly lét nem adnék neki egyelőre.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 3 éve
ktms
617
D rendben, erről mindent elmondtatok.O line és futók is oké.
A passzjáték siralmas volt 155 yard, 15/33 45.5% pontosság 😱 borzasztó volt, még úgy is, hogy a Vikingek jól védekeztek. Mondjuk legalább int-et nem dobott Baker.
És akkor megint a vesszőparipám: Baker-ben nem volt meg az extra. Olyan szintre gondolok mint pl. Prescott. Az egy vicc, hogy nincs dobott TD-je. Nem szívesen mondanék le róla, de egyre inkább tendál egy game manager felé. Hol tartanánk, ha nem lenne ilyen futó sor és O-line?
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Gyorsan változnak az idők, könnyű megszokni a jót, két éve a fél karunkat odaadtuk volna egy ilyen W-ért, most meg megy a vinnyogás 😀Természetes egyetértek az előttem szólókkal, ez rohadt kevés Bakertől. A Feltonnak kihagyott passza b@szott fel egy kicsit, csak oda kellett volna ejteni és sima first down, ehhez képest sackelték. Ahogy Drip írja, alul-felül, mindenfelé szálltak a labdák. Továbbra sem látom ki lehetne jobb (elég csak megnézni az idei szuper elit rookie QB class hogy teljesít), de ennél több kell ha nem akarunk leragadni egy stabil PO/wild card kiesés szinten. Landry hiánya sem lehet mentség, ott van OBJ, Hooper, Njoku, Higgins, DPJ, ennek elégnek kéne lenni. A Chargers ellen 14 pont tuti sovány lesz.
Stefa aggresszivitása sem tetszett, a kétpontossal mákunk volt, de előtte 4&4-re én simán FG-t rúgtam volna és akkor a végén sem kell izgulni... főleg h. McLaughlin megint hibátlan volt. A végén is, egy futás után két incomplete passz... én itt inkább konzervatívra váltottam volna, főleg a Chubb-Hunt duóval.
A védelem viszont elit, sorozatban a második meccsen, Nem csak hogy jó, hanem tényleg elit, pedig ez a Vikes O nem piskóta. Malik Jackson és McDowell középen iszonyat mit tolt, pont ezt hiányoltuk. Amikor kellett McKinley is villant, bírtam Gustint, de már érthető miért Takkot tartottuk meg.
JOK egészen speckó player, az elmúlt 20 év legjobb Browns LB-je lehet, DQwell Jackson óta nem nagyon futkosott ilyen linebackerünk a pályán.
Delpitnek sem volt szüksége sokra, h. felvegye az NFL ritmusát.
Lehet tényleg csak idő és egészséges játékosok kellettek Woodsnak? Ha Herbert ellen is így tolják, asszem minden kritikát visszavonhatunk.
több mint 3 éve
Egy szavam nem lehet a védelemre, lényegében ők tartottak életben minket. Az első driveot leszámítva végig kordában tartották a Vikingst és volt is nyomás folyton, Cook is jól lett fogva, egyszer-kétszer volt villanása, de az benne van, illetve a végén is clutch játékok voltak. Korramoah meccsről meccsre jobb, fontos pillanatokban ér oda. Garrett csak 0,5 sackel végzett, de végig nyomást tett Cousinsra . Ward jól tolta Jefferson ellen, annak ellenére, hogy benyelt egy két passzt, de ilyen ez a párbaj. Greedy és Delpit is dícséretet érdemel. Az O# már érdekesebb. Chubb és Hunt hozták a kötelezőt, a fal sem volt rossz, de hogy 4 meccs alatt nincs elkapónak TD-je az elég fejvakarós még úgyis, hogy futás orientált csapat vagyunk. Baker ma nagyon össze-vissza volt, hol túldobta a WR-t hol alul (OBJ). Valamit kikéne találni, mert jönnek a győzelmek és bár sikerült fordítani is, de nem mindig kell előnyből játszanunk majd, illetve inkább mondom úgy, hogy nem mindig fog beleférni majd a a screen meg a Chubb-Hunt duó.
Hozzáteszem tudom, hogy nem láttuk még a pályán a teljes wr sort mert Landry és OBJ még nem játszottak idén együtt. Remélhetőleg azzal változna valamit a helyzet. Addig is menni kell tovább a W az W.
Ja és első helyen a Northban 😊 (a Cincyvel)
több mint 3 éve
Egy hányinger brusztolós idegtépő védelmi háborút nyertünk meg. Többször is visszaadtuk a labdát nekik de végül nem tudtak élni vele.A D nagyon ügyes volt, viszont az O nagyon gyenge volt. A play hívások pedig jók, kreatívak de Mayfield egyszerűen nem tudja kivitelezni a feladatot.
De a lényeg hogy 3-1!!!
több mint 3 éve
Majdnem elfelejtettem, hogy 7kor kezdünk 😀 Nem baj nyerni kell! Vagy kurva sok pontos meccs lesz mindkét félről, vagy ilyen Texans szerű szenvedés.
több mint 3 éve
Én is valami szoros meccsre számítok. Hasonló a két csapat így nagy csata lesz.
több mint 3 éve
ktms
617
Vajon tudja-e tartani az előző heti formát és közben adaptálódni mostani ellenfelünkhöz a D?Vajon tud-e korrigálni az O line (előző héten nem ment jól nekik) és közben mélységben (OBJ) is pontosan játszani az O?
Ha mindkettőre igen a válasz, akkor nyerhetünk.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
PatrickSKOL
397
Newsome kihagyja a Vikes elleni meccset, nem tettük IR-re, úgyhogy nem lehet súlyos, de azért kicsit fejvakarós, pont ez volt vele kapcsolatban a kérdés... Ward is minden szezonban összeszed valamit, két sérülékeny kezdő CB nem lenne túl frankó hosszú távon.Hát attól tartok nem ez fogja javunkra billenteni a meccset. 😃🙄
Greedy kezd a helyén.
Joey Tribbiani
Pontosabban, ennyi még biztos nem...
Egyébként gyógyulást ÚJsrácnak!
Szerkesztette: PatrickSKOL
több mint 3 éve
Newsome kihagyja a Vikes elleni meccset, nem tettük IR-re, úgyhogy nem lehet súlyos, de azért kicsit fejvakarós, pont ez volt vele kapcsolatban a kérdés... Ward is minden szezonban összeszed valamit, két sérülékeny kezdő CB nem lenne túl frankó hosszú távon.Greedy kezd a helyén.
több mint 3 éve
Igen, de az offense mindig, minden ellenféllel szemben tudja, hogy mi a play, ezért van talán előnye ebben az esetben a védelemnek, ha tudnak a spontán reagálás helyett következtetni egy felállásból, motionből, hogy mi lesz a play.Az offense mindig előnyben van,hiszen ők tudják pontosan mi lesz a play 😉 a védelem csak reagál. Ettől függetlenül szerintem sincs jelentősége.Mit gondoltok a héten a Vikings ellen segíthet, hogy Stefanski onnan jött és ismeri Zimmer rendszerét vagy akár lehet ez egy kétélű fegyver is mivel ők is ismerik Stefát?Stefa kibővítette a playbookot rendesen, mióta lelépett tőlünk. Kérdés, hogy Zimmerék fogták-e vissza, tehát a Vikings akár edzésekről ismeri ezeket a playeket, vagy Stefa a HC kinevezés óta szabta-e át a playbookot, vagy csak bátrabban hívja a playeket. Ha tényleg ismerik egymás hívásait, az inkább a védelemnek kedvez, hiszen ők reagálnak a pályán történtekre és minél kevesebb az ismeretlen, annál egyszerűbb a dolguk. Viszont eltelt több mint másfél év a kinevezése óta, szerintem ennek már nagy hatása nem lesz a meccsre.
Vagy semmi jelentősége és ugyanúgy készül, mint bármelyik másik meccsre?
Zaborn
dancogo
A bukik sem tudják eldönteni ki az esélyesebb, jelenleg 1 pontos favoritok vagyunk, tehát szinte 50-50%.
Joey Tribbiani
több mint 3 éve
Az offense mindig előnyben van,hiszen ők tudják pontosan mi lesz a play 😉 a védelem csak reagál. Ettől függetlenül szerintem sincs jelentősége.Mit gondoltok a héten a Vikings ellen segíthet, hogy Stefanski onnan jött és ismeri Zimmer rendszerét vagy akár lehet ez egy kétélű fegyver is mivel ők is ismerik Stefát?Stefa kibővítette a playbookot rendesen, mióta lelépett tőlünk. Kérdés, hogy Zimmerék fogták-e vissza, tehát a Vikings akár edzésekről ismeri ezeket a playeket, vagy Stefa a HC kinevezés óta szabta-e át a playbookot, vagy csak bátrabban hívja a playeket. Ha tényleg ismerik egymás hívásait, az inkább a védelemnek kedvez, hiszen ők reagálnak a pályán történtekre és minél kevesebb az ismeretlen, annál egyszerűbb a dolguk. Viszont eltelt több mint másfél év a kinevezése óta, szerintem ennek már nagy hatása nem lesz a meccsre.
Zaborn
dancogo
A bukik sem tudják eldönteni ki az esélyesebb, jelenleg 1 pontos favoritok vagyunk, tehát szinte 50-50%.
több mint 3 éve
ktms
617
Az az 57 yardos field goal... 😎Tegnap nem említettem, de JOK-t zseniális volt. Időközben valahol láttam, hogy az egyik legjobb LB grade-el játszott tegnap a teljes NFL-t nézve. 🤘🏻JOK tényleg masszív, nagy szerencsénk volt a drafton, persze ki is kell használni az ilyet 😊
ktms
Az OL mintha fejben nem lenne ott 100%ig, remélem csak szezon eleji lassú kezdés.
Kíváncsi leszek, h. McLaughlin kiváló meccse után bátrabban rúgunk-e FG-t vagy marad ez a hiperaggresszív playcalling, h. kvázi minden 4.-nek nekimegyünk, ami az ellenfél térfelén van...
Joey Tribbiani
Most arra mutatnak a jelek, hogy akár megtaláltuk a rugót.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Mit gondoltok a héten a Vikings ellen segíthet, hogy Stefanski onnan jött és ismeri Zimmer rendszerét vagy akár lehet ez egy kétélű fegyver is mivel ők is ismerik Stefát?Stefa kibővítette a playbookot rendesen, mióta lelépett tőlünk. Kérdés, hogy Zimmerék fogták-e vissza, tehát a Vikings akár edzésekről ismeri ezeket a playeket, vagy Stefa a HC kinevezés óta szabta-e át a playbookot, vagy csak bátrabban hívja a playeket. Ha tényleg ismerik egymás hívásait, az inkább a védelemnek kedvez, hiszen ők reagálnak a pályán történtekre és minél kevesebb az ismeretlen, annál egyszerűbb a dolguk. Viszont eltelt több mint másfél év a kinevezése óta, szerintem ennek már nagy hatása nem lesz a meccsre.
Zaborn