Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 3 éve
Végigfutottam a szezon Cowboys meccseit, nálam a Browns ellen játszott volt a legizgalmasabb. Sok sikert!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Ujabb jatekos es stabtag tesztje lett pozitiv.Egy PS player és egy Assistant edző.
Beki
Eddig és ne tovább, ahogy az egyik Columbo részben is gyakran elhangzott.
Edzés és játékosok nélkül ez esélytelen. Köszi, covid.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ujabb jatekos es stabtag tesztje lett pozitiv.
több mint 3 éve
ktms
617
Túl tette ezen magát már mindenki a Steelers-nél és a Browns-nál is szerencsére, de még egy darabig click-bait lesz minden külsősnek.Az előző meccsen sem volt gond, most sem lesz. Ott nagyot hibázott Garrett(már a sisakos akcióra gondok, nem az izmozásra). Azóta rendeben van ha jól tudom fejben is. Jó játékos ,nagy szerződéssel, tudja hogy neki már sok hiba nem fér bele a pályafutásába.Én egyáltalán nem örülök ennek, ha jól emlékszem még a pereskedés sem zárult le.Úgy fest a Steelers tartalék üzemmódban áll ki a hétvégén. Azt hiszem ennél többet nem tudnak tenni értünk.Ne örülj ennek. Mason Rudolph kezd. Szerintem a Steelers megint el akarja tiltatni Myles Garrettet. 😊
ktms
iktriad
P@trik
pfefe8
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Az előző meccsen sem volt gond, most sem lesz. Ott nagyot hibázott Garrett(már a sisakos akcióra gondok, nem az izmozásra). Azóta rendeben van ha jól tudom fejben is. Jó játékos ,nagy szerződéssel, tudja hogy neki már sok hiba nem fér bele a pályafutásába.Én egyáltalán nem örülök ennek, ha jól emlékszem még a pereskedés sem zárult le.Úgy fest a Steelers tartalék üzemmódban áll ki a hétvégén. Azt hiszem ennél többet nem tudnak tenni értünk.Ne örülj ennek. Mason Rudolph kezd. Szerintem a Steelers megint el akarja tiltatni Myles Garrettet. 😊
ktms
iktriad
P@trik
Steelers fan
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Azóta már volt egy találkozónk! A két csapat vezetése kerek-perec megmondta, hogy nem tűri ezt a viselkedést egyik féltől sem! És szemmel láthatóan nem volt meg egy odamondás sem. Tuti, hogy nem lesz gond. Feladni nem fogjuk a meccset, de a pihenés most fontosabb. Ti pedig szerintem nem megalázni akarjátok a Steelers B-t, csak PO-ba jutni a teljes állománnyal. Nem lesz itt semmi gond!Én egyáltalán nem örülök ennek, ha jól emlékszem még a pereskedés sem zárult le.Úgy fest a Steelers tartalék üzemmódban áll ki a hétvégén. Azt hiszem ennél többet nem tudnak tenni értünk.Ne örülj ennek. Mason Rudolph kezd. Szerintem a Steelers megint el akarja tiltatni Myles Garrettet. 😊
ktms
iktriad
P@trik
több mint 3 éve
S Karl Joseph is covid lista.Állítólag Sendejo tuti nem játszhat, ami azt jelenti, h. ő pozitív, Joseph és Bryant viszont csak close contact voltak, ha negatív teszteket produkálnak, pályára léphetnek.
9 játékos van már rajta.
P@trik
Ugyanez Goodsonnal, ő tuti kihagyja, a többiek negatív teszt esetén tolhatják.
Valahogy éljük túl ezt a hetet...
több mint 3 éve
Egy apróság amit sokan elfelejtenek: ha nincs OBJ kis hapcija a visszahordásból, akkor még arról sem mehetne itt a siránkozás, hogy mennyivel nem jutunk be valahova, de szerencsére volt, így legalább lehet számolgatni. 😉 és csak nyerni kell.Ez így van, és még 53 másik dolgot fellehetne sorolni ha az nincs akkor mér nem kéne már számolni.
ozibozi
Másfelől a ha meg mi lett volna kérdésekkel már tele a padlás itt clevelandbe.
Kedvenc példa HA nem Huet választottuk volna annó.... Ugye milyen jó? Pont ennyi értelme is van a feltételezésnek.
több mint 3 éve
Egy apróság amit sokan elfelejtenek: ha nincs OBJ kis hapcija a visszahordásból, akkor még arról sem mehetne itt a siránkozás, hogy mennyivel nem jutunk be valahova, de szerencsére volt, így legalább lehet számolgatni. 😉 és csak nyerni kell.Jó, ennyi erővel ha nincs Lamar kis hapcija, most megvan a PO. Felesleges egyet kiemelni, sok ilyen van és általában kiegyenlítik egymást.
ozibozi
több mint 3 éve
S Karl Joseph is covid lista.9 játékos van már rajta.
több mint 3 éve
Harrison Bryant és Andrew Sendejo is covid listára került...
több mint 3 éve
Jó azért ne is szomorkodjunk. Ha egy Steelers B-t nem verünk, akkor tényleg nincs miről beszélni.
több mint 3 éve
ktms
617
Azt nem mondtam egy szóval sem, hogy örülök.Én egyáltalán nem örülök ennek, ha jól emlékszem még a pereskedés sem zárult le.Úgy fest a Steelers tartalék üzemmódban áll ki a hétvégén. Azt hiszem ennél többet nem tudnak tenni értünk.Ne örülj ennek. Mason Rudolph kezd. Szerintem a Steelers megint el akarja tiltatni Myles Garrettet. 😊
ktms
iktriad
P@trik
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Én egyáltalán nem örülök ennek, ha jól emlékszem még a pereskedés sem zárult le.Úgy fest a Steelers tartalék üzemmódban áll ki a hétvégén. Azt hiszem ennél többet nem tudnak tenni értünk.Ne örülj ennek. Mason Rudolph kezd. Szerintem a Steelers megint el akarja tiltatni Myles Garrettet. 😊
ktms
iktriad
több mint 3 éve
Úgy fest a Steelers tartalék üzemmódban áll ki a hétvégén. Azt hiszem ennél többet nem tudnak tenni értünk.Ne örülj ennek. Mason Rudolph kezd. Szerintem a Steelers megint el akarja tiltatni Myles Garrettet. 😊
ktms
több mint 3 éve
ktms
617
Úgy fest a Steelers tartalék üzemmódban áll ki a hétvégén. Azt hiszem ennél többet nem tudnak tenni értünk.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Cymbee
37
Volt jónéhány olyan helyzet is, amikor csak azért nem lett fumble, mert Mayfield szerencséjére éppen azelőtt vált halottá a játék, mielőtt elvesztette a labdát.Én kettő ilyen QB sneak-re emlékszem, a másik a Titans ellen volt. Ott is vakartam a fejem, de amikor újra így járt nekem is megfordult a fejemben, hogy ez már tendencia.Stefa jó HC, minimális hibákat követett el egy-egy meccsen. Ha pedig Berry szerez néhány komolyabb tehetségű védőt az offseason alatt drafton vagy cserével (OBJ?), akkor ez a rész is rendben.Én csak azt nem értem, hogy Stefa miért erőlteti Mayfield-del a Qb sneak-et, amikor tisztán látszik, hogy nem megy (főleg, hogy ott van Hunt, Chubb, Janovich). Szinte mindig fumble-lel ér véget. Szerintem ez azért elég nagy hiba.
Mayfield egy kérdőjel. Néha nagyon jó játék máskor meg hibák sokasága. Remélem idő előtt nem hosszabbít vele a csapat, előbb jövőre bizonyítania kellene. Mondjuk azt én sem látom hogyan lehetne jobbat, mást szerezni, hacsak nem egy higgadt, pontos veterán QB jönne. Kb Stafford, Ryan kaliberű. A többiekkel maradna ugyanaz, akkor meg már minek váltani.
ktms
A védelemmel kapcsolatban pedig tényleg elő kell venni Woods-ot (aki elvileg Db guru, mégis ott vannak a legnagyobb gondok), mert nem csak az emberanyag a probléma, hanem a kommunikáció is (nem tudják a játékosok, hogy kinek mi a feladata, össze-vissza rohangálnak, néha egymásnak is 😀), ami pedig a felkészités hiányosságából fakad.
Cymbee
ktms
BIUSA"@
több mint 3 éve
kikapni se kell, ha nyer mind az 5 csapat a colts 11-5el nem jut be.Van olyan forgatokonyv hogy a Browns es a Ravens is bejut a PO-ba?
Kájzerszózepersze, ha a Titans és a Colts is kikap 😀
elég csak egy Colts vereség
Löfli
több mint 3 éve
Na erre nem nagyon latok eselyt😂Van olyan forgatokonyv hogy a Browns es a Ravens is bejut a PO-ba?
Kájzerszózepersze, ha a Titans és a Colts is kikap 😀
Löfli
több mint 3 éve
Van olyan forgatokonyv hogy a Browns es a Ravens is bejut a PO-ba?
Kájzerszóze
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
ktms
617
Nem sírom vissza GW agyatlan blitzeit, de a pass rush idén mindenféle kreativitást nélkülöz, mintha abban bíznánk, h. majd Garrett megoldja. Meg is csinálja, de sztem ebben a DL-ben több potenciál volt..Ez engem is foglalkoztat, hogy mintha rosszabb lenne a DL mint ami indokolt. Komolyan mondom tavaly jobbnak tűnt.
Joey Tribbiani
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Van olyan forgatokonyv hogy a Browns es a Ravens is bejut a PO-ba?
több mint 3 éve
ktms
617
Én kettő ilyen QB sneak-re emlékszem, a másik a Titans ellen volt. Ott is vakartam a fejem, de amikor újra így járt nekem is megfordult a fejemben, hogy ez már tendencia.Stefa jó HC, minimális hibákat követett el egy-egy meccsen. Ha pedig Berry szerez néhány komolyabb tehetségű védőt az offseason alatt drafton vagy cserével (OBJ?), akkor ez a rész is rendben.Én csak azt nem értem, hogy Stefa miért erőlteti Mayfield-del a Qb sneak-et, amikor tisztán látszik, hogy nem megy (főleg, hogy ott van Hunt, Chubb, Janovich). Szinte mindig fumble-lel ér véget. Szerintem ez azért elég nagy hiba.
Mayfield egy kérdőjel. Néha nagyon jó játék máskor meg hibák sokasága. Remélem idő előtt nem hosszabbít vele a csapat, előbb jövőre bizonyítania kellene. Mondjuk azt én sem látom hogyan lehetne jobbat, mást szerezni, hacsak nem egy higgadt, pontos veterán QB jönne. Kb Stafford, Ryan kaliberű. A többiekkel maradna ugyanaz, akkor meg már minek váltani.
ktms
A védelemmel kapcsolatban pedig tényleg elő kell venni Woods-ot (aki elvileg Db guru, mégis ott vannak a legnagyobb gondok), mert nem csak az emberanyag a probléma, hanem a kommunikáció is (nem tudják a játékosok, hogy kinek mi a feladata, össze-vissza rohangálnak, néha egymásnak is 😀), ami pedig a felkészités hiányosságából fakad.
Cymbee
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧