Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 4 éve
gedam
5 908
nem is értem, elég egyértelmű volt. (főleg a gurley eset után)Amugy lehet tudni miert ment ki? Mi volt a logika?Mert így 100% volt a Win mivel nem kapta vissza a labdát a texans.
17-7 lehetett volna az eredmeny. Nem valoszinu, hogy benyeltek 10 pontot a fennmarado 50 mp-ben. 🤔
funkyparduc
P@trik
több mint 4 éve
Amugy lehet tudni miert ment ki? Mi volt a logika?Mert így 100% volt a Win mivel nem kapta vissza a labdát a texans.
17-7 lehetett volna az eredmeny. Nem valoszinu, hogy benyeltek 10 pontot a fennmarado 50 mp-ben. 🤔
funkyparduc
több mint 4 éve
Amugy lehet tudni miert ment ki? Mi volt a logika?Igazából szerintem úgy volt vele, hogyha befut 99% a győzelem így meg 100%
funkyparduc
több mint 4 éve
Amugy lehet tudni miert ment ki? Mi volt a logika? 17-7 lehetett volna az eredmeny. Nem valoszinu, hogy benyeltek 10 pontot a fennmarado 50 mp-ben. 🤔
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 4 éve
Én amíg élek elnem felejtem Chubb futását, örökre beírta magát nálunk a legendák közé! 😊Az tuti. 😀
Mondjuk a fantasy tulajok biztos ordítottak mint a vadparaszt 😀😀
P@trik
Alapvetően ha 3-0val nyerünk is azt mondom h ok megvan a W, lehetett volna szebb meg jobb de igazából nem volt labdavesztés és semmi hülye túlvállalás. No meg az időjárás most kedvezett.
+ mellékesen hagyom itt, hogy 1966 óta nem volt olyan, hogy két futónk is 100 yard felett zárjon.
több mint 4 éve
Én amíg élek elnem felejtem Chubb futását, örökre beírta magát nálunk a legendák közé! 😊Mondjuk a fantasy tulajok biztos ordítottak mint a vadparaszt 😀😀
több mint 4 éve
wide open
158
Ez valami borzalom volt mindkét csapattól.
több mint 4 éve
6-3!Nem volt könnyű, de megvan. Smart win, Mayfieldtől kezdve, Chubbon át Stefáig. A meccs emberei Hunt és Teller, iszonyat mit blokkolt utóbbi Kareemnak, aki meg nemtom mit szedett, de kétszer olyan gyorsnak tűnt, mint bye előtt.
Végre a védelem is letett valamit az asztalra, mondjuk Watson annyira demotiváltnak tűnt, mintha fel se akart volna menni a pályára. De ez legyen Romeo baja (akinek köszönjük meg azt az időkérést 4&4-nél lol).
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Chubb aktív!
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Hubbard a fertőzött, így karantén és a szoros kontaktok is...ez így gáz lesz a Texans ellen.Viszont más nincs, visszanyitották az edzőközpontot
több mint 4 éve
Egy biztos, nem Sendejo a fertőzött, semmit se tud elkapni...
több mint 4 éve
gedam
5 908
senkit nem fog. amerikában is decemberben fog tetőzni a járvány. simán el tudom képzelni, hogy akinek a kerete egészséges tud maradni rájáccira (és persze bejut) az nyeri a superbowlt.Browns announced that a player’s test results have come back positive for COVID-19. The individual has self-isolated and the Browns’ facility is closed this morning while contact tracing is being conducted.faszom pedig reméltem, hogy minket elkerül ez a szar
Klaci79
Drip
több mint 4 éve
Browns announced that a player’s test results have come back positive for COVID-19. The individual has self-isolated and the Browns’ facility is closed this morning while contact tracing is being conducted.faszom pedig reméltem, hogy minket elkerül ez a szar
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Browns announced that a player’s test results have come back positive for COVID-19. The individual has self-isolated and the Browns’ facility is closed this morning while contact tracing is being conducted.
több mint 4 éve
Mayfield lekerült a covid listáról.
több mint 4 éve
Mai nappal az alábbi játékosaink álltak újra edzésbe:RB Nick Chubb, RG Wyatt Teller, DE Myles Garrett, WR Jarvis Landry, LB Jacob Phillips and FB Andy Janovich
Welcome back!
több mint 4 éve
Igaz, félreolvastam, köszi.Mayfield pozitív COVID-tesztet produkált.*találkozott pozitívval.
empty taxi
P@trik
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Mayfield pozitív COVID-tesztet produkált.*találkozott pozitívval.
empty taxi
több mint 4 éve
Mayfield pozitív COVID-tesztet produkált.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ez a trade deadline egy nagy nulla volt.Szomorú vagyok hogy senki nem érkezett a védelembe.
több mint 4 éve
ozibozi
17 193
Amit a kinti szakik mondtak, hogy nincs már kit megkettőzni, és plusz egy ember marad a futás ellen, az kb kezd körvonalazódni, de pár meccs még kell, hogy kiderüljön mi az igazság. 😉
több mint 4 éve
ktms
617
Sikerült végre megnéznem a meccset. Game in 40-ban nem tűnt vészesnek Mayfield, pedig nagyon lehúzták itt-ott. A Raiders elleni meccset én elve inkább bukónak kalkuláltam, de a múlt heti produkciót követően azért reménykedtem, hogy nyerhető. Nem lett az, de legalább nem is lett katasztrófa az egész. Nagyon jó lesz ha visszajön végre Chubb, Hooper. Jókor jön a pihenő hét.A következő három meccsből minimum kettőt nyerni kell.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
Garett bevethető lesz a következő meccsen.Kell is az a bye
zaboervin
több mint 4 éve
Zaborn
105
Garett bevethető lesz a következő meccsen.