Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 3 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Huuu, a hétvégi Pittsburgh-Indy nagyon érdekes lesz. Ha nyer a Steelers (mi pedig verjük a Jetset) bent vagyunk. Ha nyer a Colts, akkor az utolsó héten az AFC North első helyéért megy a csata! Nem is tudom kinek szurkoljak 😊

Azért ebből is látszik, hogy tényleg nincs könnyű W, ezért is nagy teljesítmény, h. eddig az összes olyat behúztuk, amit papíron be kellett.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
3 Pro Bowler-e an idén a Brownsnak. Myles Garrett, Nick Chubb és Joel Bitonio!
több mint 3 éve
Amúgy eddig ez eszembe nem jutott (eddig sokat nem kellett agyalni ilyenen) de Stefanskit simán betenném az év edzőjének 😀
Drip
Szoros a verseny nálam közte és Flores között.
empty taxi
Flores is király, de neki tavaly már volt egy bemelegítő szezonja 😊 Stefa fullra zoom meetingekből építkezett.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Amúgy eddig ez eszembe nem jutott (eddig sokat nem kellett agyalni ilyenen) de Stefanskit simán betenném az év edzőjének 😀
Drip
Szoros a verseny nálam közte és Flores között.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard

több mint 3 éve
ktms Cleveland Browns 617

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
ktms Cleveland Browns 617
P@trik
jó a kémiája ezzel az elkapó trióval, bizonytalanná váltam OBJ-vel kapcsolatban.
Bad 31
Ez már írtam az előző héten is, hogy elkell gondolkodni mi legyen vele. Durva kijelenteni de egyszerűen jobb nélküle Mayfield.
P@trik
Ugyanezt mondom/írtam magam is. Ráadásul lehetne érte minőségi védőt szerezni draft cetli vagy direkt csere egyaránt szóba jöhet. És ezt úgy mondom, hogy nagyon bírom OBJ-t, de amitóa nálunk van sajnos csak villanásai voltak, mondjuk azok a játékok nagyot szóltak (pl: a Dallas elleni jet-sweep trükkből futás).

Másrészről az is igaz, hogy a helyzet megváltozott: egy kiforrott, egyre jobban muzsikáló támadósorban most már neki kell majd bizonyítania, mert nélküle is nagyon jó. Vagy épp, hogy nélküle nagyon jó.

A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy megtartjuk mivel drafton is tudunk védelmet erősíteni. Azonban ha összeáll a dolog azaz OBJ úgy tud vissza szállni jövőre, hogy hozzá is tud tenni, akkor NAGYON komoly támadósorunk lesz. De egyelőre még ezt a szezont futjuk. 😊

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
P@trik
jó a kémiája ezzel az elkapó trióval, bizonytalanná váltam OBJ-vel kapcsolatban.
Bad 31
Ez már írtam az előző héten is, hogy elkell gondolkodni mi legyen vele. Durva kijelenteni de egyszerűen jobb nélküle Mayfield.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 177 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nagyon kellett az előzmények ismeretében (Colts W, Titans W, Ravens W, Phins W), szarul indult, de szerencsére a Giants HC feleslegesen volt agresszív...
A védelem megint nem volt meggyőző, azért McCoy nem egy Lamar khm, és ő is simán összehozott 3 red zone driveot.
Baker nagyon érzi az offense-t, 95 yardos driveok, nem rossz, nem rossz. Ha jövő héten nyerünk, senki sem veheti el 😊
Joey Tribbiani
az utolsó mondatod nem igaz:
ha a 16. fordulóban, dolphins, ravens, browns győzelem van és a colts is veri a steelerst
és a 17. fordulóban titeket ver a steelers és a dolphins, colts, ravens hármas nyer, akkor nem vagytok bent.
gedam
Ha 11W nem lesz elég egy bővített mezőnyben, az tényleg durva lenne.
Joey Tribbiani
Ha nem lesz elég 11W akkor már tényleg nem tudom mi kéne...
P@trik
Miközben az NFC Eastből valaki lehet, hogy negatív vagy aközeli mérleggel fog bejutni, ilyenkor azért elgondolkodtató a mostani rendszer helyessége. Mindenesetre reméljük nem fordul elő velünk olyan fricska, hogy mondjuk 11 győzelemmel nem jutunk be, mondjuk a 10 győzelem is ilyen választó vonal, aztán 07-ben nem volt elég sajnos. Baker egyre jobban tetszik, a futás nem villogott, de ő hozta a yardokat, jó a kémiája ezzel az elkapó trióval, bizonytalanná váltam OBJ-vel kapcsolatban.
Bad 31
Az Eastből nekünk lehet a legjobb mérlegünk, de az is maximum a 8-8 lehet...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Nagyon kellett az előzmények ismeretében (Colts W, Titans W, Ravens W, Phins W), szarul indult, de szerencsére a Giants HC feleslegesen volt agresszív...
A védelem megint nem volt meggyőző, azért McCoy nem egy Lamar khm, és ő is simán összehozott 3 red zone driveot.
Baker nagyon érzi az offense-t, 95 yardos driveok, nem rossz, nem rossz. Ha jövő héten nyerünk, senki sem veheti el 😊
Joey Tribbiani
ha a 16. fordulóban, dolphins, ravens, browns győzelem van és a colts is veri a steelerst
és a 17. fordulóban titeket ver a steelers és a dolphins, colts, ravens hármas nyer, akkor nem vagytok bent.
gedam
Joey Tribbiani
P@trik
Miközben az NFC Eastből valaki lehet, hogy negatív vagy aközeli mérleggel fog bejutni, ilyenkor azért elgondolkodtató a mostani rendszer helyessége. Mindenesetre reméljük nem fordul elő velünk olyan fricska, hogy mondjuk 11 győzelemmel nem jutunk be, mondjuk a 10 győzelem is ilyen választó vonal, aztán 07-ben nem volt elég sajnos. Baker egyre jobban tetszik, a futás nem villogott, de ő hozta a yardokat, jó a kémiája ezzel az elkapó trióval, bizonytalanná váltam OBJ-vel kapcsolatban.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Joey Tribbiani
gedam
Joey Tribbiani
P@trik
Ezt jo esellyel valamelyik brigad el mondja majd magarol.
Most nekunk van hatra a Giants otthon es a Cinci idegenben. Szoval ha nem vagyunk balfaszok magunktol, lehetunk meg 11-5 os kiesok ha senki se botlik egyszer a Colts, Browns, Phins harmasbol vagy a Titans 2x.
Szal eselyes hogy mi lehetunk a kevesbe oszinte mosolyu 11-5 os csapat. 😩

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Joey Tribbiani
gedam
Joey Tribbiani
több mint 3 éve
Joey Tribbiani
gedam

több mint 3 éve
gedam 5 908
Joey Tribbiani
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
pöcsöm lehet ezt is másnap fogom visszanézni :/ Mindenesetre Colt jó csávó én bírom, de Hajrá Browns!

több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Gondoljatok bele, hogy Tampa szurkolók szeptemberben születtek ès januárban pedig már PO-ban látják a csapatot!

Szerkesztette: steelwolf
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Minden tiszteletem sracok! A Bills szukoloi is nagyon jo arcok, nekik is szurkol az ember. De meg a Rams is volt nemreg elit csapat. Gyorsan elmult. De hogy soha, ez nem fair a szurkolok fele.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Ezt sokunkra el lehet itt mondani 😊 Drip, Bad sem ma kezdték. 2002 Wild Card volt az utolsó.
Joey Tribbiani
Nyilvan. CSak erted a Chiefs mikor szar is volt, de Casselel is volt PO. Persze mit sem ert igazabol. Alex Smith pedig sorozatban vitte be a csapatot. Es akkor nem megye vissza az idoben.
Es vegig vartuk az iranyitot, akivel komoly csapat lehetunk. De azert PO meg a Jetsnek is becsuszott, meg szinte mindenkinek. A Jax is volt eros csapat, rovid ideig, tobbszor. Azert az, hogy soha, az kemeny. Csak ujjaepites, ujjaepites hatan.
ulpianus
Én 7 évet vártam hogy lássam az első pozitív szezont.
több mint 3 éve
Ezt sokunkra el lehet itt mondani 😊 Drip, Bad sem ma kezdték. 2002 Wild Card volt az utolsó.
Joey Tribbiani
Nyilvan. CSak erted a Chiefs mikor szar is volt, de Casselel is volt PO. Persze mit sem ert igazabol. Alex Smith pedig sorozatban vitte be a csapatot. Es akkor nem megye vissza az idoben.
Es vegig vartuk az iranyitot, akivel komoly csapat lehetunk. De azert PO meg a Jetsnek is becsuszott, meg szinte mindenkinek. A Jax is volt eros csapat, rovid ideig, tobbszor. Azert az, hogy soha, az kemeny. Csak ujjaepites, ujjaepites hatan.

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 304
Nektek nyerni kell kettot es bejuttok. Mindegy melyiket es a Giants-Jets verni kellene, de a Vasas lehet mar pihenohetet fog tartani es amugy is lenne esely.

Persze barmi lehet a "konnyebbnek igerkezo" meccseken, de igaz a Miami/Ravens-nel is es ott mar nem is lehet hibazni.

Mondjuk az erdekes, hogy papiron a Miami-nak magasan a legnehezebb a sorsolasa, de velunk ellentetben nem jatszik senkivel akinek szamitana a meccs. Nekunk ott a Giants aki kaparni fog.

Egy gyengebb de akarja vagy erosebb de ahogy puffan ugy puffan mentalitas.
no
A Jets sztem nem fogja kockáztatni Lawrencet egy győzelemért, nekik "kötelező" tankolniuk, vagy tényleg ők lesznek az új Browns... vagy talán már ők is azok 😊 A Giants veszélyesebb, de bízom benne, h. a hétfői vereség feltüzelte annyira a srácokat, h. ne nagy arccal utazzanak New Yorkba.
Joey Tribbiani
Pontosan. A csapat kierdemelte hogy bizz bennuk, nem kell mar a Miami ellen drukkolni ( bar nekunk jobban segitene 😊)
több mint 3 éve
Nektek nyerni kell kettot es bejuttok. Mindegy melyiket es a Giants-Jets verni kellene, de a Vasas lehet mar pihenohetet fog tartani es amugy is lenne esely.

Persze barmi lehet a "konnyebbnek igerkezo" meccseken, de igaz a Miami/Ravens-nel is es ott mar nem is lehet hibazni.

Mondjuk az erdekes, hogy papiron a Miami-nak magasan a legnehezebb a sorsolasa, de velunk ellentetben nem jatszik senkivel akinek szamitana a meccs. Nekunk ott a Giants aki kaparni fog.

no
A Jets sztem nem fogja kockáztatni Lawrencet egy győzelemért, nekik "kötelező" tankolniuk, vagy tényleg ők lesznek az új Browns... vagy talán már ők is azok 😊 A Giants veszélyesebb, de bízom benne, h. a hétfői vereség feltüzelte annyira a srácokat, h. ne nagy arccal utazzanak New Yorkba.

több mint 3 éve
Kikapott a Raiders, ők elszálltak. Maradt a Dolphins versenyben, úgyhogy talán életemben először, de hajrá Pats hétvégén 😊
Joey Tribbiani
Miert is? 👺
(Mintha nem lettek volna mar eleget a rajatszasban.)
Ventura
A Pats már elszállt, 9W nem lesz elég a PO-hoz. A Phins és a Ravens a legnagyobb ellenfél a wild cardért, utóbbi sorsolása elég laza (Jax, NYG, @CIN), így most kénytelen vagyok ellenetek szurkolni. Nothing personal, de még sosem láttam PO-ban a Brownst. 😛
Joey Tribbiani
Sosem láttad POban a Brownst? De durva, pedig tuti több mint 10 éve szurkolsz. Egy igazi szurkoló.
ulpianus

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 304

több mint 3 éve
Kikapott a Raiders, ők elszálltak. Maradt a Dolphins versenyben, úgyhogy talán életemben először, de hajrá Pats hétvégén 😊
Joey Tribbiani
Miert is? 👺
(Mintha nem lettek volna mar eleget a rajatszasban.)
Ventura
A Pats már elszállt, 9W nem lesz elég a PO-hoz. A Phins és a Ravens a legnagyobb ellenfél a wild cardért, utóbbi sorsolása elég laza (Jax, NYG, @CIN), így most kénytelen vagyok ellenetek szurkolni. Nothing personal, de még sosem láttam PO-ban a Brownst. 😛
Joey Tribbiani
Sosem láttad POban a Brownst? De durva, pedig tuti több mint 10 éve szurkolsz. Egy igazi szurkoló.