Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 3 éve
Szomi
30
Mekkora esèlyt láttok egy playoff Mayefield-re? Teszem azt, hogy ha bejutunk főcsoprotdöntőig elvisz minket a hátán. Az akarat meg a küzdő szellem szerintem meg van.
Törtelyi Dévid
több mint 3 éve
Important announcement: Wyatt Teller's somersault tracker is now up to four pic.twitter.com/lLilGnr3K6
— Brandon Thorn (@BrandonThornNFL) December 7, 2020
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Gratula srácok. Idén egyértelműen a Browns a legnagyobb kellemes meglepetés! 🙂Nem is nagyon van másik szurkoló tábor/csapat, akik ezt jobban kijárna már. 😉
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Bravo srácok, élvezzétek a napfényt! 😊Már a bandwagon-királynő Dzsudi Battista is felszállt a szekérre, sztárcsapat lett a Browns. 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Lényegében a 2. félidő volt a garbage time, nem gondoltam, hogy ilyet is látok majd. Bár ez a szezon kb erről szól. Azt se hiszem el, hogy fogok pozitív mérlegű szezont látni (2007 nem ér azt félig meddig követtem 😀 ) Igazából a védelemnek az a nagy mentsége van, hogy sikerült a meccs elején kiszedni Henryt az offense pedig tudott pontokat feltenni, így loholni kellett az eredmény után. Az engem is meglepett, hogy Chubb helyett Bakert toltuk de igazából miért ne, ha hamar elkapja a gépszíj akkor nincs vele baj.
több mint 3 éve
Gratula! Pozitiv szezon, és innen már nagyon esélyes, hogy PO is meglesz. Nem gondoltam, hogy ilyen hamar fel lehet állni Hue után.
több mint 3 éve
ktms
617
Ezt a meccset eredetileg nem győzelemnek gondoltam, de az első félidőben dominálta a csapat a Titans-t, így nyert. A meccs végén az utolsó két Titans TD-ből az elsőt értettem, ami utána jött azt nem. Miért nem térdelték ki kevesebb mint 1:30-al a vége előtt? Érthetetlen.Nade: a győzelem az győzelem! 9-3, hihetetlen!
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Jó ez őszintén a félidőben eldőlt, volt egy kis izgulás, de ha nagyon kellett volna felpakolunk több pontot is. Eszméletlen mekkorát zúzott az offense, Stefa tényleg zseninek tűnik, h. a várakozások ellenére pass heavyre ment az elején. Mayfield sztem a legjobb meccsét tolta barnában (fehérben), a kommentátorok is többször kiemelték a lábmunkát, bravó. Ez 1/1-es performansz volt. Higgins, Landry elit, DPJ oké, de volt egy csúnya TD-t sztornózó drop.
A védelem totál Jekyll és Hyde, kétszer kb. három passzból végigmegy a Titans, aztán összeállnak mint az a bizonyos alsónemű.
9-3, innen tényleg nem lehet elbaszni.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Majdnem sikerült eljinxeljem pfffu 😀 de amúgy meg egyszer az életbe megélném hogy ne kelljen a végén izgulni...A támadó egység az elképesztő volt, a védelem elég ciklikus jó és borzalmas periódusok váltakozva de behúztuk.
POZITÍV szezonunk lesz el se hiszi az ember 😀
#9-3
több mint 3 éve
hogy örülhetnek most minden szétvert franchise-nál Stefanski sikerének, mert erre a sztorira aztán a Jets-nél, Jaguars-nál, Lions-nál meg mindenhol máshol mutogathatnak, hogy "lám, csak egy jó főedzőre vagyunk a playofftól"grat persze, örömteli látni azért ezt a csapatot, bár nem könnyítik meg a saját dolgukat se
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
zsutu
785
Nyertünk de azért a 4&1 QB run-ért szégyellem magam.
több mint 3 éve
Én a védelmünk miatt nem vagyok valami optimista.Nagyon jó lenne egy győzelem, de a Titans jelenleg egy polccal feljebb van mint mi.
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Jó meccs lesz az biztos, meglessük. nehéz szülés lesz, de én győzelmet várok tőletek.
Steelers fan
több mint 3 éve
Nagy meccs lesz a mai, érdekes, h. ezt nem tették át későbbi idősávba és a CBS-nél az Eagles @ Packers a game of the week 😊 Rodgers-t még mindig jobban el lehet adni, mint két 8-3-as csapatot.Henry szopatni fog, de Chubb is, én AJ Brown-tól jobban félek, mint DH-től. Ward nélkül nem lesz egyszerű és ha a futás + passz is menni fog a hazaiaknak, nem fogjuk tudni tartani a lépést. Hodge out, itt az idő, h. Harrison Bryant újra villogjon, az elmúlt hetekben nagyon eltűnt.
Garrett visszatér, érdekes lesz figyelni, h. ez egyenesen arányos-e Vernon eltűnésével. Folyamatos nyomás kell Tannehillen, vannak LT gondok a Titansnél (először Lewan, aztán a cseréje dőlt ki, most meg eltiltották az első körös pickjüket), a másik oldalon pedig a pass rush pont a Tennessee gyenge pontja, úgyhogy Bakernek papíron lesz ideje. A tuti, h. ma nem fognak olyan homály red zone passzok beleférni, mint a Jags ellen, hibátlan meccs kell tőle, ha nyerni akarunk.
több mint 3 éve
Kicsit nyomkodtam a PO kalkulátort, azért bőven van olyan scenario, h. a 10-6 sem lenne elég (mint ugye 2007-ben...). 11-5 viszont tuti rájátszást ér.PO kalkulátor??? évekig csak jövő évi mockokat böngésztem már ilyenkor, furcsa érzés, de jó 😀
Joey Tribbiani
több mint 3 éve
Kicsit nyomkodtam a PO kalkulátort, azért bőven van olyan scenario, h. a 10-6 sem lenne elég (mint ugye 2007-ben...). 11-5 viszont tuti rájátszást ér.
több mint 3 éve
😊 😊 😊 😊 😊Jacksonville Defensive Line shifts...
— Jordan Strack (@JordanStrack) November 29, 2020
Baker Mayfield: “That was f*****g cute guys.”
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pic.twitter.com/PJL2hxzMIl
több mint 3 éve
The Browns claimed S Tedric Thompson.Baker labdáját pont ő szedte le tavaly 😀
P@trik
több mint 3 éve
The Browns claimed S Tedric Thompson.
több mint 3 éve
ktms
617
0-16, 1-15 után ez a 8-3 nem igazán szorul magyarázatra. 😊Érdekes, de nekem is az volt az érzésem az utolsó öt percben, hogy ez meglesz. Nem ehhez voltam szokva. Az viszont vitán felül áll, hogy végre megvan az edzői gárda és nem csak elméletben, hanem a számok is ezt támasztják alá. Azt is meg kell hagyni, hogy jelenleg számos eleme hiányzik még a kirakósnak, kell még egy-egy posztra néhány játékos. Nem játszik jól a csapat, nagyon sok a pontatlanság de ez javítható.
Eddig az az érzésem van a szezonban, hogy vannak a rutinos, már összeállt csapatok (Chiefs, Steelers, Titans, Ravens), meg vannak az olyan csapatok mint a Browns ahol sok változás volt és nagyon hiányzik a COVID miatt felborult off- és preseason. Meg vannak a nagyon gyenge csapatok. Ami nekem észrevehető, hogy a gyenge csapatokat is szenvedős játékkal, kis különbséggel verjük, ebben várok jövőre javulást.
Stabil középcsapat lett a Browns és a középcsapatok közül is a felsőbb polcon van most. Szerintem ez jelenleg PO-t ér. A felsőházba valódi kontender csapatok elleni győzelmeken keresztül vezet az út.
Az elkövetkező öt meccsből háromszor igen jó csapatok ellen fogunk játszani, ott kellene egy meglepetés amellett hozni kell a kötelezőt.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Hasonló, sok pontos adok kapokra számítottam, de szerencsére meglett 😊 Érdekes, nem tudom éreztem-e már ilyet de nem kételkedtem a végén abban, hogy így vagy úgy de meglesz a W. Jövőhétre viszont szerintem ez kevés lesz, bár számít az is, kik azok akiket visszakaphatunk, főleg a védelembe. Mindenesetre a Chubb vs Henry kölcsönösen fájni fog 😀Én is így voltam vele, valahogy nem volt izgulós a szoros eredmény ellenére sem. Ennyi hiányzóval a D oldalon nem lehetett többet várni, persze a hazaiaknál is bőven volt sérült.
Drip
Az LB sort szidjuk, de BJ Goodson elég jól tolja, meccsről meccsre javul a játéka, őt megtartanám jövőre is, nem hiszem, h. sokba kerülne.
Mayfield hozta a szokásosat, de az az end zone magas labda Higginsnek, ilyeneket nem lehet elhibázni, meccsek mehetnek el rajta. Ha csak minimálisan pontosabb, akkor sima TD... Tellert párszor megverték tegnap, de run blockingban megint durvát tolt fal, 200 yard a földön <3.
8 győzelem, amiben ez a csapat nagyon jó, hogy azokat behúzza, ahol papíron esélyesebb. A Jets ellen őszintén szólva nem lehet gond, ha az megvan akkor a másik 4-ből 1 kell és PO! A Titans ellen nem adok sok esélyt, de jó lenne azért egy PO kaliber csapatot is elverni 😊 Azért jó érzés a PO kalkulátorral Decemberben játszani 😊
több mint 3 éve
Hasonló, sok pontos adok kapokra számítottam, de szerencsére meglett 😊 Érdekes, nem tudom éreztem-e már ilyet de nem kételkedtem a végén abban, hogy így vagy úgy de meglesz a W. Jövőhétre viszont szerintem ez kevés lesz, bár számít az is, kik azok akiket visszakaphatunk, főleg a védelembe. Mindenesetre a Chubb vs Henry kölcsönösen fájni fog 😀
több mint 3 éve
Jön két kemény dió de utána a két new yorki brigád ellen meglehet csinálni a 10 wint.2013 augusztust írtunk amikor először leültem NFL-t nézni. Az első meccsem egy Bears-Browns előszezon meccs volt ahol győzött a Browns és én leraktam mellettük a voksom.Én egy playoff meccset néznék már meg 😊
Azóta eltelt 7 év és a kínköves poklot megjártunk oda-vissza de ez a mai nap is eljött.
Az első olyan szezonom ahol nem lesz negatív mérlegünk.
Másoknak biztos vicces lehet de nekem ez most mindennél többet ér.
Köszönöm. #GoBrowns
P@trik
Bad 31
több mint 3 éve
2013 augusztust írtunk amikor először leültem NFL-t nézni. Az első meccsem egy Bears-Browns előszezon meccs volt ahol győzött a Browns és én leraktam mellettük a voksom.Én egy playoff meccset néznék már meg 😊
Azóta eltelt 7 év és a kínköves poklot megjártunk oda-vissza de ez a mai nap is eljött.
Az első olyan szezonom ahol nem lesz negatív mérlegünk.
Másoknak biztos vicces lehet de nekem ez most mindennél többet ér.
Köszönöm. #GoBrowns
P@trik
http://therealbad31.deviantart.com/