NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 863 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Arians jönne Browns HC-nek.
 twitter.com/RapSheet/status/1066715121207132161
Dorsey helyében már holnap kinevezném.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

Szerkesztette: r.baggio

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 066 — #neverpunt
fubazdmeg

több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
 twitter.com/GrindingTheTape/status/1064184753165950976
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 580 — Colts Fan
Ezt csak így itt hagyom:

twitter.com/AdamSchefter/status/1064180915679707138
több mint 6 éve
hden Philadelphia Eagles 339
 www.facebook.com/NFL/videos/524747648000730/

van még hely a Mayfield vonaton?
több mint 6 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Szokásos agymenés következik, nem kell komolyan venni:

Szóval 3 éve a bengals szándékosan tette naggyá hue-t, hogy "rácsapjunk", ezzel bejuttatva a trójai falót az egyesületbe. A bomlasztásuk sikeres volt, a Browns-t két év alatt a kanadai egyetemi liga szintjére süllyesztette, mivel beédesgette magát a tulajdonosok kegyeibe és voltaképp teljhatalma lett. Sashi-t kirúgatta, aki már majdnem értett a focihoz, viszont Dorsey-t már nem tudta megfúrni a csóka nagypályás, egy kis holmi jött-ment krampusz nem ér fel hozzá. Most, hogy már nem tudta tovább süllyeszteni a hajót és takargatni, hogy a király meztelen, logikus volt, hogy mennie kellett. Majdnem 2,5 évet dolgozott nálunk, úgy, hogy a bengalsnak kémkedett közben, akik ezzel csökkentették a csoportban a PO esélyes csapatok számát egyel, bár sokat nem értek vele, mert a po így se jött össze nekik. Most, a korábbi háttéralkunak megfelelően és az idegen hatalmak miatt muszáj volt vissza venniük a csapatba a kis krampuszt, aki épp most is dalol mint a kismadár az itt megtudtakról.

Ez a konteóm hue-ról, és ha valaha be kellene sorolnom, nem az emlősök közé tenném, hanem a gerinctelenek vezér fajának. Az írás nyomokban túlzásokat tartalmaz, kéretik nem komolyan venni, aki elolvasta köszönöm, de sajna nem tudom visszaadni az életéből elvett időt. 😀

Szerkesztette: Csiriba
több mint 6 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
lehet ő is olyan aki jó edző csak HC-nak alkalmatlan ...
Janek
lehet, sajnos én nem hiszek benne... duma az qrva nagy, meg a haverkodás, barátság, azt ennyi... 😕
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 994 — Apu ökölbeszorított keze
lehet ő is olyan aki jó edző csak HC-nak alkalmatlan ...

több mint 6 éve
Hue visszament a bengalsba. elmentem hányni...
P@trik
Lehet, hogy ő ilyen kiegyenlítő focis arcnak számít. Minden csapatot lehúz a picsába (már amelyik annyira hülye, hogy alkalmazza). Bocs.
Fast Willie
olyan lehet, mint Harrison, nem? (nem hagyhattam ki...😊 bocs.
nhm
Eskü ezt nem értem. Harrison a mi kölykünk, máshol csak bomlasztott aktív pályafutása idején. Passzív pályafutása idején már minket is bomlaszt(ott).
Fast Willie
csak annyi, h ő is megjelent nálunk, pedig ugye ős steeler, aztán mégiscsak... talán csak CLE-ben nem játszott a csoporton belül... 😊

annyi még, h az edzői kar sztem extrém pörög körbe körbe, bárki megjelenhet bárhol...(jó az extra klasszisok nyilván már nem annyira)
ebből a körből, ha benn vagy, max csak akkor esel ki, ha te is úgy akarod... 😕

mondom ezt úgy, h Jackson számomra egy nulla, én utálom legjobban, h "visszajött"... 😕

Szerkesztette: nhm
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
P@trik
Lehet, hogy ő ilyen kiegyenlítő focis arcnak számít. Minden csapatot lehúz a picsába (már amelyik annyira hülye, hogy alkalmazza). Bocs.
Fast Willie
nhm
Eskü ezt nem értem. Harrison a mi kölykünk, máshol csak bomlasztott aktív pályafutása idején. Passzív pályafutása idején már minket is bomlaszt(ott).
több mint 6 éve
P@trik
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
P@trik
több mint 6 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
több mint 6 éve
Mi lehetett volna ebből a szezonból, ha nem basszuk el a felét Hue-val...

Persze most minden a mi oldalunkon volt, visszafújt fumbli, két 1 yardos kivédekezés, de ilyen is kell egyszer végre.

Az OL-al nem tudom mi történt, de olyan lyukakat nyitottak Chubbnak, hogy csak néztem. #24-nek meg olyan sebessége van, hogy ilyet talán legutóbb Jerome Harrisontól láttam Browns-mezben, aki viszont laza 20 fonttal könnyebb volt. Nem kell sok ebbe az offense-be, hogy top10 legyen, ha Baker így folytatja akkor meg tulképp tök mind1 kik az elkapók 😊

Komolyan srácok a most következő a HC (és OC) keresésen múlik kvázi a köv 10 év. Ha sikerül olyat találni, aki kihozza Bakerből a maximumot, akkor senki sem ment meg minket a sorozatos PO szezonoktól 😀
Joey Tribbiani
Vihetitek Haribot,ha van eszetek. Nagyon flegma lenne es utana szarrá vetnének minket.
LeviPoki
részemről rendben van, kár hogy nem én döntök 😀
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Ilyen dominanciát mind o, mind d, mind st oldalon ritkán látni, simázás volt ez kéremszépen!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799

Persze most minden a mi oldalunkon volt, visszafújt fumbli, két 1 yardos kivédekezés, de ilyen is kell egyszer végre.

Az OL-al nem tudom mi történt, de olyan lyukakat nyitottak Chubbnak, hogy csak néztem. #24-nek meg olyan sebessége van, hogy ilyet talán legutóbb Jerome Harrisontól láttam Browns-mezben, aki viszont laza 20 fonttal könnyebb volt. Nem kell sok ebbe az offense-be, hogy top10 legyen, ha Baker így folytatja akkor meg tulképp tök mind1 kik az elkapók 😊

Komolyan srácok a most következő a HC (és OC) keresésen múlik kvázi a köv 10 év. Ha sikerül olyat találni, aki kihozza Bakerből a maximumot, akkor senki sem ment meg minket a sorozatos PO szezonoktól 😀
Joey Tribbiani
Vihetitek Haribot,ha van eszetek. Nagyon flegma lenne es utana szarrá vetnének minket.
több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 018

több mint 6 éve
Nagyon remélem ezután már nem minden csapat csak a kötelező győzelemért játszik ellenünk. Baker, Chubb elszabadult, ne fogjuk őket vissza!

De rég láttam már egy ilyen jóleső győzelmet, a sors ma visszaadta amit a szezon során eddig elvett tőlünk.
Csendben azért megjegyzem, hogy szinte mindenki buta lépésnek tartotta Carlos Hyde elcserélést, de két ilyen helyettessel, tényleg felesleges volt a csóka.

Szerkesztette: Csiriba
több mint 6 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Ilyen összeszedett játékot már rég láthattunk a csapattól, öröm volt nézni a játékot mindkét oldalon, Chubb meg egy állat 😀

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 6 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Istenem milyen régóta vártunk egy ilyen meccsre, üdv néktek elvtársaim, az élet visszaadja apránként amit elszenvedtünk a hue,pettine,chud,shurmur,mangini-pokolban.
Ment minden, támadók hasítottak, a védők aprítottak, mind2 oldal brillírozott.
Egyszerűen csak köszönöm!!!
P@trik

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 994 — Apu ökölbeszorított keze
Alakul ez ,Hue sincs már itt,lesz itt PO hamarosan.

több mint 6 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Istenem milyen régóta vártunk egy ilyen meccsre, üdv néktek elvtársaim, az élet visszaadja apránként amit elszenvedtünk a hue-pokolban.
Ment minden, támadók hasítottak, a védők aprítottak, mind2 oldal brillírozott.
Egyszerűen csak köszönöm!!!