Cleveland Browns
http://therealbad31.deviantart.com/
Nagyon kíváncsi vagyok a második játékrészre, szerintem elkezd feljönni a Steelers, de bízok a csapatban. Ez a TD azért kellett a félidő végén, nem szabad beleülni az eredménybe.Jaja, 28-14-nél elkezdtem volna izgulni, de azért halad az offense simán, ha kell. Titans ellen leolvadtunk majdnem a második félidőben, oda kell figyelni, de nincs benne a meccsben, bármennyire is ezt sulykolja Michaels és Colinsworth.
Bad 31
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
Ha továbbjutnánk, jövő hétre visszajöhetnek a covidosok?10 nap után két negatív teszt kell, szal papíron igen.
Zaborn
www.youtube.com/watch?v=4rT6aTNxFzg
LOL, Mike Polk.
Lost another local business this week folks.
— Mike Polk Jr. (@mikepolkjr) January 10, 2021
Regardless of how things shake out tonight, whether the #Browns blow out the #Steelers or they manage to keep it close, they've already earned shutting this place down.
Congrats, and may the Sadness Economy never rebound. 🛑🏭🔒🌤️ https://t.co/eznjggVIEU
Hát igen, az ördög sose alszik, ne bízzuk el magunkat, nekem egy csomó kávém van 😀csoda haver, bár én még mindig izgulok egy kicsit 😀 Mondjuk annyira nincs semmi átütő erő a Steelersben, h. nem tudom innen fel lehet-e állni.Biztos mosott szar leszek reggel, de felkeltem háromkor, nem hittem el mikor megláttam az eredményt 😊 mi történt itt az első negyedben?divatfanok, aludjatok! 😀Én itt vagyok, csak utálom a követőt 😀
r.baggio
Eszméletlen. Lehet mi toltuk a vanilla playbookot múlt héten 😊
Joey Tribbiani
Bad 31
Szerencsénk volt a rossz snappel, de aztán büntettük is az INT-eket, Chubb és Hunt mint kés a vajon.
Sajnos csak két söröm van a hűtőben.
Joey Tribbiani
csoda haver, bár én még mindig izgulok egy kicsit 😀 Mondjuk annyira nincs semmi átütő erő a Steelersben, h. nem tudom innen fel lehet-e állni.Biztos mosott szar leszek reggel, de felkeltem háromkor, nem hittem el mikor megláttam az eredményt 😊 mi történt itt az első negyedben?divatfanok, aludjatok! 😀Én itt vagyok, csak utálom a követőt 😀
r.baggio
Joey Tribbiani
Bad 31
Szerencsénk volt a rossz snappel, de aztán büntettük is az INT-eket, Chubb és Hunt mint kés a vajon.
Sajnos csak két söröm van a hűtőben.
Biztos mosott szar leszek reggel, de felkeltem háromkor, nem hittem el mikor megláttam az eredményt 😊 mi történt itt az első negyedben?divatfanok, aludjatok! 😀Én itt vagyok, csak utálom a követőt 😀
r.baggio
Joey Tribbiani
I have had two children. I love them more than life itself.
— Dawgs By Nature (@DawgsByNature) January 11, 2021
I love this first quarter more.
divatfanok, aludjatok! 😀Én itt vagyok, csak utálom a követőt 😀
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Lehet, hogy csak pesszimista vagyok, de nálam ti vagytok az esélyesek.Bármennyire is vártam ezt a pillanatot muszáj leszek holnap visszanézni egyszerűen nem fogom bírni az éjszakát (húzós hétvégém volt ☹️)Én se tudom nézni melo miatt :/ Majd hnap visszanézem.
Aki nézi annak jó szórakozást!
Drip
Sajnos egy tök sima zakó várható amilyen állapotok vannak nálunk, de a remény hal meg utoljára, hogy valami izgi hollywoodi sztori legyen. #GoBrowns
P@trik
A kritikus pillanatokban különösen eltudjuk balfaszkodni a dolgokat, főleg, ha egy gyengébbnek kikiáltott ellenfélről van szó.
Juju is tett róla, hogy felszívjátok magatokat.
Bármennyire is vártam ezt a pillanatot muszáj leszek holnap visszanézni egyszerűen nem fogom bírni az éjszakát (húzós hétvégém volt ☹️)Én se tudom nézni melo miatt :/ Majd hnap visszanézem.
Drip
Sajnos egy tök sima zakó várható amilyen állapotok vannak nálunk, de a remény hal meg utoljára, hogy valami izgi hollywoodi sztori legyen. #GoBrowns
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2021-et írunk és még itt tartunkEzt írtam pár napja... Mert az NFL szerint versenyelőny 😊 de az, h. egész héten nem edzett a csapat, az nem előny a Steelersnek...
Browns HC Kevin Stefanski feels great but is out tonight against the Steelers. Like so many Browns' fans in Cleveland, Stefanski will be in the basement of his home tonight, watching the game on a 60-inch HD TV, alone, no family or friends around, with his phone off. This season.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 10, 2021
miért is nem lehet kapcsolatban legalább online valakivel? a covid az olyan, mintha valakit eltiltottak volna az edzősködéstől?
míg egyesek kommentátorok is már otthonról közvetítenek...
r.baggio
Browns HC Kevin Stefanski feels great but is out tonight against the Steelers. Like so many Browns' fans in Cleveland, Stefanski will be in the basement of his home tonight, watching the game on a 60-inch HD TV, alone, no family or friends around, with his phone off. This season.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 10, 2021
miért is nem lehet kapcsolatban legalább online valakivel? a covid az olyan, mintha valakit eltiltottak volna az edzősködéstől?
míg egyes kommentátorok is már otthonról közvetítenek...
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Próbáltam kicsit kibogozni az NFL covid logikáját de nem igazán sikerült...Harrison fals pozitív tesztet produkált, ezért tudtuk aktiválni.
Több játékosunk + OL, WR coach már múlt héten is covid listán volt,
Kedden mellé került Stefa, a TE coach, DB coach + Bitonio és Hodge így nem lehetnek a hétvégi meccsen mivel karanténba vannak.
Csütörtök: Harrison és Meander is covid listára kerül.
2 nappal később szombaton: Aktiválják Harrisont!!!, és a WR coachot+1-2 múlthéten odakerült játékost.
Ha a csütörtöki pozitív játszhat akkor a keddi mér nem?
Tehát valakinek elég 1-2 nap a listán valakinek elég 1 hét és vannak akiknek több meccset kell kihagyni.
Persze örül az ember ha valaki visszatér de én egyszerűen elvesztettem a fonalat covid ügybe.
Így csonkán, edző nélkül a Jó Isten legyen velünk ma este. A covidnak meg a jó K.....át...
P@trik
Eddig nem volt nagy meglepi a POban, majd mi 😊
Más ha az illető kontakt, más ha fertőzött, utóbbi esetben minimum 10 nap vár rád a COVID-IR-en.Ennek a betartása "vicces" volt idén.
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Több játékosunk + OL, WR coach már múlt héten is covid listán volt,
Kedden mellé került Stefa, a TE coach, DB coach + Bitonio és Hodge így nem lehetnek a hétvégi meccsen mivel karanténba vannak.
Csütörtök: Harrison és Meander is covid listára kerül.
2 nappal később szombaton: Aktiválják Harrisont!!!, és a WR coachot+1-2 múlthéten odakerült játékost.
Ha a csütörtöki pozitív játszhat akkor a keddi mér nem?
Tehát valakinek elég 1-2 nap a listán valakinek elég 1 hét és vannak akiknek több meccset kell kihagyni.
Persze örül az ember ha valaki visszatér de én egyszerűen elvesztettem a fonalat covid ügybe.
Így csonkán, edző nélkül a Jó Isten legyen velünk ma este. A covidnak meg a jó K.....át...
Az idei Jets-rol sem.De például a Chiefs vagy Green Bay ellen sosem mondanak ilyeneket az aktuális ellenfelek,biztos csak véletlen.Pont az a lenyeg hogy ha leirja hogy mi vagyunk a jobbak ezert es ezert akkor a vilag tulnyomo resze meg akkor is tiszteletlennek tartana meg akkor is ha igaz. Viszont o nem is errol beszelt csak siman tiszteletlen volt.Azért ne csináljunk már úgy mint ha nem lenne semmi alapja.Az első meccsükön úgy mosták le őket,hogy a 2. negyed már garbage time volt,múlt héten meg úgy sikerült nagy nehezen nyerniük,vért izzadva,hogy a fél kezdő otthon nézte tv-n és így kellett imádkozni,hogy a 2 pontos a végén ne sikerüljön vagy,hogy legyen meg egy nyamvadt first down amivel lepörgethetik az órát.Nem kell így mellre szívni, senki sem utalt arra, h. "csalna" a Steelers. Ettől függetlenül számomra érdekes, h. mennyire megúsztátok.Az a jó az ilyen nyilatkozatokban, hogy az amúgy is underdog ellenfél még jobban felszívja magát és jön a csakazértis megbaszunk titeket mentalitás. A helyetekben egy jót röhögnék rajta és várnék minnél több hasonlót a vasastól. Go Browns!
Közvetlen környezetemben is sok covidos volt, van aki egészen szarul és kórházba is került, úgyhogy az összeesküvés elméleteket is hagyjuk.
Btw, JuJu egy f@sz. Már már pofátlan nyilatkozat.
#Steelers WR Juju Smith-Schuster on rivalry with #Browns:
— Tom Withers (@twithersAP) January 8, 2021
"I think they’re still the same Browns teams I play every year. “I think they’re nameless gray faces. They have a couple good players on their team, but at the end of the day, I don’t know. The Browns is the Browns."
Joey Tribbiani
KoporShow
Én is elítélem mert attól függetlenül,hogy mindenki tisztában van az erőviszonyokkal,nem illik ilyet nyilatkozni.Meg kell adni az ellenfélnek a tiszteletet.
JoeyPorter
Amugy nekem hianyoznak az oszinte megnyilvanulasok es velemenyek. De Arians bajnokeselyesek vagyunk mondata is kicsapta a biztositekot a sajatjainal.
no
JoeyPorter
De nem ertem mit akarsz mondani ezzel.
De például a Chiefs vagy Green Bay ellen sosem mondanak ilyeneket az aktuális ellenfelek,biztos csak véletlen.Pont az a lenyeg hogy ha leirja hogy mi vagyunk a jobbak ezert es ezert akkor a vilag tulnyomo resze meg akkor is tiszteletlennek tartana meg akkor is ha igaz. Viszont o nem is errol beszelt csak siman tiszteletlen volt.Azért ne csináljunk már úgy mint ha nem lenne semmi alapja.Az első meccsükön úgy mosták le őket,hogy a 2. negyed már garbage time volt,múlt héten meg úgy sikerült nagy nehezen nyerniük,vért izzadva,hogy a fél kezdő otthon nézte tv-n és így kellett imádkozni,hogy a 2 pontos a végén ne sikerüljön vagy,hogy legyen meg egy nyamvadt first down amivel lepörgethetik az órát.Nem kell így mellre szívni, senki sem utalt arra, h. "csalna" a Steelers. Ettől függetlenül számomra érdekes, h. mennyire megúsztátok.Az a jó az ilyen nyilatkozatokban, hogy az amúgy is underdog ellenfél még jobban felszívja magát és jön a csakazértis megbaszunk titeket mentalitás. A helyetekben egy jót röhögnék rajta és várnék minnél több hasonlót a vasastól. Go Browns!
Közvetlen környezetemben is sok covidos volt, van aki egészen szarul és kórházba is került, úgyhogy az összeesküvés elméleteket is hagyjuk.
Btw, JuJu egy f@sz. Már már pofátlan nyilatkozat.
#Steelers WR Juju Smith-Schuster on rivalry with #Browns:
— Tom Withers (@twithersAP) January 8, 2021
"I think they’re still the same Browns teams I play every year. “I think they’re nameless gray faces. They have a couple good players on their team, but at the end of the day, I don’t know. The Browns is the Browns."
Joey Tribbiani
KoporShow
Én is elítélem mert attól függetlenül,hogy mindenki tisztában van az erőviszonyokkal,nem illik ilyet nyilatkozni.Meg kell adni az ellenfélnek a tiszteletet.
JoeyPorter
Amugy nekem hianyoznak az oszinte megnyilvanulasok es velemenyek. De Arians bajnokeselyesek vagyunk mondata is kicsapta a biztositekot a sajatjainal.
no