Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 3 éve
2013 augusztust írtunk amikor először leültem NFL-t nézni. Az első meccsem egy Bears-Browns előszezon meccs volt ahol győzött a Browns és én leraktam mellettük a voksom. Azóta eltelt 7 év és a kínköves poklot megjártunk oda-vissza de ez a mai nap is eljött.
Az első olyan szezonom ahol nem lesz negatív mérlegünk.
Másoknak biztos vicces lehet de nekem ez most mindennél többet ér.
Köszönöm. #GoBrowns
több mint 3 éve
Grat a W-hez, idén meglesz a playoff!
több mint 3 éve
Achivement unlocked!— FOX Sports: NFL (@NFLonFOX) November 28, 2020
NFL történelmet írtok.
Browns’ chief of staff Callie Brownson will become the first woman to coach an NFL position group in a regular-season game today as she fills in for TE coach Drew Petzing, who is with his wife, Louisa, after she gave birth to the couple’s first child. Brownson is making history.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 29, 2020
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Holnap egy pick sixre számítok tőle.Mondjuk rohadjak meg vennék is egy jaguars ochocinco mezt
#Browns safety Ronnie Harrison can’t wait to show #Jaguars how good he looks with new team https://t.co/uOGTVcpy9U
— Scott Petrak ct (@ScottPetrak) November 27, 2020
Nálunk nem lesz komolyan vehető CB/DB(óh az irónia, hogy Harrison posztján a csere cseréje játszik, aki elsősorban ST-ben jó csak...), és WR poszton is olyan vékonyak vagyunk, hogy Chad Ochocinco bejelentkezett, hogy jönne játszani.
Coincidence that I’m in town Eugene❓ https://t.co/9DkPNPG7wA
— Chad Johnson (@ochocinco) November 27, 2020
iktriad
több mint 4 éve
Holnap egy pick sixre számítok tőle.#Browns safety Ronnie Harrison can’t wait to show #Jaguars how good he looks with new team https://t.co/uOGTVcpy9U
— Scott Petrak ct (@ScottPetrak) November 27, 2020
Nálunk nem lesz komolyan vehető CB/DB(óh az irónia, hogy Harrison posztján a csere cseréje játszik, aki elsősorban ST-ben jó csak...), és WR poszton is olyan vékonyak vagyunk, hogy Chad Ochocinco bejelentkezett, hogy jönne játszani.
Coincidence that I’m in town Eugene❓ https://t.co/9DkPNPG7wA
— Chad Johnson (@ochocinco) November 27, 2020
több mint 4 éve
DE Porter Gustin, DE Joe Jackson, LB Sione Takitaki is covid IR-re került.Elég para a DL helyzet.
több mint 4 éve
Wardra több hét kihagyás vár.Cserébe mi kedden IR-re tettük az egyetlen komolyan vehető pass rusherünket, Josh Allen személyében, mellé még 2 kezdő DB-t. És a 2 legjobb WR-ünk nem vagy limitáltan edzett. Plusz nem lesz az idén egész jó Norwell se LG-ben.
Garrett a covid miatt a jags ellen se játszhat.
P@trik
És a tetejébe Mike "QB Zsiráfnyak" Glennon lesz a kezdő irányítónk...
több mint 4 éve
Wardra több hét kihagyás vár. Garrett a covid miatt a jags ellen se játszhat.
több mint 4 éve
Tetszett ahogy Ward játszott, szinte alig kaptak el mellette labdát. Még nem egy Joe Haden a fénykorában de még lehet 😀
több mint 4 éve
Úgy néztek ki, mint egy futballcsapat 😊Mint a Washington?
Likeolom
gabokocka
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Nekem sincs különösen nagy problémám Baker játékával, a W az W, red zoneban nem dobál INT-eket, nem mennek el a hibáin meccsek, az elődeihez képest ez is nagy eredmény. Persze alacsonyan a léc és érhető, hogy egy 1/1-től többet várnak, de Stefa pont annyit kér tőle, amennyi a W-hez kell. Fel kellett újra építeni Hue és Konyhás ámokfutása után. Meglátjuk jövőre előre tud-e lépni, egy döntőhöz ez biztos kevés, de sztem van fejlődés. Elég nagy volt a kontraszt a 2016-os 1/2-vel összehasonlítva, akinek a f@szságain kb. elszálltak a sasok...Jaxet ütni kell, aztán jön két PO-ról döntő meccs közvetlen riválisok ellen. Ha azok közül egyet behúznunk, sztem megvan.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
ktms
617
Úgy néztek ki, mint egy futballcsapat 😊És ha az irányító úgy nézne ki mint egy franchise irányító, akkor úgy néznénk ki mint egy jó csapat. 😊
Likeolom
gabokocka
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
most már én is büszkén vállalom Browns bandwagon fanságomat 😀---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Úgy néztek ki, mint egy futballcsapat 😊Likeolom
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Kifejezetten tetszett a védelem most, nyilván más offense ellen is tudni kéne ezt hozni, de jó volt látni, hogy Garrett nélkül is élt a D# fal. Baker 3 meccse nem dobott TD-t de igazából amíg nyerünk le szarom, most sem vállalta túl amit kellett megdobta. Mondjuk Bryantnek és Hoopernek is dobhatott volna TD-t egymás után, ott kurvára csóváltam a fejem. Cserébe vigasztalt a gyermekies toporzékolása Chubb kegyetlen stiff arm-os futásánál 😀Egyetértek veled. Azon azért jót mosolyogtam hogy Vernon rájött h tavasszal nem lesz állása?! jah akkor neki kéne állni melózni.😅😂
Drip
Az utóbbi 3 meccs az ilyen kevés pontos brusztolós meccs volt. Korábbi évekbe ez borítékolt 0-3.
Viszont most ha nem is eget rengető játékkal de képesek voltunk nyerni a háromból kettőt.
több mint 4 éve
Kifejezetten tetszett a védelem most, nyilván más offense ellen is tudni kéne ezt hozni, de jó volt látni, hogy Garrett nélkül is élt a D# fal. Baker 3 meccse nem dobott TD-t de igazából amíg nyerünk le szarom, most sem vállalta túl amit kellett megdobta. Mondjuk Bryantnek és Hoopernek is dobhatott volna TD-t egymás után, ott kurvára csóváltam a fejem. Cserébe vigasztalt a gyermekies toporzékolása Chubb kegyetlen stiff arm-os futásánál 😀
több mint 4 éve
twitter.com/Browns/status/1330628729488470016
több mint 4 éve
Újabb nyögvenyelős, brusztolós meccset húztunk be. WIN!!Stefanski: "There's no such thing as an ugly win. That was a beautiful win."
P@trik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Gratula, ennyit számít ha végre van értelmes edzői stáb 😊
több mint 4 éve
Újabb nyögvenyelős, brusztolós meccset húztunk be. WIN!!
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Wyatt Teller visszatért és 96.4-et kapott a PFF-től. Beszarás kategória a srác 😀ELIT
P@trik
több mint 4 éve
RT Jack Conklin, LS Charley Hughlett és K Cody Parkey is covid IR.
több mint 4 éve
Hubbard után Andy Janovich is covid IR került.
több mint 4 éve
Wyatt Teller visszatért és 96.4-et kapott a PFF-től. Beszarás kategória a srác 😀