Bowldog Hálaadást!

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 4 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Mind az utóbbi 9 évben mikor Browns meccset néztem, mindig úgy tűnt, hogy játszik egy NFL csapat meg a Browns. Tegnap erről szó sem volt! Lézer passzok Mayfieldtől, Garettet egy Rába-Steigerre se lehetett volna megállítani, és az edzői stáb is nagyon ott volt. Az egyetlen csikorgó fogaskerék az sendejo volt, még labdát szedni se engedném be az edzőközpontba...

Szerintem a forduló meccse lesz a steelers elleni, nagyon kemény lesz.
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Jó lenne idén beleszagolni a PO-ba, h. Baker is szokja a tétet. Bár még kicsit korai, de azért kezd kirajzolódni, kik lehetnek versenyben a wild card helyekért, ezért is érhet nagyon sokat a tegnap W, egy közvetlen riválist sikerült megverni. Ugyanilyen lesz a Raiders elleni, ha azt hozzuk otthon plusz a kvázi "kötelezőket" (Bengals, Texans, Jax, Giants, Jets) akkor idén sikerülnie kell...
Joey Tribbiani
Én is megnéztem ma délelőtt ismét, de új szemüvegen át a menetrendet. 😊 A hátralévő 11 meccsből a jelenlegi formával Bengals, Texans, Eagles, Jags, Giants, Jets nyerhetőnek tűnik, az 10 meccs lenne... Egy-egy bravúr pedig belefér akár a csoporton belül is. Durva? Az.
ktms
Szvsz idén a 10-6 bőven elég lesz a PO-hoz. 7 csapat megy be,
több mint 4 éve
ktms Cleveland Browns 617
Jó lenne idén beleszagolni a PO-ba, h. Baker is szokja a tétet. Bár még kicsit korai, de azért kezd kirajzolódni, kik lehetnek versenyben a wild card helyekért, ezért is érhet nagyon sokat a tegnap W, egy közvetlen riválist sikerült megverni. Ugyanilyen lesz a Raiders elleni, ha azt hozzuk otthon plusz a kvázi "kötelezőket" (Bengals, Texans, Jax, Giants, Jets) akkor idén sikerülnie kell...
Joey Tribbiani
Én is megnéztem ma délelőtt ismét, de új szemüvegen át a menetrendet. 😊 A hátralévő 11 meccsből a jelenlegi formával Bengals, Texans, Eagles, Jags, Giants, Jets nyerhetőnek tűnik, az 10 meccs lenne... Egy-egy bravúr pedig belefér akár a csoporton belül is. Durva? Az.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Mi lenne itt, ha lenne egy közepesnél folyamatosan jobb LB sor és secondary?
ktms
Nincs hibátlan csapat, valahol mindig van lyuk... persze nálunk a kelleténél nagyobb a második vonalban 😊

Az a durva, hogy jövőre az offense-ből a legnagyobb név, aki FA lesz az Higgins. Rajta kívül Lamm, Carlson, Natson, Taywan Taylor és Hodge szerződése jár le. A komplett kezdő egyben marad és a cserék többsége is. Kell egy-két depth igazolás, de kvázi az összes draft pick és FA mehet a védelembe. Oda ugye sok egy éves igazolás jött idén (Goodson, Joseph, Kevin Johnson), rajtuk kívül Ogunjobi és Vernon lesznek szabadügynökök, viszont visszajön Delpit. Jövőre csúcsra lehet járatni a gépezetet.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
gedam 5 908
Azt hittem ez a meccs döntő lesz abban a tekintetben, hogy mennyit ér a csapat? Végül úgy érzem, hogy azt kimondhatjuk: stabil csapattá vált a Browns. Ez jó, nagyon jó. Végre nem a totál reménytelenség van hanem láthatóan értelmes irányítás. És győzelmek!

A PO tekintetében - tehát, hogy contender csapat vagyunk-e? - a Steelers meccs viszont tényleg be fogja árazni a csapatot a Colts támadóknak teljesen reménytelen volt a passzjátéka és még így is nyeltük a yardot, ahogyan azt már előttem is írták. A Steelers-nek meg ugye olyan passzjátéka van, hogy huh!

Várom a meccset, az fix!
ktms
ugyanott van nekik is hiátus, a sec.-ben.
több mint 4 éve
Azt hittem ez a meccs döntő lesz abban a tekintetben, hogy mennyit ér a csapat? Végül úgy érzem, hogy azt kimondhatjuk: stabil csapattá vált a Browns. Ez jó, nagyon jó. Végre nem a totál reménytelenség van hanem láthatóan értelmes irányítás. És győzelmek!

A PO tekintetében - tehát, hogy contender csapat vagyunk-e? - a Steelers meccs viszont tényleg be fogja árazni a csapatot a Colts támadóknak teljesen reménytelen volt a passzjátéka és még így is nyeltük a yardot, ahogyan azt már előttem is írták. A Steelers-nek meg ugye olyan passzjátéka van, hogy huh!

Várom a meccset, az fix!

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555
Jo latni hogy vegre ertelmes emberek vezetik a csapatot.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Érdekes meccs volt mert az elején nem ment a futás és fura ilyet mondani de az ember gyomra összeszorult hogy nah akkor Mayfield elkell kezdjen dobálni. Viszont ment neki mert az OL bírta, a colts D semmi nyomást nem tudott kifejteni.
Aztán a második félidőre változott a dolog, amit valahol vártam is mert Reichék nem a hülyébbik fajta edzőből vannak. Viszont elbírta a csapat a terhet és a védelem is alakított.

Amúgy nekem továbbra is nagyon fejfájós ez a védelem, aláírom hogy jól megy a a labdaszerzés, a nyomás gyakorlás, de úgy tudjuk nyelni a yardot mint kacsa a nokedlit. Sendejo CUUUUTTTT!!!

Összességében én is elégedett vagyok.
Jövő héten következik a vasas akik mindig mumusok. Nekik is durva a védelmük + a lyukas secondarynk próbálja majd féken tartani őket. Izgi lesz.
több mint 4 éve
Megint 30+ pontos győzelem, ráadásul egy korrekt csapat ellen. Mit lehet erre mondani? » 😀

Nagyon jól fogta a Colts a futást (vajon Chubb mire ment volna?), de jól lépett elő a passzjáték. Remélem Landry rendben lesz a következő meccsre. Nekem az volt az érzésem, hogy szinte csak a védőfal nehezítette meg a Colts-nak a passzjátékot (mondjuk az nagyon), mert hát a secondary a kelleténél többször megégett.

Mi lenne itt, ha lenne egy közepesnél folyamatosan jobb LB sor és secondary?

Szerkesztette: ktms

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
Azt hiszem mostmár ki lehet jelenteni, van csapatunk.
Egészen zseniális meccs volt, talán ez tetszett a legjobban az egész szezonban 😊 Lehet mert végre úgy éreztem, h. a defense is felnőtt a feladathoz plusz a legnagyobb erősségünket egész jól semlegesítette a Colts, mégis haladt az offense. Az meg, h. a végén a tavaly agyonszidott Hubbard blokkol fantasztikusat és nyitja meg az utat Johnsonnak amivel a zsákba kerül a W elég jól megmutatja, mennyire rengeteget számít egy hozzáértő HC.
Baker az első félidőben elit szinten tolta, jól megrajzolt playek az összes WR-nek és TE-nek, welcome back Higgins. A félidei elemzés aztán a Coltsnak sikerült jobban, többször odaértek Mayfieldhez aminek két elkerülhetó INT lett a vége. Főleg az első volt nagyon homály és jött nagyon rosszkor, de szerencsére a védelem nem csuklott össze, safety (nemtom Rivers mit reklamált, sima grounding volt), INT, red zone stand. Az egész LB-sor előtt le a kalappal, főleg Malcolm Smith játszott nagyot. Redwine és Harrison meg remélem bekerülnek Sendejo helyére fixre Joseph visszatérése után is. Van bennük fantázia, legalább a labda közelébe tudnak kerülni...
A spec teammel őszintén szólva lövésem sincs mi történt, Gillan és Parkey viszont hozzák a kötelezőt.

4-1 és ezzel is 3. helyen a csoportban 😀
Csak menjen végig a szezon 😊

több mint 4 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Grat skacok, kemeny csoport iden az AFC North. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem ma volt.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Zsinórban 4 győzelem. Ha jól emlékszek a a Mangini korszak óta nem volt ilyen...
Drip
Ezt vartuk. Illetve, hogy a niners gyengen szerepel. Aztan valahogy kozbejott egy szezon. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Zsinórban 4 győzelem. Ha jól emlékszek a a Mangini korszak óta nem volt ilyen...

több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Nagy meccsre számítok ma.
Erősen befog minket is árazni a meccs mivel a coltsnak van az egyik legjobb védelme.
Baromi jól fogják a futást és passz ellen is jók.

Ettől független a támadójátékunk valszeg sokban nem fog változni így Chubb kiesésével sem, Hunt mellett Johonson és Hilliard hozni fogja amit kell.

Védelem lesz érdekes mivel az LB sor és a sec nagyon szar, de a colts meg nem szerzett eddig sok pontot.
GoBrowns!
P@trik
Szerintem a legfontosabb az lesz, hogy Garrett-ek dominaljak a Los-t. Ha a Rivers folyamatos nyomas alatt lesz akkor keves pontot fognak feltenni.

Offense oldalon segiteni fog Leonard kiesese. Buckner-t duplazni kell es akkor lesz ido play action-re.

27-17 a tippem a Browns-nak. Beckham 100+ yard-al fog zarni.
több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Nagy meccsre számítok ma.
Erősen befog minket is árazni a meccs mivel a coltsnak van az egyik legjobb védelme.
Baromi jól fogják a futást és passz ellen is jók.

Ettől független a támadójátékunk valszeg sokban nem fog változni így Chubb kiesésével sem, Hunt mellett Johonson és Hilliard hozni fogja amit kell.

Védelem lesz érdekes mivel az LB sor és a sec nagyon szar, de a colts meg nem szerzett eddig sok pontot.
GoBrowns!
több mint 4 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555
 www.youtube.com/watch?v=paAqhn19Lk4

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
És akkor most szó nélkül elmegyünk amellett, hogy Wyatt Teller a liga legjobb OG-je a PFF-nél 94.1-gyel, a Dallas ellen 96.7-et kapva? Már a draftolása pillanatában steal volt!
Wyatt
Full jogos akartam írni amúgy h kurva sokat fejlődött és Willsel a fal bal oldala is ég is föld

több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
És akkor most szó nélkül elmegyünk amellett, hogy Wyatt Teller a liga legjobb OG-je a PFF-nél 94.1-gyel, a Dallas ellen 96.7-et kapva? Már a draftolása pillanatában steal volt!

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Azert szeretnem latni a QB jatekot is fejlodni, es akkor lehet komoly celokat kituzni.
ulpianus
Ezzel magam is pontosan így vagyok. Várom, hogy vajon Mayfield hozzá tudja-e tenni a magáét? Az első két meccs alapján csalódott voltam a játékában, de az utóbbi két meccsen már okosabban játszott. De azt a pluszt még nem látom benne ami ahhoz kell, hogy jobbá tudjon tenni egy csapatot vagy egy rendszert amiben játszik.

Ha úgy vesszük, akkor egyébként Stefa az első értelmezhető edzője itt a Browns-nál, és egyelőre a csapat játéka is minden meccsen egy kicsit jobb lett, emiatt tudok reménykedni.
ktms
Nem olyan rossz eddig amit hozzárakott leszámítva a ravens meccset.

Egyre jobban érzi az elkapókat ez látszik OBJ és és a TE számokon is.

De a Landry OBJ páros mögött kb senki sincs a wr sorban ez mondjuk minden csak nem életbiztosítás.

Janek
Stefánál kis túlzással előbb van 3 TE a pályán, mint WR, tulképp mind1 ki a 3. elkapó. Hodge elég erre a szerepre. Harrison Bryant meccsről meccsre több snapet kap, rá lehet 3. WR-ként tekinteni kvázi 😊
Joey Tribbiani
Csak így tovább, nyomja Bryant, GM játékban így végre egy választottam 6.körben steal gyanús 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Na csak most jutottam oda, hogy visszanézem a meccset, sajna az eredményt már tudtam 😕 Sok mindent nem lehet már hozzászólni, de ami szépen látszik, az az, hogy meccsről meccsre szépen összeáll a csapat. Azt eddig is említettük már, hogy a védelem nem fog kihúzni a szarból, kb tényleg az kell, hogy az offense mindig válaszolni tudjon, vagy épp előnyt termelni. Bill Calahan előtt le a kalappal, kurva jó a fal a futók tényleg mindenkit ölnek és Bakernek is van ideje. Mondjuk azt borzalom volt nézni, hogy 3 int simán bent ragadt mire Ward a végén megunta és leszedett egyet.

több mint 4 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
több mint 4 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Pfu mi meccset nyomtatok, alig hittem a szememnek. OBJ nagyot ment. Bar annyira sok meccseteket nem lattam, de ennyire jo O# a barnaltol meg nem lattam. Majd 50 pont Dallasban, az igen. Hajra csak igy tovabb!!!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Azert szeretnem latni a QB jatekot is fejlodni, es akkor lehet komoly celokat kituzni.
ulpianus
Ezzel magam is pontosan így vagyok. Várom, hogy vajon Mayfield hozzá tudja-e tenni a magáét? Az első két meccs alapján csalódott voltam a játékában, de az utóbbi két meccsen már okosabban játszott. De azt a pluszt még nem látom benne ami ahhoz kell, hogy jobbá tudjon tenni egy csapatot vagy egy rendszert amiben játszik.

Ha úgy vesszük, akkor egyébként Stefa az első értelmezhető edzője itt a Browns-nál, és egyelőre a csapat játéka is minden meccsen egy kicsit jobb lett, emiatt tudok reménykedni.
ktms
Nem olyan rossz eddig amit hozzárakott leszámítva a ravens meccset.

Egyre jobban érzi az elkapókat ez látszik OBJ és és a TE számokon is.

De a Landry OBJ páros mögött kb senki sincs a wr sorban ez mondjuk minden csak nem életbiztosítás.

Janek
Stefánál kis túlzással előbb van 3 TE a pályán, mint WR, tulképp mind1 ki a 3. elkapó. Hodge elég erre a szerepre. Harrison Bryant meccsről meccsre több snapet kap, rá lehet 3. WR-ként tekinteni kvázi 😊