Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Most kellene halasztani bármily nehéz.
dande
Nem tehetik meg.
KeyG
De pont most lehetne. Illetve kellene. Két hét halasztás a WC körrel s, az egész idény kitolásával. Buborékba mindenkit saját helyén, addig kitisztulnak s mehet tovább. Sztem csak akarni kellene.
dande
Nem fognak. Tartják magukat a menetrendhez. Akinek negatív tesztje van vasárnap, az játszik. Az NFL-t már csak az érdekli, hogy valahogy legyen vége, de időben.
több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
dande
Nem tehetik meg.
KeyG
De pont most lehetne. Illetve kellene. Két hét halasztás a WC körrel s, az egész idény kitolásával. Buborékba mindenkit saját helyén, addig kitisztulnak s mehet tovább. Sztem csak akarni kellene.
dande
Pont ez a lényeg hogy akarni kéne de az NFL nem akarja. Nem lesz halasztás azt írják.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
Nem tehetik meg.
KeyG
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 519
dande
Nem tehetik meg.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Ha bármelyik közeli kontaktokkal lesz leültetve, az kb feleslegessé teszi az egész mérkőzést...
több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Én nem tudom mit csinálunk a csapat székházba de ez tragédia kategória...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Bitonio és Hodge a 2 játékos, akinek a tesztje pozitív lett.
több mint 3 éve
ktms Cleveland Browns 617
Akkor ennyit arról a gondolatról, hogy miként állunk ki a meccsre. 😕

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve

Beki
Hát akkor ez a WC kört hamar lejátszottuk...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
A DB coach (Mesa test today) and TE coach (Mesa test today). A WR and OL (Mesa tests today).
Ennyi a többlet infó.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
ktms Cleveland Browns 617
Oké még csak kedd van, de azért milyen kedd! Hát kérem szépen Wild Card előtti kedd és tényleg nem azon kell gondolkodni, hogy akkor ez az alapszakasz akkor most WTF?

Helyette azon kell töprengeni, hogy ha ilyen szűken vertük a Steelers B-t, akkor vajon mire lehet számítani a hétvégi PLAYOFF meccsen? 😊

Először is:

- a reméltet (megtaláljuk az edzőt hosszú távra)
- a kötelezőt (pozitív szezon)
- és az extrát (PO) is hozta a csapat

azaz innentől jutalomjáték van! 😊

Az előző két hétvége előtti napokon nagyon szerencsétlenül alakult minden. Kezdve onnan, hogy a Jets elleni meccs előtt 12 órával a komplett WR alakulat COVID IR-re került, helyettük a kis híjján a strandról hívták be a gyakorló csapatos WR-eket. Így aztán beszedett a csapat egy váratlan vereséget, ami szerintem nagyon "benne maradt" mindenkiben. Utólag Stefa elmondta, hogy idő hiányában nem módosítottak gameplan-en. Meg is látszott, a Jets a logikus lépést választotta és teljesen feltöltötte a boxot így passzjáték híjján jól tudta fogni a futást és WR-ek hiányában jobban tudott ügyelni a TE játékra is.

A Steelers ellen is szenvedős volt a játék, nem segített, hogy egész héten egyetlen értelmes napot tudott a csapat gyakorolni és az sem jött jól, hogy az OL edző és az asszisztense is COVID IR-re került. Nem is hozta az OL a szokott átütő játékát.

Namármost, az a kérdés, hogy a fent említett nehézségek tényleg akkora szerepet játszottak-e az utóbbi két meccsen? A Jets meccs nálam egyértelműen a balszerencsén ment el. A tartalékos Steelers pedig komoly kihívást jelentett gyakorlás híjján.

Nagyon nehéz meccs következik viszont a kezünkre játszik, hogy három hét óta ez lehet az első hét, amikor normálisan fel tudunk készülni és nagyjából egész csapattal kiállni. Emellett a bejutás is extra energiákat adhat. Reálisan nézve a Steelers egy stabil, összeszokott PO csapat akik ráadásul kulcs játékosokat pihentettek, ők az esélyesebbek. Jelenleg egy okos gameplan-el és extra játékkal van esély nyerni ellenük.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander

El tudjátok képzelni, h. Stefa dupla v. semmit játszott? Pihentette volna a legjobb O játékost már a PO-ra gondolva? 😊 Mi van ha emiatt nyer a Steelers? Gyanús.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 230 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Anno a Packers utolsó bajnoki événél volt egy hasonló történet, hogy az alapszakasz záró Bears elleni meccsen jutottak be úgy, hogy mivel a Chicago már bye weekes volt, a Bears B-t kellett verniük. Megtették, bejutottak. Ráadásul ugye a konferencia döntőben pont őket ejtették ki Rodgersék.

Na, hányan emlékeznek erre azóta, vagy emlegetik ezt fel, hogy emiatt nem megérdemelt a cím? Na ugye.
Cowboykarcsi90
A Bearsben minden kezdő végigjátszott azon a meccsen. Nem tudom ezt a faszságot ki terjeszti, de nem kell mindennek felülni, amit mondjuk a Sport TV elmondott.
tüsi91
Easy bro’.
2010 környékén nem volt olyan fán’ sporttvés Cowboys meccset nézni, ugyhogy én ezt biztos nem Ricsiéktől szedtem össze 😉 saját kútfőből néztem be valamit, azért bocs.

De nem értem miért vagy ilyen butthurt, amikor semmi rosszat nem mondtam a Bearsre. 😉

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Mr.Vann Houston Texans Texas Longhorns 14
Féltem, hogy el izguljuk, de a lényeg, hogy meg lett és végre bent vagyunk a playoffban. 😊 Alig várom a rájátszást 😊 Szezon elején nagyon húztam a szám Vernon miatt, végre kezdett bele jönni erre lesérül.
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Anno a Packers utolsó bajnoki événél volt egy hasonló történet, hogy az alapszakasz záró Bears elleni meccsen jutottak be úgy, hogy mivel a Chicago már bye weekes volt, a Bears B-t kellett verniük. Megtették, bejutottak. Ráadásul ugye a konferencia döntőben pont őket ejtették ki Rodgersék.

Na, hányan emlékeznek erre azóta, vagy emlegetik ezt fel, hogy emiatt nem megérdemelt a cím? Na ugye.
Cowboykarcsi90
A Bearsben minden kezdő végigjátszott azon a meccsen. Nem tudom ezt a faszságot ki terjeszti, de nem kell mindennek felülni, amit mondjuk a Sport TV elmondott.
több mint 3 éve
Király sztori. Maserati 😊 Stefa érzi ezt, így kell motiválni.

mobile.twitter.com/ejmaroun/status/1346101670032367616?s=21

Vernon viszont nagy érvágás, pont mikor feljebb kapcsolt kettővel 😕

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 230 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Sokszor örültünk idén, sokszor fogtunk a fejünk de sikerült a végére.

Pár hete már leírtam, hogy kínkeserves 7 évet vártam arra hogy végre ne negatív szezonunk legyen.
Nah hát ezt sikerült megfejelni egy pozitív szezonnal, majd egy 10+ győzelemmel, és ráadásként egy PO-al.
Ettől független látom ki hogy tekint erre.

Ha a kérdés az hogy:
Volt-e idén szar meccsünk? -igen volt
Volt-e idén mázlis győzelem? -igen volt
Volt-e idén fejfogás meccs miatt?-igen volt
Volt-e idén szerencsénk? -igen volt
- De véleményem szerint ez így van rendjén.
Megérdemeltük a PO? -szerintem meg!

Persze nem vagyok vak és látom a kinti meg az itthoni trollokat, hogy csak azért sikerült mert a vasas cserék játszottak, én szerintem meg amit elvett a JóIsten a coviddal a jets ellen azt most visszaadta és pont.

Történjen akármi is a következő hétvégén mi már győztünk azzal, hogy végre saját magunkat képesek voltunk túllépni!

P@trik
Vasas cserék 😀 Ez jó...
Aki szerint ebben a sportban 11 győzelmet meg kell magyarázni, az éppen annyira ért hozzá, hogy felesleges foglalkozni vele...
több mint 3 éve
Egybk. ha nincs PO bővítés akkor is bent vagyunk, nr. 6 seed.

több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Sokszor örültünk idén, sokszor fogtunk a fejünk de sikerült a végére.

Pár hete már leírtam, hogy kínkeserves 7 évet vártam arra hogy végre ne negatív szezonunk legyen.
Nah hát ezt sikerült megfejelni egy pozitív szezonnal, majd egy 10+ győzelemmel, és ráadásként egy PO-al.
Ettől független látom ki hogy tekint erre.

Ha a kérdés az hogy:
Volt-e idén szar meccsünk? -igen volt
Volt-e idén mázlis győzelem? -igen volt
Volt-e idén fejfogás meccs miatt?-igen volt
Volt-e idén szerencsénk? -igen volt
- De véleményem szerint ez így van rendjén.
Megérdemeltük a PO? -szerintem meg!

Persze nem vagyok vak és látom a kinti meg az itthoni trollokat, hogy csak azért sikerült mert a vasas cserék játszottak, én szerintem meg amit elvett a JóIsten a coviddal a jets ellen azt most visszaadta és pont.
...
P@trik
Nem is értem, miért kérdés az, hogy megérdemeltétek-e?
Ez egy tök egyszerű dolog: idén az volt a szabály, hogy aki meg tud előzni 9 csapatot, az bent lesz a PO-ban. Ti megelőztetek 10-et. Ettől kezdve nincs miről beszélni. Megcsináltátok amit kellett, bent vagytok. Akik nem tudták megcsinálni, azok meg kimaradtak.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow.