Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 4 éve
Akkor ez kiváló végszó h elhuzzá vissza a vaskohóba azt osszad ott az agymenésed.Semmi köze az alapfelvetéshez annak,hogy mi kiket győzütnk le korábban(nincs megtilva szerintem,hogy visszaolvasd miből is indult ki),de ha már így felhoztad és ezek alapján a mi védelmünk is gyenge és csak gyenge csapatokat győztünk le az még nagyobb szégyen a "nagy" Stefa meg az elit támadósorra nézve.Ha már így leszóltad a coltsot és egy kalapba raktál minket a jetsel akkor érdeklődnék hogy saját részetekről melyikre vagy büszke?Aha,Jets,Bears,Jagauars,Browns féle fantasztikus támadógépezetek ellen.Majd szólj ha felébredtél.? Colts simán top10 D.Értékelhetetlen volt a csapat támadójátéka.Nem véletlen írtam 2 hete,a Dallas meccs után,hogy ez mind szép és jó de eddig a Ravensen kívül nem találkoztatok olyan védelemmel ami legalább a közepes szintet megüti,nem szemétségből és le lettem hurrogva.Most kiderült,hogy mi van amikor nem Dallas meg Colts védelem van szemben.
Értem én hogy nem jött még szembe olyan csapat aki tényleg kemény védelem meg tud blitzelni, de ez ahogy felkészültünk ellene ez a régi időket idézte.
Ilyenkor kezdi valahol megérteni az ember hogy mért is volt Stefáék taktikája az első 2-3 meccsen hogy oké Mayfield dobjon 120-150 yardot a többi futás, és minél kevesebb legyen rajta a teher, mert ha van rajta akkor borzalmas.
Kijózanító nagy pofon volt, tudjuk hol a helyünk.
P@trik
Annyi pozitívum volt a mai meccsben,hogy legalább minden pályán lévő játékoson rajta maradt a sisak. 😀
JoeyPorter
Joey Tribbiani
JoeyPorter
A legendás Driskell vagy Dani Józsi legyőzésére? a korház ígülszre? vagy a BOB agymenés?
Igyál még egy kávét te is dzsói fiú.
P@trik
JoeyPorter
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Semmi köze az alapfelvetéshez annak,hogy mi kiket győzütnk le korábban(nincs megtilva szerintem,hogy visszaolvasd miből is indult ki),de ha már így felhoztad és ezek alapján a mi védelmünk is gyenge és csak gyenge csapatokat győztünk le az még nagyobb szégyen a "nagy" Stefa meg az elit támadósorra nézve.Ha már így leszóltad a coltsot és egy kalapba raktál minket a jetsel akkor érdeklődnék hogy saját részetekről melyikre vagy büszke?Aha,Jets,Bears,Jagauars,Browns féle fantasztikus támadógépezetek ellen.Majd szólj ha felébredtél.? Colts simán top10 D.Értékelhetetlen volt a csapat támadójátéka.Nem véletlen írtam 2 hete,a Dallas meccs után,hogy ez mind szép és jó de eddig a Ravensen kívül nem találkoztatok olyan védelemmel ami legalább a közepes szintet megüti,nem szemétségből és le lettem hurrogva.Most kiderült,hogy mi van amikor nem Dallas meg Colts védelem van szemben.
Értem én hogy nem jött még szembe olyan csapat aki tényleg kemény védelem meg tud blitzelni, de ez ahogy felkészültünk ellene ez a régi időket idézte.
Ilyenkor kezdi valahol megérteni az ember hogy mért is volt Stefáék taktikája az első 2-3 meccsen hogy oké Mayfield dobjon 120-150 yardot a többi futás, és minél kevesebb legyen rajta a teher, mert ha van rajta akkor borzalmas.
P@trik
Annyi pozitívum volt a mai meccsben,hogy legalább minden pályán lévő játékoson rajta maradt a sisak. 😀
JoeyPorter
Joey Tribbiani
JoeyPorter
A legendás Driskell vagy Dani Józsi legyőzésére? a korház ígülszre? vagy a BOB agymenés?
P@trik
szerk:Szerencsére nem kávézom. 😊
Szerkesztette: JoeyPorter
több mint 4 éve
Ha már így leszóltad a coltsot és egy kalapba raktál minket a jetsel akkor érdeklődnék hogy saját részetekről melyikre vagy büszke?Aha,Jets,Bears,Jagauars,Browns féle fantasztikus támadógépezetek ellen.Majd szólj ha felébredtél.? Colts simán top10 D.Értékelhetetlen volt a csapat támadójátéka.Nem véletlen írtam 2 hete,a Dallas meccs után,hogy ez mind szép és jó de eddig a Ravensen kívül nem találkoztatok olyan védelemmel ami legalább a közepes szintet megüti,nem szemétségből és le lettem hurrogva.Most kiderült,hogy mi van amikor nem Dallas meg Colts védelem van szemben.
P@trik
JoeyPorter
Joey Tribbiani
JoeyPorter
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Aha,Jets,Bears,Jagauars,Browns féle fantasztikus támadógépezetek ellen.Majd szólj ha felébredtél.? Colts simán top10 D.Értékelhetetlen volt a csapat támadójátéka.Nem véletlen írtam 2 hete,a Dallas meccs után,hogy ez mind szép és jó de eddig a Ravensen kívül nem találkoztatok olyan védelemmel ami legalább a közepes szintet megüti,nem szemétségből és le lettem hurrogva.Most kiderült,hogy mi van amikor nem Dallas meg Colts védelem van szemben.
P@trik
JoeyPorter
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Ebben a meccsben eleve ez a katasztrofális eredmény is benne volt. Gyakorlatilag mindenki betlizett, odaát meg mindenki jó volt. Egyébként nem is a Steelers-t meg a Ravens-t kell megverni idén. Majd jövőre. 😉 Idén: csapatépítés, pozitív mérleg, összeszokás, okos scouting a hiány posztokra és döntés Mayfield-ről.Sztem Mayfield kizárt, h. veszélyben legyen. Az 5. éves opciót le kell hívni, aztán jövőre egy full év és remélhetőleg offseason után el lehet dönteni, mi legyen. Leírtuk sokszor, de kell neki a stabilitás ami eddig hiányzott, 3. év, 4. HC...
Lépjünk túl rajta, többet nem ér a dolog, mert ennyire nem rossz a csapat.
ktms
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
? Colts simán top10 D.Értékelhetetlen volt a csapat támadójátéka.Nem véletlen írtam 2 hete,a Dallas meccs után,hogy ez mind szép és jó de eddig a Ravensen kívül nem találkoztatok olyan védelemmel ami legalább a közepes szintet megüti,nem szemétségből és le lettem hurrogva.Most kiderült,hogy mi van amikor nem Dallas meg Colts védelem van szemben.
P@trik
JoeyPorter
több mint 4 éve
Ezt a meccset szerintem mindenki L-nek húzta be a szezon előtt, nincs nagy katasztrófa. Kétségtelen, kilátástalan volt az O, de inkább egy ilyenen ne jöjjön össze semmi, mint egy szoros találkozón. Kevés ilyen jó front7 van a ligában, Baker is feleslegesen erőltette (bár az is látszott, h. baromira nem 100%os), az OL-en úgy jöttek át mint kés a vajon (Wills-t is nagyon cumiztatták), hiányzott Chubb is, aki 2 yardból képes 8-at csinálni. A védelem meglepően jól tartotta Big Ben-t az elején, ha nincs a pick 6 más lett volna. Sendejot azért párszor elküldték szotyiért, nincs helye a csapatban.Jövő héten kötelező a W, aztán az egyik legfontosabb meccs a wild cardért a Raiders ellen.
több mint 4 éve
ktms
617
Ebben a meccsben eleve ez a katasztrofális eredmény is benne volt. Gyakorlatilag mindenki betlizett, odaát meg mindenki jó volt. Egyébként nem is a Steelers-t meg a Ravens-t kell megverni idén. Majd jövőre. 😉 Idén: csapatépítés, pozitív mérleg, összeszokás, okos scouting a hiány posztokra és döntés Mayfield-ről.Lépjünk túl rajta, többet nem ér a dolog, mert ennyire nem rossz a csapat.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Értékelhetetlen volt a csapat támadójátéka.Nem véletlen írtam 2 hete,a Dallas meccs után,hogy ez mind szép és jó de eddig a Ravensen kívül nem találkoztatok olyan védelemmel ami legalább a közepes szintet megüti,nem szemétségből és le lettem hurrogva.Most kiderült,hogy mi van amikor nem Dallas meg Colts védelem van szemben.
P@trik
több mint 4 éve
Értékelhetetlen volt a csapat támadójátéka. Értem én hogy nem jött még szembe olyan csapat aki tényleg kemény védelem meg tud blitzelni, de ez ahogy felkészültünk ellene ez a régi időket idézte.
több mint 4 éve
Hát én kétlem, hogy 7re gép elé kerülök sanszos,hogy holnap nézem vissza. Jó szurkolást aki marad!Ezt felesleges.
Drip
több mint 4 éve
Hát én kétlem, hogy 7re gép elé kerülök sanszos,hogy holnap nézem vissza. Jó szurkolást aki marad!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
OUT:Bold
S Ronnie Harrison Jr.
S Karl Joseph
LB Jacob Phillips
G Wyatt Teller
DE Joe Jackson
DE Vincent Taylor
A kérdésesek elvileg játszanak, mondjuk azt nem tudni ki milyen állapotba van.
Passz védekezésünk izgi lesz.
Két PS játékos lesz a csere safety Redwine és Sendejo mögött.
P@trik
2 PS játékos berobban ma 😊
több mint 4 éve
OUT:S Ronnie Harrison Jr.
S Karl Joseph
LB Jacob Phillips
G Wyatt Teller
DE Joe Jackson
DE Vincent Taylor
A kérdésesek elvileg játszanak, mondjuk azt nem tudni ki milyen állapotba van.
Passz védekezésünk izgi lesz.
Két PS játékos lesz a csere safety Redwine és Sendejo mögött.
több mint 4 éve
ozibozi
17 193
OBJ-Landry nélkül jobb ha beteget jelentetek inkább vlm vírusra hivatkozva amíg fel nem épülnek. 😊
több mint 4 éve
ktms
617
Nézem a questionable neveket és hát 🤞🏻Nagyon más meccs lenne ez OBJ és Landry nélkül. Ha ide veszem Mayfield sérülését is, akkor simán benne van, hogy sikerül egy 80%-os (?) képességű csapattal kiállni. Ráadásul pont most, hogy értelmezhető csapattal lehetnénk ott mi is.
Arra azért nagyon kiváncsi vagyok, hogy Garrett-ék mennyire tudják majd szorongatni Big Ben-t. Ha sikerül siettetni a passzjátekot, akkor az picit kompenzálhatja a passz védekezés gyengeségeit. Támadó oldalon nagyon kellene, hogy játsszon a két top elkapó, lenne mit kihasználni.
Browns oldalról nézve a baromi izgalmas rangadó és a szenvedés ugyanúgy benne van ebben a meccsben. 😬
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
gedam
5 908
Odell Beckham was sent home today with an illness, Kevin Stefanski says. Asked Kevin if it might be COVID-related, he said they don’t want to assume anything, just being cautious #Browns mán minden covid
több mint 4 éve
ktms
617
The 10 most likely teams to reach the Super Bowl, per FPI.
— Seth Walder (@SethWalder) October 12, 2020
Browns 👀👀👀👀👀👀👀👀 pic.twitter.com/s0tqHNSj1b
AFC NORTH RULEZ!
.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
1989-ben, épp egymás ellen játszottakNagyon örülök neki, hogy Stefanski beválni látszik, Rhule és ő volt a két kedvenc jelöltem az idei edzőkeringőből.Mikor volt ilyen utoljára? 99-ben?
Az idei dreamscenario a Bills és a Browns a playoffban 😊
gabokocka
csi77
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nagyon örülök neki, hogy Stefanski beválni látszik, Rhule és ő volt a két kedvenc jelöltem az idei edzőkeringőből.Mikor volt ilyen utoljára? 99-ben?
Az idei dreamscenario a Bills és a Browns a playoffban 😊
gabokocka
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Nagyon örülök neki, hogy Stefanski beválni látszik, Rhule és ő volt a két kedvenc jelöltem az idei edzőkeringőből.Az idei dreamscenario a Bills és a Browns a playoffban 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Neekm a kedvencem megint az volt, mikor OBJ dobott egy jo kis passzt. Landry csodapassza utan ez mar lassan elvaras lesz. Igazi cirkusz!Jaja, kell a motivàció OBJ-nek 😊
ulpianus
több mint 4 éve
Neekm a kedvencem megint az volt, mikor OBJ dobott egy jo kis passzt. Landry csodapassza utan ez mar lassan elvaras lesz. Igazi cirkusz!
Állat vagyok, ami enni kér...