Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
2013 augusztust írtunk amikor először leültem NFL-t nézni. Az első meccsem egy Bears-Browns előszezon meccs volt ahol győzött a Browns és én leraktam mellettük a voksom.
Azóta eltelt 7 év és a kínköves poklot megjártunk oda-vissza de ez a mai nap is eljött.
Az első olyan szezonom ahol nem lesz negatív mérlegünk.
Másoknak biztos vicces lehet de nekem ez most mindennél többet ér.
Köszönöm. #GoBrowns
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a W-hez, idén meglesz a playoff!
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Achivement unlocked!

NFL történelmet írtok.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Holnap egy pick sixre számítok tőle.

Nálunk nem lesz komolyan vehető CB/DB(óh az irónia, hogy Harrison posztján a csere cseréje játszik, aki elsősorban ST-ben jó csak...), és WR poszton is olyan vékonyak vagyunk, hogy Chad Ochocinco bejelentkezett, hogy jönne játszani.

iktriad
Mondjuk rohadjak meg vennék is egy jaguars ochocinco mezt

több mint 4 éve
Holnap egy pick sixre számítok tőle.

Nálunk nem lesz komolyan vehető CB/DB(óh az irónia, hogy Harrison posztján a csere cseréje játszik, aki elsősorban ST-ben jó csak...), és WR poszton is olyan vékonyak vagyunk, hogy Chad Ochocinco bejelentkezett, hogy jönne játszani.

több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
DE Porter Gustin, DE Joe Jackson, LB Sione Takitaki is covid IR-re került.
Elég para a DL helyzet.
több mint 4 éve
Wardra több hét kihagyás vár.
Garrett a covid miatt a jags ellen se játszhat.
P@trik
Cserébe mi kedden IR-re tettük az egyetlen komolyan vehető pass rusherünket, Josh Allen személyében, mellé még 2 kezdő DB-t. És a 2 legjobb WR-ünk nem vagy limitáltan edzett. Plusz nem lesz az idén egész jó Norwell se LG-ben.

És a tetejébe Mike "QB Zsiráfnyak" Glennon lesz a kezdő irányítónk...

több mint 4 éve
Wardra több hét kihagyás vár.
Garrett a covid miatt a jags ellen se játszhat.
több mint 4 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Tetszett ahogy Ward játszott, szinte alig kaptak el mellette labdát. Még nem egy Joe Haden a fénykorában de még lehet 😀
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Úgy néztek ki, mint egy futballcsapat 😊
Likeolom
gabokocka
Mint a Washington?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Nekem sincs különösen nagy problémám Baker játékával, a W az W, red zoneban nem dobál INT-eket, nem mennek el a hibáin meccsek, az elődeihez képest ez is nagy eredmény. Persze alacsonyan a léc és érhető, hogy egy 1/1-től többet várnak, de Stefa pont annyit kér tőle, amennyi a W-hez kell. Fel kellett újra építeni Hue és Konyhás ámokfutása után. Meglátjuk jövőre előre tud-e lépni, egy döntőhöz ez biztos kevés, de sztem van fejlődés. Elég nagy volt a kontraszt a 2016-os 1/2-vel összehasonlítva, akinek a f@szságain kb. elszálltak a sasok...

Jaxet ütni kell, aztán jön két PO-ról döntő meccs közvetlen riválisok ellen. Ha azok közül egyet behúznunk, sztem megvan.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
ktms Cleveland Browns 617
Likeolom
gabokocka
És ha az irányító úgy nézne ki mint egy franchise irányító, akkor úgy néznénk ki mint egy jó csapat. 😊

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
most már én is büszkén vállalom Browns bandwagon fanságomat 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding
Likeolom

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Kifejezetten tetszett a védelem most, nyilván más offense ellen is tudni kéne ezt hozni, de jó volt látni, hogy Garrett nélkül is élt a D# fal. Baker 3 meccse nem dobott TD-t de igazából amíg nyerünk le szarom, most sem vállalta túl amit kellett megdobta. Mondjuk Bryantnek és Hoopernek is dobhatott volna TD-t egymás után, ott kurvára csóváltam a fejem. Cserébe vigasztalt a gyermekies toporzékolása Chubb kegyetlen stiff arm-os futásánál 😀
Drip
Egyetértek veled. Azon azért jót mosolyogtam hogy Vernon rájött h tavasszal nem lesz állása?! jah akkor neki kéne állni melózni.😅😂
Az utóbbi 3 meccs az ilyen kevés pontos brusztolós meccs volt. Korábbi évekbe ez borítékolt 0-3.
Viszont most ha nem is eget rengető játékkal de képesek voltunk nyerni a háromból kettőt.
több mint 4 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Kifejezetten tetszett a védelem most, nyilván más offense ellen is tudni kéne ezt hozni, de jó volt látni, hogy Garrett nélkül is élt a D# fal. Baker 3 meccse nem dobott TD-t de igazából amíg nyerünk le szarom, most sem vállalta túl amit kellett megdobta. Mondjuk Bryantnek és Hoopernek is dobhatott volna TD-t egymás után, ott kurvára csóváltam a fejem. Cserébe vigasztalt a gyermekies toporzékolása Chubb kegyetlen stiff arm-os futásánál 😀

több mint 4 éve
 twitter.com/Browns/status/1330628729488470016
több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Újabb nyögvenyelős, brusztolós meccset húztunk be. WIN!!
P@trik
Stefanski: "There's no such thing as an ugly win. That was a beautiful win."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratula, ennyit számít ha végre van értelmes edzői stáb 😊
több mint 4 éve
Újabb nyögvenyelős, brusztolós meccset húztunk be. WIN!!
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Myles Garrett a covid listán...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wyatt Teller visszatért és 96.4-et kapott a PFF-től. Beszarás kategória a srác 😀
P@trik
ELIT

több mint 4 éve
RT Jack Conklin, LS Charley Hughlett és K Cody Parkey is covid IR.
több mint 4 éve
Hubbard után Andy Janovich is covid IR került.
több mint 4 éve
Wyatt Teller visszatért és 96.4-et kapott a PFF-től. Beszarás kategória a srác 😀