Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 3 éve
ktms
617
Amikor a meccs végén másfél perccel a vége előtt visszakaptuk a labdát, ismét nem sikerült egy GWD-t vezetni. Pedig PO kaliberű csapatok ellen megnyert ki-ki meccseken át vezet az út a konferencia döntőbe és tovább. A D szerintem két ordító hibán kívül elfogadható volt, pláne ha nézem a sérülteket. A puntok viszont nagyon rövidek lettek, emiatt túl jó induló pozíciókat adtunk.
Az O összeségében jól játszott, pontos volt a fal működött pedig két kezdő nélkül voltunk. Szerintem Baker is jó teljesítményt nyújtott, de azt valahogyan ki kell most már találni, hogyan tud egy utolsó mindent eldöntő drive-ot vezetni ilyen kiélezett meccseken. Talán Stefának kell valamit átkalibrálnia a fejében és más játékokat hívni.
Azt senkinek nem kell magyarázni, hogy fényévekkel jobb a csapat mint az elmúlt évtizedben bármikor. De azt nem tudom nem észrevenni, hogy idén contender csapatok ellen 0-2 vagyunk a többiek ellen meg 3-0.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Zaborn
105
Én azt hittem, hogy Stefának vannak a legnagyobb tökei a ligában az edzők között....de Staley sokkal durvább
több mint 3 éve
Ilyenkor azért mindig nehéz eldönteni, hogy melyik a rosszabb: Így kikapni vagy 20 ponttal. Bár nem vagyok magam alatt, mert lehetett rá számítani, inkább az apró dolgok fájnak nagyon. Az benne van, hogy Herbertéket nem fogjuk 2 TD-n tartani és az sem segített, hogy alig maradt ember a secondaryben, bár Green elég jó meccset tolt. Én inkább az utolsó 2 drive play hívásaira mutogatnék. Az kifejezetten fájt, hogy egy db 1st downra 3 playt lövünk el és hagyjuk, hogy lemenjen az idő fele. Utána meg már nem tudsz mit trükközni, megy a vertical és imádkozol, hogy valaki villanjon. De, hogy egy labda sem ment OBJ felé pont ilyenkor az megint kicsit furi. A PO-ban mindenképpen jobban kell majd keverni a lapokat.Baker amúgy, ahogy szokott egy rossz meccs után teljesen magabiztosan és jól szállt vissza. Tartson ki ez a széria.
több mint 3 éve
Nyerni kellett volna, de sajnos Woods, a bírók és a végén Stefa sem nőtt fel a feladathoz. 1:31 nem sok idő, de nem kéne ebből 50mp-et 1 first downra ellőni.
Jövő héten kisebb eredménykényszer lesz a Cards ellen, otthon be kell húzni.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Petila
687
Baromi jó meccs volt. A jobb QB döntött.Grat jó meccs volt, bitang csapatotok van, találkozunk a PO-ban
ktms
több mint 3 éve
Bőven benne van a maiban a L, nem is lennék meglepve. Abban reménykedek, hogy Baker játéka valamit javul és akkor nem kell a válla miatt aggódni. Amúgy meg hajrá Browns!
több mint 3 éve
ktms
617
Bár úgy tűnt, hogy téves spekuláció végül mégiscsak kiderült, hogy sajnos volt alapja a sérült váll felvetésnek.Ez azért odavághat rendesen a szezonnak. Remélem holnap kiderül az ellenkezője. 🤞🏻
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Értem mit akartok mondani, de sztem egyelőre azt se lehet tudni mi Baker plafonja. Volt egy kiváló rookie éve (minden körülmény - főleg Hue ellenére); egy borzasztó második Konyhás ténykedése és fejbeli tényezők miatt, aztán a tavalyi PO szezon.Persze igazad van ebben.Látni vélek egy kibontakozó párhuzamot a jelenlegi Browns és az Alex Smith-es Chiefs között.Mahomest "találni" 20 évente lehet. Alexben volt legalább 7-8 sérülésekkel teli szezon mikor a Chiefsbe ment, lehetett sejteni, h. vele nem lesz meg a SB.
Kérdés, hogy Stefa megtalálja e az ő Mahomes-ét.
KoporShow
Bakernek ez az első idénye, amikor ugyanaz a playbook mint az előzőben. Január környékén tisztábban fogunk látni.
Joey Tribbiani
Én inkább a folyamatra gondoltam, hogy van egy stabil QB-d akivel kb tuti a playoff.
A Mahomes résszel inkább arra gondoltam, hogy Stefa lecseréli e majd őt bárkire akinek magasabb a plafonja de a rizikó is sokkal nagyobb.
Patrick se volt az a tuti pick, egy gunslinger volt az egyetemen ha jól tudom, kellett hozzá Reid, hogy ott legyen ahol ma van.
KoporShow
Amikor Alex elment a Chiefsbe nagyjából lehetett vágni mire lehet képes.
több mint 3 éve
Persze igazad van ebben.Látni vélek egy kibontakozó párhuzamot a jelenlegi Browns és az Alex Smith-es Chiefs között.Mahomest "találni" 20 évente lehet. Alexben volt legalább 7-8 sérülésekkel teli szezon mikor a Chiefsbe ment, lehetett sejteni, h. vele nem lesz meg a SB.
KoporShow
Bakernek ez az első idénye, amikor ugyanaz a playbook mint az előzőben. Január környékén tisztábban fogunk látni.
Joey Tribbiani
Én inkább a folyamatra gondoltam, hogy van egy stabil QB-d akivel kb tuti a playoff.
A Mahomes résszel inkább arra gondoltam, hogy Stefa lecseréli e majd őt bárkire akinek magasabb a plafonja de a rizikó is sokkal nagyobb.
Patrick se volt az a tuti pick, egy gunslinger volt az egyetemen ha jól tudom, kellett hozzá Reid, hogy ott legyen ahol ma van.
több mint 3 éve
A parhuzamot pont igy ertette KoporShow is. Alexejevicsnek volt asszem a ninersben 7 szezon alatt 9 OCje. nem is tudta magat osszerakni, csak a vege fele. Aztan a Chiefsben ugyanazt kertek tole evekig, az ment. De nem MVP lett ,csak hasznalhato QB. Aztan az fix PO volt egy jo csapattal, de SB kozelebe nem jartak. A tobbit tudjuk.Látni vélek egy kibontakozó párhuzamot a jelenlegi Browns és az Alex Smith-es Chiefs között.Mahomest "találni" 20 évente lehet. Alexben volt legalább 7-8 sérülésekkel teli szezon mikor a Chiefsbe ment, lehetett sejteni, h. vele nem lesz meg a SB.
KoporShow
Joey Tribbiani
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Látni vélek egy kibontakozó párhuzamot a jelenlegi Browns és az Alex Smith-es Chiefs között.Mahomest "találni" 20 évente lehet. Alexben volt legalább 7-8 sérülésekkel teli szezon mikor a Chiefsbe ment, lehetett sejteni, h. vele nem lesz meg a SB.
KoporShow
több mint 3 éve
Nem jó hírek ezek. OBJ azt reagálta, h. kvára tud fájni egy ilyen sérülés, gondolom szét injekciózzák, de meglepne ha nem befolyásolná a játékát. Persze Joe Thomas sem full egészségesen tolta le azt a 10363 snapet sorozatban, Mayfield sosem volt primadonna, de így nehéz lesz szintet lépni.
több mint 3 éve
A practice reporton es a meccs elott, alatt (visszater-e) kell leadni, meghatarozott idoben. Sztem ennyi kotelezo.Mayfield bal vállában részleges szakadás van amit még a Texans ellen szedett össze.De ezt vajon kötelező nyilvánosságra hozni, hogy vlmelyik sportszerű védő utazzon rá a rájátszÁs körül pl?
Elvileg nem sürgős a műtét, megpróbálja végig játszani a szezont.
P@trik
ozibozi
Nem tudom, mi a "hivatalos" oka. De igazabol a sportfogadasok miatt van. Nagy penzekrol beszelunk.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Látni vélek egy kibontakozó párhuzamot a jelenlegi Browns és az Alex Smith-es Chiefs között.Kérdés, hogy Stefa megtalálja e az ő Mahomes-ét.
több mint 3 éve
ozibozi
17 183
Mayfield bal vállában részleges szakadás van amit még a Texans ellen szedett össze.De ezt vajon kötelező nyilvánosságra hozni, hogy vlmelyik sportszerű védő utazzon rá a rájátszÁs körül pl?
Elvileg nem sürgős a műtét, megpróbálja végig játszani a szezont.
P@trik
több mint 3 éve
Mayfield bal vállában részleges szakadás van amit még a Texans ellen szedett össze.Elvileg nem sürgős a műtét, megpróbálja végig játszani a szezont.
több mint 3 éve
Én azt látom,hogy Stefa jól adagolja ami van. Jelenleg elég,hogy sok hosszu drive van aminek a végén pontok kerulnek a táblára. A D dinamikus és kegyetlen mert pihent. Most ez bőven elég. Láttam egy ket playt ahol azert latszik nem csak futott td lesz itt.
A D egyre jobb,az oline igeretes,alig van O flag.
több mint 3 éve
ktms
617
Meg lettem cáfolva, pikk-pakk:#Browns coach Kevin Stefanski said he doesn't think Baker Mayfield's left, non-throwing shoulder injury is affecting the QB's accuracy "based on what I see in practice."
— Nate Ulrich (@ByNateUlrich) October 4, 2021
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
ktms
617
Arra gondolok inkább, hogy ha nem jó a váll az viheti magával az egész mozgást. Ez arról jutott eszembe, hogy írtad a lábmunkát. Szóval ha elkezdenek kicsit nem jól menni a dolgok, akkor jön az akarás onnantól meg már nem megy semmi úgy ahogyan kéne. Végül is mindegy nem vagyunk a Browns-nál sem sportorvosok, sem fizikoterapeuták. 😊Annyit azért tegyünk oda Baker javára, hogy nem lehetünk biztosak abban, hogy esetleg nem a múltkori váll sérülés áll a gyenge dobások hátterében. Az bőven indokolná ezt a váratlanul rossz minőségű passzjátékot.Önkritikusan azt nyilatkozta a meccs után, h. nem ez volt a gond,jobb kézzel dob...
ktms
Joey Tribbiani
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Annyit azért tegyünk oda Baker javára, hogy nem lehetünk biztosak abban, hogy esetleg nem a múltkori váll sérülés áll a gyenge dobások hátterében. Az bőven indokolná ezt a váratlanul rossz minőségű passzjátékot.Önkritikusan azt nyilatkozta a meccs után, h. nem ez volt a gond,jobb kézzel dob...
ktms
több mint 3 éve
ktms
617
Annyit azért tegyünk oda Baker javára, hogy nem lehetünk biztosak abban, hogy esetleg nem a múltkori váll sérülés áll a gyenge dobások hátterében. Az bőven indokolná ezt a váratlanul rossz minőségű passzjátékot.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Negyedik heten jarunk.Jelenleg az a fontos hogy egy csapat gyujtse a gyozelmeket es ne haljon le sok fontos ember.
Nem most kell jol jatszania mindenkinek.
Majd decemberben es utana.
Ha Baker alkalmas franchise QB-nak, akkor azokon a meccseken kell a csapat elere allnia, amiket meg kell mindenkepp nyerni es a futojatek es a D keves hozza.
Az, hogy tegnap nem volt jo a loteri kutyat nem erdekli, meg van a W, minden mas reszletkerdes. Majd ha a Chargers ellen ket perc lesz hatra es TD kell a gyozelemhez, akkor legyen jo. Az lesz a mertekado teszt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Egyébként nyilván nem csak mi látjuk a problémát hanem AB, De Podesta és Stefa is.Számból vetted ki a szót! Ez nagyon szépen látszik a védelemnél is. Két forduló után fogtuk a fejünk, hogy nincs nyomás. Látták ezt Woodsék és a meccs elemzők is nem csak mi. Váltott a csapat és növekedett a nyomás elkezdődtek a safety, corner, LB blitzek, mindjárt más lett a védelem arca.
ktms
A támadásba tavaly ugyan ez volt emlékezzünk vissza Mayfieldnek voltak ilyen 100-150 yardos meccsei mert ment a futójáték és csak asszisztált, majd a szezon fele után kezdődött a passz irányba tolódás és a végére egész emberi szezonja lett.
Sütni való baromnak kell lenni aki azt hiszi hogy nem látják az edzők és a csapat elemzői a problémát.
Dolgozni fognak a megoldáson.
több mint 3 éve
ktms
617
Ha nem javul fel és nem jut el oda, hogy valamivel feljebb tolja a padlóját, akkor nekem van jelöltem Baker helyére. Rodgers-nek épp lejár a szerződése, el is akar jönni ráadásul kontender csapatot keres. Van még benne két-három év fixen és azt is tudjuk, hogy ő megdobta volna Feltont a labdával illetve OBJ-t is amikor 5 yard-ra elszakadt a védőtől. De azért első helyen tartsuk meg Bakert, ehhez viszont el kell tudnia dönteni olyan meccseket mint a tegnapi, akkor amikor kínálja magát a helyzet. Egyébként nyilván nem csak mi látjuk a problémát hanem AB, De Podesta és Stefa is. Szóval ha nem stabilizálja a játékát a szezonban, akkor fog kapni egy prove it szerű szerződést és amint lehet fognak hozni mellé egy potenciális QB projektet draftról. Vagy a másik út, hogy nem számolnak vele franchise QB-ként és egy nagyágyút kerítenek QB1-nek free agency-ből (pl A Rod).
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧