Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 3 éve
Mr.Vann
14
Mindenki aktív aki kell (Conklin, Goodson, Njoku), kvázi teljes fegyverzetben. Amilyen rossz érzésem volt a Steelers ellen, olyan jó ma, remélem nem lesz az eredmény is ellentétes 😊Hát igen evés közben jön meg az ember étvágya 😃 jó lenne még kicsit lakmározni 🙂
Igazából bármi lesz, nekünk ez egy klasszis szezon, de ha már idáig eljutottunk, miért ne lehetne még egy kicsit több.
Joey Tribbiani
több mint 3 éve
Go Browns! Remélem sikerül a varázslat és lesz meglepetés!!!
több mint 3 éve
Mindenki aktív aki kell (Conklin, Goodson, Njoku), kvázi teljes fegyverzetben. Amilyen rossz érzésem volt a Steelers ellen, olyan jó ma, remélem nem lesz az eredmény is ellentétes 😊Igazából bármi lesz, nekünk ez egy klasszis szezon, de ha már idáig eljutottunk, miért ne lehetne még egy kicsit több.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Rajtunk a sor.Ennyi!
Volt már egy hatalmas csatája Mayfieldnek és Mahomesnak az egyetemen ha csak fele olyan jót látunk már mindenki nyert.
Veszteni valónk nincs. Mindent bele GoBrowns!!!
P@trik
A legfontosabb kontrollálni kell az órát. Fontos lesz, hogy a futás működjön. Csak úgy tudom elképzelni a győzelmet, hogy megy a futás és Mayfield-nek nem kell belemenni egy pisztolypárbajba.
Ha Hunt és Chubb 4-5 yard/ carry átlagot tudnak futni és így hosszú drive-okat vezetni, akkor bármi lehetséges.
A D-ben benne van a TO, valahogy úgy érzem, hogy elmúlt hetekben eléggé szerencsések is vagyunk a labdapattanások tekintetében. Ha ez így marad, akkor van keresnivaló Kansas-ben is. Limitálni kell a nagy play-eket Mahomes-tól. Mert ha 2 passzból TD-t tud szerezni akkor kikapunk. Ergo én úgy állnék fel, hogy legalább 1db deep safety legyen, aki figyel Hill-re.
Go Browns ma, bár mostantól minden meccs ajándék. A lényeg a vasas-t kétszer egymás után vertük. Ezzel már nagyon pozitív lett az év. 😊
több mint 3 éve
Rajtunk a sor. Volt már egy hatalmas csatája Mayfieldnek és Mahomesnak az egyetemen ha csak fele olyan jót látunk már mindenki nyert.
Veszteni valónk nincs. Mindent bele GoBrowns!!!
több mint 3 éve
Hajrá Browns!!!
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Divisional Round Weekend!! (Még le írni is döbbenet 😃 )Hasonló cipőbe járunk mint múlt héten, van egy erősebb, rutinosabb ellenfél aki a toronymagas esélyes.
Vegas szerint is a regnáló bajnok félresöpör minket: +10 spread.
Úgy gondolom csak akkor van esélyünk ha hasonlóan 120%-on pörgünk mint múlt héten. Könyörtelenül kikell használni ha hibáznak. Nincs kegyelem!!
A vért ittunk mentalitást tartani kell és a Jó Isten legyen velünk!!
#GoBrowns #wewantmore #DivRound
több mint 3 éve
Kohonen
60
Sok sikert nektek!
több mint 3 éve
Én is imádom az ilyen háttérben zajló eseményeket leíró cikkeket. Lassan annyi pozitív írás jelenik meg 3 hét alatt, mint az előző 15 évben összesen 😊 És mennyivel jobb ezeket olvasni, nem azt ahogy mondjuk Farmer letelefonál meccs közben a HCnek mi legyen a playcall. Vagy Haslam és a homeless. És még lehetne folytatni hosszasan.Bitonio aktiválva, huhh. Conklin limitáltan, de legalább edzett.Tegnap olvastam ezt a cikket, baromi jó! 👍🏻
www.si.com/.amp/nfl/2021/01/15/zen-and-the-cleveland-browns-daily-cover?__twitter_impression=true
Joey Tribbiani
ktms
több mint 3 éve
ktms
617
Bitonio aktiválva, huhh. Conklin limitáltan, de legalább edzett.Tegnap olvastam ezt a cikket, baromi jó! 👍🏻
www.si.com/.amp/nfl/2021/01/15/zen-and-the-cleveland-browns-daily-cover?__twitter_impression=true
Joey Tribbiani
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Bitonio aktiválva, huhh. Conklin limitáltan, de legalább edzett.www.si.com/.amp/nfl/2021/01/15/zen-and-the-cleveland-browns-daily-cover?__twitter_impression=true
több mint 3 éve
Hodge is visszajöhetett a Covid listáról, Conklin és Bitonio viszont továbbra sem edzettek. Nagyon kéne mindkettő.Kvára tűkön ülök már most.
több mint 3 éve
Egy utolsó mondat erejéig még a hétvégi meccsről aztán befejeztem:"Apparently, the Browns with no Head Coach is still better than the Browns with Hue Jackson."
Úgy tűnik, hogy a Browns vezető edző nélkül is jobb mint Hue Jacksonnal...😀 😀 😀
több mint 3 éve
Joe Thomas szerint szoros meccsen, de nyerni fog a Browns.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
ktms
617
Most games with a 90+ PFF Grade this season:
— PFF (@PFF) January 13, 2021
🔸 Aaron Rodgers - 4
🔸 Patrick Mahomes - 4
🔸 Baker Mayfield - 4 pic.twitter.com/YkRGtbTcDP
Szóljatok rám, ha unjátok a statokat, de azért ez... 😉
Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy ha a szezont vesszük, akkor így néz ki:
Rodgers: 94,5
Mahomes: 91,4
Mayfield: 81,6
Érdekesség képpen:
Brady: 92,6
Wilson: 90,3
Lamar: 81,5
Brees: 73,0
Stafford: 82,0
Allen (Bills) 90,9
Ryan: 83,1
Tehát van hova fejlődni, a trend azonban jó ezt már tudjuk.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
ktms
617
After a 38-6 loss in Game 1, it's taken the Browns 16 games to draw even in season point-differential: 456 scored, 456 allowed.
— Tony Grossi (@TonyGrossi) January 12, 2021
Jövőre be kell foltozni a secondary hiányokat és nagyon szép szezonunk lesz!
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Kiegészítve az előttem szólókat, vegyük bele a képletbe, hogy a Chiefs sokkal összetettebb támadó játékot játszik mint a Steelers. Nagyon fel kell kötnie a gatyát a secondary-nak, hogy helyt tudjon állni.Hallottunk valamit a KC felől? Nincs üzengetés, nincs tik-tok-ozás vagy tic-tac, mindegy mi az csak kicsi legyen, mert nem bízzák el magukat. Iszonyat kemény meccs lesz, itt még a nagykígyósi Szent Szűz Mária asszonykórus imádsága is fog kelleni, na meg a piócás ember. Akkor talán behúzhatjuk. Egyértelműen örömjátékra számítok, megérdemlik a srácok és jöjjön aminek jönnie kell.
ktms
több mint 3 éve
Ez nem kerdes.Igazan az a kerdes(ami persze baromsag)hogy ha nem lövi tökön magat a vasas az elso 5 percben akkor mennyire nyert volna a csapat.Ha nem lett volna Manning első snapje safety, akkor nyertek volna? Senkit nem érdekel. A lényeg a végeredmény, mindegy hogyan jut el oda valaki.
Szerintem azert itt meg marad par play a konyvben.
Janek
Megérdemelte a Browns a győzelmet az egész évben mutatott munka miatt is. Szerintem többet tettek le csapat szinten mint a Steelers. Nézd csak meg az első negyedben a futásokat Chubb-tól és Hunt-tól.
Toto21
Olvasd el mit irtam.
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Igazan az a kerdes(ami persze baromsag)hogy ha nem lövi tökön magat a vasas az elso 5 percben akkor mennyire nyert volna a csapat.Ha nem lett volna Manning első snapje safety, akkor nyertek volna? Senkit nem érdekel. A lényeg a végeredmény, mindegy hogyan jut el oda valaki.
Szerintem azert itt meg marad par play a konyvben.
Janek
Megérdemelte a Browns a győzelmet az egész évben mutatott munka miatt is. Szerintem többet tettek le csapat szinten mint a Steelers. Nézd csak meg az első negyedben a futásokat Chubb-tól és Hunt-tól.
több mint 3 éve
Igazan az a kerdes(ami persze baromsag)hogy ha nem lövi tökön magat a vasas az elso 5 percben akkor mennyire nyert volna a csapat.Szerintem azert itt meg marad par play a konyvben.
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
ktms
617
PFF Grade since Week 9:
— PFF (@PFF) January 12, 2021
💥 Baker Mayfield - 90.5
💥 Patrick Mahomes - 88.5 pic.twitter.com/5i9WtpVaiO
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧