Cleveland Browns
Nem fognak. Tartják magukat a menetrendhez. Akinek negatív tesztje van vasárnap, az játszik. Az NFL-t már csak az érdekli, hogy valahogy legyen vége, de időben.De pont most lehetne. Illetve kellene. Két hét halasztás a WC körrel s, az egész idény kitolásával. Buborékba mindenkit saját helyén, addig kitisztulnak s mehet tovább. Sztem csak akarni kellene.Most kellene halasztani bármily nehéz.Nem tehetik meg.
dande
KeyG
dande
Pont ez a lényeg hogy akarni kéne de az NFL nem akarja. Nem lesz halasztás azt írják.De pont most lehetne. Illetve kellene. Két hét halasztás a WC körrel s, az egész idény kitolásával. Buborékba mindenkit saját helyén, addig kitisztulnak s mehet tovább. Sztem csak akarni kellene.Most kellene halasztani bármily nehéz.Nem tehetik meg.
dande
KeyG
dande
De pont most lehetne. Illetve kellene. Két hét halasztás a WC körrel s, az egész idény kitolásával. Buborékba mindenkit saját helyén, addig kitisztulnak s mehet tovább. Sztem csak akarni kellene.Most kellene halasztani bármily nehéz.Nem tehetik meg.
dande
KeyG
Most kellene halasztani bármily nehéz.Nem tehetik meg.
dande
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
Hát akkor ez a WC kört hamar lejátszottuk...We were informed this morning that Head Coach Kevin Stefanski, two additional members of the coaching staff and two players have tested positive for COVID-19.
— Cleveland Browns (@Browns) January 5, 2021
Our contingency planning calls for Special Teams Coordinator Mike Priefer to serve as the acting Head Coach. pic.twitter.com/Mhh9Zt1e4d
Beki
Ennyi a többlet infó.
We were informed this morning that Head Coach Kevin Stefanski, two additional members of the coaching staff and two players have tested positive for COVID-19.
— Cleveland Browns (@Browns) January 5, 2021
Our contingency planning calls for Special Teams Coordinator Mike Priefer to serve as the acting Head Coach. pic.twitter.com/Mhh9Zt1e4d
Helyette azon kell töprengeni, hogy ha ilyen szűken vertük a Steelers B-t, akkor vajon mire lehet számítani a hétvégi PLAYOFF meccsen? 😊
Először is:
- a reméltet (megtaláljuk az edzőt hosszú távra)
- a kötelezőt (pozitív szezon)
- és az extrát (PO) is hozta a csapat
azaz innentől jutalomjáték van! 😊
Az előző két hétvége előtti napokon nagyon szerencsétlenül alakult minden. Kezdve onnan, hogy a Jets elleni meccs előtt 12 órával a komplett WR alakulat COVID IR-re került, helyettük a kis híjján a strandról hívták be a gyakorló csapatos WR-eket. Így aztán beszedett a csapat egy váratlan vereséget, ami szerintem nagyon "benne maradt" mindenkiben. Utólag Stefa elmondta, hogy idő hiányában nem módosítottak gameplan-en. Meg is látszott, a Jets a logikus lépést választotta és teljesen feltöltötte a boxot így passzjáték híjján jól tudta fogni a futást és WR-ek hiányában jobban tudott ügyelni a TE játékra is.
A Steelers ellen is szenvedős volt a játék, nem segített, hogy egész héten egyetlen értelmes napot tudott a csapat gyakorolni és az sem jött jól, hogy az OL edző és az asszisztense is COVID IR-re került. Nem is hozta az OL a szokott átütő játékát.
Namármost, az a kérdés, hogy a fent említett nehézségek tényleg akkora szerepet játszottak-e az utóbbi két meccsen? A Jets meccs nálam egyértelműen a balszerencsén ment el. A tartalékos Steelers pedig komoly kihívást jelentett gyakorlás híjján.
Nagyon nehéz meccs következik viszont a kezünkre játszik, hogy három hét óta ez lehet az első hét, amikor normálisan fel tudunk készülni és nagyjából egész csapattal kiállni. Emellett a bejutás is extra energiákat adhat. Reálisan nézve a Steelers egy stabil, összeszokott PO csapat akik ráadásul kulcs játékosokat pihentettek, ők az esélyesebbek. Jelenleg egy okos gameplan-el és extra játékkal van esély nyerni ellenük.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
#Browns coach Kevin Stefanski on RB rotation Sunday: We wanted to make sure we had fresh guys this week
— Scott Petrak ct (@ScottPetrak) January 4, 2021
El tudjátok képzelni, h. Stefa dupla v. semmit játszott? Pihentette volna a legjobb O játékost már a PO-ra gondolva? 😊 Mi van ha emiatt nyer a Steelers? Gyanús.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Easy bro’.Anno a Packers utolsó bajnoki événél volt egy hasonló történet, hogy az alapszakasz záró Bears elleni meccsen jutottak be úgy, hogy mivel a Chicago már bye weekes volt, a Bears B-t kellett verniük. Megtették, bejutottak. Ráadásul ugye a konferencia döntőben pont őket ejtették ki Rodgersék.A Bearsben minden kezdő végigjátszott azon a meccsen. Nem tudom ezt a faszságot ki terjeszti, de nem kell mindennek felülni, amit mondjuk a Sport TV elmondott.
Na, hányan emlékeznek erre azóta, vagy emlegetik ezt fel, hogy emiatt nem megérdemelt a cím? Na ugye.
Cowboykarcsi90
tüsi91
2010 környékén nem volt olyan fán’ sporttvés Cowboys meccset nézni, ugyhogy én ezt biztos nem Ricsiéktől szedtem össze 😉 saját kútfőből néztem be valamit, azért bocs.
De nem értem miért vagy ilyen butthurt, amikor semmi rosszat nem mondtam a Bearsre. 😉
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Anno a Packers utolsó bajnoki événél volt egy hasonló történet, hogy az alapszakasz záró Bears elleni meccsen jutottak be úgy, hogy mivel a Chicago már bye weekes volt, a Bears B-t kellett verniük. Megtették, bejutottak. Ráadásul ugye a konferencia döntőben pont őket ejtették ki Rodgersék.A Bearsben minden kezdő végigjátszott azon a meccsen. Nem tudom ezt a faszságot ki terjeszti, de nem kell mindennek felülni, amit mondjuk a Sport TV elmondott.
Na, hányan emlékeznek erre azóta, vagy emlegetik ezt fel, hogy emiatt nem megérdemelt a cím? Na ugye.
Cowboykarcsi90
mobile.twitter.com/ejmaroun/status/1346101670032367616?s=21
Vernon viszont nagy érvágás, pont mikor feljebb kapcsolt kettővel 😕
#Browns DE Olivier Vernon will miss the playoffs after suffering a ruptured Achilles injury.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) January 4, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Sokszor örültünk idén, sokszor fogtunk a fejünk de sikerült a végére.Vasas cserék 😀 Ez jó...
Pár hete már leírtam, hogy kínkeserves 7 évet vártam arra hogy végre ne negatív szezonunk legyen.
Nah hát ezt sikerült megfejelni egy pozitív szezonnal, majd egy 10+ győzelemmel, és ráadásként egy PO-al.
Ettől független látom ki hogy tekint erre.
Ha a kérdés az hogy:
Volt-e idén szar meccsünk? -igen volt
Volt-e idén mázlis győzelem? -igen volt
Volt-e idén fejfogás meccs miatt?-igen volt
Volt-e idén szerencsénk? -igen volt
- De véleményem szerint ez így van rendjén.
Megérdemeltük a PO? -szerintem meg!
Persze nem vagyok vak és látom a kinti meg az itthoni trollokat, hogy csak azért sikerült mert a vasas cserék játszottak, én szerintem meg amit elvett a JóIsten a coviddal a jets ellen azt most visszaadta és pont.
Történjen akármi is a következő hétvégén mi már győztünk azzal, hogy végre saját magunkat képesek voltunk túllépni!
P@trik
Aki szerint ebben a sportban 11 győzelmet meg kell magyarázni, az éppen annyira ért hozzá, hogy felesleges foglalkozni vele...
Sokszor örültünk idén, sokszor fogtunk a fejünk de sikerült a végére.Nem is értem, miért kérdés az, hogy megérdemeltétek-e?
Pár hete már leírtam, hogy kínkeserves 7 évet vártam arra hogy végre ne negatív szezonunk legyen.
Nah hát ezt sikerült megfejelni egy pozitív szezonnal, majd egy 10+ győzelemmel, és ráadásként egy PO-al.
Ettől független látom ki hogy tekint erre.
Ha a kérdés az hogy:
Volt-e idén szar meccsünk? -igen volt
Volt-e idén mázlis győzelem? -igen volt
Volt-e idén fejfogás meccs miatt?-igen volt
Volt-e idén szerencsénk? -igen volt
- De véleményem szerint ez így van rendjén.
Megérdemeltük a PO? -szerintem meg!
Persze nem vagyok vak és látom a kinti meg az itthoni trollokat, hogy csak azért sikerült mert a vasas cserék játszottak, én szerintem meg amit elvett a JóIsten a coviddal a jets ellen azt most visszaadta és pont.
...
P@trik
Ez egy tök egyszerű dolog: idén az volt a szabály, hogy aki meg tud előzni 9 csapatot, az bent lesz a PO-ban. Ti megelőztetek 10-et. Ettől kezdve nincs miről beszélni. Megcsináltátok amit kellett, bent vagytok. Akik nem tudták megcsinálni, azok meg kimaradtak.
Kevin Stefanski's 11 wins in his first season are more than seven Browns head coaches had in their entire Browns tenure. Since the team resumed play in 1999, only Butch Davis and Romeo Crennel won more games in their entire tenure than Stefanski won this season. Legend.
— Kevin Clark (@bykevinclark) January 3, 2021